martyskaa 18.06.05, 21:11 jestem właśnie w 10tc i przez ostatnie dni bardzo urósł mi brzuch. Dziwię się że tak szybko i "zaczyna się" on juz pod piersiami, nie ma wyglądu np. małej piłeczki.Jak wyglądaja Wasze brzuszki w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania800 Re: wielkość brzucha w 10tc 20.06.05, 21:06 nio ja w 10tc tez miałam brzuszek w spodnie się już nie dopinałami urosła wielka piłkanie pamiętam gdzie się brzuszek zaczynał urodziłam synka 3770 i 56cm miałam mało wód więc nie zawsze duzy brzuch oznacza duża ilośc wód płodowych Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: wielkość brzucha w 10tc 21.06.05, 19:34 Ja obecnie jestem w 7 t 2 d i brzuch mam spory.Powiem tak ze z pierwszym mialam taki dopiero w 17 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
czokoholiczka Re: wielkość brzucha w 10tc 22.06.05, 15:48 ojoj, ja jestem w 10 tc od poczecia, wiec tak jakby w 12, a brzucha ani widu ani slychu... tylko go troche czuje wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
ulencjusz Re: wielkość brzucha w 10tc 22.06.05, 16:24 Jej! A mi wlasnie wczoraj wywalil beben! Jestem w 10tc... Myslalam ze to sie dzieje stopniowo, po kawaleczku - a tu wczoraj wieczorem gigantyczny brzuch piwosza... Dzis rano troche zmalal ale itak w spodnie nie wchodze. Nie wiem co moja Krewetka tam wyprawia i ile ich jest, ale cos czuje ze z takimi tancami to bedzie chlopak! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: wielkość brzucha w 10tc 22.06.05, 18:42 hej, a mnie stuknął dzisiaj 20 tc i koleżanki w pracy pytają, gdzie ten Twój brzusio ? Bo chyba robisz nas w konia z tą Twoją ciążą ...? Założyłam parę dni temu o numer większe spodnie, ale jak ktoś nie wie, to w życiu się nie domyśli. Ale wiem, że jest to sprawa bardzo indywidualna, moja koleżanka w 13 tc miała taki, że ustępowali jej miejsca w tramwaju... Pozdrawiam Was wszystkie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicor Re: wielkość brzucha w 10tc 05.07.05, 20:33 Jestem w 14 tygodniu i dopiero zaczyna mi rosnąć brzuszek . Ale bardzo delikatnie, i jest na górze mały a na dole wiekszy . Odpowiedz Link Zgłoś