Dodaj do ulubionych

luty 2006?

12.06.05, 18:32
Witam czy jest tu jakas wczesna mamusia? ja wczoraj tescik zrobilam smile
Obserwuj wątek
    • moniko25 Re: luty 2006? 12.06.05, 19:14
      Witaj!muszę Ci pogratulować i życzę wam szczęśliwego rozwiązania oraz
      wytrwałosci... naprwdę wartoooo!!!
      Pamiętaj nie słuchaj opowieści o porodach kazda kobieta przeżywa to inaczej i
      to jest szczera prawda ja z mezęm przezyłam wspaniały poród nie powiem że nie
      bolało ale nie było tak strasznie.Pozdrawiam trzymaj się cieplutko
    • maja961 Re: luty 2006? 12.06.05, 20:41
      Witam
      Ja równiez szykuje sie na luty 2006
      W domciu biega już 4 letni urwis wink))
      pozdrawiam i gratuluje
      Majka
      • violka555 Re: luty 2006? 13.06.05, 08:57
        dziewczyny, jest już wątek "luty 2006", gdzie jest nas już kilkanaście lub
        więcej...
        ponadto większość osób przeniosła się na wątek:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29891zapraszam
        • rysia_mama_wiktorka Re: luty 2006? 13.06.05, 09:03
          Po prostu wejdź na fora prywatne i znajdź wątek z Lutym 2006smile
          ZAPRASZAMY
          • laura_ola Re: luty 2006? 13.06.05, 16:26
            a mi napisalo wlasnie ze forum niedostepne ;-(
            Ja mam juz synka 3,5 letniego chcialabym teraz corcie, ale co ma byc...
            • marysiamama Re: luty 2006? 13.06.05, 16:37
              Nie przejmuj sie, ja chetnie przylacze sie do tego forum.
              Dzisiaj zrobilam tescik i ... dwie kreseczki!
              Ja z kolei mam juz córcie i mam nadzieje na chlopca (ciii...).
              Widzialam Cie na forum Pomorskim, moze dolaczy do nas wiecej mam z Trojmiasta,
              to stworzymy maly klan! Ale oczywiscie wszystkie mamusie sa mile widziane!
              • jantola Re: luty 2006? 14.06.05, 14:19
                Witam, dołaczam do Was drogie dziewczyny. Tydzień temu test i są te upragnione
                dwie kreski. Mamy z męzem synka w wieku 2,5 roku. Staramy się o dziecko od
                roku. Udało mi się zajść w ciąże pod koniec ubiegłego roku, ale niestety ... -
                poronienie.

Ciąża z synem tez należała do bardzo zagrożonych od samego poczatku. Udało się
                syn się urodził co prawda wczesnie bo w siódmym miesiącu ale jest wspaniałym,
                radosnym dzieckiem. Teraz też mam nadzieje na szczęśliwe donoszenie ciąży, choć
                nie ukrywam że bardzo się boję. Pozdrawiam Was kochane Mamusie !!!
                • marysiamama Re: luty 2006? 14.06.05, 19:30
                  Jantola trzymam kciuki! Oby tym razem obylo sie bez problemow.
                  Ja mialam straszne poczatki pierwszej ciazy, wymioty, omdlenia, bole glowy itp.
                  i koncowke na podtrzymaniu, na szczescie wieksza czesc przeszlam bez problemow,
                  ale mimo wszystko mam nadzieje, ze tym razem mnie omina takie atrakcje.
                  Pozdrowionka!
    • lisa29 Re: luty 2006? 16.06.05, 09:58
      Witam Cię, ja zrobiłam test 2 tygodnie temu - termin przypada mi na 12-14 luty -
      więc może to będzie walentynka smile, właśnie przeżywam okres okropnych nudności -
      nie wiesz może jak sobie z nimi poradzić?
      pozdrawiam
      L.
      • marysiamama Re: luty 2006? 17.06.05, 12:16
        Hej!
        Wlasciwie niewiele mozna zrobic. Mi bardzo pomagala (niestety!) Papsi. Chociaż
        nie zalecana w ciąży, przez pierwsze miesiące nie mogłam się bez niej obejść.
        Moje dziecko to okaz zdrowia, więc nie ma się co bać. Jeżeli wymiotujesz po
        posiłku, to najlepiej zaraz po zwymiotowaniu wmusić w siebie jedzenie, drugi raz
        juz nie wyjdzie smile, a przynajmniej nie wyladujesz w szpitalu na kroplówce. Tyle
        co mogę doradzić z mojego doświadczenia. To po prostu trzeba przetrwać, wiem, że
        to nie pocieszenie, bo pamiętam jak się czułam ukrywając się w pracy, ale to na
        prawdę nie trwa wiecznie.
        Pozdrawiam!
      • vonda2 Re: luty 2006? 19.06.05, 12:28
        Robiłam trzy razy test i każdy pozytywny, to ze szczęścia że wreszcie się
        udało, w domu na rodzeństwo czeka 5-letni Łukaszek, przybliżony termin 15
        luty...pozdrawiam wszystkie lutowe
        W
    • panijoasia Re: luty 2006? 16.06.05, 11:13
      Cześć ja tez szykuję się na luty.Jestem na forum prywatnym Luty 2006 ale tu tez
      będę zaglądać!Dziewczyny z Trójmiasta- ja też tam mieszkam!!Obecnie to moj 6
      tc, mam juz synka 2,5letniego. Pozdrawiam wszystkie!!
      • maga785 Re: luty 2006? 16.06.05, 17:28
        Cześc my tez dowiedzielismy sie w dzien dziecka ze zostaniemy rodzicami.Termin
        mam na 12-14 luty moze to bedzie walentynka a moze urodzi sie w dzien urodzin
        mojego bratasmilejest to moja pierwsza ciaza,całkowicie planowana.Juz sie nie moge
        doczekac kiedy pierwszy raz wezme malenstwo na recesmileZa tydzien mam usg wiec
        pierwszy raz zobacze fasolke.Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mamuś!
    • eerys luty 2006 w Trojmiescie 17.06.05, 09:09
      I ja sie dołączamsmile Termin mam na 10 lutego i juz sie nie moge doczekacsmile Za
      2,5 tygodnia wybieram sie do lekarza i mam cicha nadzieje ze uslysze juz
      serduszkosmile
    • ewaskotak Re: luty 2006? 17.06.05, 15:58
      i ja mam luty 2006. Początkowo mowili mi że 4 a terz juz skoczyło na 9.
      Jestem po dwóch USG. Maleństwo rośnie.
      Pozdrawiam lutowe mamusie smile
    • marysiamama Re: luty 2006? 17.06.05, 16:06
      Dziewczyny kiedy robiłyście pierwsze USG? Nie wiem czy już iść, czy jeszcze za
      wcześnie. Wg moich obliczeń to 4 tc.
      Fajnie, że grono nam się powiększa!
      Pozdrowionka!
      • bombamonika Re: luty 2006? 17.06.05, 16:12
        I ja się dopisuję.
        Mam dzisiaj pierwszą wizytę o 18.15.
        Z moich obliczeń wynika, że dzidziuś powinien się pojawić na świecie 6-12 luty
        Zobaczymy co powie lekarz.
        Monika
        • moniqe245 Re: luty 2006? 17.06.05, 16:20
          Ja również się dopiszę smiletermin mam prawdopodobnie na 10 lutego.
      • maga785 Re: luty 2006? 17.06.05, 17:44
        Ja mam przyjsc na pierwsze usg dopiero za tydzien czyli bedzie to połowa 8
        tygodnia.Podobno wtedy juz widac nie tylko pływajacy pecherzyk ale juz cos
        wiecejsmileNa razie zrobiłam wszystkie zalecone badania i sa ok.
      • ewaskotak Re: luty 2006? 18.06.05, 16:53
        ja robiłam dwa razy, bo za pierwszym było niecały cm smile i w zasadzie to było
        tylko potwierdzenie ciąży, a za drugim razem można było juz ocenić czy wszystko
        jest o.k. I oczywiście tak się okazało smile Nastepne usg ma być w 12-16 tc i to 3D
    • karen28 Re: luty 2006? 19.06.05, 17:51
      Ja testowałam w czwartek smile Pozytywnie. Powtórzę jutro zeby się upewnić smile)
      Z lekarzem jestem umówiona na 1.VII. Według moich wyliczeń termin przypada na
      drugą polowę lutego. Jeżeli jestem w ciąży, będzie to nasze czwarte dziecko.
      Mamy już 3 chłopców -dwóch z pierwszego malżenstwa meża- jeden "wspólny". W
      związku z tym dzidziusiem mam mieszane uczucia. Nie planowalismy na razie
      ciąży, być może za jakieś dwa lata...
      Pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam przyszłe mamy i gratuluję smile
    • manki3 Re: luty 2006? 19.06.05, 18:38
      Cześć dziewczyny! Dołączam do lutówek 2006 . Jestem gdzieś na początku 7
      tygodnia a termin mam gdzieś na 12 luty. Widziałam już bijące serduszko. Cieszę
      się bardzo i pozdrawiam grono lutowych mam. Aha to będzie moja druga dzidzia -
      Michaś ma 2 latka i przayszedła na świat za pomocą cc. Ciekawe jak będzie
      teraz ?
      pzdr!
      • karen28 Re: luty 2006? 19.06.05, 18:48
        Gratulacje! i troche Ci zazdroszczę bo u mnie jeszce dłuuuuuuugo do ew.
        zobaczenia serduszka. Ja tez mam 2 letniego synka - Maćka - też z lutego. Mam
        wielki urodzaj na zimowe dzieciaczki smile Pzdr i życze bezproblemowej nudnej
        ciązy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka