patrischa 26.08.05, 14:27 jeśli któraś z przyszłych mam jest zainteresowana używanym wózkiem driver 4 xl ze wszystkimi dodatkami w b.dobrym stanie , na gwarancji prosze o info patrischa@wp.pl szczecin pół ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9710 Re: driver 4xl 26.08.05, 14:50 czesc, właśnie wysłałam do Ciebie e-maila. odpisz tam albo tu jak możesz. jaki kolor wózka i co jest w zestawie? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: driver 4xl 26.08.05, 15:50 już uciekam z pracy i nie będe miała dostępu do kompa do poniedziałku wiec podaje tel. 0660 699 046 kolor jensowy z błękitnymi lamówkami komplet obejmuje pokrowiec na nogi jesienno-wiosenny, śpiwór zimowy, parasolka, torba naczepiana na rączkę wózka z przewijakiem, moskitiera na owady i folia deszczowa oczywiście wszystko w tym samym kolorze co wózek wózek używany 10 miesięcy ale w b.dobrym stanie bo przecież gondola z 6 m-cy a teraz spacerówka 4 m-ce sprzedaje bo chce sie przesiąść już na typową parasolkę z wózka zadowolona jestem bardzo mieści się nawet do seicento, specerówka wchodzi cała fajny na spacery do lasu bo ma duże koła z "alufelgami" jak coś to proszę dzwon Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: driver 4xl 30.08.05, 11:06 ja jeszcze nawet nie mam fasolki ale to jest wozek moich marzen przyznam sie ze obawiam sie bo polskie wiec nie zawsze dobre ale moj maz powiedzial ze bedzie taki z fotelikiem i czerwony jak ferrari fajnie ze napisalas ze jests zadowolona wiec jak juz sie uda zakupie Odpowiedz Link Zgłoś
evkam Re: driver 4xl 30.08.05, 11:11 Ja też choruję na Drivera moja dziewczynka w brzuszku ma 6 miesięcy ale na razie wszyscy na mnie krzyczą, że nie można nic kupować bo to pecha przynosi... )) Troszkę ta atmosfera mi się udziela ) Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: driver 4xl 30.08.05, 11:18 no to zalezy moja kolezanka zamowila wozek w 8 miesiacu zanim dostala to akurat tydzien przed porodem i malautka jest okazem zdrowia ja pierwszy raz widzialam na ulotce i odrazu mnie urzekl szkoda ze polzki a taki drogi nawet wczoraj patrzylam to zestaw bez spiwora itd kosztuje 2000 a jak z ta gondola czy jest sztywna czy raczej takie nosidlo z miekkimi bokami Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: driver 4xl 30.08.05, 13:07 gondola sztywna... ja chce za używany 10 miesięcy w b.dobrym stanie na gwarancji jeszcze przez rok za 700 zł jeśli jakieś pytania to prosze na maila patrischa@wp.pl a to że polski - ja nie widziałam żadnej różnicy...tylko to, że z tymi opcjami zagraniczne kosztują 2-3 tys. nie wspomnę o dodtakach...śpiworkach zimowych, itd.... ja gdyby nie to że jeżdże małym samochodem to bym go pewnie jeszcze zostawiła, ale jak włoże spacerówkę do seicento do bagażnika to już tam mi nic więcej nie wejdzie i muszę się przesiąść na typową parasolkę a co do przesądów to ja wózek kupiłam w 7 m-cu ciaży bo bałam sie , że gdybym urodziła wczesniej to wózek musiałby wybierać mój mężczyzna...co nie było mi na rękę.A powiem wam już z doświadczenia że z małym dzieckiem to nie jest już tak kolorowo i godzinami chodzić po sklepach i przymierzać się do wózków i innych rzeczy....mimo że moja niunia jest cudownym i grzecznym dzieckiem to teraz wszytsko kupuje szybko i nie ważne czy taki kolor czy inny...ważne że jest, jest dobre i spełnia swoją funkcje...szkoda mi targać jej po sklepach szukając piorun wie czego...same zresztą zobaczycie...więc puki macie teraz czas róbcie zakupy na zapas ... spokojnie...bo maluch jeszcze w brzuchu... Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: driver 4xl 30.08.05, 13:10 popieram kurcze twoja oferta jest niesamowita i gdyby nie to ze nie mam fasoli brala bym z miejsca hihihi bo to naprawde fajny pojazd jak ktos nie wie podaje link do strony www.implast.com.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś