asiulka1976 01.04.05, 23:01 wiecie jak odejdzie to zapale świeczke w oknie ( jak był zamach w stanach to wiem ze to On prosił aby zapalic w onach świeczki wiec teraz ja tez zapale............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vase Re: Swiatełko dla PAPIEZA 01.04.05, 23:42 Jezu! Powiedzieli w tv, ze Ma dni, albo "godziny" zycia.. Ja nie wierze.. . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Swiatełko dla PAPIEZA 01.04.05, 23:54 Ja juz zapaliłam,świeca jest symbolem wiary i nadzieii. Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: Swiatełko dla PAPIEZA 02.04.05, 01:02 też zapalę,ale wolałabym tego nie robić. Niech On żyje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adanik Re: Swiatełko dla PAPIEZA 02.04.05, 14:22 Nie umiem myslec o niczym innym tylko o Papiezu, ani robic nic innegi niz przerzucac kanaly w TV w poszukiwaniu aktualnych wiadomosci. Jestem co prawda przygotowana, ze Papiez odejdzie (dzis lub w ciagu tygodnia), ale jest mi niewymownie smutno. Wczoraj ryczalam jak dziecko. Mysle ze jego smierc bedzie dla wielu nawet wiekszym darem niz wzystkie jego nauki. Spowoduje moze, że sie zjednoczymy w modlitwach: Chrzescijanie, Muzulmanie, Żydzi... Moze dlatego to odchodzenie Papierza nie trwa godzine, tylko bedzie trwalo dluzej. Tak bardzo bym chciala, zeby nie cierpial. Napewno zapale swieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
irmina35 Re: Swiatełko dla PAPIEZA 02.04.05, 16:11 Miejmy nadzieję,że z tego wyjdzie miejmy bo Ci z gazet i dzienników telewizyjnych zamiast wpoić widzom otuchę to mówią o papieżu jak już o zmarłym (zwłaszcza tvn), zresztą wiadomosci w internecie też w tonie nie odbiegają daleko ........ Mamy wierzyć,ze wyzdrowieje, bo to silny człowiek ciałem i duchem. Może stanie sie cud a On na niego na pewno zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola313 Re: Swiatełko dla PAPIEZA 02.04.05, 22:35 Dla Ciebie Ojcze Swiety-Byles Wspanialym Czlowiekiem (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Swiatełko dla PAPIEZA 03.04.05, 08:25 dołączam się do modlitwy... Odpowiedz Link Zgłoś