monisku32 28.07.05, 11:16 chcialam zapytac, czy Wasi faceci biora jakies preparaty, witaminy ...? jakie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gviazdka3 Re: co biora faceci? 28.07.05, 11:34 Cześć Monisku! Mój mężuś regularnie łyka capivit A+E, zgodnie z zaleceniem mojego gina! :0))) Pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: co biora faceci? 28.07.05, 11:35 czesc dzieki, jak sie masz? ja dostalam @ i wlasnie opracowuje taktyke dzialania na przyszlosc - stad pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: co biora faceci? 28.07.05, 11:42 Wiem o @, czytałam nasze forum, przykro mi bardzo! Jeśli chodzi o taktykę, to opiszę Ci jaka jest moja obecna:0) Od wielu miesięcy jadłam folik, aktualnie łykam już Feminatal, a mężuś, jak wspomniałam wit. A+E! Gin. zalecił stosowanie "lactovaginalu" (dopochwowo) przez 5 dni zaraz po @@@, przed ovu (moje cykle są regularne-28dni) ok. tydzień wstrzemięźliwości (buuu..), potem przytulanka i na końcu od 16dc luteina doustna (2x dziennie po 2)przez 10 dni! A potem zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: co biora faceci? 28.07.05, 11:45 dzieki, ja lykam feminatal (wczesniej folik kilka miesiecy), mezu kupie dzis pro men, wiem, ze to moze za drogie i niepotrzebne, ale chce czy luteina jest na recepte? czemu to sluzy? a lactovaginal na bakterie tak? to bez recepty chyba jest co? zapodajesz sobie wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: co biora faceci? 28.07.05, 12:56 Lactovaginal dba o prawidłową florę bakteryjną pochwy, dzięki niemu śluzik jest oki! Zapodaję to sobie na noc, to taka mała kapsułka! A jeśli chodzi o luteinę to jest to progesteron, czyli w skrócie hormonek niezbęny do utrzymania ciąży! Kupowałam ją na receptę i niestety nie wiem czy bez też można ją dostać! Luteinę można brać dopochwowo i doustnie, ja będę stosować 2xdziennie po 2 tabletki pod język, wg zaleceń mojego gina M. Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: co biora faceci? 28.07.05, 12:59 dzieki, dzieki! kupie lactovaginal i bede zapodawac... o luteine zapytam gina, na razie nie bede wariowac - czy robilas testy owu? ale goraco!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: co biora faceci? 28.07.05, 13:02 Nie, nigdy nie stosowałam testów owu, nie obserwowałam też śluziku! Wydaje mi się, że wiem kiedy u mnie jest owu, w styczniu zaszłam w ciążę bez problemu... Ale mierzę tempkę, codziennie rano o 8 w łóżku (2-gi miesiąc) Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: co biora faceci? 28.07.05, 13:12 rozumiem, ja wszystko obserwuje i jestem niecierpliwa... lece po testy... Odpowiedz Link Zgłoś