gviazdka3 Stokrotko! 06.07.05, 21:57 Twoje fotki też dotarły, dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! ))) Jesteś chyba bardzo wesolutką kobietką! Życzę pogodnej nocki i pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrotko! 07.07.05, 09:15 A taka sobie ze mnie normalna kobitka . Choć szczęśliwa - to najważniejsze - tylko nam jeszcze dzidzi do pełni szczęścia brak, ale nie można mieć odrazu wszystkiego . I tak mi się ostatnio wszystko super układa... Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re:Dzień dobry! 07.07.05, 10:08 Już czwartek, czyli zaraz weekndu początek Chociaż ja i tak mam wolne, ale sama się nudzę. A jak spędzają czas inne belferki, co robicie z taką wolnością? Jutro stanę się "obszarnikiem", kupujemy działke budowlaną. Mam strasznego cykora, bo zostaniemy bez oszczędności, ale kto nie ryzykuje.... Jeszcze tylko jakieś 40 lat i nasz wymarzony domek będzie gotowy Życzę miłego dnia. Jak tam nasze nowozaciążone, dajcie znać, czy oswoiłyście sie już z tą myślą. Agmani, cały czas trzymam kciuki za obronę, daj znać jak poszło (jak będziesz w stanie oczywiście). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re:Dzień dobry! 07.07.05, 10:39 Cześć dziewczyny!!! Agamni, trzymam kciuki za obronę, aczkolwiek tak jak dziewczyny powiedziały to tylko formalność!!!! Megi, póki @ nie ma póty jest nadzieja....w każdym razie mam nadzieję, że wszystko ułozy się jak njalepiej dla Ciebie i że wrócisz do nas bez względu na to co się wydarzy!!! Finka, oj rozumiem cykora przed wydaniem oszczędności...my teraz jesteśmy na etapie kupowania samochodu za pięniądze, ktore mialy być na czarną godzinę.....ale mąż mnie naciskał..naciskał i w końcu uległam....mam nadzieję tylko, że nie będziemy żałować tej decyzji...ale to czas pokaże....ale Twoja inwestycja w działkę, to taka bardziej procentująca na przyszłość decyzja, więc na pewno nie będziecie żałowali...bo u nas to raczej kaprys Hortika, i jak sytuacja z pracą??? Coś się już wyjaśniło??? Monia, Aga, Lalisia, Ciuforek.......jak dziś samopoczucie?????Jakiś raporcik krótki proszę!!! Pszczoła, a gdzie Ty jesteś??????????????????? Gviazdeczko, czy dobrze zrozumiałam, że coś zmieniłaś w swoim wyglądzie??? a mi się dziś nie chce pracować....echhh... a jutro wizyta u gina...trochę się denerwuje ((( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re:Dzień dobry! 07.07.05, 10:44 czytam sobie co piszecie..na razie jakoś nic do powiedzenia nie mam... jutro po wizytacji moze coś więcej powiem... to tyle Monia nic się nie martw cieszę się , ze Gwiazdeczka w lepszej formie jest) aż milo patrzeć jak jej posty tryskają energią...))) ściskam) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Agamni 07.07.05, 10:45 Trzymam kciuki Agamni- poprosimy o szybką informację o Twoim dzisiejszym sukcesie - absolutnie w to nie wątpię )) Powodzenia - od teraz piszę z zaciśniętymi kciukami )) Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Agmani- oczywiście 07.07.05, 10:47 Sorki za przeliterkowanie - ale kciuki nadal trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re babeczki 07.07.05, 11:09 Kochane, wyjeżdżam dziś nad morze( niestety do teściów), humorek zatem tylko częsciowo dopisuje.Na dodatek bardzo nie lubię takich tras( ponad 300 km). Nic to, jesli tylko pogoda dopisze. Mężuś już pakuje toboły do samochodu. Pkanetko, mam nadzieję,że twoje pęcherzyki w końcu wybuchną!Ta tempka trochę mnie niepokoi.Sprawdź też czy powiększyłas się w obwodzie.Mam nadzieję, że nie będziesz miała hiperstymulacji.Dzwoń do gina,jeśli się źle poczujesz.Trzymam kciuki! Monia, Agi, Ciuforku, i nowo zaciążone mamusie, dbajcie o siebie i kruszynki! Meg. jeszcze nic straconego! Stokrotko,samych naj.... z okazji ślubu! Gwiazdko,finko i inne belferki odpoczywajcie , bo wakacje uciekają! Atko, Pszczoło, hortiko, powodzenia w pracy! Buziaczki i uściski dla wszystkich foremek! Piszcie kobietki, bym miała co czytać po powrocie!Wracam za dwa tygodnie.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Re babeczki 07.07.05, 11:12 Balbinko Będziemy za Tobą tęsknić. Życzę dużo słońca. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Re babeczki 07.07.05, 11:32 czesc balbinko zycze udanego wypoczynu choc fakt u tesciow to bywa roznie ja tez sobie mojego wyjazdu do nich nie wyobrarzam bo tesciowa sie domnie nie odzywa a ja byla na roczku alicji to nawet sie nie porzegnala nawet glupiego dowidzenia. czuje sie bardzo dobrze wcale nie odczowam ze jestem w ciazy zadnych dolegliwosci ale z alicja tez tak mialam. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: Re babeczki 07.07.05, 11:20 Wracaj do nas szybciutko opalona, uśmiechnięta i przywieź nam znad morza dobrą wiadomość. Teraz Twoja kolej. Trzymam kciuki i przesyłam dużo fluidków. Odpowiedz Link Zgłoś
aga5556 Re: Re babeczki 07.07.05, 12:18 Mimo wszystko udanego wypoczynku Balbinko.A tak a propos teściowych -ja mam chyba nietypową teściową bo zawsze staje po mojej stronie-nawet jak nie mam racji, pozatym uważa że jej syn strasznie niedobry jest, nie wiem dlaczego.W dodatku ma jedynaka. Ale też mimo tego, ze to złota kobieta to męcza mnie zbyt długie wizyty u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do Finki 07.07.05, 11:10 Finko Uważam, że zakup ziemi to bardzo dobry pomysł. My kupiliśmy duże mieszkanie w bloku 2 lata temu i już rozglądamy się za działką.Uważam, że wsłasny kawałek ziemi to dobra inwestycja. Niestety w okolicy Warszawy 1m ziemi kosztuje ok 100$ więc bardzo trudno nam znaleźć coś na naszą kieszeń. Może któregoś dnia znajdziemy. A jeżeli chodzi o ciążę to od pierwszych dni daje mi popalić. Przed chwilą zjadłam na śniadanie kawałeczek sernika i już mi niedobrze. Straszne! NIewiele jem. Tylko po jajkach i samych ziemniakach z masłem nie mam nudności. Mam nadzieję, że w drugim trymestrze to minie. No i piersi znowu zaczęły mnie boleć i swędzieć. Koszmar. Poczekaj kochana za chwilę Ty będziesz miała to samo hihihi Monika Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Monia 07.07.05, 11:26 Nawet nie wiesz jak bym chciała tez to przeżywać, chodzi mi oczywiście o ciążę a nie swedzące piersi. Ale tak wiesz, że rośnie w Tobie małe cudeńko. A co do ziemi to wiem, ze to inwestycja, ale i tak jak pomyślę, ze zostaniemy bez grosza i zero wakacji to mam stracha. Ceny pod Warszawką rzeczywiscie kosmiczne, ja mieszkałam w stolicy ponad 1,5 roku, ale nie zaaklimatyzowaliśmy się i jak tylko była możliwość wróciliśmy na stare śmieci i nie chcę już sie przeprowadzać. Ale kto wie co będzie w przyszłości Balbinko ale masz fajnie, udanego wypoczynku. Chociaż ja do tesciów staram sie za często nie zaglądać, bo strasznie mnie to męczy. Nie mam z nimi o czym rozmawiać. Teściówka jest strasznie konserwatywna religijnie, no i jej ulubiony temat to gotowanie i ciasta, czyli coś na czym ja się nie znam. A jak tam Lalisia i Agajak2003, jak Wy sie kochane czujecie? Pszczola coś Ty jakaś smutna jesteś, mam nadzieję, że to chwilowe. Pozdrawiam wszystkie foremki i lecę wydać trochę grosz na zakupy, póki mam jeszcze co wydawać)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lipcowe... 07.07.05, 11:29 Ach jak dobrze że już czwartek.. Najwyższa pora odpocząć i kilka dni urlopu się przyda. Odpoczniemy pofiglujemy może w końcu zaowocuje - w co wątpię bo to dopiero 8dc - no i na owu bedę musiała poczekać pewnie z miesiąc - o ile wogóle się pojawi. Coś mam dzisiaj dołek - pogoda też się do tego dokłada. Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re:Erga.... 07.07.05, 11:47 Głowa do góry kochana. Ja mam podobnie jak Ty, nigdy nie wiem ile dany cykl będzie trwał. Moja siostra zreszta też tak miała, ale ona to szczęściara, zaszła 3 dni przed spodziewaną miesiączką, lekarz powiedział, że wystąpiło u niej drugie jajeczkowanie, a właśnie mieli zacząć sie starać od rugą dzidzię. Zresztą z pierwszym boboasem też zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek. My sie "pomęczymy" trochę dłużej, ale damy radę. U nas pogoda spoko, wczoraj była brzydka. Ja w tym cyklu stosuję testy ovu, na razie jedna krecha a to 14 dc. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ergo! 07.07.05, 15:26 A ja dziś wyjątkowo mam bardzo dobry humorek, a i słonko się wreszcie pokazało! Może dla odmiany, zamiast ciążowych fluidków (których z resztą nie mam) prześlę Ci 2 linijki pozytywnej, gviezdnej energii?! Proszę bardzo, może poprawi Ci nastój... ************************************************************************************************************************************************************** Uściski!!! Gviazdka M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ergo! 07.07.05, 22:23 Nie ma za co! Najważniejsze, żebyś już się nie smuciła! Wysłałam swoje fotki wszystkim kobietkom z forum, powinnaś już je mieć! Pozdrawiam gorąco i życzę cudnej, figlarnej nocki... M. Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: Lipcowe starania 07.07.05, 11:46 Ja czuję się rewelacyjnie. Na razie nie mam żadnych dolegliwości ciążowych (pewnie niedługo się zaczn, bo przy pierwszej ciąży przez pięć miesięcy było mi non stop niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: Lipcowe starania 07.07.05, 12:39 Hej! Czy mogę dołączyć do tego forum? Dopiero je znalazłam i bardzo mnie "wciągnęło" - jeszcze nie do końca wiem, kto jest kim, ale postaram się nauczyć! Sama jeszcze się nie staram, ale myślę, że w niedługim czasie jest to bardzo prawdopodobne ) Wasze towarzystwo bardzo by mi pomogło, bo przyznam, że trochę się boję, czy wszystko będzie ok. pozdrawiam sabina Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 do Sabiny 07.07.05, 12:53 Fajnie, że do nas chcesz dołączyć. Napisz coś o sobie-skąd jesteś, ile masz lat, kiedy będziesz się starać o maleństwo. Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do Sabiny 07.07.05, 13:10 Dzięki za szybkość w odpowiedzi! Trudne zadanie – napisz coś o sobie, ale postaram się ) Jestem od niedawna z wawy i próbuję się znaleźć w tym nowym dla mnie miejscu. Obrączkę noszę już prawie 3 lata, a latek skończę za dwa dni 28 i chyba powoli czas na powiększenie naszej rodziny – ale na razie bardziej przyszły tatuś jest za niż ja (chyba rzadka sytuacja? ) Z jednej strony chciałabym już, ale jeszcze nie znalazłam tu pracy i to jakoś mnie blokuje. Ale z drugiej strony (to argumenty mojej połówki – całkiem słuszne) jak znajdę pracę, to pewnie będę chciała sobie trochę popracować, a poza tym nie wiadomo ile czasu mi to szukanie zajmie…. Nie ma łatwych decyzji. Zobaczymy, jak będzie – może przy Was będzie mi łatwiej ją podjąć? ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: do Sabiny 07.07.05, 13:27 Muszę przyznać, że argumentacja Twojego męża jest bardzo przekonuwująca. To prawda, że jeśli znajdziesz dobrą i ciekawą pracę to z pewnością nie zdecydujesz się od razu na dziecko. Może lepiej zdecydować się na dziecko teraz (wiesz, nie zawsze to jest taka prosta sprawa-jednym udaje się za pierwszym razem, inne muszą czekać kilka miesięcy a nawet lat)a potem poszukać dobrej pracy. Decyzja należy do Ciebie. Sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: do Sabiny 07.07.05, 13:31 Sabino To może ja Ci pomogę podjąć decyzję opowiadając swoją historię. Mając tyle lat co Ty też nie myślałam o dziecku bo robilam karierę, kupiłam ukochany samochód z narzeczonym wpłaciliśmy pieniądze na mieszkanie, które mielismy odebrać w 2001 roku. O ślubie myśleliśmy ale wiesz jak to jest ciągle odkładaliśmy na potem bo przecież jest czas. No i życie podjęło za nas decyzję bo wpadliśmy. Miałam 29 lat i dziecko miało się urodzić w moje 30 urodziny. Miałam mieszane uczucia bo nie wiedziałam czy jestem gotowa na macierzyństwo. I kiedy Adaś pierwszy raz mnie kopnął wiedziałam, że jestem szczęśliwa. Nie będę opisywać jeszcze raz tych strasznych dni powiem tylko krótko, że Adaś urodził się w 25tyg i po 19 dniach zmarł. Potem było długie czekanie na zielone światło min rok bo miałam cesarke. I starania, które zakończyły się powodzeniem po 6miesiącach. Niestety w 6tyg poroniłam. I po kolejnym roku leczenia, mierzenia, brania tabletek i trzech IUI wreszcie zobaczyłam upragnione dwie kreski. Mam 32 lata i lutym urodzi się mój skarb. Teraz wiem, że za późno zdecydowałam się na dziecko. Z roku na rok będzie Ci coraz trudniej i kiedyś możesz zapłakać. Tak więc "do pracy' kochana. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do Sabiny 07.07.05, 13:56 Bardzo Ci współczuję, że to Cię spotkało. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko się udało. Myślę, że masz (obie macie) dużo racji, w tym co napisałyście. Tak to chyba jest, że czasem trzeba zaufać losowi – nie można wszystkiego planować, po potem okazuje się, że wcale nie jest tak, jak byśmy tego chciały. A czasem – widzę to po moich znajomych – mimo, że wcale na początku nie było różowo, wszystko się jakoś układa i później okazuje się, że dziecko przyszło w najbardziej odpowiednim momencie. Może po prostu za bardzo do wszystkiego podchodzę „racjonalnie”. Dzięki bardzo, chyba trafiłaś Moniko w sedno – chyba właśnie tego się boję, że spóźnię się z moją decyzją… Dałyście mi „do myślenia”, ale to dobrze. A przecież i samo staranie i potem ciąża troszkę trwają.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: do Sabiny 07.07.05, 14:03 witam nowa koleżankę))) Sabino powiem Ci tak, cokolwiek byś nei wybrała, nigdy nie żałuj wybranej drogi to tyle tytułem wstępu!!!!!!! jeśli chodzi o mnie, to cóż, ja się na razie nie staram z powodu kończenia się ciąży pozamacicznej, którą obecnie przechodzę, ale nie mogę się dziołchami rozstać..no normalnie nie mogię..z nimi zachodziłam, i znimi pójdę na dno a potem wyżej)))))))))))))))))))) pozdrawiam)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do Sabiny 07.07.05, 14:11 No to znaczy, że dobrze trafiłam!!! ))) To musi być doborowe towarzystwo! A jak już podejmę tą życiową decyzję to na pewno nie będę żałować! Bo będzie trafna – w końcu moja )) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5556 Re: do Sabiny 07.07.05, 14:25 Moja historia nie jest dramatyczna ale pokazuje, że czasami trzeba poczekać jak sie decyzję odłoży na później.W twoim wieku odkładałam decyzję-robiłam doktorat, chciałam sie urządzić.W wieku 31 lat zaczęliśmy się starać.Udało się po prawie półtora roku-bardzo sie już niepokoiłam.Teraz staram się o drugie dziecko i jak narazie cierpliwie nauczona doświadczeniem.Zawsze coś tam stoi na drodze a i teraz jeśli chodzi o pracę to mi "nie pasuje" ale na kiedy mam to odłożyć?! Tym bardziej, że i czas ucieka. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do Sabiny 07.07.05, 15:18 No to moja sytuacja jest baaardzo podobna do Twojej sprzed paru lat – też właśnie piszę doktorat, mam nadzieję za rok się obronić i tak się zastanawiam, że może obrona z „brzuszkiem” (albo już z maleństwem) nie byłaby takim złym pomysłem? Bo potem najprawdopodobniej zacznę pracę w innej uczelni (jeśli do tego czasu nie znajdę czegoś „w praktyce”, a właściwie to chciałabym te dwie rzeczy połączyć) i wiadomo, że tak od razu iść na macierzyński będzie „głupio”. A z maleństwem mogłabym na drugie trochę poczekać. Jak tak czytam to co napisałam, to w zasadzie wszystko przemawia za tak )) A ja dalej się waham… Chyba po prostu muszę się z tym przespać i wtedy do dzieła. Dam na pewno znać, co mi się przyśniło )) pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
aga5556 Re: do Sabiny 07.07.05, 22:25 To chyba dobry moment w Twoim życiu. Jesli finiszujesz z praca to dasz rade.Z pogodzeniem hab. i dziecka troche gorzej. Z perspektywy widzę, ze najlepiej tuż przed doktoratem lub tuż po.Jestes na studiach doktoranckich? Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do Sabiny 08.07.05, 08:58 Tak, 3 rok właśnie minął i mam zamiar "zmieścić się" w przewidzianych 4-rech. Mam nadzieję, że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Lipcowe starania 07.07.05, 12:41 Ata- co do pracy to czekam na umowę, zobaczymy co tam powypisują. teoretycznie jestem umówiona jutro na jej podpisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Lipcowe starania 07.07.05, 14:06 a kiedy masz teoretycznie to HSG? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Lipcowa lista 07.07.05, 14:58 My tu gadu gadu, a listy chyba nie ma! Ktora na ochotnika skomponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Lipcowa lista 07.07.05, 15:10 Balbinka taka pikną zrobiła łostatnio, ale kumacie na wakacje se pojechała..ostawila nas... nosz nie wiem... a neich jedzie))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Lipcowa lista 07.07.05, 15:16 Też już o tym myślałam, że przydałaby się jakaś logiczna lista, ale boję się za nią zabierać, bo pewnie wszystko pomieszam i potem będzie mi wstyd... Może rzeczywiście ktoś czuje się na siłach by ją sworzyć??!!??!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 No dobra, LISTA próbna :) 07.07.05, 15:51 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 3. ciuforek 4. agajak2003 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3 3. sabina9 Jeśli kogoś wpisałam na złą listę - wielkie sorki! Proszę też o nanoszenie poprawek lub dopisywanie się. Wpiszcie też informacje o sobie (jak zwykle:wiek, miejscowość bądź region, długość starań itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: No dobra, LISTA próbna :) 07.07.05, 15:53 NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 3. ciuforek 4. agajak2003 > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: No dobra, LISTA próbna :) 07.07.05, 16:01 NASZA LISTA: > > > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: > 1. zabra51 > 2. hortika > 3. balbinka74 > 4. bet4 > 5. stokrotka76 > 6. ata76 > 7. giovanita > 8. aga5556 > 9. pkaneta > 10. finka11 > 11. anialm > 12. erga4 > 13. megi.1 > 14. cytrusowa > 15. agmani > > > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: > 1. bombamonika > 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem > 3. ciuforek > 4. agajak2003 > > > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: > 1. pszczołaasia > 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk > 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: No dobra, LISTA próbna :) 07.07.05, 16:29 NASZA LISTA: > > > > > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: > > 1. zabra51 > > 2. hortika > > 3. balbinka74 > > 4. bet4 > > 5. stokrotka76 > > 6. ata76 > > 7. giovanita > > 8. aga5556 > > 9. pkaneta > > 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań > > 11. anialm > > 12. erga4 > > 13. megi.1 > > 14. cytrusowa > > 15. agmani > > > > > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: > > 1. bombamonika > > 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za > pierwszym razem > > 3. ciuforek > > 4. agajak2003 > > > > > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: > > 1. pszczołaasia > > 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk > > 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: No dobra, LISTA próbna :) 07.07.05, 17:08 finka11 napisała: > NASZA LISTA: > > > > > > > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: > > > 1. zabra51 > > > 2. hortika > > > 3. balbinka74 > > > 4. bet4 > > > 5. stokrotka76 > > > 6. ata76 > > > 7. giovanita > > > 8. aga5556 > > > 9. pkaneta > > > 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc sta > rań > > > 11. anialm > > > 12. erga4 > > > 13. megi.1 > > > 14. cytrusowa > > > 15. agmani > > > > > > > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: > > > 1. bombamonika > > > 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, > za > > pierwszym razem > > > 3. ciuforek > > > 4. agajak2003 > > > 5. aga75))) > > > > > > > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: > > > 1. pszczołaasia > > > 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk > > > 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Pszczółko? 07.07.05, 17:13 A gdzie inf. o Tobie, no wiesz wymiary, nr komórki, gg, mail, adres, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Pszczółko? 07.07.05, 17:26 a gdzie to włożyć???? tak oficjalnie walimy czy mnie coś ominęło? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pszczółko? 07.07.05, 17:34 Żartowałam!!!hihihi Wpisz coś o sobie jak zwykle na listę! M. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Pszczółko? 07.07.05, 17:55 no już tam na dole wwaliłam)) i włożyłam tez na szczęśliwie zafasolkowane Age75) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ale jestem spóźniona... 07.07.05, 15:14 Cześć kobietki kochane! Troszkę Was dziś zaniedbałam, ale dosłownie dopiero parę minut temu załączyłam kompa! Wcześniej plotkowałam z trzema świetnymi koleżankami, no tak się zasiedziałyśmy, że później musiałam w pół godzinki obiad zrobić (spagetti z sosem z paczki, a zupka wczorajsza, hihihi ) Widzę, że Wy też nie próżnowałyście gadułki!! Sabinko, witam w "naszych skromnych progach", pewnie, że będzie Ci tu dobrze, a co! My fajne laski jesteśmy Atko, dobrze zrozumiałaś, jestem odrobinkę zmieniona, poprawiłam sobie pasemka i zrobiłam małą grzyweczkę "po skosie" na pożegnanie klas III GP, czyli już 2 tygodnie temu Prześlę jakieś fotki choć na tych , które mam nie bardzo widać tą moją fryzurkę... Moniu, Lalisiu i Agojak, super, że cały czas jesteście z nami, nie chciałabym, żebyście się na dobre przeniosły do ciężarówek z innych forów, miło czyta się Wasze pełne radości posty przyszłych mamuś! )) Finko, korzystaj z wakacji na całego, pośpij sobie dłużej (tak jak ja), chodź na spacerki, może rower, rolki, odwiedzinki starych znajomych, jakaś imprezka?! Ja staram się w tym czasie wszystko nadrabiać, bo w ciągu roku szkolnego to po prostu nie mam na nic czasu, zaniedbuję siebie, znajomych, rodzinkę, nawet nic nie czytam... Balbinko, coś czuję, że nie zdążyłam Ci życzyć udanych wakacji (mimo, że u teściów) Zrobię to telepatycznie, hihi! Pszczółko, wiesz ja już tak mam, jednego dnia jestem taka przybita, że najchętniej przespałabym go cały, a drugiego energia mnie roznosi, chce mi się skakać, tańczyć, śpiewać! Mój mąż to ze mną ma trzy światy... Foremeczki moje, bardzo gorąco Was pozdrawiam i życzę fantastycznego dnia! No i oczywiście czekam na c.d. zdjęć! M. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ale jestem spóźniona... 07.07.05, 15:37 sabina-witaj w klubie!!! pszczoła-ja nie mam żadnego terminu hsg wyznaczonego, muszę iść do gina to mnie popędzi znów. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Ale jestem spóźniona... 07.07.05, 17:05 nie no...dostałam foty jakiejś lwicy... normalnie lwica.... ))))) Gwiazdeczko..szacuneczek)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ale jestem spóźniona... 07.07.05, 17:16 Chyba koteczka, nie lwicy Ja jestem taka malusia... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Ale jestem spóźniona... 07.07.05, 17:27 ale salonowa))))) kici, kici dadadada ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 LISTA z 07.07. :-) (dopiszcie coś o sobie!) 07.07.05, 17:21 NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: LISTA z 07.07. :-) (dopiszcie coś o sobie!) 07.07.05, 22:36 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4, 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: LISTA z 07.07. :-) (dopiszcie coś o sobie!) 08.07.05, 08:23 NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003-30 lat, mama prawie 2 letniego Kubusia, Śląsk, za pierwszym razem > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Lista 07.07.05, 17:34 NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 5. aga75 > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Lista 07.07.05, 19:24 Dziewczyny, dzielne jesteście! Ale czadowa lista! Nie było mnie cały dzień a tu proszę . I foremeczka nowa, witaj sabina! Też się długo zastanawiałam co zrobić i czy już czas na dzidzię, a mam prawie 29 latek... Namawiałam powolutku swojego mężczyznę. I nagle stwierdziliśmy, że to już i zaczynamy - to było na początku maja . Jak przyjdzie czas to będziesz wiedziała, że to już . Pozdrawiam wszystkie cieplutko )))) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Lista 07.07.05, 19:41 Aha, zapomniałam > NASZA LISTA: > > > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: > 1. zabra51 > 2. hortika > 3. balbinka74 > 4. bet4 > 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obecnie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny , mieszkam w Warszawie, 9 lipca w najbliższą sobotę wychodzę za mąż )) > 6. ata76 > 7. giovanita > 8. aga5556 > 9. pkaneta > 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań > 11. anialm > 12. erga4 > 13. megi.1 > 14. cytrusowa > 15. agmani > > > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: > 1. bombamonika > 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym > > razem > 3. ciuforek > 4. agajak2003 > 5. aga75 > > > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: > 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia > 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk > 3. sabina9 > Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista 07.07.05, 22:42 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny , mieszkam w Warszawie, 9 lipca w najbliższą sobotę wychodzę za mąż )) 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 5. aga75 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Lista 08.07.05, 00:03 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny , mieszkam w Warszawie, 9 lipca w najbliższą sobotę wychodzę za mąż )) 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 5. aga75 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Lista 10.07.05, 15:23 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny , mieszkam w Warszawie, 9 lipca w najbliższą sobotę wychodzę za mąż )) 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani 16. keri5 - 23lata,kraków,2 lata po ślubie(21.06.2003),starania od maja, 3 cykl starań NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 5. aga75 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ej, gdzie jesteście??? 07.07.05, 22:16 Co tu taka cisza??!! Spójrzcie, nasz wątek "opada"..., nie pozwólmy na to! Jeśli już nie dziś, to jutro z samego ranka proszę mi go "podnieść"! (ja pewnie będę wtedy smacznie i długo spać Pozdrawiam i dobranoc! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Leję ze śmiechu!!! :))))) 07.07.05, 23:32 O qrcze, czytałyście wątek "pozycje podczas przytulanka" na forum dla starających się??? Jeśli jeszcze nie - polecam! Aż się popłakałam!!! Pszczółko, jesteś niesamowita i te Twoje teksty, nie no, nie mogę!!! Dobranoc (ja dziś pójdę spać z roześmianą paszczą!)))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Leję ze śmiechu!!! :))))) 08.07.05, 00:15 Gviazdeczko i Finko, bardzie dziękuję za zdjęcia ))) cudowne z Was kobitki i na dodatek śliczne ...mam na myśli każdą z Was,żeby nie było!!!! Finka, jeśli chodzi o teściową, to chyba Twoja jest bardzo podobna do mojej....też uwielbia gotować i piec i ciągle o tym mówi, a drugi temat rzeka, to religia....cóż to chyba muszą być podobne "roczniki", że się tak nieszablono wyrażę Balbinko, ja również zaocznie miłego urlopu życzę ))) Sabinko, witam na pokładzie !!! Na pewno będzie Ci tu dobrze! Jesli chodzi o Twoją sytuację kto "chce" bardziej, to u nas jest podobnie...to zawsze mąż zabiegał, namawiał, trzymał kciuki.....a jeśli chodzi o podjęcie decyzji, to tak jak napisały przedmówczynie, musisz to w sercu swoim rozważyć i podjąc decyzję, której będziesz się trzymać, i nigdy jej nie żałować. Jest już dość późno, więc tylko na zakończenie powiem, że samych trafnych wyborów życzę!!! dobranoc dziewczynki ) aha.... jutro też czeka mnie wizyta u ginka, tak jak i Pszczółkę, powiem więcej będziemy "koczować" pod tymi samymi drzwiami )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Leję ze śmiechu!!! :))))) 08.07.05, 08:55 ale o co cho?????? ja nie rozumiem))))))))) no tak mnie wzieło jakoś)))))) wiecie, jak teraz musze przyjemności unikać, to mnie bierze) bo niestety czuje, że jest ten czas, kedy owu nadeszła, a kondonow nienawidzę!!!!!!!!!!! i nie będę ich uzywać!!!!!!!!!!!!!!!!! mam pytanie do Gwiazdki jak sobie radzisz? bierzesz tabletki anty? bo ja nei mogę dopóki beta mi nie spadniee do "0"? jeśli oczywiście mogę się spytać.. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Pscółko... 08.07.05, 09:51 Więc tak, przez 3 miesiące od... brałam tabletki anty, ale teraz je odstawiłam i dzielnie znoszę gumeczki... Jeszcze tylko miesiąc! M. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Pscółko... 08.07.05, 10:00 ja nienawidzę gumek!!! mam chyba uczulenie na ten cholerny lateks... jeszcze miesiac i będę mogla brac tabletki, wiec..poczekam sobie))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Pscółko... 08.07.05, 13:55 A ja nienawidzę tego zapachu lateksowego!!! bleeee Dlatego ostatnio nic innego nie wchodzi w grę tylko "Durex select" (pachnące, hihihi), ale nie powiem, żebym pokochała komdomiki, o nie!!! Ściskam Cię w tej ogromnej wstrzemięźliowości! M. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Lipcowe starania 08.07.05, 08:37 Dzień dobry!!! @ przyszła wczoraj 7 lipca. Dołączam sie oczywiście Powodzenia wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Lipcowe starania 08.07.05, 08:49 Jakoś nie napisałam nic o sobie, juz nadrabiam. Mam syna który ma 19,5 m-ca. Urodził sie w listopadzie 2003. W pierwszą ciąże zaszłam za pierwszsym razem, jak tylko zaczęliśmy sie starać. W czewcu pierwszsy raz staraliśmy sie o drugie dzieciątko, ale jeszcze tak "na spokojnie", oczywiście potem zrobiło sie mniej spokojnie jak czekałam na wieści. I tak jak pisałam wyżej - @ przyszła wczoraj. Tak więc dopisuje sie do listy: NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny , mieszkam w Warszawie, 9 lipca w najbliższą sobotę wychodzę za mąż )) 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani 16. kamilaiartur NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 5. aga75 OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: STOKROTKO:) 08.07.05, 08:58 Dzisiaj ostatni raz ściskam Cię jako PANNĘ. Jutro Wileki Dzień, życzę Ci na nowej drodze życia samych cudownych chwil, radości, śmiechu dzieciaczków w domu (ilość według życzenia). Mam nadzieję, że sie jutro wybawisz, to Twój dzień. Jeszcze raz sto lat szczęścia))) Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Hej 08.07.05, 09:01 Dzisiaj piąteczek, a ja wybywam do rodzinnego miasta na 30-tke kolegi. Oczywiscie witam nową starającą, z bardzo ciekawym nikiem, którego nie potrafię teraz nawet przytoczyć. Lista super, moze wreszcie ogarnę kto jest skąd i o co chodzi. Ściskam Was wszystkie i do poniedziałku. Pewnie będę miała dużo do nadrobienia. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: Hej 08.07.05, 09:02 Nie, ten nik jednak jest łatwy, ja się chyba jeszcze nie obudziłam. Witam Kamilę Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 mam pytanko 08.07.05, 09:21 dotyczy ono wynikow z moczu moze pi ktoras powie bo ja sie na tym nie znam co to jest KET wiem ze powinno byc negative bo zawsze tak mialam a teraz mam jakas gwiazdke jedna i pisze trace. Czy to jest zle mam sie martwic?? wszystoe inne badania bardzo dobre morfologoa nawet bardzo dobra. ale martwie sie moczem a do gin wybieram sie dopiero 19 Odpowiedz Link Zgłoś
aga-75 Re: mam pytanko 08.07.05, 09:51 Lalisiu, ja niestety nie wiem co oznacza Twój wynik, ja też oczywiście robiłam mbadania moczu, ale tez nic nie wiedziałam z tych wyników więc poszłam od razu do mojej ginki. Dlatego, myślę ze może najlepiej jakby Ci się udało skoczyć do gin trosze wcześniej niż 19 żeby tylko zobaczyła wyniki. Myślę też ża na pewno możesz zapytać w laboratorium tam gdzie robiłaś badanie, zwylke te kobitki się trochę znają na normach itp. więc powinny Ci pomóc zinterpretować wynik. Może Monia będzie coś więcej wiedziała. Papa Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: mam pytanko 08.07.05, 10:01 Lalisu, to najprawdopodobniaj sa ciala ketonowe w ilosci sladowej. To prawda nie powinno bys ich w moczu, ale skoro tylko sa w sladowej ilosci, to moze jadlas wczesniej duzo slodyczy? Wiem, ze u osub chorych na cukrzyce sa w moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: eee, znowu odwrotnie 08.07.05, 10:03 przepraszam mialo byc nie jadlas slodyczy. Ciała ketonowe: Obecność ich może wskazywać na źle kontrolowaną cukrzycę, dietę niskowęglanową, głodzenie (w tym anoreksja i bulimia), alkoholizm. Ciała ketonowe pojawiają się w moczu u osób nie jedzących przez 18h lub dłużej. Może pojawić się również u osób chorych z nudnościami i wymiotami przez dłuższy czas. Niski poziom ciał ketonowych występuje czasami u zdrowych kobiet w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: eee, znowu odwrotnie 08.07.05, 10:10 dziei za odp cukrzycy nie mam bo glukowa wyszla ok ale faktycznie ostatnio cos malo jem bo nie mam ochoty wiec moze to dlatego pujde 19 to mi powie a moze wczesniej go gdzies spotkam bo to moj znajomy wogule to musze do niego zadzwonic i mu powiedziec ze bedzie pzy 2 moim porodzie ale sie facet zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Hej 08.07.05, 11:34 Cmok! Dokładnie - nick jest łatwy ja i mój syn Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: STOKROTKO:) 08.07.05, 09:21 Życzę Ci morza miłości przez całe życie! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: STOKROTKO:) 08.07.05, 09:34 ło matko..mamy Pannę jeszcze a jutro już nie... szczęście i slodyczy przez całe życie)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-75 Lista + newsy 08.07.05, 09:43 Czesc Dziewczynki, kilka dni nie pisałam bo mam urwanie głowy w pracy, ale starałam się śledzić Wasze posty, tak więc OGROMNE OGROMNE GRATULACJE dla kolejnych dwóch koleżanek szczęśliwie zafasolkowanych!!!! Lalisiu i Agajak cieszę sie bardzo, że do nas dołączyłyście i życzę dużo, dużo zdrówka i radości!!! Rzadko piszę i widzę, że chyba troszkę o mnie zapomniałyście bo nie ma mnie na najnowszej liście wśród zafasolkowanych hihi... no ale to nic sama jestem sobie winna, więc sama się dopisuję :o) NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003-30 lat, mama prawie 2 letniego Kubusia, Śląsk, za pierwszym razem 5. Aga - aga-75 - 30 lat, pierwsze dziecko - owoc majowych staranek > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Z nowosci u mnie - dziewczynki Kochane dzisiaj rano przed pracą byłam na drugim już usg - Boże jak się cieszę, jak fajnie widac już moją kruszynkę - rączki, nóżki główka, bijące serduszko i w ogóle super!!! myślałam że się tam popłaczę, juz miałam łzy w oczach. Teraz jest już początek 12 tygodnia, strasznie się denerwowałam przed tym badaniem czy wszystko o.k., ale moja ginka mówi że jest wszystko prawidłowo, więc jestem szczęśliwa jak nigdy!!! Dzisiaj powiem tez w pracy o ciąży. Mam jednak jeszcze cały czas brać duphaston i luteinę jeszcze przez ok. miesiąc. Monia, kiedy u Ciebie kolejna wizyta?? napisz mi też co bierzesz tez duphaston czy jeszcze tamte zastrzyki?? Świeżo zafasolkowane dziewczynki - napiszcie kiedy idziecie do gin. Znowu się rozpisałam, kończę papa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Lista + newsy 08.07.05, 10:01 sześć ciężarówko)) 12 tydzień łał... ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Lista + newsy 08.07.05, 12:18 Wielkie dzienki za dopisanie )) Fajnie że o mnie pamiętacie > NASZA LISTA: > > > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: > 1. zabra51 > 2. hortika > 3. balbinka74 > 4. bet4 > 5. stokrotka76 > 6. ata76 > 7. giovanita > 8. aga5556 > 9. pkaneta- 31 lat, Jelenia Góra, 9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) > 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań > 11. anialm > 12. erga4 > 13. megi.1 > 14. cytrusowa > 15. agmani > > > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: > 1. bombamonika > 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym > > razem > 3. ciuforek > 4. agajak2003-30 lat, mama prawie 2 letniego Kubusia, Śląsk, za pierwszym razem > 5. Aga - aga-75 - 30 lat, pierwsze dziecko - owoc majowych staranek > > > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: > 1. pszczołaasia > 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk > 3. sabina9 > > Z nowosci u mnie - dziewczynki Kochane dzisiaj rano przed pracą byłam na drugim > > już usg - Boże jak się cieszę, jak fajnie widac już moją kruszynkę - rączki, > nóżki główka, bijące serduszko i w ogóle super!!! myślałam że się tam popłaczę, > > juz miałam łzy w oczach. Teraz jest już początek 12 tygodnia, strasznie się > denerwowałam przed tym badaniem czy wszystko o.k., ale moja ginka mówi że jest > wszystko prawidłowo, więc jestem szczęśliwa jak nigdy!!! Dzisiaj powiem tez w > pracy o ciąży. > Mam jednak jeszcze cały czas brać duphaston i luteinę jeszcze przez ok. miesiąc > . > > Monia, kiedy u Ciebie kolejna wizyta?? napisz mi też co bierzesz tez duphaston > czy jeszcze tamte zastrzyki?? > Świeżo zafasolkowane dziewczynki - napiszcie kiedy idziecie do gin. > Znowu się rozpisałam, kończę papa > Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ago-75 08.07.05, 13:40 Aż mi łezki poleciały po przeczytaniu Twojego postu, tak się cieszę, że to już 12 tydzień i wszystko w najlepszym porządku! A z tą listą to trochę ja zawaliłam, nie wspisałam Cię, bardzo przepraszam! Pszczółka od razu mnie poprawiła dopisując Cię, ale później znów gdzieś zniknęłaś... Sorki wielkie! I najgorętsze pozdrowionka!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Weekendowe pozdrowionka 08.07.05, 09:40 Stokrotko! Ja już dzisiaj skaładam ci najlepsze życzenia z okazji ŚLUBU ! Oby jak najszybciej udało wam się zasiać fasolkę.. ba, całe pole fasolkowe hehe. To niezwykły dzień. Życzę ci żebyś była całe życie tak szczęśliwa jak jutro! I żeby ci się ładna pogoda udała. Kamilaiartur - witam nową starającą się. Mam nadzieję że już podczas lipcowych starań dołączysz do listy szcęśliwych zafasolkowanych. Pszczółko jesteś niesamowita - te hasełka dotyczące pozycji.. Ale jazda. Wiesz może i ja spróbuję z tą świecą hehe. Ale mój pan będzie miał ubaw. Gorące weekendowe pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Witam 08.07.05, 10:02 Witam Od kilku dni czytam Wasze forum i chciałabym się do Was przyłaczyć. Mam 30 lat i w tym miesiącu zaczęliśmy starania o dzidziusia. To ma być pierwsze dziecko i strasznie sie denerwuje czy wszystko będzie w porządku. Mam nadzieje ze z Wami będzie mi raźniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 do stokrotki 08.07.05, 10:09 Wszystkiego naj, naj, naj, dużo szczęścia miłości i "owocnej" nocy poślubnej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: do stokrotki 08.07.05, 10:12 wszystkiego naj naj naj i nocy poslubnej takiej jak moja wtedy powstala alicja wypatruj w ten dzien bociana u mnie w dzien slubu latal nad domem nawet muzyka mu nie przeszkadzala Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: do stokrotki 08.07.05, 11:05 Stokrotko wszystkiego naj naj naj naj na nowej drodze życia!!! Przede wszystkim dużo miłości, radości i wszystkiego tego co sobie tylko wymarzycie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa laseczki 08.07.05, 11:45 witam sie z wami w piątkowy dzien, u mnie 31 dc i @ nie ma coś, a powinna dzis już przyjsc Finka i gwiazdeczka - dziekuje za fotki. ja wam dziewczęta roześlę za tydzien, jak juz bede w Kolonii przy swoim komputerze. jak samopoczucie dziewczynki? a szczegolnie jeszcze panna a jutro mężatka - jak nastroj i nerwy - duze? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: laseczki 08.07.05, 12:11 Cytruś, czyżby czyżyk???? No trzymam kciuki, żeby to było to!!!!!! jeśli o mnie chodzi to mam dziś nerwa, przed wizytą u ginka....a z drugiej strony straszliwie jestem ciekawa co powie Odpowiedz Link Zgłoś
sabina9 Re: do stokrotki 08.07.05, 11:46 szczescia, szczescia i duuuuzo milosci! na kazdy dzien wspolnego zycia. spelnienia marzen - nie tylko tych "brzuszkowych"! i wspanialego jutrzejszego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-75 Re: Witam rówieśniczkę 08.07.05, 10:18 Witam moją rówieśniczkę!! Życzę owocnych staranek i szybkiego szczęścia w brzuszku!!! Mnie udało się dopiero za 10 razem, ale Tobie życzę oczywiście za pierwszym razem powodzenia!! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Miłego dzionka!!!!! 08.07.05, 12:12 Cześć kochane - właśnie udało mi się wykraść troszkę wolnego czasu i szybko coś do was skrobię Wow - żebyśmy my wszystkie tak płodne w czym innym były!! ))Rozpisałyście się kochane tak, że aż za głowę się złapałam Nitko, Kamilaiartur, Sabino- witam wsród nas. Napewno będziecie się dobrze czuły wśród nas - i mam nadzieję że szybko zostaniecie z nami jako zafasolkowane - życzę z całego serca Stokrotko kochana - życzę CI całą masę szczęścia na nowej drodze życia, aby Wasze wspólne dni upływały w szczęściu... Moniu droga - właśnie dostałam maila gdzie mam szkolenie - tylko przełożyli termin - 14,16.07 - a 14 to dzień zakwaterowania. Prześlę Ci mailem wiadomość o miejscu szkolenia i jakbyś znalazła chwilkę to byłoby super!! Kochane!! Dzisiaj po pracy idę na mam nadzieję ostatnie USG w tym cyklu!! mam wrażenie że mój gin prowadzi jakieś wyścigi który facet - on czy mój mąż- częściej mi tam zagląda hihihihi Zobaczymy czy te moje uparte pęcherzyki popękały- a może chociaż jeden z nich Jak wróce od gina to skrobnę parę słów na ten temat - trzymajcie kciuki za dobre wiadomości Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Witamy 08.07.05, 11:02 witam nowe foremki : Kamile i Niki!!!!! Obyście jak najkócej gościły na forum jako starające sie....powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Witamy 08.07.05, 11:42 Dziękuje wszystkim za powitanie!!! Również przesyłam gorące życzenia dla STOKROTKI!!! Olbrzymiej miłości na całe życie i wspaniałago potomstwa jak najszybciej!!! Buziaki i uściski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 do gviazdki 08.07.05, 12:03 Gviazdeczko, może mi powiesz co robić, żeby mieć taką fantastyczną figurę? Zdjęcia są super, a Ty wyglądasz rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: do gviazdki 08.07.05, 12:08 podpisuję się pod tym co napisala Agajak....figury pozazdrościć naszej Gviazdeczce))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: do gviazdki 08.07.05, 12:29 tosz przecież napisałam, lwica salonowa) kocica) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Gwiazdeczko 08.07.05, 12:29 Odebrałam właśnie Twoje fotki. Dziękuję bardzo i powiem tylko jedno...wow )) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Re: Gwiazdeczko 08.07.05, 12:40 Ciekawe czy mi sie suwaczek udał.. src="lilypie.com/TTC/050707/28/3/2/1/+10" alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dziewczynki kochane! 08.07.05, 13:50 Ja też powiem króciutko (postaram się), przede wszystkim dziękuję! Choć naprawdę przesadzacie, to są najlepsze zdjęcia, na innych już nie jest tak super, hihihi, czasem to jak strzelę jakąś głupią minę to...szkoda gadać! Ale dzięki wielkie!!! No i ściskam Was ogromnie już prawie weekendowo!!! (pracująca się odezwała, hihihi M. Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Pkanetko 08.07.05, 13:54 to muy dziś wszytskie trzy u ginów będziemy...znaczy Ty, Pszczoła i ja )) oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Atko,Pszczółko,Pkanetko... 08.07.05, 13:57 W takim razie życzę Wam trzem udanych wizyt u ginów i samych dobrych wieści!!! A zaraz po powrocie proszę mi tu relację zdać, jasne?! M. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Atko,Pszczółko,Pkanetko... 08.07.05, 14:16 taaaa jest pani prof)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Atko,Pszczółko,Pkanetko... 08.07.05, 14:26 taaaa jest pani prof)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Atko,Pszczółko,Pkanetko... 08.07.05, 14:32 tak jest pani prof )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Atko,Pszczółko,Pkanetko... 08.07.05, 15:17 No, to mi się podoba, bo w szkole to nikt mnie nie słucha! hehehe... Papa, miłej wizyty u gina! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 A gdzie MONIA??? 08.07.05, 14:02 Coś się nie odzywa, czyśby jeszcze spała, eehh chyba nie?! A może o czymś nie wiem?! Chyba jest w domku?! Moniu, napisz coś, plizzzz M. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-75 Re: Dziękuję Gwiazdeczko!!, coś do śmiechu 08.07.05, 16:54 Wielkie dzięki Kochana Gwiazdeczko, za Twoje dobre słowo i życzenia!! Ty tez niedlugo na pewno będziesz w takiej samej sytuacji, trzymam za Ciebie i za wszystkie dziewczyny cały czas kciuki!! Przyłączajcie sie do nas jak najszybciej. Dzisiaj powiedziałam mojemu szefowi i... kurde w życiu bym sie nie spodziewałam takiej reakcji tzn. wyobrażcie sobie że zanim zaczęłam on sam powiedział - co jesteś w ciązy? ja na to oczywiście wielkie oczy i pytam skąd pan wie, a on na to że wie już dawno... ja myslę sobie o kurde albo ktoś doniósł albo podgląda co robię w internecie i może widział na jakie forum wchodzę, więc pytam skąd pan wie? on na to, że on takie rzeczy widzi od razu i zauważył już w połowie maja!!! ja wieeeelkie oczy jak to w połowie maja to ja nic jeszcze nie wiedziałam (przecież zaszłam w ciąże ok. 5-7 maja!!!. On na to że zauwazył po mnie od razu i zaznaczył sobie w kalendarzu!!! ja co takiego??? no tak pokazał mi nawet w kalendarzu swoim - 13.05 napisał sobie - "Agnieszka chyba jest w ciąży" Twierdzi, że widzial po oczach, po twarzy i w ogóle...hihi niezła historia co?? nie wierzę do końca w takie rzeczy ale... kto by sie spodziewał... Miłego weekendu dziewczynki, lecę do domku. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Dziękuję Gwiazdeczko!!, coś do śmiechu 08.07.05, 17:10 A to Ci dopiero znawca z tego Twojego szefa, no, no... Przynajmniej nie musiałaś się produkować i myśleć jakby tu oznajmić taką nowinkę, hihihi! Udanego weekendu Agusiu i Wam wszystkim kochane foremeczki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa oficjalnie 08.07.05, 17:25 rozpoczynam nowy cykl. niestety. czyli oficjalnie juz pisze z wami. choc moze i nie powinnam, bo w tym nowym cyklu musimy odlozyc starania. ale przynajmniej będę wam kibicowac Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Sprawozdanie z wizyty u gina 08.07.05, 21:57 Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W tej chwili jestem najszczęśliwszą osobą ale i najbardziej przestraszoną Wyobraźcie sobie- w trakcie badania mój gin stwierdził, że pękło 6 pęcherzyków!!! Kochane - mam szansę na ciążę !! I to nawet na 6-raczą (tfu, tfu, tfu) Tak bardzo się cieszę!! Nawet jak w tym cyklu się nie uda to wiem napewno że wreszcie u mnie do tej owulacji dochodzi - a więc jestem bliżej niż dalej. Gin przepisał mi luteinę - zaczełam już brać. Tfu, jakie to niedobre. Mam ją brać przez 12 dnia a 13 zrobić test - 13 wypada 21.07. Tak że 21.07 z samego rana testuję - chyba że wcześniej przyjdzie @ Cholercia, zniosę wszystko - niech tylko choć jedno jajeczko zamieni się w fasolkę Błagam, trzymajcie za mnie kciuki i módlcie się za mnie Ciekawe jak wypadła wizyta Atki i Pszczółki - mam nadzieję, że też usłyszały pomyślne wieści Dziewczynki - odezwijcie się - jestem bardzo ciekawa Waszych sprawozdań Gorąco pozdrawiam i całuję Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Pkanetko :-))))))))))))))))) 08.07.05, 22:20 Bardzo, bardzo, bardzo się cieszę, że uparciuszki pękły i że jest ich aż sześć! Świetna wiadomość na początek weekendu!)))))))))))))) Oby przynajmniej jeden z nich, tak jak marzysz, zamienił się w Twoją kruszynkę... Życzę Ci tego z całego serduszka! Buziaczki!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Sprawozdanie z wizyty u gina 08.07.05, 23:23 po spadnięciu bety idziem na anty trabletki, póki nie doje do siebie, bo jestem za bardzo znerwicowana wg mpjego gina...i jakby nie było ma kuwa rację...jestem... Pkanetko czymiem kciuki)) jakby nie było zajefajnie by było byc ciotką 6- cioraczaków))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa sobota 09.07.05, 08:25 dzien dobry dziewczynki kochane. ja sama nie wiem czego chce, miotam sie jak w potrzasku, hehe. Pszczola, i dobrze - troche tabletki pobierzesz, uspokoisz sie i bedzie git. a potem cel pal i...trafiony Pkanetko - no brawo, brawo - widze ze zachlanna jestes, dobrze ze tyle ich pękło, to pewnie kolejny raz będzie mniej ale zawsze wiecej niz jeen - to ty kobito masz szanse na ciaze mnogą, nie? resta dziewczynek - milego dnia. a ja dzis 2dc, zle sie cuje, wiec z plazy nici a upal sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Sprawozdanie z wizyty u gina 09.07.05, 11:43 Hello dziewczyny!!!! wizyta była bardzo krótka, ku mojej uciesze oczywiście; ginek powiedział, że jest zaskoczony, że przez te 4 miechy jednak "nie zaskoczyło" i w związku z tym badania....zaczynamy od żołnierzyków męża...tak na początek...z wynikami mam przyjśc na kolejną wizytę i wtedy pewnie dalsze badania ...na razie nie będzie mi dawał żadnych hormonow, bo stwierdził, ze nie ma sensu robić "burzy hormonalnej" w organiźmie....mi to też bardzo odpowiada,bo jest zgodne z moją "filozofią" Pkanetko, no no no...pękło 6 pięknych pęcherzyków,to teraz trzymamy kiukasy, żeby to wielokrotne pęknięcie zaowocowało )))))) ..... 21 będzie wiadomo co i jak....świetnie...świetnie Pszczoła, będzie dobrze, bo w końcu musi być dobrze!!!!!!!!!! Aga, ależ ten Twój szef spostrzegawczy.......zaskakujące....ale faktycznie przynajmniej nie musialaś się długo tłumaczyć ))) Cytruś, przykro mi ze względu na @, oby jak najszybciej sobie poszła!!! Gviazdeczko, Ty ię nie dziw , że się tak sluchamy Ciebie....w końcu my grzeczne dziewczynki jesteśmy, to się słuchamy, a ponadto jak tu się nie słuchać takiej Gviazdeczki ))))) miłego weekendu dziewczynki )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Witam! :-) 09.07.05, 14:19 Oj, cosik Was tu dziś malutko..., no ale w końcu weekend mamy, więc racja, trzeba wypoczywać, a nie przed kompem ślęczeć Panią "po wizytach" dziękuję za relacje! Czy dobrze rozumiem, Pszczółko i Atko, że macie chcąc, nie chcąc staranka wstrzymane?!? Cytrusiu droga, mam nadzieję, że wróci Ci dobre samopoczucie i może chociaż jakiś spacerek sobie zafundujesz po plaży... Moniu, dobrze, że napisałaś, bo już zaczęłam się martwić! Choć i tak niepokoją mnie te Twoje nieustanne mdłości, porozmawiaj ze swoim ginem, na pewno coś na to poradzi, w końcu musisz się teraz regularnie i zdrowo odżywiać! Obyś wkrótce poczuła się lepiej... Myślami jestem z Tobą! Całuski!!! Pozdrawiam gorąco Was wszystkie z deszczowego Śląska!!! M. Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Lipcowe starania 09.07.05, 12:28 Cześć dziewczynki Przepraszam, że tu ostatnio prawie nie zagladam ale czuję się fatalnie. Całe dnie mam nudności więc prawie nic nie jem. No i jeszcze ten potworny upał mnie wykańcza. Wczoraj po zastrzyku sprawdziłam ciśnienie i mam tylko 100 na 60. To dlatego wczoraj 3 razy prawie zemdlałam. I na dodatek mamy problem z pokojami nad morzem bo nikt nie chce psa. Niestety rezerwacja odwołana i nadal nic nie mamy. Anetko ciesze się, że masz tak ogromną szansę na ciążę. Chyba jesteś rekordzistką w produkcji. No to jak się spotkamy za tydzień to Ty też pijesz soczek hihihi. Odezwę się jak się lepiej poczuję. Pozdrawiam wszystkie Monika Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa bombamonika 09.07.05, 13:07 monisia, trzymam kciuki by samopoczucie poprawilo ci sie jak najszybciej! a w koncu znajdzecie kogos, kto bierze na pokoje procz letnikow ich psy. powodzienia i caluski sciski Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Lipcowe starania 09.07.05, 21:27 Hey dziewczyny!!! postanowiłam się dołączyć do was, co prawda jestem przez cały czas na wątku "oczekiwania na starania majowo - sierpniowe" ale nie jest nas zbyt wiele i myslę też że zarówno pozostałe dziewczyny z mojego wątku mi wybaczą jak i wy mnie przyjmiecie do tego. Lipiec jest moim 3 cyklem starań, jestem z krakowa i na razie nie mam żadnych dzieci. Z tego co zdążyłam przeczytać 3 dziewczyny są w ciąży, świetnie, miejmy nadzieje że będzie nas coraz więcej. pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Lipcowe starania 09.07.05, 21:32 Zapomniałam jeszcze dodać że dzisiaj jest mój 8dc ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lipcowe starania 09.07.05, 21:33 dzisiaj na kortach spotkalam mojego gina powiedzialam mu ze test wyszedl pozytywny i kiedy mam przyjsc? powiedzial zeby zadzwonic w czwartek i umowimy sie na piatek lub poniedzialek a nie wtedy jak przyjmuje wszystkie pacjetki bo on teraz ma mnustwo ludzi bo rok temu zostal ordynatorem. jak dobrze ze to znajomy nie musze czekac w kolejce do niego Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: Lipcowe starania 09.07.05, 21:50 Monia, ja również życzę, żeby mdłości w końcu przestały Ciebie dręczyć i żebyś czuła się już tylko coraz lepiej !!!!!! Lalisia, ale masz fajnie z ginkiem.....a z drugiej strony to musi być "intrygujące" doznanie spotkać swojego ginka na prywatnym gruncie....a tak swoją drogą jak się czujesz???? Kari, miło Ciebie tu widzieć......na pewno będzie Ci z nami dobrze i oczywiście życzę, żebyś jak najkrocej gościła tutaj jako starająca się )) Gviazdeczko, jeśli o mnie chodzi to staranka nie są w zasadzie wstrzymane.....możemy nadal działać, tyle tylko, że musimy pamiętać o 4-dniowej abstynencji przed badaniami żołnierzyków ....inna sprawa, że męża często w domu nie będzie, ale damy radę jakoś )) a jeśli chodzi o pogodę, to na Pomorzu było dziś słonecznie, cieplutko...wymarzona aura na plaże ))) ja dziś spędziłam dzień rodzinnie z siotrą i rodzicami, bo akurat dziś mój M pełni służbę "ku chwale ojczyzny" pozdrowionka ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lipcowe starania 09.07.05, 22:02 czuje sie bardzo dobrze tak jakbym wcale nie byla w stanie odmiennym zadnych dolegliwosci. mojego gina znam juz 14 lat byl nawet na moim weselu wiec dlamnie irytujace bylo isc do niego jako do gina ale jakos sie przemoglam bo wiedzialam ze zajmie sie mna najlepiej jak tylko bedzie potrafil i oczywiscie tak bylo. Rodzilam 1 maja mial wolne ale przyjechal i byl caly czas zemna. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Lipcowe starania 10.07.05, 08:50 czesc dziewczynki, zycze wam milego dnia, ja spadam na plaze na kilka godzin, ale w poludnie bede juz spowrotem. lalisia - no to z ginem na weselu mnie zastrzelilas! the best! fajnie, ja tez bym chciala takiego buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Lipcowe starania 10.07.05, 08:57 A u mnie od rana pada deszczyk i dość chłodno, jadę dzisiaj do teściów, szkoda tylko że trzeba siedzieć w domu, zero spacerów Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Lipcowe starania 10.07.05, 09:37 no zeby nie bylo...ja wcale nie wiem, czy dojade na plaze, bo sie chmurzy i chmurzy - slonce wyglada tylko na chwile. a jak go ie ma, to wcale tak upalnie nie jest keri - milej wizyty u tesciow, moze wyciagnij męża na krotki spacerek... Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Lipcowe starania 10.07.05, 16:41 Dzisiaj czuję się lepiej. Nudności mialam tylko rano więc byłam na długim spacerze i na pysznym obiadku (wreszcie zjadłam dużo) Niestety jest straszny upał więc znowu leżę na kanapie. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Witam w niedzielnie popołudnie! 10.07.05, 14:23 Wiem, że pewnie będę pisać sama do siebie, ale nie chcę, żeby nasz wątek znalazł się na samym dole, no i może później któraś z Was też coś napisze, liczę na to... Witam gorąco Keri i zapraszam do wpisania się na listę (jest w postach 401-500) Super, że liczba starających się wciaż wzrasta, choć byłoby jeszcze cudniej gdyby Monia, Aga-75, Lalisia i Agajak też miały większe towarzystwo wśród zafasolkowanych Tak, że Atko i pozostałe dziewczątka do dzieła!!! )) Ja oczywiście też do Was dołączę, na "robienie świec" muszę jednak poczekać jeszcze miesiąc, na razie żołnierzyki mają zakaz wstępu Pozdrawiam i życzę słonecznej i przyjemnej niedzieli! M. Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Witam w niedzielnie popołudnie! 10.07.05, 15:31 Ok wpisałam się )) Dzisiaj w kościele widziałam takie śliczne dzieciaczki że aż mi się chciało płakać że u mnie nic, wczoraj w ikea widziałam chyba ponad 10 kobiet w ciąży( a mówią że to przynosi szczęście;/ ) chyba u mnie odwrotnie. W wakacje planujemy przeprowadzkę i remoncik, także jest to chyba teraz jedyna rzecz która mnie potrafi wyluzować żeby nie myśleć o dzidzi. A tak to non stop myślę o staraniach a przecież to nie dobrze, ale co zrobić? U mnie niedziela jak co tydzień, smętny humorek przez tę pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Witam w niedzielnie popołudnie! 10.07.05, 15:35 Ata - ale fajnie że mieszkasz w gdyni, ja mam tam rodzinę i bardzo lubię to miasto i oczywiście je znam. Ostatnio byłam 5 lat temu; ale strasznie brakuje mi spacerów wzdłuż morza, szczęściara z ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do keri 10.07.05, 16:37 Cześć Keri Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Chyba byłyśmy w tej samej IKEI bo ja wczoraj tez widziałam kilka kobiet z brzukiem no i ja też dumnie wypięłam swój żeby był większy hihihi. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Do keri 10.07.05, 16:41 Ale zbieg okoliczności) może się nawet mijałyśmy? Moniko a o której godzinie byłaś? bo ja chyba to było przed 18tą. To jest ta ikea koło makro ) Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Do keri 10.07.05, 16:47 Kochana Jeszcze niedawno sama miałam łzy w oczach widząc kobiety w ciąży a teraz.... Wierzę, że za chwilę Ty też będziesz dumnie pokazywać brzuszek. Będę trzymac kciuki. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Re: Do keri 10.07.05, 16:57 Kochana Ja też byłam w tej IKEI koło Makro ale w Warszawie hihihi Monika Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: 10.07.05, 18:43 Witam! Mam PCO, rok temu miałam laparo a po niej niepękające pęcherzyki... Ponad 2 tygodnie temu dostałam Pregnyl na pęknięcie... i na wczorajszym teście (30dc) wyszły dwie bardzo wyraźne krechy! Wierzę, że mi się udało (czuję to) i wierzę, że i Wam się uda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Do keri 10.07.05, 18:47 Czyli nie tylko w krakowie w ikei jest tak dużo kobiet w ciąży )))) A z innej paczki u mnie 9dc a dziwnie tempka podskoczyła na 36,9, nie wiem skąd ten skok, wczoraj 36,7 - zobaczę jak będzie jutro, pewnie znowu spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja Re: Lipcowe starania 10.07.05, 23:35 Witajcie dziewczyny! Pozwolicie, ze sie dolacze do Was. Normalnie udzielam sie na forum letnie starania, ale mam nadzieje, ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko temu, ze bede aktywna na dwoch forach. Musze przyznacze Wasze forum rozwija sie w piorunujacym tempie! Pare slow o mnie: Mam 26 lat (dokladnie skoncze 17 lipca), mezatka od 3 lat. Mieszkamy w Lund na poludniu Szwecji, ale obecnie przez miesiac przebywamy za kolem podbiegunowym w Abisko, gdzie moj maz prowadzi badania do doktoratu. Staramy sie o pierwszego dzidziula bardzo wyczekiwanego. Staralismy sie w czerwcu, ale niestety nie zdazylismy :o( Dzis wypada moj 2dc, wiec starania zaczynamy za jakies 10 dni. Jak sie uda to moze przywieziemy ze soba SZKRABA POLNOCY! Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki :o) i zycze owocnych staran! Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja lista 10.07.05, 23:46 Dziewczyny pozwolicie, ze dopiszesie do listy? Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko temu... NASZA LISTA: > LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta- 31 lat, Jelenia Góra, 9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1 14. cytrusowa 15. agmani 16. bajakaja > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003-30 lat, mama prawie 2 letniego Kubusia, Śląsk, za pierwszym razem 5. Aga - aga-75 - 30 lat, pierwsze dziecko - owoc majowych staranek > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Lipcowe starania 11.07.05, 08:55 Witamy cię serdecznie!!!! U mnie jest akurat 10dc ale zaczynam za jakieś 3/4 dni bo mam ponad 30dniowe cykle także idziemy mniej więcej równo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Lipcowe starania 11.07.05, 09:25 Miłe moje Panie Muszę sie z Wami pożegnac na jakiś czas. Starajcie się pilnie, a te która się już POSTARAŁY nie ch dbają o siebie podwójnie. Pewnie będę tęsknic za Wami, ale cóż... Obiecuję, że wróce. Pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do zebry51 11.07.05, 10:11 Zeberko Wracaj do nas szybko. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i to rozstanie jest z powodu wakacji lub innej przyjemnej rzeczy. Będziemy na Ciebie czekać. A może wrócisz do nas już zafasolkowana? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Do Moniki 11.07.05, 10:19 Może sie uda Wroce za trzy tygodnie. Mam nadzieje, ze do tego czasu lista ciężarówek powiekszy sie Oj, juz mi Was brak Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Zeberko! 11.07.05, 11:20 Może jeszcze zdążę życzyć Ci niezapomnianych, wspaniałych , no i przede wszystkim owocnych wakacji, zanim nas całkiem opuścisz na te 3 tygodnie... Wypoczywaj na całego, a jak wrócisz od razu do nas napisz! W końcu jesteś założycicelką naszego wątku ) Oj, zarezerwuj sobie parę godzinek po powrocie, będziesz miała co czytać, hihihi )))) Ściskam Cię i pozdrawiam gorąco! M. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Lipcowe starania 11.07.05, 09:27 Czesc Dziewczyny, Troszkę odpoczęłam pozbierałam sie w sobie i znów do Was zawitałam. Wczoraj zrobiłam ponownie test - 1 kreska, więc czekam na @ i zaczynam z Wami kolejne strania. Wczoraj minęła nasza pierwsza rocznica ślubu)) bylo cudownie)). A dziś jestem pełna optymizmu bo jeszcze tylko ten tydzień i zmykam na urlop Pozdrawiam Was wszystkie i dopisuję się ponownie do listy m. LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zabra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 6. ata76 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta- 31 lat, Jelenia Góra, 9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocłwiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 13. megi.1, 26 lat, mama Alicji -aniołka (II 2005), 2 cykl starań, Warszawa 14. cytrusowa 15. agmani 16. bajakaja > NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczesliwa mamusia Alicji 01.05.2004, slask, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003-30 lat, mama prawie 2 letniego Kubusia, Śląsk, za pierwszym razem 5. Aga - aga-75 - 30 lat, pierwsze dziecko - owoc majowych staranek > OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Lipcowe starania 11.07.05, 09:41 CześC Dziewczyny Dziekuje za miłe przyjęcie, niestety przez weekend jestem odłączona od internetu więc piszę dopiero dzisiaj.U mnie dzis 18dc wiec raczej zostało czekanie na rezultaty lipcowych starań. Nie wiem jak ja wytrzymam te ok. 10 dni. Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Lipcowe starania 11.07.05, 10:03 cześć, witajcie po kolejnym letnim weekendzie, przeze mnie spędzonym prawie w całości na rodzinnych spotkaniach uff! Pszczoła, pytałaś gina o hsg? U mnie 11 dc i starania lipcowe zostały rozpoczęte) Jeżeli , tak całkiem przez przypadek, udałoby się, to okropnie pokomplikuje mi się sytuacja zawodowa, ale co tam, są w końcu jakieś priorytety, nie? Chcę znowu na wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do bajakaja 11.07.05, 10:07 Witam Cię serdecznie Na północy zimno więc musicie się z mężusiem mocno przytulać. A z przytulanka jak wiadomo są dzieci hihihi Co Ty bidulko robisz w tych śniegach bo mąż jak pisałaś ma zajęcie. Nigdy tam nie byłam i pewnie nie będę więc jestem ciekawa jak tam jest. Jeszcze raz witam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
bajakaja Re: Do bajakaja 11.07.05, 10:32 Dziekuje za cieple przywitanie! W sumie to nie jest tutaj tak zimno, temperatura ok 20 stopni C w dzien, takze podobnie jak u nas. Teraz pogoda sie troszku popsula, jest pochmurno, wieje i pewnie bedzie lalo. Tutaj nie ma juz sniegu, tzn jest jeszcze wysoko w gorach. Dla zainteresowanych podam, ze Abisko lezy na linii Kiruna - Narvik, tj ok 200km za kolem podbiegunowym (stacja naukowa w Abisko www.ans.kiruna.se/ i stacja turystyczna www.abisko.nu/sommar05/intro/index.asp). Teraz jest tu dzien polarny, nie ma sniegu pogada calkiem fajna. Moj maz prowadzi tutaj badania do doktoratu, a ja poprostu jestem z nim, i pomagam mu, zeby sama w domu nie siedziec. Jest to dla nas tez pewien rodzaj wakacji, przyznam ze bardzo przyjemnych wakacji. Moze jak znajde wiecej czasu to zamieszcze pare fotek dla zainteresowanych, jezeli oczywiscie takowi sie znajda :o) Zycze owocnych staran Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Lipcowe starania 11.07.05, 12:13 Wytrzymasz Nika- Wytrzymamy razem - ja testuję 21 o ile wcześniej nie przyjdzie @. Damy radę - nie jesteśmy same )) Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 do pkanetki 11.07.05, 12:15 No, no sześć pęcherzyków. Może będą z nich przynajmniej bliźniaki. Trzymam mocno kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: do pkanetki 11.07.05, 12:21 Aguś - ja marzę choć o jednym )) Mam olbrzymią nadzieję Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Do pkanetki 11.07.05, 15:28 U mnie @ spodziewana 21.07 i jak nie przyjdzie to bede testowac, tylko tak mnie straszenie kusi zrobic to wczesniej. probuje sobie wytłumaczyć ze wczesniej nie ma co, ale to czekanie... Fajnie ze mozna z kims pogadac, odrazu raźniej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Do pkanetki 11.07.05, 18:56 Nika cierpliwości - jak zrobisz za wcześnie to test może nie wyjść- po co Ci stres?? 21 robimy razem, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Moniu :O)))) 11.07.05, 11:26 Jak miło znów widzieć mnóstwo Twoich postów tryskających energią!!! Dziś to Cię pobiłam (i to dość mocno) w długości spanka, hihihi... Wstaję, załączam kompa, a tu proszę, najwięcej postów od naszej Moni! )) Przypuszczam, że mdłości dały Ci na chwilkę odetchnąć i możesz wreszcie cokolwiek zjeść, inaczej chyba nie miałabyś nawet siły na pisanie! Kochana, trzymaj się cieplutko! Buziaczki dla mamusi i małej kruszynki! M. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiasylwusia I ja dołączam się :))) 11.07.05, 11:38 Witam wszystkie kobitki na tym forum ! Odstawiłam tabletki pół roku temu i od 2 m-cy zaczełam starania , już drugiego bobasa! Jak na razie bezskutecznie ale obecnie czekam na @ 19 lipca i jak nie przyjedzie to znaczy że być możę zafasolkowałam i będę heepy na maxa bo strasznie pragę w końcu mieć dzidziusia! Ale tak sobie myśle że za dwa dni zrobie sobie teścik bo chyba nie dam rady jeszcze tydzień trzymac sie tak w napięciu! Jakby co to wszystko napiszę ! Pozdrawiam i życzę powodzenia pozostałym starającym sie o fasolki )) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: I ja dołączam się :))) 11.07.05, 11:43 Witam wśród nas! :0) Obyś szybciutko mogła wpisać się na listę tych już zafasolkowanych, czego oczywiście Ci życzę! Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: I ja dołączam się :))) 11.07.05, 11:54 Witaj! Fajnie, że sie do nas przyłączyłaś. Napisz coś więcej o sobie-ile masz lat,skąd jesteś, ile lat ma Twoje starsze dziecko. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka z Kubusiem i kruszynką Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do Gviazdki 11.07.05, 13:57 Cześć Gviazdeczko Oj dzisiaj czuję się fantastycznie bo nie mam mdłości. Wstałam wcześniej niż zwykle bo o 8.30 i od rana mam dobry humor. No i oczywiście nadrabiam zaległości w jedzeniu. Już za tydzień znowu zobaczę maleństwo. Dzisiaj wyczytałam, że jest wielkości truskawki więc tak ją nazywam. Czy u Ciebie jest też taki upał? Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Do Gviazdki 11.07.05, 14:59 Witam ponownie! Oj, ja dziś pospałam do 10:30, hehehe, ale poszłam spać bardzo późno, więc to pewnie dlatego! (W wakacje prowadzę nocny styl życia ) Na Śląsku pogoda taka sobie, na szczęście już nie pada, ale wieje silny wiatr i w ogóle tak jakoś burzowo... Cieszę się Moniu, że humorek i apetyt dopisuje! :0))))) Twoja Truskaweczka na pewno też to odczuwa! Ściskam mocniutko! M. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Nitka112, Kamilaiartur, Bajakaja 11.07.05, 11:41 Cześć Kobietki! Witam Was serdecznie w naszej sporej już gromadce! :0))) Jak pewnie zdążyłyście się już zorientować są tu i starające się o wymarzonego dzidziusia i te już zafasolkowane, szczęśliwe mamusie, no i wreszcie takie jak ja, które z różnych przyczyn muszą czekać na staranka... Tak sobie myślę, że sporo czasu Wam upłynie nim "nauczycie się" kto tu jest kim, hihihi... :0))) (nawet ja czasem się gubię!) Ale tu jest naprawdę superrrrrr!!! Zapraszam do częstego pisania (o czym tylko macie ochotę)!!! Pozdrawiam serdecznie! Gviazdka M. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Lipcowe starania 11.07.05, 12:22 a u mnie dzisiaj malowanie klatki pogoda taka ze na spacer nie ma mozy wyjsc smierdzi prawie w calym mieszkaniu nie czuje sie najlepiej nie dobrze mi Odpowiedz Link Zgłoś
igusiasylwusia Re: Lipcowe starania 11.07.05, 14:15 Oczywiście po krótce się opisze żeby było mniej więcej jasne jak wygląda moja sytuacja obecnie ! Mam 27 lat , córeczke Ige która ma prawie 4,5 roku , jestem szczęśliwą mężatką od 7 lat , pracuje w państwowej firmie i okropnie sie wynudzam ! Ostatnio zaczelismy remoncik łazienki i przez te 3 tyg tyrałam jak osiołek żeby dom doprowadzic do użytkowania ! Jak pisałam planuje bajbuska i nie mogę się doczekać tych "cudownych" mdłości )) i zawrotów które towarzyszyły mi przy pierwszej ciązy ! Kobietki działać ostro , przytrzymywać te któr muszą ) i do dzieła ! Buziaki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Lipcowe starania 11.07.05, 16:28 I ja przyłączam się do powitań nowej forumowiczki... Monika-zatkało mnie -wielkości truskawki, takie dużo?? jakie to niesamowite, ja tez chcę buuu Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do hortiki 11.07.05, 16:31 Hortiko Moja truskaweczka ma już 9tyg i cały czas rośnie. Czytałam też, że już wszystko czuje. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Do hortiki 11.07.05, 16:43 Tak jak Hortika, ja też chcę...................... Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Lipcowe starania 11.07.05, 16:56 A tu na złość jak się na coś czeka to czas tak wolno mija, ja tez już chcę bajbuska, mogę mieć mdłości i wszystko byle już było. Oczekiwanie jest okropne a do tego mam takie długie cykle ( Jeszcze jak się ma jedno dziecko to jest to chyba inaczej, bo jest już jakieś dzidzi i jest świadomość że można mieć dzieci, a jak się czeka na pierwszą ciążę to nie mam pewności że jest ok, to wyczekiwanie i niepewność, ach szkoda mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
igusiasylwusia Re: Lipcowe starania DO KERI :) 11.07.05, 18:52 Kofana nawet na drugie czeka sie bardzo mocno i to chyba bardziej się człowiek "męczy" ! Ja ze swoja Igusia zaszłam dla męża bo bardzo juz pragnoł dziecka a ja troche tak z ciekawości , oczywiście pragnełam jej od czasu ujrzenia na monitorze gdy miała wielkośc groszka i tak jest do dziś , kocham ja jak cholera, oddałabym zycie i wszystko co mam dla niej i za nia , a teraz pragne drugiego jakby mocniej , jestem już dojrzalsza z pewnym doświadczeniam i chyba tez tyka mi zegar (27 lat) , próbuje od 2 m-cy i teraz czekam na rezultaty ! Tobie ( Wszystkim) życzę obys jak najszybciej i jak najpiekniej przeżywała macierzyństwo bo to cud nad cudem ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 najnowsza LISTA!!! (proszę się dopisywać:) 11.07.05, 17:11 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zebra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny ,Warszawa,od 9 lipca mężatka! 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta - 31 lat, Jelenia Góra,9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocławiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 - 26 lat, mama Alicji-aniołka (II 2005), 2 cykl starań, Warszawa 14. cytrusowa 15. agmani 16. kamilaiartur 17. Keri5 - 23 lata, Kraków, 2 lata po ślubie (21.06.2003), starania od maja, 3 cykl starań 18. bajakaja NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczęśliwa mamusia Alicji 01.05.2004, Śląsk, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 - 30 lat, mama prawie 2-letniego Kubusia, za pierwszym razem 5. aga75 - Aga - 30 lat, pierwsze dziecko, owoc majowych starań 6. katrem - ??? OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: najnowsza LISTA!!! (proszę się dopisywać:) 11.07.05, 17:19 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zebra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny ,Warszawa,od 9 lipca mężatka! 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta - 31 lat, Jelenia Góra,9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocławiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 - 26 lat, mama Alicji-aniołka (II 2005), 2 cykl starań, Warszawa 14. cytrusowa 15. agmani 16. kamilaiartur - syn (19,5 miesiąca), 2 cykl starań 17. Keri5 - 23 lata, Kraków, 2 lata po ślubie (21.06.2003), starania od maja, 3 cykl starań 18. bajakaja 19. nitka112 - 30 lat, 1 cykl starań 20. igusiasylwusia - 27 lat, córeczka Iga (4,5 roku) NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczęśliwa mamusia Alicji 01.05.2004, Śląsk, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 - 30 lat, mama prawie 2-letniego Kubusia, za pierwszym razem 5. aga75 - Aga - 30 lat, pierwsze dziecko, owoc majowych starań 6. katrem - ??? OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
igusiasylwusia Do zafasolkowanych i chcących miec fasolki 11.07.05, 18:43 Bardzo prosze kofane kobitki któr już nosza fasolke , truskake lub mandarynke aby puszczały nam "fluidki ciążowe" może szybciej nam się uda zafasolkować ! :- )) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Przekręciłam nick Basi, sorki! 12.07.05, 11:46 NASZA LISTA: LIPCOWE STARAJĄCE SIĘ: 1. zebra51 2. hortika 3. balbinka74 4. bet4 5. stokrotka76 - 28 lat (jeszcze do października), staranka od maja- obec nie 3 cykl - mam nadzieję, że będzie owocny ,Warszawa,od 9 lipca mężatka! 6. ata76, 28 lat (do września hihihi) , staramy się od sierpnia, Gdynia 7. giovanita 8. aga5556 9. pkaneta - 31 lat, Jelenia Góra,9 cykl starań, córeczka 6 lat i uparte pęcherzyki )) 10. finka11, latek 27, obecnie mieszkam we Wrocławiu, 11 miesiąc starań 11. anialm 12. erga4 26 lat, małopolska, 14 miesiąc starań 13. megi.1 - 26 lat, mama Alicji-aniołka (II 2005), 2 cykl starań, Warszawa 14. cytrusowa 15. agmani 16. kamilaiartur - syn (19,5 miesiąca), 2 cykl starań 17. Keri5 - 23 lata, Kraków, 2 lata po ślubie (21.06.2003), starania od maja, 3 cykl starań 18. bajakaja 19. nika112 - 30 lat, 1 cykl starań 20. igusiasylwusia - 27 lat, córeczka Iga (4,5 roku) NASZE SZCZĘŚLIWE ZAFASOLKOWANE: 1. bombamonika 2. lalisia78 - 27 lat,szczęśliwa mamusia Alicji 01.05.2004, Śląsk, za pierwszym razem 3. ciuforek 4. agajak2003 - 30 lat, mama prawie 2-letniego Kubusia, za pierwszym razem 5. aga75 - Aga - 30 lat, pierwsze dziecko, owoc majowych starań 6. katrem - ??? OCZEKUJĄCE NA STARANKA = ODWIEDZINKI: 1. pszczołaasia, 31 latek, mama 2 Aniołków ( II i V 2005), Gdynia 2. gviazdka3, 27 latek, mama Aniołka (III 2005'), Śląsk 3. sabina9 Odpowiedz Link Zgłoś
bombamonika Do wszystkich starających się 11.07.05, 21:51 Kochane dziewczętach Chcę Wam powiedzieć, że Wy też zajdziecie w ciążę. Ja czekałam 10 cykli na dwie kreski. Trzeba w to mocno wierzyć. Jeżeli przez dłuższy czas nie wychodzi to róbcie monitoring, przepływy itd. Bierzcie sprawy w swoje ręce. W tych czasach można sobie pomóc. A te, które dopiero zaczęły proszę o cierpliwość bo nie ma nic gorszego od zwątpienia. Balbinka powinna być wzorem dla nas wszystkich.Stara się 4 lata i wierzy, że jej się wreszcie uda.Ja też wierzę. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
keri5 Re: Do wszystkich starających się 11.07.05, 22:54 Kochana dzięki za te słowa!!! mnie osobiście dodały otuchy, warto czekać na 2 kreseczki i ja chcę ich doczekać i wam wszystkim tego życzę. A czy mogłabyś coś więcej powiedziec o monitoringu? ile kosztuje, kiedy sie go wykonuje? A z innej beczki: Byłam dzisiaj na "Madagaskarze" świetny film, trochę mnie rozluźnił i przez godzinkę nie myślałam o dziecku (sukces), za to jak świnka nażarłam się popcornu (łeeee)już nie moge o nim mysleć i jest mi strasznie słono, ale filmik naprawdę polecam))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Witam we wtorek 12.07.05, 08:13 Witam Dziewczynki w duszny- przynajmniej w Jeleniej Górze, wtorek. Życzę miłego dnia - tym, które mają zamiar dzisiaj testować życzę wspaniałych dwóch kreseczek a tym, które dopiero rozpoczynają staranka- powodzenia. Natomiast takim jak ja - czyli testującym za jakąś tonę czasu życzę cierpliwości - choć łatwo powiedzieć... Straszne ale to strasznie chce mi się spać - ale to podobno choroba ogólnonarodowa - tak słyszałam )) Natomiast ból piersi i najbardziej brodawek to jeden z moich objawów, który zawsze u mnie wskazuje zbliżającą się @ - już sama nie wiem. Tempka bardzo wysoka - sięga w porywach do 37,8 - aż tak dużej tempki nigdy nie miałam w drugiej części cyklu - do 21 jeszcze tona czasu, cierpliwość w skali od 0-10 niebezpiecznie zbliża się do zera...Trzymajcie kciuki... Jeszcze raz miłego wtorku i meldować się kochane Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Witam we wtorek 12.07.05, 08:23 ja tez sie w8itam, upal od raana w Gdańsku, w nocy gorąc! a w dzien jeszcze gorzej, hehe ide znow na plaze, ale z rana i w poludnie juz zjazd z plazy. u mnie dzis 5dc, nie wiem czy będą starania w tym mcu - raczej będziemyy uważac, bo mam zęba do zabiegu chirurgicznego i nie chccialabym sobie komplikowac zycia. powodzenia wszystkim testującym! i oczekującym! i ogolnie - wszystkim! buzka Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Witam we wtorek 12.07.05, 09:14 I ja witam Was wszystkie w ten słoneczny dzień Pkanetka postaram się wytrzymać do 21, razem nam sie uda. Z reguły to ja cierpliwa jestem, ale w tej sprawie to troche mi tej cierpliwości brak. Nie mówiąc o tym, że już prawie o niczym innym nie myśle. Widze, że mieszkamy niedaleko siebie, ja do niedawna mieszkałam w Bolesławcu, a teraz mieszkam koło Gryfowa. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Do Niki 12.07.05, 09:21 To faktycznie niedaleko siebie mieszkamy. Mój mąż jest z Bolesławca - często tam jeździmy i być może przejeżdżamy koło Twojego domu?? A gdzie dokładnie mieszkasz?? Ja coś wiem o niecierpliwości - sama siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać 21. No ale w czwartek wyjeżdżam w delegację na szkolenie i jakoś minie kilka dni - na szkoleniu będę miała o czym myśleć Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Do Niki 12.07.05, 10:11 No proszę, jaki ten świat mały. W B-cu mieszkałam niedaleko jednostki wojskowej na ul. Żeromskiego. Teraz przyjezdzam do B-ca codziennie do pracy, no i czasem w odzwiedzny do rodzinki. A Wy, do której częsci miasta przyjeżdzacie? A na imię mam Basia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkaneta Re: Do Niki 12.07.05, 11:12 Na Małachowskiego- tam mieszkają moi teście. A gdzie pracujesz w Bolesławcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Do Niki 12.07.05, 12:23 Małachowskiego to drugi koniec miasta. Pracuje na ul. Zgorzeleckiej niedaleko Hypernovej. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam we wtorek 12.07.05, 09:41 Odmeldowuje sie. Nadal czekam na @ i stwierdzam, że to złośliwość, że skoro zazwyczaj przychodzi punktualnie, to teraz gdy na nią czekam to @ nie ma!!! W niedziele (30 dzien cyklu) zrobilam wieczorem jeszcze jeden test zeby sie upewnić, czy przypadkiem jednak nie mam powodów do radości, no ale byłą 1 kreska, więc ta @ mogłaby się w końcu pofatygować!!! Poza tym jeszcze tylko 3 dni i urlop Pozdrowienia ze słonecznej stolicy m. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 sprostowanie 12.07.05, 10:56 @ już jest więc za tydzień zaczynamy z mężem łóżkowe szaleństwa Dziewcznyny, owocnych starań lipcowych!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaiartur Sporty... 12.07.05, 11:31 Witajcie. Kilka "chwil" mnie nie było a tu ile postów!!! Ja z innej bajki uderzę. Co myślicie o wysiłku fizycznym w czasie starań?? Otóż miałam założenia silne ze zaczne ćwiczyć, biegać, jednym słowem robić duuuużo dla zdrowia i figury, ale zacząłam sie zastanawiać czy to nie przeszkodzi czasem zalokowaniu sie ewentualnej komóreczki w gniazdku?? Co myślicie??? Cmokkk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Witam we wtorek 12.07.05, 11:59 Cześć Pkanetko i pozostałe kobietki!!! )) Wiesz, że ta podwyższona tempka u Ciebie może na serio wróżyć coś dobrego... U mnie dokładnie tak było, non stop powyżej 37, no i oczywiście teścik wyszedł pozytywny (w lutym) Trzymam kciuki, żebyś też zobaczyła 2 grubaśne krechy 21.07.! Nice też życzę wymarzonego testowanka, być może razem będziecie skakać z radości, hehe! Cytruś, zazdroszczę Ci tej plaży..., uwielbiam morze, słońce, nawet upały mi nie przeszkadzają! :0) (ale góry też bardzo lubię A jeśli chodzi o sporty w czasie staranek, to moim zdaniem jak najbardziej! Mój lekarz pozwolił mi nawet jeździć na nartach na początku ciąży i jeździłam!:0) Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! I życzę przyjemnego dnia! M. Odpowiedz Link Zgłoś