Dodaj do ulubionych

styczniowe starania 2005

• katikat Re: styczniowe starania 2005 12.01.05, 13:18
      ja już chyba się wypiszę z Waszej listy, chociaż Tu u Was bardzo przyjemnie.
      Wczorja byłam na USG, bo moja ginka podejrzewała torbiel, no i okazało się, że
      torbiel jest i ma 2,5cm., ale wygląda na to, że to nie pęknięty pęcherzyk -
      22dc, czyli owulacji nie byłosad(( Prawy jajnik mam powiększony podwójnie.
      Lekarz twierdzi, że torbiel sama się wchłonie. Co prawa wspominał, że
      ewentualnie to może być żółte ciałko, ale żebym się nie nastawiała. A tak na
      marginesie zastanawiam się jak to by mogło być żółte ciałko skoro to jest
      jajnik, czyli jak ciąża pozamaciczna?? Nie mam wątpliwości, że mój 4 cykl jest
      spisany na stratysad(( Do zobaczenia w lutym. Wszystkim Innym uczestniczkom
      forum życzę powodzenia!!!! Trzymam kciuki i pozdrawiam
      • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 12.01.05, 14:07
        Nie martw sie katikat na pewno wszystko będzie ok i w tym roku zostaniesz
        mamą smilesmilesmile Tego Ci życzę!!!!
    • nitka111 Melduję ,że jestem ! 12.01.05, 13:37
      Tylko się nie odzywam, ale podczytuję. To taka mała próba wyluzowania. U mnie
      dopiero 5dc, ale nawet nie liczę kiedy będzie owu. Próbuję zapomnieć jak bardzo
      chcę.
      Aha jestem z Krakowa.
      • kruszynka_21 Re: Melduję ,że jestem ! 12.01.05, 13:51
        Kitkat to przykre ale my tez nie wiemy co będzie, ja ciagle sie przenoszę z
        wątku na wątek i za każdym razem czuje że to już to....
        Zebra witamy srdecznie, masz racje że to jest śmieszne, ale co zrobić, jakie na
        to lekarstwo?? Ja wiecznie widze w sobie jakieś objawy, ciagle cosik nie tak,
        Wiem macie racje NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ, ODPRĘŻAJMY SIĘ tak jak nitkasmile ale
        ja nie potrafie, dla mnie największym lekarstwem bedą dwie tłuste krechysmile)))

To znowu moja głupota ale wlaśnie teraz czuje że musi się udać, no cóż rozumu
        jeszcze nie straciłam ale naiwna też nie jestem, jak czulam że bedzie @, to się
        nie myliłam i zawsze przychodziła, więc wiem na czym stoje. A starać się bedę i
        to bez wzgledu na rezultaty!!!!!!! To mi pomaga, daje jakiąś wiare w to że
        będzie lepiej!!!!!
        ps. owu wypada na wyjazd w góry więc ODPRĘŻENIE GWARANTOWANEsmile))
        • finka11 Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:10
          Witam nową starającą i życzę szybkiego zafasolkowania.
          Drugi dzień spóźnia mi się @, więc zrobiłam rano teścik, no i oczywiście
          zobaczyłam samotną kreseczkę. W poprzednim cyklu nie było przytulania w
          prawdopodobne dni ovu, więc nie miałam wielkich nadziei. Nie wiem tylko czemu
          cykl mi sie rozregulował. Nawet nie czuję, że @ ma przyjść, tylko takie dziwne
          pieczenie w podbrzuszu, piersi bez zmian. Pewnie jakaś burza hormonów. Jak @
          dalej nie bedzie przychodziła to ja już sama nie wiem co się dzieje. Miała tak,
          któraś z Was?
          Kruszynka oby Wam górskie powietrze sprzyjało!!!!!!!!!!!
          • jutka7 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:30
            Witaj Finko!
            ja tak miałam, ale towarzyszyły mi i inne objawy, baaardzo nasilone i zrobiłam
            2 testy, a @ spóźniła sie 3 dni, najdłuższe 3 dni w moim życiu smile
            Nie myśl o tym, i szykuj sie do następnego razu smile
            im dłużej na cos czekasz, tym później przychodzi, w tym przypadku na @, to moze
            być z podświadomego napięcia nawet...
            • finka11 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:35
              Tez myślę, że to dlatego. Ale wiesz jak jest, nadzieja umiera ostatnia i nawet
              jakbym chciała o tym nie myśleć to nie potrafię. Z drugiej strony rano jak
              robiłam test miałam takiego pietra, ze hej, myślałam "Matko a jak wyjdą dwie
              krechy to co???? Cały świat mi sie wywróci do góry nogami!!!" Ale jak zobaczyłam
              1 to mi się chciało płakać. Teraz już ok. Myślę, że nawet lepiej, zdążę sie
              lepiej do ciąży przygotować. Dopiero zaczełam łykać Folik i zero alkoholu. Takze
              jest ok.
            • kruszynka_21 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:41
              I to w tym wszystkim jest najgorsze, świadome szukanie bądź nie objawów
              jakichkolwiek, finko mi spóźniał się teraz okres aż o 5 dni, ale objawy miałam
              w 100 % okresowe więc z moich podejrzeń były nici, sama siebie znasz najlepiej,
              choć milo by było dostać tak cudowny prezent noworocznysmile))
              A propo gór,nie będę sie przemęczać, ale też za dużo myśleć o fasoleczcesmile))
              choć cięzko będziesmile))
          • katikat Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:45
            Ja miałam dokładnie tak samo w ubiegłym cyklu. Wcześniej cykl 28 dni, nagle
            brak @ no i 5 negatywnych testów potem krew - negatywna, wreszcie w 39 dniu
            przyszła @. Byłam trochę załamana. Dlatego teraz to USG no i chcę zrobić sobie
            hormonki. Oczywiście u Ciebie nie musi być tak samo, życzę Ci aby w Twoim
            przypadku było to baby.
            Pozdrawiam
            • lenka30a Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:49
              ja zawsze miała regularne @, tylko od 6 m-cy mam co 26 dni a nie jak zawsze co
              28 dni, czyli skrócił mi się cykl, poza tym nigdy nie miałam żadnych
              dolegliwości, ale czy jestem zdrowa na 100% to nie wiem.
            • finka11 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 14:52
              Matko teraz to zaczęłąm sie bać!!!!!!!!!!
              • jutka7 zmogło mnie totalnie 12.01.05, 15:11
                zaraz wychodze i pewnie nie wróce do końca tygodnia, żal mi, bo internet mam
                tylko w pracy
                Życzę Wam wszystkim powodzenia!
                A Wy trzmajcie kciuki za mój szybki powrót do zdrowia!
                Miło było Was wszystkie poznac smile)
              • katikat Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:15
                Finka, nic się nie bój. Ja się badam bo sama chcę wiedzieć co i jak. Ufam, że
                wszystko będzie dobrze.
                • finka11 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:18
                  Jutka kuruj się, mi zawsze pomaga czosnek (tylko oddech sie "lekko paskudzi"),
                  no i ciepła pierzynka.
                  Kitkat ja tez jesetm dobrej myśli. Mam nadzieję, że badania wyjdą ok.
                  • kruszynka_21 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:45
                    Jutka zdrówka życzę, ja zawsze piłam mleko z miodem i czosnkiem, bllllleeeee
                    ale pomagałosad przepis babcismile
                    Finka Ty sie nie martw, wszystko to sprawa indywidualna!!!!! Poczekaj
                    troszeczke, nie stresuj się bo to tylko @ przyciąga. Pełen luz, wypij gorąca
                    herbatkę i próbuj mysleć o przyjemnych rzeczach.....

A mam pytania z innej beczkismile) Jak zwykle mi odbija, ale ja po ostatnim
                    poronieniu tzn, jeszcze jak była fasoleczka wymyśliłam juz imionkasmile))
                    Jak dziewczynka to NICOLA a jak chlopiec to OLIWIERsmile)))) tak mi się
                    spodobały!!
                    a Wy też już o takich odległych rzeczach myślałyście??
                    • finka11 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:51
                      Kruszynko posłuchałam rady i odprężam się przy kawałku ciasta i herbatce.
                      A co do imion to myślałam o tym już od dawna. Dla dziewczynki podoba mi się
                      Basia (tak ma moja mama), a dla chłopca jeszze nie wiem, za duży wybór. Moja
                      siostra ma już Aleksandra (mówi do niego Alek), a niedługo urodzi Tymoteusza
                      (Tymek).
                    • pkaneta Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:53
                      Jasne kruszynko. I przy pierwszej ciąży i teraz przy staraniach - cały czas
                      myślę. Dziewczynka??A może chłopiec - jedną dziewuszkę już mam smile A w razie
                      czego to chyba Wiktoria lub Jakub. Pozdrawiam smile
                      • kruszynka_21 Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 15:59
                        ładnie, moja mama bardzo chciała MAJEsmile)

Więc jesteśmy normalnesmile ja siedziałam z karteczka w ręce i spisywałam z
                        kalendarza ładne imionkasmile
                    • lenka30a Re: Hej dziewczyny!! 12.01.05, 16:03
                      JESLI BĘDZIE dziewczynka to Julia, a synek Jakub smile
    • gagat100 ****nasze zdjecia i jak je wklejac *************** 12.01.05, 14:50
      zdjecia starajacych WKLEJAJCIE !!!!!!!!!

1. Wybierasz link: "Rozpocznij nowy wątek".

2. Wpisujesz temat i treść postu.

3. Pod okienkiem z treścią postu masz napis: "Tu możesz wstawić zdjęcia" i pod
      nim są 3 linijki (bo można zamieścić 3 zdjęcia).

4. Sprawdzasz wielkość zdjęcia - max 64 kB (bo za duże "nie przejdzie").

5. Klikasz na "Przeglądaj". Otwiera ci się okienko z napisem "wybieranie
      pliku". Widzisz w tym momencie zawartość swojego komputera. Na górze jest
      okienko z napisem: "Szukaj w:". Otwierasz go i wybierasz dyskietkę (Asmile. Jak ci
      się ukaże zawartość dyskietki, to klikasz na plik ze zdjęciem, a następnie
      w "Otwórz". W ramce z nr 1. pojawiają się informacje o zdjęciu.

6. Klikasz "Wyślij" i czekasz na zaakceptowanie postu przez moderatora (inaczej
      niż na pozostałych forach tutaj posty NIE ukazują się automatycznie).

7. W razie dalszych kłopotów zawsze pozostaje koło ratunkowe, czyli admin forum
      Możesz przesłać jemu zdjęcie e-mailem (anetadr@gazeta.pl) z prosba i linkeim
      gdzie ma je umiescic.

Mam nadzieję, że udało mi się prosto wytłumaczyć.
      • lenka30a Re: ****nasze zdjecia i jak je wklejac ********** 12.01.05, 15:26
        udało mi sie, moze niedługo zobaczycie moje zdjęcie!!!Jest beznadziejnie
        głupie, ale co tam!
        • kruszynka_21 Re: ****nasze zdjecia i jak je wklejac ********** 12.01.05, 16:01
          na razie pracuje nad suwaczkiemsmile) ale zdjecie też wklejesmile)
          • gagat100 kruszynko 13.01.05, 09:51
            jesli chodzi o suwaczka to z checia pomoge, napisz mi na priv swoj nr GG i
            odpisze i pomoge :o))
            • kruszynka_21 Re: kruszynko 13.01.05, 10:16
              Witam Was wszystkie!!!

Gagatku, dziekuję ale komputer mam tylko w pracy, jakby szefowa się dowiedziała
              że wogule z internetu korzystam to wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrsmile) a gg nie mam, zbyt
              ryzykownesmile
              Ale przestudiowałam posty o suwaczkach i jak bede miała w pracy luzy to się
              biorę za tworzeniesmile))
              Lenka???jak tam samopoczucie??? Zebra, no nie wiem lepiej być przygotowanym na
              najgorsze, że przyjdzie @ bo kiepsko się rozczarować....hhmmmm ale to tylko
              gadanie, ja zawsze sobie nadzieję robiesmile)) czytam posty o objawach i
              dopasowuje je do swoich, a to kiepskie rozwiązanie. NIE MA CO GADAĆ, TRZYMAM
              KCIUKI, ZRESZTA ZA PARĘ DNI BĘDZIECIE WIEDZIAŁY!!!! piszcie jak się czujecie,
              bo to ważne, a reszta kobiteksmile) pewnie albo przed, albo już po przytulaniach:-
              ))))) tak jak ja. hihihihi
            • gagat100 kruszynko i inne - suwaczki 13.01.05, 10:57
              najprostrzy jest tu
              u gory wpisuje sie pierwszy dzien @ a potem dlugosc cyklu, wybiera sie suwaczek
              a potem wciska "CREATE TICKER" i pojawia sie twój suwaczek ale....... to nie
              koniec, trzeba skopiowac kod z tabelki "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" ale nie
              cały!!! zaczynajac od i konczac przed "[/img][/url][/center]" czyli tak
              jakby srodek kody trzeba zapamietac klikajac prawym klawiszem myszki i dalej
              wejdz w MOJE FORUM (u gory obok forum prywatnych,regionalnych) i na dole jest
              napis SYGNATURKA i wlasnie tam wstwa zapamietany kod i potwierdz OK na razie
              starczy potem CI (wam) wytlumacze jak zrobic aby pojawil sie napis zamiast
              dziwnych literek i cyferek, albo sobie <a href="
              https://forum.gazeta.pl/forum/72 ,2.html?f=596&w=18010079">poczy tajcie</a>
              • kruszynka_21 Re: kruszynko i inne - suwaczki 13.01.05, 11:25
                sprawdzamsmile
                • kruszynka_21 Re: kruszynko i inne - suwaczki 13.01.05, 11:31
                  i jeszcze razsmile

lilypie.com/TTC/050107/28/3/3/1/+0/.png

• kruszynka_21 Re: kruszynko i inne - suwaczki 13.01.05, 11:35
                    Tylko że ja owulacje zawsze mam wcześniej, więc...hmmmm ale udało sie

Dziękuję gagatkusmile))))))))
          • gagat100 PAMIETNIKI 13.01.05, 09:52
            jesli macie ochote pisac pamietniki dla fasolki i samej siebie by czas szybciej
            plynął to zapraszam
            PROSZE UWAZNIE PRZECZYTAC WSTEP FORUM !!!!!!!!!
      • katikat Re: ****nasze zdjecia i jak je wklejac ********** 12.01.05, 16:07
        moje też niedługo powinno się pojawić
        • omn3 :)) 13.01.05, 09:09
          kruszynka_21 imie dla synka supersmile))

Witam dziewczyny ja dzisiaj mam chyba 23 dc jakos nie czuje sie zeby cos sie
          dzialo,nawet juz nie chce mi sie myslec.To moj 7 miesiac staran.Jak dostane
          okres ide na hsg(zobacza czy mam drozne jajowody).Ja ostatnio padam na pysk bo
          kupilismy mieszkanie miesiac temu i juz we wtorek mozeby sie przeprowadzac.

Trzymam kciki za was laseczki.Calusy
          • zebra51 Imiona :) 13.01.05, 09:31
            To takie mile siedziec i planowac imie dla dziecka smile Gdybysmy miel miec synka,
            dalibysmy mu na imię Franciszek albo Jan. Mąż na początku miał obiekcje, ale
            później zaśmiewał się, jak będzie w przyszłości wołał: Franek, do lekcji!!
            Albo: no to teraz przegiąłeś Franciszku! Córeczka miała by zostać Weroniką albo
            Różą.
            Co do objawów, brak jakichkolwiek, nie licząc kłucia jajnika. W tamtym cyklu o
            tej porze, to wydawalo mi sie, że juz mam wszystkie objawy ciążowe. Piersi
            bolały, brzuch ciągnął. I co? I pstro smile)) dostalam @ w 24dc, przy, do tej pory
            regularnych, 27 - dniowych cyklach.
            A może dzieci same wiedzą, kiedy przyjść na świat?
            • lenka30a objawy 13.01.05, 10:07
              u mnie dziś ból brzucha większy niż wczoraj, tak jakbym za chwile miała dostac
              @, jestem nerwowa, wściekła jak osa, tak ze bez kija nie podchodź, a termin @
              dopiero na sobotę, jeszcze dwa dni, męczy mnie to czekanie strasznie, a jak u
              Was dziewczyny, są jakieś znaki zbliżającej się fasolki?
          • kruszynka_21 Re: :)) 13.01.05, 10:18
            a co to jest hsg??? drożne jajwody....nie za bardzo rozumiem...

buźka
            • finka11 Witam w piękny czwartek 13.01.05, 10:29
              U mnie dalej brak @, spóźnia się już 3ci dzień. Jak tak dalej będzie to w sobotę
              testuję po raz drugi. A co do objawów, to brak jakichkolwiek, ani miesiączkowych
              ani ciążowych.
            • gagat100 kruszynko- hsg 13.01.05, 10:47
              Histerosalpingografia
              U kobiety jako pierwsze wykonuje się badania oceniające budowę narządów
              płciowych wraz z oceną drożności jajowodów. Służy do tego histerosalpingografia
              (HSG).

Polega ona na podaniu pod ciśnieniem przez kanał szyjki macicy kontrastu
              (środka cieniującego) do macicy i jajowodów oraz jednoczesnym wykonywaniu zdjęć
              rentgenowskich w poszczególnych etapach badania. Wykonuje się je po zakończeniu
              krwawienia miesiączkowego, przed owulacją.

Jest to bezpieczna metoda diagnostyczna pozwalająca na ocenę budowy macicy
              (kształt, wielkość) i wykrycie wad wrodzonych, zrostów wewnątrzmacicznych,
              polipów czy mięśniaków podśluzówkowych, jak również ocenę drożności jajowodów
              oraz istnienia zrostów okołojajowodowych i okołojajnikowych.
              • omn3 Re: kruszynko- hsg 13.01.05, 11:36
                smile)gagat ty moja kochanasmile
                Chodzi tez o to ze jajeczko musi sie przedostac przez jajowod a jak jest
                niedrozny to nie przejdzie i sie nie zagniezdzi.

U mnie badania usg potwierdzaja ze pieknie rosnie i pieknie peka tak wiec moze
                to jest przyczyna.Calusy
              • kruszynka_21 Re: kruszynko- hsg 13.01.05, 11:39
                a nie mozna tego sprawdzić przez USG np. dopochwowe??? musze sie spytać mojego
                gina o to badanie, faktycznie warto sie zbadać.

Troszke Wam zazdroszcze ale pozytywnie, ja całą "robotę"smile mam jeszcze przed
                sobą, dopiero wejdę w fazę owulacji, starania, przytulanie a Wy już będziecie
                wiedziały....
                A z drugiej strony te nerwy to spowodowane są tą niepewnościa i wcale się nie
                dziwie że tak to przeżywacie, naprawde trzymam za Was kciuki, za Wasze
                testowanie.
                • omn3 Re: kruszynko- hsg 13.01.05, 12:12
                  Kochana wlasnie tego nie mozna sprawdzic na usg a szkoda.Duzo os nie robi tego
                  badania i nie zachodzi a jak zrobi i zostana udroznione jajowody to raz dwa
                  trzy i juz chodza z brzuszkami.Ja mam nadzieje ze to jest przyczyna mojego nei
                  zachodzenia.

My wyniki mamy ksiazkowe,Moj Norbert ma plemniki ruchliwe jak cholera no i
                  patrzecie co za dupa ze nie moge zajsc.

Buziaki
                  • kruszynka_21 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 12:52
                    Omn3 czytałam kiedyś że dużo leży w ludzkiej psychice i chyba się to na nas
                    sprawdza, wszystkie przecież bardzo ale to bardzo chcemy a się nie udaje. Może
                    chcemy za mocno, ALE JAK TU NIE CHCIEĆ, PRZESTAĆ MYŚLEĆ!!sad

Jeśli w tym cyklu mi się nie uda, to zrobie to badanie. A wiecie jak z
                    kosztami, tak jak usg czy więcej???

PS. Jutka chyba nam sie na całego rozchorowała sad((
                    • omn3 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 13:05
                      Ja na poczatku mialam monitorowanie calego cyklu,czyli 3 wizyty.A hsg mam na
                      kase chorych wiec zero wydanej kasy

Kruszynko kochana ja wiem ze najlepiej sobie poluzowac i sie z toba zgadzam ale
                      ja nawet teraz jak mam tyle na glowie mysle i jeszcze raz mysle zeby zajscsmile))

Moj lekarz tez twierdzi ze ja za duzo mysle i za bardzo panikuje,ale wole teraz
                      sie przebadac niz po 2 latach staran dosc do tego samego co teraz (a ile kasy
                      oszczedzonej).Calusy
                      • kruszynka_21 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 13:12
                        nikt jeszcze na to złotego środka nie wymyślił a szkoda....

Coś cisza na forum, albo dużo pracy macie albo się odprężacie, ja czasem wejde
                        na wątki styczniowych, lutowych mam tak tylko poczytać. Aż mi się płakać chce,
                        one już mają łużeczka, wózeczki....Czekaja niecierpliwie na poród, strasznie to
                        brzmi ale podobno kobiety w ciąży są bardzo silne. A my tu ciągle na
                        staraniach....
                        Oby się to wkońcu dobrze skończyło, źle jest się spieszyć a jeszcze gorzej
                        czekać...sad
                        • lenka30a Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 13:21
                          oj ja też chce zajść, to mój drugi cykl i mam nadzieję, że będzie owocny, a
                          wynik starania juz niedługo, chyba nie dożyję to tej soboty!!!
                          • kruszynka_21 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 15:20
                            kurcze mnie w sobote nie bedzie, wyjeżdzam w piątek na wieczór więc przeczytam
                            dopiero w poniedziałek rano o Twoim wyniku, ale będę mocno zaciskała kciuki!!!!
                            pozostale testujące-finka, zebra ciuforek omn3 i wszyskie!!!!!za Was też
                            trzymam i życzę powodzonka!!!!!

Finka tak czytam twoje posty, to dobrze że nie widzisz żadnych objawów,
                            tymbardziej okresowych, moja kuzynka dowiedziała się o ciąży tylko dlatego że
                            się okres spóźniał, nie miała żadnych objawów, nic złego ani dobrego się nie
                            działo. po prostu nie dostała @ więc może się uda....

Piszcie jak się laseczki czujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • lenka30a Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 15:24
                              a ja jutro zostanę z malutkim dzidziusiem (1 m-c), synkiem siostry mojego męża,
                              bo ona jedzie do szkoły na zajęcia, ojejej juz sie doczekać nie moge, on jest
                              taki cudowny, malutki , slodki aniołeczek!!!smile
                              • kruszynka_21 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 15:55
                                ale super!!!!!! ucz się uczsmile))) bo już niedługo....smile
                              • finka11 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 15:56
                                Kruszynka dzięki za trzymanie kciuków, ja też wszystkim życzę spełnienia tego
                                marzenia. Wiecie co zaczynam sie bać, a jak ja naprawdę jestem w ciąży????? Ale
                                się nie nastawiam, a test zrobię jutro rano, dam oczywiscie znać.
                                Lenka ja zajmowałam się synkiem siostry, trzeba do tego dużo energii i
                                cierpliwości. Szczerze mówiąc to jak zostawałam z nim sama to sie panicznie
                                bałam, że coś bedzie nie tak, a ja nie będę umiała sobie poradzić, ale było ok.
                                No kobitki testowanie coraz bliżej, obyście widziały podwójnie!!!!
                                • lenka30a Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 16:04
                                  wczesniej niańczyłam synka mojej siostry rodzonej, bo jeszcze nie pracowałam,
                                  byłam z nim od 4 m-ca do prawie 2 latek, doświadczenia nabrałam, ale boję się
                                  troche zostac z tym malutkim, a zwłaszcza ze bedę musiała go nakarmić butelką,
                                  a on tylko z piersi jadł, boję się nie ma co. Ale chyba dam radę, najważniejsze
                                  to nie tracić głowy.smile
                                  • finka11 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 16:06
                                    Pewnie, że dasz radę, no i jakie doświadczenie zdobędziesz, życzę niezbyt
                                    smrodliwego przewijaniasmile))
                                    • lenka30a Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 16:24
                                      no coś Ty, kupka, takiego małego dziecka wcale nie śmierdzi, dopiero potem się
                                      zaczyna....smile
                                      • omn3 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 16:40
                                        Oj pozniej smierdzi ze masakra.Az moje dziecko mowi ze fuu fuuu
                                        • kruszynka_21 Re: ZAJDZIEMY JAK SŁONECZKO:-)))) 13.01.05, 17:10
                                          Finka to jutro koniecznie napisz co i jak!!!!!!
                                          Nie bój się niczego, DWIE KRECHY MUSZĄ BYĆ!!!!POWODZENIA I KONIECZNIE SIĘ NIE
                                          DENERWUJ!!!!!!!!!!!!!

A ja bym się bała takim dzieciątkiem się zająć, może dlatego że nie mam
                                          doświadczenia, ale uwielbiam na takie skarby maleńkie, są słodziutkie, choć
                                          nielada umiejetności pewnie trzeba.

Lenka, zebra....jak wasze samopoczucie????
                                      • gagat100 kruszynko, lenka ............... 13.01.05, 19:26
                                        Jesli chcecie zmienic dziwne znaki na jakis napis, chodzi mi o sygnaturke
                                        (suwaczek) to zapraszam na szkolenie :o))

Wstawiajcie dokladnie jak ja, spacja oznaczona w nawiasie ma byc normalna
                                        spacja!! jest tylko jedna !!!
                                        <a(spacja)href="tu w cudzyslowiu link suwaczka">tutaj bez cudzyslowia napis</a>

Kruszynka:
                                        Mozesz skopiowac usuwajac 4 gwiazdeczki.
                                        <a href=*"http://lilypie.com/*cach e8/3/280703031.png"*>suwaczek</ *a>
                                        a wyjdzie tak: suwaczek

Lenko:
                                        Mozesz skopiowac usuwajac 4 gwiazdeczki.Mam nadziej ze mi wyjdzie bo nie moge
                                        sie dostac na podany twoj link :o(
                                        suwaczek
                                        a wyjdzie tak:
                                        <a href="http://www.snugglepie.com /tickers/tdb.php?tid=48720>suwa czek</a>

Mam nadziej ze WAM wyjdzie :o)
                                        • lenka30a Re: kruszynko, lenka ............... 14.01.05, 08:23
                                          uwaga test nowego suwaczka(wskazówki gagatka)

border="0"
                                          src="http://www.snugglepie.com/ tickers/tdb.php?tid=48720">teśc ik</a>
                                          • lenka30a uwaga! 14.01.05, 08:28
                                            no nic potem popróbuję,
                                            teraz mam ważniejszą sprawę dziewczyny, otóż wczoraj nie mogłam już wytrzymać i
                                            zrobiłam wieczorem test!!!!!
                                            w 24 dniu cyklu..... i wyszły DWIE KRESKI!!!
                                            co prawda jedna bledsza od tej drugiej, ale była!!!na opakowaniu testu
                                            napisali, że jedna kreska moze byc słabsza od drugiej, iiihihihihih
                                            a w tamtym cyklu, jak zrobiam w dniu spodziewanej miesiączki, to była tylko
                                            jedna samotna, a teraz była druga i to tak wczesnie!
                                            nie wiem czy się cieszyć, czy jeszcze nie????
                                            zrobie jeszcze jeden test w sobotę rano, tak jak miało być i może się okaże.
                                            Boże sama nie wiem co mam mysleć???
                                            • lenka30a Re: uwaga! 14.01.05, 08:44
                                              a co tam, najwyżej będę miała rozczarowanie!Raz się żyje!
                                              • lenka30a Re: uwaga! 14.01.05, 08:47
                                                no nie, ten suwaczek mi tez nie wyszedł, ja nie umiem go zrobic tak ładnie...
                                                • zebra51 Brawo!! 14.01.05, 09:08
                                                  lenka, brawo!! Napisz prosze, jak dlugie masz cykle i kiedy sie staraliscie. To
                                                  beda pomocne dla wszystkich wskazówki smile

ciuforek: jestem starsza od Ciebie, ma 28 lat. smile ciesze sie, ze spotkalam
                                                  dziewczyne z naszej pipidówy!

A u mnie 22 dc, objawow brak.
                                                  • lenka30a Re: Brawo!! 14.01.05, 09:13
                                                    jakieś pół roku temu cykl mi się skrócił z 28 dni do 26, a to jest nasz 2 cykl
                                                    starań, nasza pierwsza dzidzia.
                                                    Ale się boje teraz, co to będzie?A jak jutro przyjdzie @ mimo tych 2 kreseczek?
                                                    W nocy mnie bolało jak podczas okresu, nigdy czegos takiego nie miałam, no i te
                                                    piersi, urosły i troszkę mnie bolą, a i jeszcze mam biały śluz, nie wiem czy
                                                    duzo czy malo, ale wczesniej przed okresem, była u mnie susza.
                                                    co to będzie, co to będzie???????
                                                  • lenka30a Re: Brawo!! 14.01.05, 09:21
                                                    a Ty zebra jakie masz cykle?
                                                    długo się staracie?
                                                    ja to taka niecierpliwa jestem, ze ojej!
                                                  • zebra51 cykle 14.01.05, 09:27
                                                    Do tej pory zawsze 27 dniowe, ale ostatni mialam 24 dniowy. To bedzie nasz
                                                    drugi cykl staran. Wolala bym, zeby ciaza byla dla mnie zaskoczeniem, a nie
                                                    zimną kalkulacją. Wolałabym po paru dniach zorientować się, że się spóźniam i
                                                    ze zdziwieniem krzyknąć do mężą: o , kurczę chyba jestem w ciąży!!

lenka, pytasz co to będzie? Pewnie będziesz miała jesienią dziecko smile
                                                  • lenka30a Re: cykle 14.01.05, 09:31
                                                    oj chciałabym, chciała,
                                                    wg kalkulatora byłoby ok 28 września...
                                                    ale się denerwuję,
                                                  • asieksan5 wracam 14.01.05, 09:48
                                                    Byłam na forum u gagatka, dałam sobie na wstrzymanie i wracam to nasz drugi
                                                    cykl starań, mam już 5 letnia córeczkę. Witam Towarzyszki starań w Nowym mam
                                                    nadzieje dla Nas wszystkich owocnym roku.
                                                    lilypie.com/TTC/041230/29/1/2/1/+10/.png
                                                  • lenka30a Re: wracam 14.01.05, 09:55
                                                    Witaj!
                                                    My też się staramy drugi cykl i może cos wystaralismy smile
                                                  • ciuforek Re: wracam 14.01.05, 10:31
                                                    To mój pierwszy cykl starań./ Gratulacje Ja też bym chciała zobaczyć dwie
                                                    krechy. Jak narazie @ spóźnia mi się 1 dzień. Ale testuję dopiero w
                                                    poniedzialek lub w niedzielę rano. pozdrawiam.
                                                  • lenka30a Re: wracam 14.01.05, 10:37
                                                    twarda jesteś, ja tak nie mogłam czekać, a teraz się boję, że dostanę jutro @.
                                                    Mam jakieś pieczenie, tam na dole, co to może być?
                                                  • gagat100 lenko 14.01.05, 10:40
                                                    skopiuj i wklej do sygnaturki usuwajac 4 gwiazdeczki
                                                    <a href*="http://www.snugglepie*.c om/tickers/tdb.php?tid=48720*"s uwaczek<*/a>
                                                    Powodzenia :o))
    • gagat100 BLADE kreseczki na tescie nie zawsze ........ 14.01.05, 10:38
      Blade kreseczki na tescie nie zawsze oznaczaja ciaze !!!!!!
      poczytajcie sobie a tobie lenko zycze grubych i tlustych kreseczek no i nam wszystkim
      tez, ja nie mam co testowac bo u mnie zawsze takie wychodza :o((
      • lenka30a Re: BLADE kreseczki na tescie nie zawsze ........ 14.01.05, 10:51
        ja wiem, ze to może być fałszywy wynik, bo dopiero jutro ma przyjsc @, ale ja
        nie biorę żadnych leków, tylko kwas foliowy,
        w tamtym cyklu, zrobiłam test w dniu @ i tylko jedna była kreska, a teraz
        zrobiłam dwa dni przed i były dwie, nie wiem, czekam cały czas, jutro rano
        znowu zrobie test, jeśli przyjdzie @, to będzie mi smutno
        • kruszynka_21 Re: BLADE kreseczki na tescie nie zawsze ........ 14.01.05, 13:00
          Cześć Dziewczyny!!!!!!!
          Alez dzień się zaczoł, lenka, na razie spokojnie, zrób test w dniu spodziewanej
          @ jak nie przyjdzie. Ja ostatnio też robiłam 26 dniu i była blada kreseczka,
          ale coś mi się wtedy chyba pokiełbasiłosmile))
          Najlepiej poczekać i być dobrej myśli, no i jeszcze jedno, robiłaś test
          wieczorkiem, to teraz zrób rano, obiło mi się o uszka że wtedy jest bardziej
          wiarygodny wynik...tak na pierwsze siusiusmile ŻYCZE POWODZONKA!!!!!!!!TRZYMAMY
          KCIUKI ZA TWOJE DWIE KRESECZKI!!!!!

A jak tam u pozostałych??? Finka miała testować a cosik cichutkosad
          Witamy asieksanke i ciuforek wkońcu zawitałsmile)
          Laseczki jak się czujecie??
          Gagatku dziekuje za wskazówki, stosuje się namiętniesmile)
          a ja już się owu doczekać nie mogę, wszystko dopiero przede mna a już się
          denerwuje...sad
          • kruszynka_21 Re: próba suwaczka:-) 14.01.05, 13:10
            uda siE???
            • kruszynka_21 Re: próba suwaczka:-) 14.01.05, 13:11
              ostatniasad
              • gagat100 nie wiem czemu WAM suwaczki nie wychodza 14.01.05, 13:22
                wszystko jest dobrze wpisane , ale moze jest wiecej spacji niz jedna , powinna
                byc tylko po <a(spacja)href="

Czyli <a(spacja)href="link w cudzyslowiu">napisik bez cudzyslowia</a>
              • kruszynka_21 Re: próba suwaczka:-) 14.01.05, 13:23
                ostatni i już nie zaśmiecam, jak nie wyjdzie to puźniej popracuje nad tymsmile
                • kruszynka_21 Re: próba suwaczka:-) 14.01.05, 13:30

• kruszynka_21 Re: próba suwaczka:-) 14.01.05, 13:32

• kruszynka_21 Re: GAGATKU UDAŁO SIĘ:-))) DZIĘKUJĘ 14.01.05, 13:34
                      JAKI ŁADNIUTKIsmile))
                      • lenka30a Re: GAGATKU UDAŁO SIĘ:-))) DZIĘKUJĘ 14.01.05, 14:16
                        ładniutki masz ten suwaczek, mi nie chciał wyjść, chyba za tępa jestem smile
                        • kruszynka_21 Re: GAGATKU UDAŁO SIĘ:-))) DZIĘKUJĘ 14.01.05, 14:37
                          ja skopiowałam tak jak gagatek prosił i za którymś razem wyszło, też miałam z
                          tym problemysmile)) nigdy tego nie roziłaś więc skąd masz wiedziećsmile)))uda sięsmile

a jak samopoczucie??
                          • kruszynka_21 Re: jaka cisza...odprężacie się:-))))))) 14.01.05, 17:49
                            Miłego wieczorku Wam życze, udanych starań i oczywiście dla testujących DWÓCH
                            KRESECZEK!!!!!!!!!!

Ja dziś o 19 wyjeżdżam do Karpacza, przytulanka gwarantowane i oczywiście
                            warunki the best na zafasolkowaniesmile) mam nadzieje że nam się uda!!!
                            życzę wam tego z całego serduszka. Udanego weekendu kochaniutkie. Do
                            poniedziałkusmile))

Pozdrawiam gorąco!!!
                            TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
                        • gagat100 lenko 14.01.05, 17:47
                          tym razem sie uda , skopiuj i wstaw usuwajac 4 gwiazdeczki

a href=*"http://www.snugglepie.com/tic*kers/tdb.php?tid=48720" rel="nofollow">*suwaczek

POWODZENIA
                        • gagat100 hihihiiii lenko 14.01.05, 17:51
                          widac ze mi tez nie wyszedł hihihihihi
                          jeszcze raz 5 gwiazdeczek
                          <a hre*f="http://www.s*nugglepie.c om/ticke*rs/tdb.php?tid=4872*0" >suwaczek*</a>
                          • finka11 Dobry wieczór 14.01.05, 22:53
                            Lenko, ja jestem prawie pewna, ze Ci sie udało, co tam prawie, na pewno!!!!
                            Koniecznie napisz rano, jak wynik.
                            Ja zrobiłam test dzisiaj rano i oczywiscie samotna krecha, ale nie liczyłam na
                            dwie. @ dalej nie widać, sama nie wiem, pewnie mi sie ze stresu poprzestawiało,
                            ale żeby aż tak to już 38 dc!!!!!! W przyszłym tygodniu idę do gina, bo zaczynam
                            się poważnie niepokoić.
                            Witam serdecznie kolejną starającą i życzę cudnej fasolki jeszcze w tym miesiącusmile
                            Jutro mam gosci z daleka wiec mam przynajmniej o czym myśleć.
                            Ps. Mam nadzieję, że Kruszynka bedzie się w Karpaczu dobrze bawiła, jedna z
                            moich koleżanek z roku właśnie stamtąd przywiozła sobie fasolkę (tzw. owocne
                            praktykismile
                            Pozdrawiam i życzę słoskich snów
                            • pandziksa Re: OGROMNA PROŚBA !!!!! 14.01.05, 23:14
                              Dziewczyny pomóżmy koleżankom z forum !!!! Dotyczy refundacji zabiegu invitro.
                              Będzie akcja wysyłania listów do mediów i instytucji rządowych. Akcja najlepiej
                              gdyby odbyła się w dniach 17-22 styczeń. Są szablony listów i adresy. Wklejam
                              link
                              www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&home=1
                              Dziewczyny z forum edziecko niepłodność też będą wysyłały listy. Pomóżmy.
                              • gagat100 Re: OGROMNA PROŚBA !!!!! 15.01.05, 10:09
                                Kochana rozesle to na inne fora !!!!! i do znajomych kobiet !!!! tylko gdzie
                                DOKLADNIE wysylac te listy ????? jakies adresy !!!!!!
                                No i nie powiem krodki termin !!!!!!!!
                              • gagat100 Re: OGROMNA PROŚBA !!!!! 15.01.05, 10:12
                                a dlaczego tej prosby NIE ma na nieplodnosci ????????
                                pandzikso napisz tam bo ja jestem nie mile widziana !!!!!
                                • pandziksa Re: OGROMNA PROŚBA !!!!! 15.01.05, 22:04
                                  Post jest gdzieś na niepłodności tylko nie mój a kogoś innego . Właśnie stamtąd
                                  się dowiedziałam.
                            • gagat100 rano przy kawusi na forum :o)) 15.01.05, 10:11
                              Oh jeny dobrze ze maz kazal szybko wychodzic z WC bo nie zdazylam zrobic
                              testu :o) wiec moze jutro (najlepiej sroda) nie moge sie doczekac !!!!
                              dzis chyba 23 dc wwwrrrr ale ten czas wolno leci bbbrrrr
                              • finka11 No i sprawa się wyjaśniła 15.01.05, 15:27
                                Przyszła wredna @sad( No cóż, tak widać miało być. Mam nadzieję, ża wam kobitki
                                sie uda.
                                Lenka odezwij się jak test???????????? Trzymam cały czas kciuki, ale niedługo
                                muszę puścić, bo będę miała goścismile)
                                Pozdrawiam wszyskie starające.
                                • kropk-a Re: No i sprawa się wyjaśniła 15.01.05, 18:25
                                  Ja jeszcze czekam... (jestem czwrta na liśćie smile) obicałam sobie, że w ramach
                                  leczenia "fasolkowej schizy" nie bede zagladac na to forum aZ do kolejnego
                                  cyklu, ale nie wytrzymałam smile
                                  Ciepło pozdrawiam i miłego wieczoru.
    • gagat101 Pamietniki 15.01.05, 21:40
      Jesli macie ochote pisac pamietniki to serdecznie
      ZAPRASZAM tylko
      przeczytajcie UWAZNIE wstep na forum zanim poprosicie o "zaczarowany klucz" :o))
    • gagat100 modlitwa- jade do matemblewa- wpisujcie sie 16.01.05, 10:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=19504876
    • justina_w Re: styczniowe starania 2005 16.01.05, 17:05
      Witajcie. Forum przeglądam już od dłuzszego czasu, już dawno chciałam się
      przyłączyć, ale wiecie jak to jest, człowiek się nakręca a to co raz bardziej
      wciąga, ale nie chcę być z tym czekaniem sama. Mąz twierdzi ze panikuję, a
      tutaj się rozumiemy. Co prawda póki co czekam na wynik starań grudniowych, ale
      mam przeczucie ze i tym razem nic nie wyszło.Dzisiaj mój 23dc i w kościach
      czuję że @ zbliża się wiellkimi krokami.
      Mam 26 lat, staramy się od sierpnia - bezskuteczniesad
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 08:40
      hej dziewczyny!
      Q w sobotę nie przyszła i do dziś się nie pokazała, więc jest 28 dc a zawsze
      mam 26 dniowe cykle, zrobiłam ponownie test w sobotę i znów wyszła druga
      kreska, ale tez taka ciut bledsza od tej drugiej, na tescie napisali ze to ok.
      Kurcze pewności nie mam, ale @ nie ma, kreski dwie były 2 razy, w tym tygodniu
      zrobie badanie krwi i wtedy jesli wyjdzie to bedę skakać z radości!!!
      Co do objawów, to mam nadal powiększone piersi i zmieniły mi się brodawki, są
      takie jakby opuchnięte, kolor się nie zmienił, ale są powiększone i bardziej
      wrażliwe, no i ten ból brzucha jak podczas @, juz go mam od kilku dni.No i
      jeszcze mam biały śluz, gęsty, bezzapachowy.
      A wy co o tym sądzicie?
      W moim życiu okres spóźnił mi się tylko raz, po stresującej sesji
      egzaminacyjnej, a poza tym zawsze w terminie, leków żadnych nigdy nie brałam,
      więc wg mnie wszystko wskazuje na ciążę, ale pewności nie mam.
      Renia

gagatku skopiowałam ten skrót, zobaczymy co wyjdzie, ihihihih
      • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 08:42
        test suwaczka, a moze powinnam zrobic nowy, co???smile
        suwaczek
        • zebra51 Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 09:12
          lenka smile rób nowy ! U mnie 25dc, jutro zrobie test. Na razie nie jestem w
          stanie nic powiedzieć. Objawy bardziej wskazują na zblizającą się @.
          Hej dziewczyny! Wstawać! Pisać, co u Was!!
        • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 09:23
          uwaga wstawiam nowy suwaczek moze sie uda
          • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 09:29
            Zrobiłam dzis test B-hcg, wynik na środę lub na czwartek, chyba sie nie
            doczekam!
            A co u pozostałych testujących???Odezwijcie się!

moja dzidzia???
            • ciuforek Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 09:37
              A mi wyszła dziś jedna gruba i jedna lekko widoczna kreska- ale jeszcze się nie
              cieszę -zaczekam trzy dni i powtórze test
              • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 10:11
                Na pewno bedzie dzidzia! A kiedy miałaś mieć @? Bo ja dwa dni temu i na razie
                cisza, wyszły dwa pozytywne testy, teraz czekam na wynik B-hcg
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 10:35
      gagatku dziękuję za pomoc przy suwaczku,
      czy aby nie za wczesnie go zrobiłam, nie chciałabym zapeszyć....sad
      • finka11 Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 10:57
        Hej kobitki. Lenko i Ciuforku, ja mam wrazenie, że już moge Wam zacząć
        gratulować i prosić o fluidki. Jak Wy to robicie, że się tak szybko udało?
        U mnie szaleje @, ale dzięki temu mogłam bez wyrzutów sumienia iść w sobotę na
        imprezę i szaleć do piątej rano, ale w niedzielę przypłaciłam to ogromnym bólem
        głowy.
        Witam też Justinę w naszym groniesmile Trzymam kciuki!!!
    • gagat100 witam przy kawusi :o) 17.01.05, 10:55
      Ja robilam wczoraj i jedna samotna krecha .... ale za wczesnie bo 24dc i chyba
      10dpo hhhmmm jutro drugi robie.
      Lenko ja jak zobacze u siebie dwie krechy to suwaczek zrobie po badaniu usg ale
      ja mam inne doswiadczenie :o(( wiem ze sie cieszysz i krzyczalabys na cały
      swiat ze jestes w ciazy ale kochana poczekaj na bete (swoja droga to dziwne bo
      u mnie wynik jest po 3 godz) i powinnas zrobic w ciagu 48 godz druga !!! aby
      zobaczyc czy ladnie rosnie :o) mozna wykluczyc wtedy jakies takie (nie bede
      pisac).
      a wiec po cichu gratuluje
      • lenka30a Re: witam przy kawusi :o) 17.01.05, 11:00
        hej
        czyli następne badanie mam sobie zrobić w środę tak?
        • gagat100 Re: witam przy kawusi :o) 17.01.05, 11:19
          tak
          • ewdik Witam 18.01.05, 10:48
            Witam dziewczynki, dawno nie zaglądałam na forum. Ostatnio byłam chyba na
            początku grudnia. Postanowiłam wówczas wrzucić na luz.Odzruciłam wszystkie
            tabletki,a brałam clo duphaston pregnyl i niestety nie było żadnych efektów. W
            tym cyklu zaczłam brać agufem. Dziś u mnie 27 dc, a ostatni cykl miałam 26.
            Może jakaś poprawa. 3 dni temu miałam małe plamienie, a teraz cisza. Dziś
            pojawiła się jakaś biała wydzielina.I znowu zaświeciła jakaś iskierka nadziei.
            Testu nie robiłam. Poczekam jeszcze ze 3 dni i jak dalej okresu nie będzie to
            zrobie. Chociaż nie sądze żeby się udało, bo staram się już bardzo
            długo.Pozdrawiam wszystkie i życzę szybkiego zaciążenia
      • finka11 Gagatku mam pytanie 17.01.05, 11:00
        Hej Gagatku, życzę pysznej kawki. Mam do Ciebie pytanie (bo uważam Cie za
        skrbnice wiedzy z tej dziedziny), czyta łam na forum "Dla starających" o
        Castangusie i Oeparolu. Co to jest ten Castangus, na czym polega jego pomocne
        działanie i jak się to bierze, czy na receptę, czy można samemu sobie to
        zaaplikować. Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam.
        • gagat100 Re: Gagatku mam pytanie 17.01.05, 11:25
          Opearol dzilaa na sluzik a ten cast na cialo zolte oba leki sa ziolowe ale ja
          jestem zdania ze wszystko trzeba brac z konsultacja lekarza bo tu jednak chodzi
          o hormonki jesli nie badalas to skad masz wiedziec czy potrzebujesz tego leku ??
        • justina_w Re: Gagatku mam pytanie 17.01.05, 11:26
          Finka dzieki za przywitanie.
          Ja mam dzisiaj 24dc, ale z testowaniem poczekam przynajmniej do 30dc, choć wiem
          że nie mam na co, bo pewnie ta wredna małpica będzie szybsza niż ten 3 minutowy
          test.
          Póki co, boli mnie brzusio.

Finko nie znam się jeszcze tak bardzo na tym ,ale oeparol to chyba chodzi o
          wiesiołka na poprawienie śluzu, a castagnus to ziółka na poprawienie hormonków
          zwłaszcza wysokiej prolaktyny. Ale myślę ze gagatek będzie bardziej
          zorientowana , ja dopiero początkująca jestemsmile

To są niby ziołowe leki, ale chyba bez konsultacji lekarza nie decydowałabym
          sie sama.
          • lenka30a hej 17.01.05, 11:29
            Witam Cię i ja
            a jak długie masz cykle?
            objawy @ łatwo pomylic z ciążą smile
            • finka11 Dzięki dziewczyny 17.01.05, 11:57
              Dzięki za odpowiedzi. Ja oczywiscie sama tych leków nie będę brała, idę w tym
              tyg. do lekarza, ale chcę mieć chociaż nikłe pojęcie o tych sprawach.
              Jak ja Wam kobitki zazdroszczę, że macie takie krótkie cykle, u mnie trwa
              średnio 34, a ostatni 38, przez co zmarnowałam dwa testy ciążowe.
            • justina_w Re: hej 17.01.05, 12:20
              lenko - och ze mną to jest różniesmile
              czwarty cykl jestem na luteinie bo miałam cykle nawet 20 dniowe, ostatnio
              wahają się między 24-25. Ale wiem że w tym cyklu raczej nici z naszych starań,
              bo jestem po badaniach hormonalnych i wszystko wskazuje na to że ten cykl (nie
              wiem jak inne) był bezowulacyjnysadsadza tydzień ide do lekarza i spróbujemy
              monitoring zrobić. Póki co mam czarne mysli, bo wiadomo brak owulacji=brak
              ciąży, więc trace nadzieję...

I pozostało mi tylko czekac na @.
              • lenka30a Re: hej 17.01.05, 12:40

nie martw się zawczasu
                jedna dziewczyna na forum(azbestowestringi) tez miała mieć wg lekarza
                bezowulacyjny cykl, a okazało się że jednak jajeczko było i jest w ciąży,
                więc poczekaj spokojnie smile
                • justina_w Re: hej 17.01.05, 13:03
                  czekam - no bo cóż innego mi pozostało.
                  Tylko tyle się juz o tym naczytałam, że.....
                  teraz wiem że im mniej wiesz tym lepiej(mniej zmartwieńsmile)
                  • finka11 Re: hej 17.01.05, 13:37
                    Justina zgadzam sie z Tobą, ze im mniej wiesz tym spokojniej śpisz. Naczytałam
                    się na necie i teraz mam czarne myśli. Ale z drugiej strony wiem co moze być nie
                    tak i można to leczyć. Takie życie pokręcone. A tak poza tym nie wiem czy
                    pisałaś, ile masz lat. Ja w czerwcu skończę 27
            • katikat Re: hej 17.01.05, 13:30
              Ale Wam fajnie dziewczynki, też bym chciała dwie kreski. Ja po tym USG już
              wiedziałam, że nici z ciąży w tym miesiącu, jednak miałam taką maluteńką
              nadzieję i wczoraj w 27 dniu cyklu zrobiłam test, niestety negatywny. Głupia
              jestem, przecież wiedziałam, że tak będzie... Do zobaczenia w lutowych
              staraniach. Trzymam mocno za Was kciuki i pozdrawiam
              • finka11 Re: hej 17.01.05, 13:39
                Kitkat wiem co czujesz, w piątek też miałam taką sytuację, zobaczyłam 1 samotnną
                krechę, tez nie miałam na co liczyć, ale nadzieję i tak miałam, głupia ta nasza
                psychika. No trudno, może luty............
                • justina_w Re: hej 17.01.05, 13:42
                  Finko ja w lutym obchodzę 26 urodzinkismile
                  • lenka30a Re: hej 17.01.05, 14:01

a ja obchodzę w lutym 24 urodziny!
                    • hanusia.s Re: styczniowe starania 17.01.05, 14:55
                      Odmeldowuje sie Kobietki. U mnie @sad Lenko,Ciuforku cichutkie gratulacje smile
                      Pozostalym zycze dwoch najpiekniejszych krech pod sloncem.
                      Robie miesiac przerwy. Wracam tu w marcu i zebym tu zadnej z Was nie
                      zobaczyla... Trzymajcie sie kobietki.
                    • jutka7 Melduje się z powrotem! 17.01.05, 15:02
                      Cześć Kobietki,

melduję się po kilkudniowej chorobie i leżeniu w łóżeczku. kurcze,jak nam sie
                      wątek rozwinął! miałam sporo zaległości po tych kilku dniach.
                      Lenko, Ciuforku- trzymam kciuki, wierzę, ze Wam się udało, w końcu z niczego
                      kreski się nie biorą smile!!!!!
                      Finko- nie przejmuj się, wyluzuj!Ja w pierwszym cyklu starań miałam straszne
                      ciśnienie, a teraz w drugim jestem spokojna i wyluzowana. Mało tego,
                      rozchorowałam się, biorę antybiotyki, więc ciąża niewskazana, nie wyleczyłam
                      się do końca, więc ten miesiąc odpuszczam sad
                      No chyba że samo się zdarzy, bez specjalnego celowania smile
                      Kruszynko- czekamy na wieści smile
                      I witam wasz wszystkie, smutno mi było bez Was przez tych kilka dni. Choć tylko
                      Kruszynka o mnie pamiętała... Dziękuję sliczniesmile
                      • lenka30a Re: Melduje się z powrotem! 17.01.05, 15:31

witaj Jutko!
                        A jaka choroba Cię dopadła?
                        Ja na razie zdrowa jestem, dwa testy poza mną(pozytywne), w sobote powinnam
                        dostać @ i do dziś nie przyszła, w czwartek mam wynik bhcg, nie mogę się już
                        doczekaćsmile
                        • finka11 Re: Melduje się z powrotem! 17.01.05, 15:42
                          Hej Jutka. Nie zapomniałam o Tobie, myślałam że masz przerwę od forum. Piękną
                          mamy dzisiaj pogodę we Wrocku. A jak u Ciebie sprawy się mają poza choróbskiem?
                          Prawdopodobnie bedziemy miały pierwsze zaciążone na wątku Lenkę i Ciuforka.
                          Takze kobitki jak sie potwierdzi prosimy o fluidki.
                          • jutka7 Re: Melduje się z powrotem! 17.01.05, 16:00
                            Hej Finka, owszem, pogoda piękna, szkoda, ze po wyjściu z pracy będzie już
                            ciemno i szaroburo. U mnie akcja wstrzymana, właśnie przez choróbsko, tak więc
                            w lutym będziemy sie razem starały... Choc u Ciebie to pewnie będzie końcówka
                            stycznia, nie? A ja zobaczę. Doszedł mi jeszcze jeden bodziec na wstrzymanie,
                            mianowicie plotki o egzaminie na moją wymarzona aplikację, które miałyby być we
                            wrześniu. I nie chciałabym, zeby to był 8 miesiąc ciąży, bo stres za duży i
                            mogę już nie być w stanie przystąpic do egzaminu. A z drugieuj strony wiem, ze
                            im bardziej planujemy, tym mniej z tego wychodzi, nie? smile
                            Dlatego jestem całkowicie wyluzowana i wychodze z założenia, że co ma być to
                            będzie. smile)
                • justina_w Re: hej 18.01.05, 07:53
                  Witajcie.
                  Miłego dnia życzęsmile
    • bakalinka Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 15:55
      Ja też, ja też się staram o dzidziusia w tym miesiącu!!!!!!! Proszę o wpisanie
      mnie na listę smile, może ona mi przyniesie szczęście smile @ powinna przyjść 28-29
      stycznia - ciekawe czy się uda! smile Pozdrowionka.
      • finka11 Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 16:18
        Hej bakalinka, miło poznać, powodzenia życzę.
        Jutko ja w tym miesiącu już nie mam się co starać bo ovu będzie na początku
        lutego. Ale dobrze mi tu i trochę jeszcze posiedzę. Ja już po pracy. W tygodniu
        idę do gina, bo coś się ze mną dzieje, mam straszne bóle podbrzusza a nigdy tak
        nie miałam. Ty chodzisz do Corfamedu? Jeśli tak to napisz czy jest tam ok, czy
        polecasz może innego lekarza. Mam zamiar iść do Balickiego. Pozdrawiam. Jedna z
        moich koleżanek też kiedyś zdawała egz. na aplikację (radcowską - chyba), ale
        nic nie wyszło.
        • jutka7 Re: Finko... 17.01.05, 16:25
          czyli w lutym będziemy razem działac smile
          chodze do Corfamedu i własnie do Bielickiego (chyba że jest tam jeszcze
          Balicki?). Jestem z niego zadowolona, konkretny gość, nie wiem jak on prowadzi
          ciążę itp, ale polecono mi go. Nigdy natomiast nie bada piersi i ostatnio go o
          to zapytałam, więc zbadał, ale wytłumaczył, ze w tym wieku najwazniejsze jest
          samobadanie, zeby kobieta potrafiła wyczuć różnicę w piersiach. W sumie to
          przekonał mnie.
          sam Corfamed też spoko, tylko straszne opóźnienia mają, po południu zawsze
          jakieś 30-40 minut, a zdarza się, ze i więcej.
          ja też właśnie na radcowską i tez pewnie nic nie wyjdzie sad
          miłego popołudnia życzę!!!
          • finka11 Re: Finko... 17.01.05, 16:30
            Dobrze piszesz Bielicki a nie Balicki, z nazwiskiem kolegi mi się pomyliło. Te
            opóźnienie jakoś zniosę, byleby lekarz był ok. A co do ezgaminu to nigdy nic nie
            wiadomo. Ta moje kolezanka mówiła, ze nie miała "placów", więc miała mniejsze
            szanse na zdanie. A zdolna kobitka jest. Ale nie trać wiary, w końcu ludzie
            zdająsmile Nie zostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia w lutymsmile
            • finka11 Re: Finko... 17.01.05, 16:31
              Ale ja dzisaj zakręcona jestem, chodziło mi oczywiście o plecy nie palcesmile
            • jutka7 Re: Finko... 17.01.05, 16:36
              Myślę, ze będziesz z niego zadowolona, napisz co o nim sądzisz po wizycie,
              ciekawa jestem.
              Co do egzaminu- ja pleców też nie mam, ale strasznie się zawzięłam smile i muszę
              wygrać smile
              a tymczasem poczytamy sobie o staraniach innych kobitek, nie smile
              myśle, ze trochę nas spadnie na luty, czego oczywiście żadnej nie życzę smile)
      • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 17.01.05, 16:29
        Hej Bakalinko, napisz nam coś o sobie...smile
        • justina_w Re: styczniowe starania 2005 18.01.05, 07:54
          Witajcie.
          Miłego dnia życzę.
          • zebra51 Re: styczniowe starania 2005 18.01.05, 08:12
            U mnie test negatywny - 26 dc. O dziwo, nie mam jeszcze poprzedzajacych okres
            plamien, ale jestem realistką. Troche mi smutno.
            Ale za to: dostalam wczoraj spora podwyzke!!
            Szef mnie lubi, mam super prace, a w lutym pojade na egzotyczne szkolenie!

Pozdrawiam Was wszystkie goraco!!!
            • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 18.01.05, 08:24

Witaj Zeberko,
              szkoda, że masz jedną kreseczkę (na razie smile), ja czekam teraz na wynik bhcg,
              ale okres sie jeszcze nie pojawił, mam już 4 dni spóźnienia,
              fajnie Ci, że dostałaś podwyżkę, gratulacje,
              u mnie to raczej nie prędko, napiszę podanie jak skończę studia magisterskie,
              to wtedy dostanę podwyżkę na 100%, a tak muszę czekać, moi szefowie zapewniają
              mi tylko stałą pracę i pewność, że ją będę miała. To też coś. smile
              • gagat100 witajcie , ja dopiero popijam pierwsza kawusie :o) 18.01.05, 09:41
                lenko, idziesz dzis znow na bete ??
                Zeberko ja tez mam jedna kreche :o( dzis chyba 12dpo ale znow cien drugiej,
                pisze znoe bo przez ostatnie cykle na quickach tak wychodzily a teraz testy od
                Ewy, robilam w 10dop i byla wyrazna jedna a teraz znow cien -no ale jest
                nadzieja, moze za szybko hhhmmmm a moze po prostu widze to wglebienie na ta
                druga kreske ale on jest lekko rozowy hhhmmmmm no w czwartek powtarzam i pewnie
                bede ryczec bo znow NIC Z TEGO bbbuuuuu
                • lenka30a Re: witajcie , ja dopiero popijam pierwsza kawusi 18.01.05, 09:54

Jeśli już to chyba w środę pójde, ale nie wiem jeszcze,bo u mnie beta droga
                  jest, zobaczę, ale co tam, dla sprawdzenia czy dzidzia dobrze się rozwija na
                  pewno warto.
                  taka jestem ciekawa....smile
                  Życzę Ci grubej drugiej krechy!!!!
                  • justina_w Re: witajcie , ja dopiero popijam pierwsza kawusi 18.01.05, 10:08
                    a ja mam dzisiaj 25dc, ostatni dzień z luteiną.
                    Tak więc dzisiaj ale na pewno do soboty dostanę @, wiem o tym, bo skoro nie
                    było owulacji to nie mam na co czekać.Objawów nie ma żadnych, prócz tych
                    małpicowych.
                    Choc przyznam się mała nadzieja w serduszku jest.
                    • zebra51 testy 18.01.05, 10:26
                      Gagat, wczoraj robilam test w 25 dc Quickiem i tez wyszła mi leciusieńka
                      kreseczka. Mąż też ją widział, więc nie miałam omamów. Dziś rano robiłam Pre-
                      test i wyszedł mi ujemny. Nawet śladu kreski pod światło!! Coś te Quicki
                      szwankują uncertain
                      Jeśli jutro rano nie dostanę @ spróbuję jescze z Bobo - testem smile

• gagat100 Re: testy 18.01.05, 10:35
                        nie szwankuja po prostu pro test moim zdaniem jest gorszy bo pozniej ta ciaze
                        wykrywaja!!!
                        ja bylam w ciazy i robilam po terminie @ quickiem i wyszly ladne II a protst
                        pokazal jedna !!! dlatego nie polecam protestow !!!
                    • kruszynka_21 Re: CZEŚĆ KOCHANIUTKIE, JUŻ JESTEM!!!! 18.01.05, 10:35
                      WITAM WAS SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Długo mnie nie byłosmile) hihi ale jestem wypoczęta i odprężonasmile
                      Najpierw gratulacje dla lenki i ciuforka, mam nadzieje że dobrze się czujeciesmile
                      Lenko czekamy na wyniki bety a resztę naszych kochanych starających o aktualne
                      wieści i nowinkismile)
                      Witam też wszystkie nowe dziewczyny, im nas więcej tym lepiej choć miło będzie
                      jak znikniemy z tego wątku i przeniesiemy się gdzie indziejsmile))np. dla mamsmile))
                      Jutka dobrze że już jesteś zdrowa, choć szkoda troszeczke ale u mnie też nie
                      najlepiejsad Finko dasz rade, trzeba dziewczyny jakoś walczyć z tym cholernym
                      organizmem i się nie poddawać!!!
                      Ja niestety zawaliłam na całej linii, przytulanka sporadyczne a alkohol lał się
                      jak z kranu, więcej imprezowaliśmy niż się staraliśmy i teraz oboje sobie w
                      brodę plujemy,choć dopiero wczoraj była (chyba) kumulacja owu i specjalnie na
                      tą okazję wzięłam wolny dzień (i żeby troszkę odpocząć po tych balangach, bo
                      niestety było ze mną źle) Góry przepiekne, śniegu bardzo ddduuużo więc się nie
                      nudziliśmy.... Mój kochany niemąż strasznie się rozchorował więc od dziś dajemy
                      na wstrzymaniesad((
                      Zobaczymy, może cosik z tego będzie, choć marne szanse, bo te plemniczki ostro
                      wstawione były więc pewnie gdzieś zbłądziły po drodzesmile))....
                      Oby bocianek nas nie ominąłsad(
                      • lenka30a Re: CZEŚĆ KOCHANIUTKIE, JUŻ JESTEM!!!! 18.01.05, 11:12
                        Witaj Kruszynko, ale zaszalałaś!!!
                        Oby wyjazd był owocny!
                        troche mnie mdli, ale czasem, poza tym czasem bruszek zaboli, piersi nadal
                        wrazliwe, tylko ten biały śluzik zniknął, jest go duzo mniej.Nie wiem co to
                        znaczy, moze jutro bede miała wynik bhcg, albo dopiero w czwartek.Dobrze ze mam
                        duzo pracy, to mam się na czym skupić i mniej przeżywam to oczekiwanie.
                        Pozdrawiam
                        • kruszynka_21 Re: protesty??? 18.01.05, 11:19
                          Gagatku kochany a czym różnią się testy od protestów?? ja zawsze do tyłu
                          jestemsmile))
                          • gagat100 Re: protesty??? 18.01.05, 11:39
                            pro-test to tylko naza testu :o)
                            Polecam qiuck-view lub testy od Ewy niedlugo bedzie mies super czule nie jak
                            wszystkie 20-ki ale 10-ki hihhihihi w sam raz dla mnie hihihihi ;0)
    • justina_w Re: styczniowe starania 2005 18.01.05, 11:44
      własnie zapisałam się do lekarza na przyszły czwartek, gdybym dostała @ to
      najwyzej przesunę wizytę, ale myślę że wyrobię się do czwartku, mam jeszcze
      tydzień.

Z tymi testami to nigdy nie wiadomo. jedne chwlą quick, inne chwalą pretest.
      Najlepsza jest betka - wtedy wiadomo wszystko, no i mniej nerwów, czekania, i
      wypatrywaniasmile
      • jutka7 witaj Kruszynko :) 18.01.05, 11:52
        ales zabalowała smile))) i fajnie tak, przynajmniej sie odprężyłaś. a co do
        szansy, to nic straconego, dzisiaj podziałajcie smile
        Ja mam wrażenie, ze dopiero dziś mam owu, 18 dc, bo jajnik mnie kłuje
        straszliwie i sluz taki dłuuugaśny, ale antybiotyki nadal biorę, a poza tym
        pisałam o swoim egzaminie we wrześniu, wiec musze troszeczkę opóźnić starania-
        o miesiąc , dwa.
        Żeby tak mieć przebłyski jasnowidzenia i móc ocenic co warto planować, a co
        nie, do czego się dostosowywać, a do czego nie. Ehhhh....
        Ja kombinuję, kombinuję i przekombinuję, czuję to. Ostatnio az boję się
        planować takie rzeczy!
        • kruszynka_21 Re: witaj Kruszynko :) 18.01.05, 12:18
          Fajnie by było wszystko wiedzieć, ale cóż, nikt jeszcze tabletek szczęścia nie
          wymyślil. Nie znam się na tych egzaminach ale słyszałam od koleżanki że bardzo
          ciężko (jej tato ma kancelarie prawniczą i jak się domyślasz zaliczyła...)
          sporo wysiłku trzeba w to włożyć, ale nie musisz się przejmować, sama zobaczysz
          jak będzie, życzę powodzenia już za wczasusmile
          A co do dzidz to pamiętaj że zawsze może coś wyskoczyć i nigdy nie będzie "tego
          odpowiedniego momentu". Głowa do góry!!!
          Starania styczniowe...więc się staramy, nie opuszczamy bo będzie pała do
          dziennikasmile))))))))))))))))))) )))))))))))) Jutko nie martw się na zapassmile))
          Gagatku ja mam te testy od ewy, i jestem zadowolonasmile jak faktycznie będzie
          miała czulsze to też napewno zamówie...no chyba że już nie będzie trzeba. hihihi
          dziewczyny się odprężaja, ale to dobrze!!
          Pozdrawiem gorąco
          • lenka30a Jestem szczęśliwa 18.01.05, 13:30

Wiecie dziewczyny, przed chwilą dosłownie, zrobiłam sobie kolejny test i dziś
            ta druga kreska (!) jest tak samo mocna jak ta testowa, dwie różowe kreseczki!!!
            Jak myślicie moge się już cieszyć czy nie?????Bo juz nie mogę wytrzymać smile
            • zebra51 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 13:34
              Ciesz sie!!! smile))))))))))))))))))
              A my razem z Toba bedziemy sie cieszyc!
              Lenka jakimi testami sie sprawdzasz?
              • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 13:53

najpierw clear blue, potem pre-test, a teraz bobo-test
                w tym ostatnim wynik miałam juz po minucie, osobiscie oceniam niezbyt dobrze
                pre-test, bo jest niewygodny i zbyt długo trzeba czekać na wynik, nawet na
                kreske testową
                pozdrawiam
                dobra to się cieszę smilesmilesmilesmile
            • justina_w Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 13:49
              Lenka gratulacje!!!!!!!!
              Podobno szczęście chodzi paramismilesmile

Prosimy o fluidki ciążowe!!!!
              I ciesz się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
              • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 13:56
                Przesyłam fluidki ciążowe*****************!!!!!!!
                • zebra51 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 14:00
                  Łapię pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
                • justina_w Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 14:08
                  ja łapię druga smilesmile*************************** *************
                  • finka11 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 14:34
                    Lenko gdybym mogła to bym Cie wyściskała, serdecznie gratuluję, teraz już na
                    całego. Jak Ty to zrobiłaś w tak krótkim czasie? Dbaj o siebie, zero stresu, nic
                    nie dźwigaj, tylko błogi spokójsmile
                    Kruszynka jak ja Ci tych gór zazdroszczę, ja jadę zaszaleć dopiero na początku
                    lutego i też nie bedzie "lekko", bo mąż organizuje na wypadzie trzydziestkę.
                    Jutka jak dzisiaj zdrówko, mnie zmogło, jak zwykle mam gorączkę i ledwo mówię,
                    co niezbyt pomaga mi w pracy (uczę). Obiecuje sobie, że wreszcie pójdę do
                    lekarza, ale nigdy nie mam czasu. Dobra dość biadolenia!!!
                    Kobitki życzę miłego popołudnia, te które mają sie starać niech mi się czasem
                    nie obijająsmile
                    • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 15:38
                      dziękuję Ci finko,
                      staralismy się bardzo w dniach owu, ale bez przesady
                      mam nadzieję ze wszystko będzie ok smile
            • gagat100 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 14:56
              gratulacje lenko, terz zrob dla dzidziusia w prezencie druga bete !!!
              • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 15:30
                chyba moge ten suwaczek mieć juz co?
                smile
                To jutro zrobię tą drugą betę i może jutro odbiorę pierwszą!
                ciekawe jak tam ciuforek, któremu wyszły dwie kreseczki?
                • jutka7 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 15:46
                  Lenko- strasznie sie cieszę!!!!! Moje serdeczne gratulacje!!!! A powiedziałas
                  już mężowi? Jak zareagował? No jesteście szybkie Lopezy smile)
                  Finko- lecz się Kochana, bo lepiej wirusów w sobie nie nosić, a mój przykład
                  świadczy o tym, ze lepiej wylezec chorobę, bo ciągnie się później jak moja.
                  Zatoki tak mnie bolą, ze szok, chyba znowu musze iść do lekarza. Oszczędzę Wam
                  opisów tego, co mam w nosie smile
                  A ja czuję dziś mocną prace jajnika, chyba owu. Ale mam pokusę!! Chociaz z
                  drugiej strony zwyczajnie nie mam siły na nic, na przytulanie tez nie.
                  Lenko- jeszcze raz GRATULACJE!
                  • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 15:52
                    mój mąż jest tak samo zorientowany jak i ja, nic bez niego się nie może stać
                    ważnego, nie darowałby mi tego, jest bardzo szczęśliwy i juz wczesniej niz ja
                    był pewien ze nosze coś w środkusmile
                    Życzę duzo zdrówka dla Was wszystkich kochane, pozdrawiam
                    • jutka7 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 15:59
                      no to super, zgrany z Was team smile)
                      ale się cieszę z Waszego szczęścia!
                      zapomniałam Ci napisac, ze oglądałam Twoje zdjęcie na Zobaczcie i baaardzo mi
                      sie spodobało. Masz taką słodką buzię, milutką, tak jak mi się wydajesz z
                      postów własnie. Jesteś bardzo ładna!
                      • lenka30a Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 16:21
                        ihihihi miło mi
                        wyglądam tam nieco dziwnie, bo to zdjęcie robione z nienackasmile

wysyłam ponownie fluidki na życzenie ***********************łapcie!! !!
                    • kruszynka_21 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 16:01
                      LENKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
                      JA TEŻ ŁAPIE TE FLUIDKI, OJ PRZYDADZĄ SIĘsmile))))
                      A reszta kochaniutkich ani mi się tu dołować, Nam wszystkim się uda!!!!
                      Lenka pisz jak się czujesz, to naprawdę ważne!!!i dbaj o siebie i o tą malutką
                      fasoleczkę.
                      Kurcze też chce fasoleczke, a jeszcze tyle do @ (która jak przyjdzię to chyba
                      ją pierd...)smile))) więc lepiej żeby nie przylazła....
                      aż się rozmarzyłam!!!!!!
                      DAMY RADE DZIEWCZYNY

LENKA WYŚLIJ JESZCZE TE FLUIDKI...TAK NA WSZELKI WYPADEKsmile))))))))))))

BUZIACZKI
                      • jutka7 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 16:05
                        Kruszynka rozbawiłaś mnie wizją tego, jak pierd.... @ smile))) Widze, ze
                        określenia masz równie soczyste jak ja w życiu codziennym wink
                        • kruszynka_21 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 16:18
                          Z natury jestem bardzo łagodnasmile) i naprawde to słownictwo to tylko
                          sporadyczne, ale czasem trzebasmile))))
                          no i jestem strasznie....chuda, może to ma wpływ na moje nieudane próby albo
                          jest to tzw. szukanie dziury w całymsmile))
                          ps. gagatku też mam króliczka, ma teraz...chyba 6 miesięcy (miniaturka) może
                          ona cosik by zdziałały jak nam się nie udajesmile)))ja mam królika,
                          czyli facetasmile)

Jutka a jak Twoje zdrówko...i co z pozostałymi forumowiczkami (ach
                          przepraszam...starają sięsmile)) TO DOBRZEsmile)))NIE PRZESZKADZAMYsmile))
                          • zebra51 :) 18.01.05, 16:26
                            Po tym, co napisala gagat oraz biorac pod uwage to co dzieje sie ze mna
                            postanowilam kupic jeszcze raz Quicka smile

Rano - jedna kreska na pro-tescie, po poludniu.....
                            ........ dwie kreski na Quicku!!!!!!!!!!!!
                            lenko, wiedzialam, ze jak pierwsza zlapie fluidki, to musi mi sie udac!!
                            • jutka7 Re: :) 18.01.05, 16:38
                              Zebra- no to super!!!! poczekaj jeszcze może ze 2 dni i sprawdź to! A grubaśne
                              te krechy? Nie chcę zapeszać, ale leciutko gratuluję smile I musisz to jeszcze
                              sprawdzić! No, no, powiększyłoby się szacowne grono przyszłych mamusiek!
                            • lenka30a Re: :) 18.01.05, 16:56
                              ihihihi gratulacje moja droga!!!

lece kobiety do domu,
                              pozdrawiam pa pa
                              • ciuforek Re: :) 18.01.05, 17:11
                                u mnie po staremu. ponownie będę testować w czwatrek i bardzo bym chciała
                                zobaczyć II krechy - tym razem geubachne. @@@@ nie ma wiec moze mam szansę - a
                                to już 39 dc- wiec jak myslicie?
                          • jutka7 Re: Jestem szczęśliwa 18.01.05, 16:27
                            Kruszynko Ty tez chyba zaraz pójdziesz nadrabiać alkoholowe libacje smile
                            Bo ja raczej nie, fatalnie się czuję. Ale już nie narzekam, bo ciągle tylko
                            narzekam smile
                            Strasznie jestem ciekawa jak się tu posypiemy jedna po drugiej z dzidkami smile
                            A ile ważysz Kruszynko i przy jakim wzroście?
                            Czy lekarz mówił Ci coś na ten temat? Że to mógłby być problem?
                            • finka11 Zebra Ty też??? A jakCiuforek???? 18.01.05, 16:38
                              Kochana Zebro to teraz Ty ślij mi te fluidki i ja też chcę je pierwsza łąpać!!!!
                              Ciuforek jak u Ciebie? Widzę, że styczeń był baaardzo pracowitysmile
                              Jutka ja też mam chronicznie chore zatoki i do tego gardło, ale to choroba
                              zawodowa, tyle się muszę nakrzyczeć na te dzieciaczkismile
                              Słucham melancholijnej muzyczki i chce mi sie wyć. Dostałam wypłatę i się
                              załamałam, do tego rachunek z karty płatniczej z okresu świąt, chyba potrzebuję
                              kredytu. A mi sie głupiej dziecka zachciewasad
                              Nasze kochane 2 w 1, jak macie fajnie!!!!
                              • kruszynka_21 Re: Zebra Ty też??? A jakCiuforek???? 18.01.05, 17:18
                                wzrost 170, waga 48smile)) no i nic o tym lekarz nie mówił.
                                aż miło mi się czyta takie posty, jesteście kochane!!!!!!
                                lenka proszę o fluidkismile))
                                złapałam jako trzeciasmile))
                                MUSI SIĘ ZATEM UDAĆ.
                                Zebra tzrymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!
                                i co tam z Ciuforkiem......
                                Jutka i finka, na razie jestem z wamismile czyli jeszcze nic nie wiemsad

buziaczki gorące jak słońce
                                • finka11 Re: Zebra Ty też??? A jakCiuforek???? 18.01.05, 17:23
                                  Kruszynko ja mam 179 i ważę 65, chętnie bym 5 kg oddała, rzeczywiście Kruszynka
                                  z Ciebie.
                                  • kruszynka_21 Re: UDANEGO WIECZORKU:-))-podsumowanie 18.01.05, 17:55
                                    Kolejny dzień zaowocował nowymi zafasolkowanymismile
                                    lenka, zebra i ciuforek-oczywiście nie zapeszamsmile) ale już z całego
                                    chudziutkiego serducha gratuluję!!!
                                    A my jeszcze się dalej staramy i oby owocnie, dla mnie i dla Jutki to jeszcze
                                    owocny miesiącsmile Finko Ty też starania zaczniesz pod koniec stycznia (tak na
                                    wszelki wypadek)więc starania styczniowe nie przepadnasmile) Gagatek też czeka na
                                    wieści i wszystkie pozostałe kochane forumowiczki!!!
                                    Życzę miłego wieczorku, ja po pracy ide na male piwko (koleżanka ma urodzinki)
                                    i do domku wspomagać chorego niemężasmile) trzeba jakieś przytulanko zainicjować,
                                    to podobno dobre na choróbsko, prawda Jutka??? hihihihihi
                                    Trzymajcie się ciepło i DBAJCIE O SIEBIE.
                                    Do jutra
                                    papatki
    • justina_w Re: styczniowe starania 2005 19.01.05, 07:51
      dzień dobry.

Zebra gratuluję!!!!!
      Same dobre wiadomości!!!
      Przesyłaj fluidki!!!!!

Chcę być pierwszasmile!!!!!!!!

Miłego dnia.
      • zebra51 Wysyłam fluidki :) 19.01.05, 08:46
        Dziekuje Wam kobietki za dobre słowa smile Wysyłam, łapcie kochane, łapcie pełne
        garście smile
        ******************************* ******************************* ******************
        ******************************* ******************************* *****************
        • finka11 Re: Wysyłam fluidki :) 19.01.05, 09:23
          Dzięki, łąpiemy, łapiemy********************
          • lenka30a witam 19.01.05, 09:31
            witam drogie Panie!
            Jak się Wam dzień zapowiada??
            Bo u mnie całkiem nieźle, tylko wieczór spaprany, bo muszę się uczyć na egzamin
            w sobotę, ach jakbym juz chciała mieć tę szkołę za sobą, ale te 1,5 roku chyba
            przezyję jakoś no nie?
            Poza tym u mnie 30 dc (zawsze 26), okresu brak, zauwazyłam za to wzrost piersi,
            powazny wzrost i zmienne nastroje od euforii po płacz z byle powodu(mąż nie
            chciał jeść kanapki z żółtym serem!)Jednak cieszą mnie te dziwne objawy i to
            bardzo smile
            Życzę wszystkim miłego dnia!
        • justina_w Re: Wysyłam fluidki :) 19.01.05, 09:31
          Łapię, łapię!!!!!!smile ******************************* ***********
          dwie pełne garściesmile
    • gagat100 czekam na LUTY 2005- starania :o(( 19.01.05, 10:08
      Gratulacje kolejnym 2w1 albo..... 3w1 ;O))
      U mnie 27dc 13dpo i znow samotna krecha po 5 min cos drugiego sie pojawilo ale
      to napewno nie ciazowa tylko jak zwykle comiesiac cien drugiej a potem i tak @
      przychodzi wiec i teraz czekam dzis ostatnia tab duphastonu i za 3 dni
      przyjdzie wredota nieproszona !!!!!!!!!!
      Maretina kochana wymysliła ze sama mam isc z nasinkami do badania omijajac na
      wstepie lekarza a jesli badania wyjda OK to super a jesli nie to gorzej bo
      raczej sama do androloga bede msiala isc z wynikami. Ale najwazniejsze ze na
      to zgodził sie moj szanowny M , powiedzial ze na to idzie ale do lekarza nie
      pojdzie !!!!!
      Wiec kochane , czekam na @ , pije herbatki odchudzajace i zabieram sie za
      badania !!!!!! Teraz trzymajcie kciukasy aby wyniki byly OK no ewentualnie
      cos co szybko w expresowym tempie sie leczy ;o))

Ps. Mam nadzije ze tylko garstka przejdzie ze mna na luty 2005 !!!!!!!!!
      • justina_w Re: czekam na LUTY 2005- starania :o(( 19.01.05, 10:17
        gagatku, nic się nie martw, ja już powolutku szykuję się na luty 2005.
        A co do kreseczki to poczekaj, a nóż.....
        Wiesz wszystkie dziewczny tak się dwojąsmile że też mam obawy, że samiusieńka tu
        zostanę.
        Wczoraj wzięłam ostanią liteinę, więc czekam, bo cóż mi pozostało, wiem ze
        owulacji nie było, więc małpica na pewno przyjdzie, to kwiestia dni.
        • pkaneta Re: czekam na LUTY 2005- starania :o(( 19.01.05, 10:36
          Justinko i Gagatku - nie martwcie się!! W lutym jestem z Wami smile)) I mam
          nadzieję że razem będziemy w lutym się cieszyć. Gorąco pozdrawiam. Główki do
          góry.
          • justina_w Re: czekam na LUTY 2005- starania :o(( 19.01.05, 10:54
            no ja mam nadzieję, ze dostanę najpiękniejszy prezent urodzinowy w lutym.
            Mam nadzieję, ze lekarz pomoże mi z owulacją, bo jestem przerażona. Zaczniemy
            od monitoringu, ale pewnie dostanę coś na stymulację, i bardzo się boję, że
            nigdy się nie doczekam....
      • lenka30a witam 19.01.05, 10:49
        Gagatku zgodnie z Twoją radą zrobiłam dziś drugą betę, a wynik pierwszej mooże
        będzie dziś po 16.
        Jak dostane wynik pomożecie mi zinterpretować????
        • justina_w Re: witam 19.01.05, 10:56
          Leno oczywiście że ci pomożemysmile

proszę o fluidki!!!!smile
          • lenka30a Re: witam 19.01.05, 11:05
            Dzięki,
            fluidki przesyłam bardzo proszę************************* ****smile
      • kruszynka_21 Re: a ja jeszcze bedę w styczniu:-)))) 19.01.05, 11:16
        Znów złapałam jako trzecia!!!!!!hihihi to musi bć przeznaczeniesmile))))
        Co tam u Was dziewczyny, dziś moje najważniejsze starankosmile)
        Wczoraj jeszcze kupracja chorobowa ale dziś mójniemąż najwyraźniej siły i chęci
        odzyskał, zatem kochane trzymajcie kciuki za nasze starania!!!!!
        zebro gratulacje, wiedziałam że to będzie szczęśliwy wątek!!!!!!!!!!!!!!!!Dla
        przyszłych testujacych!!!!!!ŁAPCIE FLUIDKI!! Ja już po raz drugi się załapałam:-
        )
        Lenka to musiało bć zabawne z tym serem żółtym, hihihi ciekawe jaka ja będesmile
        No i Jutka...jak tam u Ciebie staraniasmile
        Pozdrowienia dla wszystkich kochanych forumowiczek!!!!
        • asieksan Re: a ja jeszcze bedę w styczniu:-)))) 19.01.05, 13:48
          JA TEŻ I JESCZE BEDE TESTOWAĆ W STYCZNIU, ALE TERAZ TEN NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCY
          OKES OCZEKIWANIA.
          • kruszynka_21 Re: a ja jeszcze bedę w styczniu:-)))) 19.01.05, 13:54
            moje testowanie to koniec stycznia-początek lutego. Kciuki trzymam asieksansmile)
            Ja weszłam w najprzyjemniejszą fazę cyklusmile))

a co tak tu cichutko, dziewczyny odpoczywają??
      • pandziksa Re:J też czekam na luty !!! 19.01.05, 11:52
        Dziś 14 dpo i kreska niestety bardzo samotna. Chyba odpuszczę sobie w tym cyklu
        Clo a za to pójdę do endokrynologa , po większą dawkę Letroksu na tarczycę bo
        spadło mi TSH tylko do 2,49 a powinno być 0,5-1. Od poniedziałku się
        odchudzam , większa dawka Letroksu mam nadzieję trochę w tym pomoże. Zobaczymy.
        Nadwaga nie jest dla mnie dobra, bo prowadzi do nadciśnienia. Mam ndzieję ,że
        bez Clo cykl nie wydłuży mi się znów do 54 dni. Tertaz biorę już leki na
        tarczycę więc powinno być w porządku. Wredna @ pewno w piątek bo tempka jeszcze
        nie spadła a na drugi dzień po spadku przychodzi.
        • jutka7 Re:J też czekam na luty !!! 19.01.05, 13:53
          Kruszynko, trzymam kciuki. Tylko nie zapomnij, że oprócz uświęconego celu,
          starania mają też być przyjemne smile
          Ja się nie staram w tym miesiącu, powody już podawałam. Przytulałam sie 14 dc,
          ale owu miałam chyba 18, więc nie sądzę, zeby cos z tego wyszło. A podczas owu
          celowo zaniechałam, bo musze się wstrzymac. A jeśli coś z tego 14 dc wyjdzie,
          to znaczy, ze los tak chciał! W co watpię, podkreślam raz jeszcze.
          Powodzonka!
          • kruszynka_21 Re:a ja tak bardzo chcę.... 19.01.05, 13:57
            Jutdko dziękuję....staram się teraz jak mogęsmile))))
            Weszlam na chwilkę na ciąże i poród i tam są zdjęcia z porodów (oj sliczne
            dzidzie, ale okropnie mi było na to patrzećsad((((
            aż się BOJĘ NA SAMĄ MYŚL!!!!!
            • kruszynka_21 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 13:59
              danielfairbanks.pseconds.com/jude.htm
              • kruszynka_21 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 14:03
                zdjęcia piekne...ale te dzieci przy porodzie i tyle ludzi. hmmmm
                za łagodnie to wyglądałosmile))
                Jak wam się te zdjęcia podobały?????

• jutka7 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 14:35
                  zgadzam się z Tobą, nic nie pokazali, babka zaraz wstała
                  a gdzie te krzyki, krew, łożyska itp? smile
                  za to zdjęcia dzidzi ładne smile
                  • kruszynka_21 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 14:42
                    No własnie, na tych zdjęciach wszystko wygląda super!!!!
                    Przecież to niemożliwe, jak mi się uda to wkleje zdjecia z innego porodu tylko
                    że już drastycznesad( brrrrrrrrrrr
                    mam nadzieję że nikogo nie zniechecesmile)))))))))))

Jutka taka dzidzia będzie już niedługosmile
                    no tylko że lenka, ciuforek i zebra troszeczkę szybciejsmile)))))
                    • zebra51 Lenko 19.01.05, 14:48
                      Kiedy zamierzasz pojsc do lekarza? Ja sama nie wiem, kiedy sie wybrac, zeby nie
                      bylo za wczesnie, ale na tyle szybko, zeby o czasie zrobic wszystkie badania.
                      Troche boli mnie brzuch, tak jak na @, ale nie mam zadnych plamien. Napisz co u
                      Ciebie!
                      Pozdrawiam wszystkie starające się!
                      Kruszynka, przytyj smile naprawde musi być z Ciebie kurczak! Ale za to jaki
                      sympatyczny.
                      • lenka30a Re: Lenko 19.01.05, 15:15
                        hej
                        U mnie objawy takie jak były, brzuszek boli czasami, taki jakby skurcz mnie
                        łapie, jak podczas pierwszego dnia @, poza tym bolą mnie piersi i czasem mnie
                        mdli.
                        Do lekarza zamierzam się zapisać może w przyszłym tygodniu, bo chciałabym cś
                        już zobaczyc, jak na razie wszystko jest ok
                        czekam na wynik bhcg, moze dziś juz będę miała, jesli będzie ok to spokojnie
                        sobie poczekam na tą wizytę do przyszłego tgodnia, wtedy to będzie 39 dc.
                        Myslisz że będzie już serduszko?Czy za wczesnie?
                        • zebra51 Re: Lenko 19.01.05, 15:24
                          To bedzie prawie 8 tydzień u Ciebie, wiec bardzo mozliwe, ze bedzie widac smile
                          Ja zrobie jeszcze jeden test, zeby sie utwierdzic i poczekam chyba do 8
                          tygodnia z wizyta. Myslalam, ze bede sie jakos specjalnie emocjonowac wynikiem
                          testu, ale o dziwo podchodze do tego spokojnie. Co ma byc, to bedzie smile
                    • kruszynka_21 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 14:53
                      Tu już zdjęcia drastycznesad(((
                      Az się przejęłam, dosyć okropne, ale kobiety to przeszły więc my też to
                      przejdziemywink)))
                      Ale mnie wątek porodowy złapał.
                      Lenka, zebra i ciufirku....na razie nie oglądajcie drastycznych zdjęć, nie
                      wskazanesmile))
                      Ale na dzidzie można popatrzeć, śliczne są!!!!!

Zebro ja już tak tyje i tyje i nicsad( kto odda parę kilogramow??smile
                      ale teraz już na poważnie sie biorę, choć myśle że po dzidzi w dupkę mi
                      pujdziesmile)))))))))
                      A jak się zebro czujesz??
                      Lenka czekamy na wyniki betki....

www.birthdiaries.com/diary/
                      • kruszynka_21 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 14:56
                        jeszcze raz wklejam...

www.birthdiaries.com/diary/
                      • jutka7 Re:Może sie uda wkleić..... 19.01.05, 15:03
                        zapomniałam napisać, ze faktycznie szczypiorek z Ciebie Kruszynko
                        ja waże 51 kg przy 164 cm
                        długo ważyłam też 48 kg, ale jestem jednak niższa smile
                        ciekawa jestem jakie będziemy z brzuniem, jakie mamy tendencje do tycia bądź
                        nie smile
                        zaraz obejrzę te drugie zdjęcia, tylko ciągle mi tu ktos wchodzi, dobrze, ze
                        laptopa mogę szybko zakryć, bo podskakuję jak ukłuta jak ktoś wchodzi smile
                        ale głupi nikt nie jest smile a na złodzieju czapka gore smile
                        • kruszynka_21 Re:PRZEPRASZAM DZIEWCZYNY!!!!!!! 19.01.05, 15:06
                          Ale ja głupia jestem, bardzo was przepraszam, te zdjęcia niektóre są okropne,
                          dopiero teraz wszystkie obejrzalam i faktycznie nie powinnam wklejać tej strony.
                          Jeszcze raz was przepraszam, nie chciałam wzbudzać niesmaku.
                          Wybaczcie.
                          Sama się źle z tym teraz czuje
                          • finka11 Hej! 19.01.05, 15:14
                            Witam wszystkich! Kruszynka ja ponawiam swoją prpozycję, oddaję 5 kg i to bez
                            mrugnięcia okiem. Jutka ty też raczej szczuplutka.
                            Zdjęć nie oglądam bo łatwo sie zrażam, a na widok krwi słabo mi się robi.
                            Tak sobie myślę, że niedawno zapisywałyśmy się na listę w tym wątku, a teraz
                            tyle zaciążonych, cudnie.
                            Ja już powinnam myśleć o lutym bo ovu mi wypadnie dopiero koło 3 lutego. Ale tak
                            mi tu dobrze, ze jeszcze posiedzę.
                            Pozdrawiam wszyskie przyszłe mamuśki.
                            • lenka30a Re: Hej! 19.01.05, 15:18
                              Ale Wam dobrze, ja tez bym chciała tyle wazyc
                              ja przy wzroście 160 teraz ważę ok 60 kg, duzo co?
                              ale jakies 3 m-ce wczesniej wazyłam 56-57 ostatnio troche przytyłam, chyba
                              zbieram tłuszcz na zimę jak jakiś zwierzsmile!!
                              • kruszynka_21 Re: Hej! 19.01.05, 15:26
                                powiem wam w tajemnicysmile)))
                                Moja nauczycielka jeszcze dawno temu powiedziała że hitlerowi spod rusztu
                                ucieklamsmile) taka bylam chuda, teraz i tak jest lepiej, ale paroma kilogramami
                                tu i ówdzie nie pogardze a nie powiem że by się nie przydalysmile)))))

Dość o wadze, to nie mój ulubiony tematsmile
                                Jak się czujecie??
                                Zimno dzisiaj strasznie i tak pochmurno, zaraz wychodzę z pracy, dziś na
                                szczeście tylko do 16smile)
                                Ale posiedze jeszcze na internecie.
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 19.01.05, 16:27
      jeju dziewczyny zaraz mi mąż przyniesie wynik bety!!!!!!!!!!!!!!!!
      chyba padne na zawał....
      • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 19.01.05, 16:37
        mój mąż mi podał wynik bety przed tel.(nie wiem czy coś nie pokręcił)wrrrrrr
        powiedział ze mam 0,4 ml na mg (28 dc)czy jakos tak, a norma dla nieciężarnych
        jest 0,1, czyli co??????
        bo ja juz nie wiem......sad
        • kruszynka_21 Re: GAGATEK!!!!!!!POMOCY 19.01.05, 16:40
          Lenko gagatek będzie wiedział, bo ja nie mam zielonego pojęcia, poczekamy może
          inne dziewczyny cosik będą wiedziały.....

trzymam kciuki!!!!!!!!!!!
          • kruszynka_21 Re: LENKA MOŻE TUTAJ COŚ ZNAJDZIESZ... 19.01.05, 16:47
            www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/progesteron.htm
          • jutka7 Re: GAGATEK!!!!!!!POMOCY 19.01.05, 16:48
            Lenko, ja niestety tez nic nie wiem. Wiem tylko, ze beta każdego dnia rośnie
            dwukrotnie (jesli czegoś nie pomyliłam). Faktycznie, fachowiec powinien sie
            wypowiedzieć. A nie możesz zadzwonic do swojego lekarza? Moze przez telefon Ci
            powie?
            Finko- ja nie zamierzam opuszczac tego wątku, w styczniu zaczęłyśmy, ale na
            pewno wszytskim nie uda się zafasolkować, więc wątek będzie się przedłużał!
            Tak mi się wydaje przynajmniej... Tu się zadomowiłam, mam swoje koleżanki smile) i
            nie mam ochoty na nowe znajomości na jakims obcym wątku smile
            • lenka30a Re: GAGATEK!!!!!!!POMOCY 19.01.05, 16:51
              wiem ze mam wynik w innych jednostkach niz jest w tych wszystkich tabelach....
              ng/ml
              • jutka7 Re: GAGATEK!!!!!!!POMOCY 19.01.05, 17:00
                znalazłam post azbestowychstringów- chwaliła się betką w 34 dc- 700, a w 37-
                4000. Czyli spory przyrost, więc może od 28 dc tak się właśnie zaczyna powoli,
                a potem jak ruszy! no przejęłam się tak i szukam jakichś wskazówek Lenko!
                • kruszynka_21 Re: LENKO TUTAJ!!!!!!!!!! 19.01.05, 17:03
                  www.maluch.com/BHCG-normy.htm
                  • kruszynka_21 Re: LENKO TUTAJ!!!!!!!!!! 19.01.05, 17:04
                    Nic innego nie mogłam znaleźćsad((
              • jutka7 Re:i jeszcze... 19.01.05, 17:03
                wyczytałam inny post, ze w 28 dc jedna z dziewczyn miała 251. Kurcze, nie wiem
                co to znaczy!
        • gagat100 lenko !!!!!! 19.01.05, 17:05
          dziwny ten wynik chodzi mi o ml/mg pierwszy raz slysze hhhmmmm
          widzialas juz ten wynik ?? moze cos maz pokićkał ???
          • jutka7 Re: lenko !!!!!! 19.01.05, 17:08
            też myślę, ze pokićkał, niech Ci podyktuje jeszcze raz!!!
            kurcze, muszę iść, rano zaraz sprawdze co w końcu wyszło. Trzymam kciuki
            Lenko!!!!!!!!!!!!
        • gagat100 normy hcg 19.01.05, 17:08
          1,
          www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=632,
          www.maluch.com/BHCG-normy.htm
          • kruszynka_21 Re: normy hcg 19.01.05, 17:14
            kurcze ale się tym przejęłam, tu też cosik jest....

www.noworodek.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=63
    • gagat100 lenko 19.01.05, 17:54
      zadzwon do labolatorium w ktorym robilas badanie i popros o normy !!!!!
      powinni ci podac i daj znac bo oszaleje !!
    • nitka111 No i przerwa!!! 19.01.05, 19:22
      Byłam dzisiaj u ginki i okazało się że mam chlamydię, więc w tym miesiącu
      niestety przerwa. Musimy to wyleczyć, ale mam nadzieję że Was nie zobaczę w
      wątku lutowym .......... no chyba że jako kibiców i przesyłające fluidki.
      P.S. Co do zdjęć , to jako "doswiadczona" mogę wam powiedzieć, że są
      przekłamane. Nie jest tak źle !!!
    • gagat100 zdjecia 19.01.05, 19:25
      to moze te beda "smaczniejsze" :o))
      • lenka30a witam 20.01.05, 08:35
        Boże co za gó..niane laboratorium sobie upatrzyłam!!!
        Babka powiedziała ze jestem w ciąży, ale w który to tydzień to nie potrafi
        okreslić!!!!
        Wynik mam w innych jednostkach niz jest wszędzie podawane, więc sie od razu
        przeraziłam, mój wynik to 0,4 ng/ml, norma dla kobiet nie ciężarnych jest do
        0,1 ng/ml, więc wynika z tego że ciąża jest. Jak odbiorę drugi wynik i będzie
        tendencja wzrostowa to będzie ok.
        Boże co ja wczoraj przeżyłam.
        Przecież w tych normalnych jednostkach czyli mlU/ml taki wynik oznacza ze nic
        nie noszę w sobie, że nie jestem w ciąży, więc jak usłyszłam cyfrę jaką mi
        podał mi mąż myślałam ze umrę.
        • zebra51 Re: witam 20.01.05, 08:48
          Cześć, dlatego właśnie nie zamierzam robić bety. Nie chce sie denerwować.
          Poczekam do poniedzialku i zapisze sie na wizyte na poczatek lutego. Wczesniej
          chcialam zrobic bete, ale po telefonie do laboratorium, kiedy babka nie byla
          wstanie znalezc ceny na to badanie (wogole nie wiedziala, co to za badanie i do
          czego jest potrzebne) zrezygnowalam. Na razie mam podejscie do swojej wczesnej
          ciazy "holenderskie". Nie wiem, czy za tydzien nie zbzikuje i bede biegac na
          wszystkie mozliwe badania, zastanawiac sie czy moge pic cole i jesc pomarancze.
          Na razie mnie to omija. Jestem zdania, ze jezeli organizmowi czegos brakuje, to
          sam sie o to dopomina (np. wczorajsze piwo smile ).

A Tobie, Lenko zycze spokoju. Wszystko bedzie dobrze smile
          • lenka30a Re: witam 20.01.05, 08:52
            Gratulują spokoju,
            ja wiem, że nie powinnam się stresować, ale szczerze mówiąc to troche wina tego
            całego forum, albo raczej tego, że za dużo czytam, nie tylko tych dobrych
            szczęsliwych historii ale też tych gorszych, przez to denerwuję się a może
            wcale nie ma potrzeby.
            Wyluzowałam troche po wczorajszym dniu, jestem spokojniejsza, co będzie to
            będzie.
            Życzę Ci wszystkiego dobrego!
            • jutka7 Re: witam 20.01.05, 09:05
              Witajcie Kobietki!
              Lenko, cały wieczór myślałam o Tobie. Ciesze się, ze jednak potwierdziła się
              Twoja ciąża. Ale dlaczego inne jednostki? Może zrób to 2 badanie w innym
              laboratorium?
              Tak czy inaczej, wszystkie ciotki na wątku czują ulgę smile)
              Nitko- a co to jest chlamydia?
              Kurcze, ale sie porobiło, dreszczowiec normalnie smile
              A mnie znowu naszły wątpliwości, celowo ominęłam w tym cyklu owu- domniemaną,
              bo nie mierzyłam tempki, żeby opóźnić o miesiąc zafasolkowanie przez cholerny
              egzamin, który będzie albo nie będzie, patykiem na wodzie pisane, a ja usiłuję
              takie ważne kwestie do niego dopasować. Chyba muszę pozwolić losowi zdecydować.
              Za to zauważyłam jedną rzecz- już sobie nie wyobrażam, ze miałabym sie
              zabezpieczać teraz skoro już podjęłam decyzję o dzidzi,wolę się nie przytulać
              niż z zabezpieczeniem.
              Miłego dnia życzę!
          • gagat100 lenko, zeberko 20.01.05, 09:46
            beta jest wazna bo moze dudo wykryc , dlatego wazne jest aby zobaczyc jak
            rosnie !!!
            leko ciesze sie ze wszystko OK , wczoraj dowiedzialam sie od lekarza ze takich
            norm NIE ma ale juz nie chcialam pisac bo jakby sie okazalo ze zeczywiscie twoj
            M sie pomylil i mialabys wynik 0,4 z tradycyjnymi normami to jak jak piszesz
            NIC z tego by nie bylo a tak prosze JESTES 2W1 HURRRRAAAAA
            • lenka30a Re: lenko, zeberko 20.01.05, 09:51
              dziękuję Ci gagatku
              nie wiesz gdzie mogą być jakieś normy dla takich jednostek ng/ml?
              szukałam w internecie ale wszędzie są tylko te mlU/ml,
              ale babka w tym cholernym labolatorium powiedziała ze ciąża jest, bo poziom
              hormonu jest 4 razy wyższy niiż normalnie, ale drugi wynik powie czy dobrze
              wzrasta.To był koszmarny wieczór.Przyjechalam do domu i poszłam od razu spać, z
              tego wszystkiego nie pouczyłam się na egzamin, który mam w sobote.
              • gagat100 Re: lenko, zeberko 20.01.05, 10:50
                nie mam takich norm NIGDY o takich nie slyszałam, jesli zdobedziesz prosze
                wyslij mi na priv !!! bo pewnie teraz bedziesz w inne fora zagladac jak ja :o)
    • justina_w Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 08:59
      Dzieńdobrek.

Leno spokojnie, nerwy w towim przypadku nie są wskazane. Skoro babka w lab.
      powiedziała ze jesteś, tzn ze wszystko ok, zadzwoń jeszcze do lekarza.

A mój mężuś oszalał, bo cały czas chodzi i mówi, ze na pewno jest dzidziasmile
      a ja tak boję się robić sobie nadzieję, więc czekam na @, bo wiem że inaczej
      być nie może.

Miłego dnia.

Świeże fluidki proszę!!!smile
      • kruszynka_21 Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:19
        Witajcie!
        Lenko gratuluję, nie ma sie co martwić, ważne żeby dzidzia była zdrowa i
        fasoleczka szybko rosłasmile))
        Trzymam za was wszystkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ja nie chcę was dołować, ale u mnie nie najlepiej, robiłam wczoraj test owu,
        były dwie kreseczki czyli się staramy a mój kretyński facet się ze mna
        pokłócił, zaczęło się od małych rzeczy skończylo na tym że wyszłam z domu i
        spałam u rodziców. Płakać mi się chce, bo wszystko na marne poszlo.
        Dlatego miło jest zajrzeć do was i usłyszeć dobre wieści.

Dziś się nie będę udzielać tylko czytać. Nie chce nikogo dołować.
        To bardzo boli, jest okazja a człowiek taki głupi!!!!!
        Puźniej bedzie płakał że okazję zmarnował. Boję się tylko że go znienawidzę za
        to że sie nie udało, jeszcze po tym ile razem przeszliśmy!!!
        Facet to świnia i nie docenia tego co ma!!!!!!

Zdrówka Wam wszystkim życzę i uważajcie na siebie!!!!!!!
        Całuski
        • jutka7 Kruszynko 20.01.05, 10:30
          nie dołuj się proszę cię bardzo. tryskasz tu energią i optymizmem od początku,
          po prostu nie wolno Ci się smucić!!!!!!!
          Pewnie dziś Twój niemąż przyjdzie na kolanach prosic o wybaczenie i będziecie
          się owocnie godzić! Czuję to smile
          A jak nie, to zadziałamy razem w lutym. Ja wiem, ze jesteś niecierpliwa, ale
          pamiętaj- nic nie dzieje się bez powodu, jakoś w to wierzę.
          Zresztą przede wszystkim wierzę w to, ze dziś będzie super ekstra godzenie!
          Nosek do góry!!!!!
        • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:32
          Ojej kruszynko, przykro mi ze się pokłóciliście
          mi też czasem zdarza pokłócić się z M o taką głupotę, że jakby ktoś z boku nas
          posłuchał, to wstyd normalnie.
          Szkoda ze akurat w dniu kumulacji owu, najlepiej kochana pogódźcie sie
          szybciutko i do roboty!!!!!!smile
          przesyłam fluidki z mojej "wczesnej" ciąży, ihihihih ***********************
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:03
      Mój kochany mąż zapytał o interpretację w innym labolatorium i tam też
      powiedzieli ze jestem w ciąży, ciesze się.
      lepiej mi smile
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:14
      Już wiem więcej!
      Ten lekarz, który robił badanie, powiedział, że na pewno jest ciąża , wczesna,
      lae jest, dziś po południu będą mieli juz drugi wynik i wg tej jednostki co
      miałam powinno się zwiększyć z 0,4 ng/ml do prawie 1 ng/ml.
      Jestem juz spokojniejsza, bo powiedział, ze wszystko jest w porządku.
      Ale to dzięki mojemu mężowi mam tyle informacji, to najlepszy mąż pod słońcem :-
      )
      • jaga211 Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:40
        Cześć Wam wszystkim.
        Byłam na wątku grudniowe starania, ale tam już nikogo nie ma i dlatego przyszła
        do Was.
        Robiłam test w niedzielę i były dwie krechy (@ miałam dostać w czwartek i nie
        dostałam dlatego w niedzielę był test)Dzisiaj rano robiłam bete wyniki
        popołudniu. Zafasolkowałam gdzieś w sylwestra - nowy rok, więc styczniowe
        starania za owocowały. Tak się cieszę.
        Trzymam za Was niech styczeń będzie dla wszystkich taki jak dla mnie.

Kruszyna nie kłuć się ze starym, ja też tak miała, że właśnie w płodne pewnie z
        tego napięcia.
        Lenko cieszę się z Twojej fasolki. W którym tygodniu jesteś?
        • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:45
          witaj
          zebym to ja wiedziała,
          ale pewnie gdzies około prawie 3 tydzień, licząc od zapłodnnienia,
          a Ty?
          • jaga211 Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:54
            Ja gdzieś koniec 6, a od zapłodnienia 4.
            A jak sie czujesz?
            Bo ja b. dobrze jeśc mi się chce a najbardziej kluski śląskie z sosem
            pieczarkowym cały czas o nich myślę, wczoraj zjadłam chyba 20 i oczywiście
            banany które nie cierpiałam, ateraz moge je jeść kilogramami.
          • zebra51 Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 10:55
            Boższszsz.....Czy to mozliwe, zeby tak szybko sie zaczelo?? Co pojde zrobić
            siku, wróce do biurka posiedze 10 min....znowu....
            • jutka7 Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 11:41
              alez się tu pusto zrobiło!
              czyzby wszystkim się smutno zrobiło?
              Kruszynko, odezwij się słówkiem!
              A ciekawe co się dzieje z założycielką tego wątku- Rubi?
              Finko- Ty tak już na 100% ufasz temu testowi? czy zrobiłaś drugi? Bo ja chyba
              miałabym watpliwosci, jesli 1 byłby negatywny, a 2 pozytywny. A jak u Ciebie?
    • jutka7 a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 12:25
      Napiszcie Kobietki, jacy są, ile maja lat, jak długo jesteście razem, jaki mają
      stosunek do waszych dzieciowych planów, czy Was wspierają w życiu itp, itd.?
      Ja zacznę...
      Małżeństwem jesteśmy 3,5 roku, pobraliśmy się zaraz po skończeniu studiów
      (tydzień po mojej obronie). Studiowaliśmy to samo, mieszkaliśmy w tym samym
      akademiku, póxniej od 4 roku razem w wynajmowanym mieszkaniu. On jest z innej
      częsci Polski, jesteśmy równolatkami. Poznaliśmy sie zaraz na 1 roku studiów i
      praktycznie od poczatku przebywalismy razem 24 godz. na dobe- w akademiku, w
      drodze na zajecia, w przerwach między zajęciami itp. W sumie to był to powód
      braku towarzystwa, czas kiedy ludzie się poznają, spotykają itp. my spędzalismy
      tylko razem. Pewnie wygląda to na papużki- nierozłączki? W sumie tak było, choć
      ja bardzo dlugo miałam watpliwosci co do niego, kłociliśmy się bardzo, ale
      rozstać się nie mogliśmy.
      To mój pierwszy chłopak i już na wstępie mu zapowiedziałam, ze kobiety w mojej
      rodzinie wychodzą za swoich pierwszych mężczyzn smile
      Mój mąż jest dobrym człowiekiem, dziecko chce mieć już od bardzo dawna, taki
      tatuś od urodzenia. jestem pewna, ze oszaleje ze szczęścia jak juz pojawi sie
      ono na swiecie i ze będzie sie nim swietnie zajmował. W domu dzielimy się
      obowiązkami na równi, jesteśmy partnerami. Nie mamy problemów typu
      niedopowiedzenia, zale itp. bo przede wszytskim ja zawsze i od razu wygarniam
      co mi lezy na wątrobie. Myślę, ze jesteśmy dobrym małżeństwem.
      A jak jest u Was? Opowiedzcie swoje historie!!!!
      • kruszynka_21 Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 12:46
        Dziękuje Wam za te słowa, Jutko masz kochanego mężasmile)))
        Mój przyszły nie jest zły, wczoraj tylko puściły nerwy. Jesteśmy razem już
        prawie pięć lat a od roku...prawie po zareczynach, on jest o rok starszy ode
        mnie. jesteśmy ze sobą od szkoły średniej i to też jest mój pierwszy chlopak.
        Dzidziusia chcemy bardzo oboje, ale on bardziej patrzy na to materialnie, czy
        nas stać itd...dlatego wczoraj tak sie pokłócilismy, normalnie jest ok, nie
        sprzeczamy się az tak, drobne sprzeczki ale jest kochany. dzwonil do mnie dziś
        chyba już milion razy ale postanowiłam że moja kobieca duma nie pozwoli na
        rozmowę z nim, czekam aż przyjedzie. no i tesknie za nim, dawno nie obudziłam
        się sama w łóżkusad((
        • jutka7 Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 12:52
          No widzisz Kruszynko! Pomęcz go jeszcze troszkę, niech przyjdzie na kolanach i
          z kwiatkami w zębach smile)
          A potem nalezy się pogodzić!!!!! W łóżku własnie i z fajerwerkami wink
          Napisz więcej o Waszym zyciu Kruszynko!
          My też mieliśmy okres burz i naporów, głównie to ja miałam problemy
          egzystencjonalne, ale on to przetrwał. Dotarliśmy się, ale dopiero po latach (
          w sumie to już chyba ośmiu...)
          Piszcie!
        • lenka30a Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 12:58
          Jesteśmy małżeństwem od 2 października 2004 roku,
          w sumie to przed slubem znalismy się jedynie jakieś 10 m-cy, poznaliśmy się w
          pracy, czyż to nie banalne?smile
          Ale ja od razu wiedziałam, że to jest facet dla mnie, że będzie dobrym mężem i
          ojcem, taki przeczucie.
          Mój mąż ma na imię Wojtek jest 4 lata starszy ode mnie, jest bardzo mądry i
          odpowiedzialny, no i bardzo mnie kocha.smile
          Jestem szczęśliwa.
          Renia
          • jutka7 Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 13:02
            No to ekstra Lenko! Szybko podjęliście decyzje, to znaczy że byliscie jej
            pewni. To mi się podoba! Gratuluję. To Ty własciwie jesteś świeżutką mężatką smile
            Opowiedz jak to poszło szybciutko z Wami, strasznie jestem ciekawa smile
            • lenka30a Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 13:04
              tak w ogóle to mój mąż czasami tu zagląda i czyta nasze posty, ale na szczęście
              nie wysmiewa ihihih
              co ja moge na to poradzić?przeciez mu nie zabronię?
          • lenka30a Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 13:02
            Cały czas się docieramy, czasem kłócimy
            ja nie mam za łatwego charakteru, jest uparta jak osiołek i niecierpliwa.
            A on stara się żeby było lepiej w naszym małżeństwie, choć czasem też potrafi
            zaleźć mi za skórę. Ale jakby było za słodko to też nie dobrze ihihihi
            najważniejsze ze mamy te same plany na przyszłość, którą to chcemy przezyc
            razem, moze niedługo we troje?!smile
          • kruszynka_21 Re: a jacy są Wasi mężczyźni? 20.01.05, 13:12
            HIHIHI juz moj humor się poprawił ja nie umiem długo się gniewać, ale ponęczę
            go jeszcze na największą PRZYJEMNOŚCIĄsmile)))
            To chyba tylko ja niemężatka. Nasze życie jest fajne, podoba mi się, oboje
            pracujemy oboje studiujemy zaoczniesmile no i oboje w tym roku się bronimy, bo on
            miał przrwę więc nadgoniłamsmile
            Tez nie mamy większych sporów, ale on jest czasem za bardzo opiekuńczysmile wiem
            że mnie kocha i mysli bardziej logicznie ode mnie ale czasem jak mnie coś
            wkurzy to daje mu popalic!!
            Razem uczymy się na swoich błędach i razem tak naprawdę uczymy się życia.
            Cudowny bym mu prezen zrobila pokazując dwie najpiękniejsze kreseczki na
            świecie!!!
            Tak jak wy to zrobiłyście, lenko, zebro ciuforku i jagna Wam szczere
            gratulacje, ale nam też się uda!!!prawde jutka i finkasmile)???
            • kruszynka_21 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 13:28
              OJ myśle o dzidzi ciągle, o Waszych badaniach, samopoczuciu....
              odprężajcie się laseczkismile to dobre dla was i fasoleczek.
              Ide zaparzyć melisesmile bo mnie znowu nerwy biorąsmile)) hihihihihi
              a pogoda paskudna we wrockusad
              • jutka7 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 13:44
                Kruszynko,
                Ty nie myśl tak intensywnie na ten temat, no po co masz się zamartwiać i ma Ci
                być przykro, ze Ty jeszcze nie. Zwłaszcza, ze dziś nadrobicie straty, pęcherzyk
                dziś peknie i będzie strzał w 10!
                Chyba powinnać troszeczkę się wyluzować, naprawdę. Takie myślenie w kółko na
                ten temat może zablokowac Twój organizm, wiesz o tym? Proszę!!!! Nie mysl
                ciągle o dzidzi!
                w jakiej częsci Wrocka pracujesz? ciekawi mnie gdzie teraz jesteś smile
                • kruszynka_21 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:12
                  Teraz akurat jestem na krupniczejsmile
                  ale normalnie pracuje 25 km od wrocka, tam gdzie mieszkam, czyli w okolicach,
                  ale we wrocławie studiujEsmile)
                  mam taką cichą nadzieję że kiedyś wszystkie się spotkamy, przynajmniej te
                  dziewczyny z wrocławia i okolic. Moze nawet przechodzimy obok siebie...
                  • jutka7 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:26
                    fajnie byłoby sie kiedys spotkac, może jesli się tu zaprzyjaźnimy...
                    być może się mijamy w różnych miejscach smile
                    a co studiujesz?
                    • kruszynka_21 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:38
                      administracje...wwwrrrrr okropieństwo ale jest całkiem łatwosmile))
                      • jutka7 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:40
                        no to na tym samym wydziale co ja, ja tylko prawo i ponad 3 lata temu smile
                        nie jest źle, miałam mase znajomych z administracji
                        wyluzowani, zupelnie inni niż kujony z prawa smile
                        • kruszynka_21 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:53
                          masz racje, za dużo to ja sie nie ucze...a jeszcze zaocznie to już całkiemsmile))
                • kruszynka_21 Re: FAKTYCZNIE DZISIAJ CISZA..... 20.01.05, 15:14
                  PS. masz racje Jutko, to jeest mój największy problem, za dużo myśle o dzidzi a
                  to niezbyt optymistyczne bo naprawde włączy mi się blokadasad
                  ale jakoś sobie z tym radzę, oglądam okropne zdjecia z porodów i już trochę
                  przechodzi hihihi
                  a jak się czujecie???
    • gagat100 pozegnanie !!!!!! 20.01.05, 13:35
      było miła ale czas opuscic ten watek czeklam az ktos zalozy SZCZESLIWE LUTOWE
      STARANIA 2005 no i czekam na małpiszona, odstawilam duphaston wiec powinna
      przyjsc za 3 dni wwwrrrr
      • kruszynka_21 Re: ANI MI SIĘ WASZ!!!!!!!! 20.01.05, 15:16
        Gagatku dziś po prostu taka pogoda, problemy w domach i faktycznie zrobiło się
        smutnia, ale nie ma mowy, ty musisz tu być. Koniec i kropka, bez dwóch
        zdań!!!!!!!!
        szczęśliwe starania...zobacz ile dziewczyn zaowocowało, my jeszcze się staramy,
        jak się nie uda to będzie lutowy wątek i też bedzie szczęśliwy!!!!!!

Buziaczki
      • gagat100 no to na dowidzenia :o) 20.01.05, 15:20
        sie usmiałam :o) ha ha ha

jak to facet zmienia sie po slubie f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607
        • lenka30a Re: no to na dowidzenia :o) 20.01.05, 15:43
          hiihih juz to kiedys miałam, o ja cie
          czytałam to w pracy i naprawde musiałam się powstrzymywać zeby nie parskać
          smiechem smile
    • lenka30a Re: styczniowe starania 2005 20.01.05, 15:20
      hej dziewczyny
      moje drugie beta hcg urosło o 150 %, mam teraz 1,0 ng/ml, a było 0,4 ng/ml
      powinnam sie cieszyć????!!!!!
      • gagat100 lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:23
        urosło super jak na blizniaki ;o) przewaznie rosnie o 65% a tobie az 150 !! no
        kochana usun te znaki zapytania przy suwaczku, i to JUZ !!!!
        • lenka30a Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:28
          ojej chyba sie popłacze zaraz dzięki Ci gagatku za wszystko!
          Kochana jesteś.
          • kruszynka_21 Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:41
            hihihihi
            a może to faktycznie będą bliźniakismile)))))))
            Gratulacja Lenkosmile)
            to musisz...jako pierwsza założyć wątek PAŹDZIERNIK 2005!! Bo chyba termin na
            październiksmile)))))
            • jutka7 Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:43
              Gratulacje Lenko, teraz już bądź spokojna!!!
              • lenka30a Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:46
                dzięki
                poczytajcie to co wysłała Asia, super link na serio, można paść ze smiechusmile
            • lenka30a Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:45
              dzięki Kruszynko,
              Życzę Wam wszystkim oczekującym na zafasolkowanie szybciuteńkich wyników,
              grubych kreseczek i superwzrastających bet!!!
              • kruszynka_21 Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:52
                Lenko a jak z tym terminem??? liczyłaś już????Kiedy by dzidzia przyszła na
                świat????
                • lenka30a Re: lenko !!!!!!!! 20.01.05, 15:57
                  liczyłam, wychodzi 27 wrzesnia ale wydaje mi sie ze bedzie poźniej, zobaczę co
                  lekarz powie
                  a na razie załozylam, po raz pierwszy w zyciu, nowy wątek, hiihi Październik
                  2005.Jestem z siebie dumna!
                  • finka11 Hej kobity!!! 20.01.05, 16:04
                    Ludzie, ale sie dzisiaj rozgadałyście, czytałam i czytałam aż wreszcie
                    skończyłam. Gęba mi sie cieszy od ucha do ucha. Super czytać takie dobre wiadomości.
                    Chociaż pogoda dzisiaj do d..y, to nie jest źle.
                    Kochane dwa w jedym a może posiedzicie jeszcze z nami na tym wątku, bo bez Was
                    będzie strasznie pusto.
                    Dzisaj cierpię na brak czasu, ale zajrzę jeszcze wieczorem. Pozdrawiamsmile
                    • lenka30a Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 16:08
                      Ja nie zamierzam Was opuszczać, będę z Wami aż zafasolkujecie jak ja!
                      • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 16:19
                        Czyli już niedługo

hihihi
                        zaraz zajrze na Twoj wątek, tak na szczęściesmile)
                        Mój niemąż był u mnie w pracysmile)))
                        wieśniak myślał że ja już nie jestem zła...to znaczy nie jestem ale on niech
                        troszkę jeszcze pomyśli że jestemsmile)))
                        Finka pogoda barowa, więc kobitki wieczorkiem jedne na soczki a drugie na cosik
                        mocniejszegosmile))
                        • lenka30a Do jutki! 20.01.05, 16:30
                          droga Jutko, ja wyraźnie napisałam, ze zostaję z Wami aż zafasolkujecie, ale
                          przeciez moge pisać na kilku wątkach na raz,
                          będę z Wami aż będziecie miały swoje dzidzie w brzuszkach, nie ma obawy,
                          niektóre z Was są już matkami, dletego bedę miała kogo zapytac o radę, a wątek
                          październikowy załozyłam, bo to będzie mój pierwszy w zyciu wątek i tez
                          chciałam mieć swój wkład w to forum.
                          Tak więc dopóki będziecie chciały ze mną gadać ja z Wami będę. Koniec.Kropka smile
                          • jutka7 Re: Do jutki! 20.01.05, 16:36
                            dopiero później przeczytałam Twój post, sorki...
                            ale smutno mi się zrobiło i tyle!
                            ale z Twojego szczęścia się cieszę i na pewno niedługo ten wątek wypełni się
                            brzuchatymi mamami i ... ciotkami smile)
                            to kiedy idziesz do lekarza Lenko??
                            a mnie teraz naszły wątpliwości czy dobrze zrobiłam, ze w tym miesiącu
                            świadomie ominęłam okres owu sad
                            plany, plany, plany
                            a mówi się: jak chcesz rozśmieszyć Boga, to powiedz Mu o swoich planach...
                            • lenka30a Re: Do jutki! 20.01.05, 16:42
                              na razie sie dobrze czuje, nie idę na razie do lekarza, na serio jeszcze bardzo
                              wczesnie a on na pewno jak go znam będzie chciał mi zrobic usg, a tam mało co
                              zobaczę
                              moze umówię się w przyszłym tygodniu,
                              mówisz ze ominęłaś owu, a może i tak będziesz miała dzidzię, Bóg zakpił by w
                              piękny sposób z Twoich planów..smile
                              • jutka7 Re: Do jutki! 20.01.05, 16:44
                                a wiesz, ze po cichu na to liczę? smile
                                wtedy miałabym pewność, że los tak chciał smile
                                zobaczymy, ale wątpię szczerze mówiąc

a co do Twojej wizyty u lekarza- pewnie to będzie niesamowite wrażenie usłyszeć
                                serduszko... smile Boże, szok!
                                a na watku październikowym pewnie jeszcze troszkę zostaniesz sama smilewcześnie
                                jeszcze jest...
                                • lenka30a Re: Do jutki! 20.01.05, 16:48
                                  Ale tutaj nie będę sama,
                                  spadam do domku pa pa kochane
                    • jutka7 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 16:29
                      Witaj Finko!
                      To jak siądziesz wieczorem to napisz koniecznie o swoim mężczyźnie smile
                      kurcze, jakieś skoki nastroju mam, góry i doliny sad
                      teraz dolina..................
                      jeszcze pół godziny i wracam do domku i nigdzie się z niego nie ruszam!
                      • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 16:32
                        żadnych dolinsmile))
                        jutka miałyśmy się trzymać razem więc bez dołków i tych podobnych, dziś jeszcze
                        będzie pęcherzyk więc ostatnia szansasad
                        a jak nie to bedzie lutysmile
                        • jutka7 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 16:46
                          cieszę się, ze Tobie przeszły doliny smile
                          trzymam kciuki za Wasz złoty strzał smile)
                          i już nie znęcaj się nad niemężem, przejął się widać bardzo smile mój po kłótni
                          nie jest taki skory do godzenia...
                          • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 17:04
                            twardym cza być a nie mietkimsmile)) hihihi
                            a to dlaczego jeśli mogę spytać, może taka to już jego męska dumasmile
                            • jutka7 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 17:10
                              na ogół jak zaczynamy sie kłócić, to ja mu naubliżam, więc on się obrazi, więc
                              ja, depcząc własną dumę, zaczynam się przylizywać, zagadywać, podszczypywać,
                              reakcji brak, więc zaczynam sie irytować i znowu ubliżam, aż na końcu ja się
                              obrażam
                              to wtedy mój mąż stwierdza, ze chyba przegiął i on zaczyna się przymilac, więc
                              ja z wrzaskiem go przeganiam
                              i zawsze mu dokuczam, ze primadonna z niego, bo taki obrażalski smile to wtedy
                              obraża się jeszcze bardziej smile)
                              u mnie postęp jest taki, ze potrafie pierwsza wyciągnąć rękę, kiedyś to było
                              nie do pomyślenia
                              tak więc Kruszynko- ciesz się, ze Twój luby nie jest primadonną smile
                              pa pa i FAJERWERKÓW dzisiejszego wieczora zycze!
                              • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 17:30
                                hhahahahahahhahahahahahahahahah ahaha
                                ja bym nie wytrzymała, mój facet jest nerwowy ale szybko zapomina, chyba
                                wypróbuję Twój sposóbsmile)) to musi być zabawnesmile)))))))))))))))))
                                • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 17:33
                                  ja już ide do domku, czas na mnie. Wam też miłego wieczorku, mojego lubego
                                  powkurzam, tak dla zasadysmile)))))
                                  Jutka ale Ty masz fajnego mężasmile)))))))))))
                                  do jutra, melduję się z samego rana
                                  papa całusów 102!!!!!!!!!!!!
                                  • ciuforek Re: Hej kobity!!! 20.01.05, 21:15
                                    droga formułowiczki. podczytowuję was pokryjomu i nic nie chce mi sie pisać. bo
                                    stwierdziłam, że ejak zdecydują sie cos skrobnąć do zwariuję. Pierwszy test jak
                                    zapewnie wiecie II krechy jedna słaba. w czwaretek nie testowałam bo nie
                                    wytrzymałam i test zrobiłam w środę i nic wyszła jedna samotna krecha i
                                    jestem ....... Teraz obiecałam sobie ze zatestuje w okolicy niedzieli. bety nie
                                    mam jak zrobić bo obdzwoniłam wszystkie laboratoria w mojej dziurze i w zadnym
                                    nie robią, albo pytaja się co to jest. jak teraz mi wyjdzie wynki negatywny to
                                    przejdę sie do moje gin. @@@ ciągle nie ma . dziś to już 7 dni po terminie @@@.
                                    tak jak pisałam to juz nie wytrzymuję nerwowo. pozdrawiam was kochane gorąco.a
                                    co do naszych facetów to są okropni i jednocześnie kochani. ja z moim sie
                                    poznałam w ogólniaku. razem na studniówce, na studiach. potem przeszlismy na
                                    zaoczne, wzieliśmy ślub i stworzylismy najcudowniejszego dzieciaczka świata,
                                    czyli naszego Gabrysia. Mój zwiazek tak jak zapewnie każdej z nas ma zwloty i
                                    upadki - najważniejsze jest jednak to by w zwiazku byłam miłość i szacunek.
                                    pozdrawiam was kocgane.
                                    • kruszynka_21 Re: Hej kobity!!! 21.01.05, 10:27
                                      Ciuforku czasem testy dopiero po kilu-kilkunastu dniach pokazują test dodatni,
                                      wiem że radzić można ale musisz uzbroić się w cierpliwość. Czytałam na którymś
                                      wątku że nawet po dwóch tygodniach był pozytywny wyniksad((
                                      życzę powodzonka i trzymam
                                      ciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
    • justina_w Pożegnanie 21.01.05, 08:11
      Wczoraj dostałam okres. Nic dodać, nic ująć, Wiedziałam że tak będzie, ale mimo
      to iskierka nadzieji była i wczoraj zgasła.

Jest mi strasznie smutno, cały wieczór przepłakałam.

W czwartek ide do gina, niech coś w końcu zrobi ze mną.

Życzę zafasolkowanym mamusiom dużo zdrówka.
      A czekającym powodzenia.

POzdrawiam.Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka