bebell Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 08:59 Witam sennie)) spac mi się chce jak 150)) Mam nadzieję, że Wy macie dzis więcej energii... k. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 09:18 abie nawet w nocy mi sie snilas myslalam o tobie tycjo strasznie sie ciesze ze juz serduszko puka ja juz sie nie moge doczekac tego malego echa w moim brzuszku i nie wiem chcemy powiedziec rodzicom po tym jak uslyszymy i mam pytanko skoro lekarz okreslil to n a 4 tydzien 02.12 to w 7 tak okolo 23.12 uslysze malenstwo ???? u mnie dolegiwosci narazie takie ze padam spac o 20 pobolewa brzuch straszne zatwardzenia i dzis rano pierwsze mdlosci ... ;0( ale sie ciesze bo wiem ze sie nic nie dzieje tzn ze malenstwo jest a po za tym ok taki wybor tarakot glazur i gresow ze wybralismy tylko panele na podloge w kolorze debu antycznego a i prysznic reszte moze w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Ktat 06.12.05, 18:16 Tylko ty nie wąchaj rzadnych płynów, smarów czy lakierów- na poczatku to bardzo niebezpieczne! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ktat 06.12.05, 18:26 bebell, co z twoja Tosia? Co to w koncu jest? Byliscie u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 09:30 i wlasnie moj dzidzius dostal pierwszy prezent mikolajkowy zabawke i sliniak az sie poplakalam to moje przyjaciolki zebym sie nie martwila Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 09:38 Kasiu - no kochane są twoje koleżanki - mają rację: NIE MARTW SIĘ!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 09:48 No hello dziewczyny!!! Ale było emocji, a Ja towszystko przyjęłam z rana... to juz kawy nie potrzebuje! Tak sie ciesze ze wszsytko w porządku i u Abie i Tycji.... Serduszka pukają to najważniejsze! I macie mi sie tu oszczędzać kobietki Tycja - I czymogłabym tez liczyć na zdjęcie kruszynki na poczie??? (uśmiecham sie naśliczniejjak potrafię ) A jesli chodzi o półpaśca to z reka na sercu przyznam sie ze w zyciu na oczy nie widziałam. Ale moja Nula jest alergikiem i krostki ma w róznych dziwny miejscach - jak ja obsypie to na raczkach nóżkach no we wszsytkich zgięciach - pod kolanem, w łokciach, na przegubie.... Wiec moze to alergia. Ja dzisiejszy poranek rozpoczełam od kubka mleka z miodem io masłem (kochanie mi zrobiło) i skibki chleba z zabkiem czosnku - no myslałam ze umrę jak to jadłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafka1973 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 10:49 Cześć! Dziś Mikołajki i wszystko wskazuje na to, że znoszę jajeczko. Wszystkie objawy na to wskazują, tylko temperatura stoi w miejscu jak zaklęta. Mimo to odpowiednie działania zostały podjęte. Trzymajcie za mnie kciuki, bardzo proszę żyrafka Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 10:53 zyrafka - spoko kciuki zacisnięte A u nas dzisiaj mleczna pogodna za oknem, hihihi....to chyba imitacja śniegu na święta, bo u nas prawie nic nie spadło jeszcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 11:31 Niedawno wstalam... bo wczoraj sie troche zasiedzialam, a ze dzisiaj nigdzie isc nie musze, to sobie troche pospalam. No i co byl u wam mikolaj?? U nas sniegu zero, szaro juz od paru dni... tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 11:33 anialm, czyzby cei jakies chorobsko dopadalo? Nie daj sie! Ja tez sie zawsze lecze czosnkiem. Jak sie drobniutko pokroi to nawet da sie zjesc. Mozna sobie cos na ten czosnek polozyc, troche zabije smak, a dzialania z pewnoscia nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 11:36 Położyłam sobie żółty ser bo byminaczej tego nie zjadła - za duza zawartość czosnku w czosnku Mikołaj przyszedł do małej, no i chyba wszyscy sąsiedzi wiedzą ze przyszedł bo tak zaczęła krzyczeć z radośći o 6.30 ze chyba wszystkich pobudziła... za to wczoraj nie moga zazność z emocji. Ja czekam do gwaizdki na prezenty. A w tym roku przychodzi do nas gwiazdor po Wigilii co by maleńka miała troche radości i frajdy ( w zeszłym roku zobaczyła uciekającą czapkę pod oknem ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 11:34 Ktat - swietne masz kolezanki! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat tycja 06.12.05, 10:15 a ktory to tydzien ja zauwazylam ze jestem strasznie rozdrazniona Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: tycja 06.12.05, 11:51 Hej, Tycjo ciesze się że wszystko dobrze sie układa, ściskam. Bebell nie wiem jak wyląda ta wysypka ale moja miała na skazę białkową mniej więcej jak skończyła roczek i zaczeła coraz więcej podjadać nowych rzeczy. Ale nie były to krostki a raczej zaczerwieniona skóra jak na liszaja w rózbnych miejscach. Daj zanć jak się coś wyjaśni Ktat masz fajne koleżanki ) Melba no jestem pod wrażeniem, doktorat, hmm, podziwiam... Erga chłopaki beda mieli co wspominać, nie martw się poradza sobie. A ja dziewczyny mam jakieś pogibane sny sni mi się mały chłopczyk ale jest z nim coś nie tak, szkoda gadać to tylko sny A propos teatru też bym poszła dawno nie byłam a kiedyś tak często chodziłam, ale nia mam z kim M nie za bardzo lubi, niestety, ale jakbym go dobrze namówiła to może może Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: tycja 06.12.05, 11:51 Tycja - dzieki za zdjecie jejku jakie sliczne :)))))))))) sciskam ********* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: tycja 06.12.05, 12:08 Nie ma lepszego lekarstwa na grypę jak czosnek choć smak ma ohydny. do mnie mikołaj niestety nie przyszedł.. i pewnie już nei pryjdzie więc czekam na prezent gwiazdkowy który i tak będzie spóźniony bo po świetach ( Co do mężów - wiem że sobie poradzą. Ale ci szaleńcy non stop jadą - zero postojów!! przez noc całe Niemcy przejechali. A cz ich obciążeniem więcej jak 70km/h nie pojadą.. U mnie pogoda deszczowa - bleee aż się nie chce nigdzie wychodzić Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: tycja 06.12.05, 12:15 Mam na dzisiaj ambitny plan! PRASOWANIE! Chyba bede caly dzien przy desce do prasowania stala! A malutkir ciuszki to niestety nie sa... szczegolnie te mojego meza. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Cześć kobietki! 06.12.05, 12:51 Tak jak obiecałam, wpadam z najświeższą relacją po wizycie u gina! Nie miałam jednak robionego USG, gdyż jadę w pon. na to genetyczne, za to doktorek zbadał dokładnie położenie, wielkość i twardość macicy, było też mierzenie ciśnienia (standardowo)! Nie wiem czy interesują Was takie szczegóły, ale wkrótce te sprawy będą dotyczyć każdej z Was, więc piszę: moja macica jest już sporych rozmiarów i rośnie trochę do tyłu uciskając mocno jelita - stąd bóle i zaparcia, na które nic, dosłownie nic (nawet Forlax polecony przez Monię) nie pomagało. Poza tym miałam nieco twardy brzuch i skurcze przez ostatnie dni, co wg lekarza wywołał większy niż zwykle wysiłek (w sobotę i niedzielę miałam gości, a więc więcej trochę więcej popracowałam w kuchni i przy porządkach, a o odpoczynku na leżąco nie było mowy) I wiecie co?! Lekarz na pytanie kiedy będę mogła wrócić do pracy powiedział, że jeśli o niego chodzi to po urlopie macierzyńskim!!! Zaskoczył mnie i to bardzo! Dostałam leki na naczynka krwionośne (krwawią mi dziąsła i nosek), mam brać każdego dnia Nospę Forte (nie czekać na skurcze, tylko im zapobiegać) no i czopeczki, takie glicerynowe dla dzieci! Kazał mi też więcej odpoczywać! I tyle! Ogromnie się cieszę Tycjo, że do nas wróciłaś i że z Twoim dzidzusiem wszystko dobrze! Abie, Twój pościk też mnie bardzo ucieszył, teraz już będzie tylko pomyślnie, wierzę w to!!! Bebell, kobietko nasza, Twój organizm potrzebuje teraz dużo więcej snu, więc spróbuj mu tego dostarczyć, może połóż się w ciągu dnia razem z Tosicą?! Ktat, Twoja szefowa to jak się okazuje równa babka, nie to co moja! Gratuluję pierwszych, udanych zakupów!!! A co do serduszka, wydaje mi się, że 7tc licząc od OM to stanowczo za wcześnie, aby je zobaczyć, o ile dobrze pamiętam coś nie coś widać ok. 8 tc, a najlepiej to w 9-10 tc! Choć pewnie różnie bywa, więc może... Ergo, dlaczego napisałaś, że prezent gwiazdkowy dostaniesz z opóźnieniem, aż tak długo nie będzie Twojego mężusia??? Czy coś pomieszałam?! A kolekcja ozdób szydełkowych naprawdę imponująca!!! Hmmm i co ja jeszcze chciałam napisać?!?!?!?!?! Jak zwykle już zapomniałam! Pozdrawiam Was wszyściutkie bardzo serdecznie i życzę miłego dzionka!!! M.(11tc3d) Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Erga 06.12.05, 12:33 Przez noc przez Niemcy? To gdzie Twoj maz jedzie? Pewnie przeoczylam, bo jakas matolkowata jestem ostatnio, znaczy sie rozkojarzona i niezborna . Przynajmniej drogi lepsze i warunki drogowe tez w nocy byly ok. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Erga 06.12.05, 12:56 czesć, ale dzisiaj jestem nakręcona od rana... szef zarządził zebranie pół godziny przed rozpoczęciem pracy, torpedowal wszystkie nasze pomysły, wymyślal swoje nie z tej ziemi (jest odjechanym architeketem-artystą) i miał pretensje ,że staramy się go sprowadzić na ziemię (oczywiscie wcześniej pytał jakie jest nasze zdanie) wrrrr... na dzisiaj mam dosyć.. Dobrze, że od dziewczyn dobre wieści, tylko chtba Gviazdka nie zdała relacji z wczorajszego podglądania fasolki, co??? Mój organizm zwariował, od kilku miesięcy miałam plamienia przed@,przyczyny nie znam, a w tym cyklu plamienia zaczęły się już w połowie , były mocne i nagle nic od kilku dni. Moze to już była@ Boje się, ze teraz już wszystko się rozregulowało, a jakoś lekarze nie mają pomysłu co dalej. I jak tu być optymistką, no powiedzcie same? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Hortiko, 06.12.05, 13:01 A może to były plamienia implantacyjne?! To się ponoć dosc często zdarza! Bądźmy dobrej myśli!!! :o))) (A moja dokładna relacja już jest! Chyba pisałyśmy niemal jednocześnie! ;o) ) Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: Erga 06.12.05, 12:59 Dzien dobry! u mnie tez snieg stopnial, jest szaro i buro. Pogoda barowo - lozkowa. Z Wasza rada postanowilam sie oszczedzac i majac Was za wymowke nie poszlam do szkoly Ktat, a jak Ci sie snilam? co do pytania o serducho: roznie bywa z sercem, bo z tego co wyczytalam to od 7 tygodnia. Ale tygodnie ciazy licza od pierwszego dnia ostatniej @, teoretycznie mozezs wyliczyc dokladnie kiedy byla owu (Ty mierzylas temp, wiec moze wiesz), bo ja mysle, ze zaszlam w ciaze conajmniej 2 - 3 dni pozniej niz wyliczona owu. Tak sadze, bo przy moich normalnie regularnych cyklach 29 dniowych, test wyszedl mi pozytywnie dopiero w 33 dniu. Mysle wiec, ze kolo Nowego Roku powinnas juz na pewno uslyszec serducho. No wlasnie, Ergo, Twoj maz jedzie do Belgii popracowac przez 3 tygodnie, tak? Czy cos pokrecilam? Bebell, czy Jan Klata robi teatr nowoczesny? W sensie odjechany? Czy nowoczesny tradycyjnie? Pszczola zapadla sie w papierach? Powiedz chociaz "bzyk" na dzien dobry.... Mikolaj przyniosl czekoladowego Mikolaja. A Wam, co? Mojemu mezowi jak co roku nowe klocki Lego Odpowiedz Link Zgłoś
agmani Re: Erga 06.12.05, 13:07 Oj Abie, chociaz masz jakies wytlumaczenie na lenia. Na mojego niestety usprawiedliwienia nie ma, a jestem kompletnie bez zycia. Chyba nigdy sie nie czulam tak kiepsko. Moglabym siedziec i z bodzcow intelektualnych starczyloby mi gapic sie w sciane. Chyba bylabym szczesliwa. Bzykanie od rana???? A, Pszczola ))), rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: :)) 06.12.05, 13:20 Abi, swietnie ze zostalas w domu. jak to mowia szkola nie zajac nie ucieknie) Gwiazdka - super ze wszystko dobrze i dzieki za relacje!! u mnie mikolaj byl tylko u mojego meza dostal tradycyjnie bokserki z motywami swiatecznym - tym razem to byly pingwiny w stoju mikolaja i czekolade. mi widocznie mikolaj nie mial jak wlozyc pod poduszke bo nie spie na poduszcze. no trudno ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Abie... 06.12.05, 13:17 Klata robi jak najbardziej teatr odjechany) w swoim własnym, prywatnym stylu. To nie jest podobne do niczego innego. Gdy ma duży budżet i dobry teatr (tzn. dobrze wyposażony technicznie: park oświetleniowy, scena obrotowa i takie tam gadżety) to te spektakle wyglądają jak długie teledyski: dużo świateł, muzyki, ruchu... on wykorzystuje mnóstwo różnych technik. Poszczególne sceny są powalające wizualnie- normalnie śnią się po nocach! Ja jednak wolę jego przedstawienia z mniejszym budżetem) Wtedy treśc jest podana w bardziej ascetyczny (o ile można w ogóle użyc takiego słowa w odniesieniu dk spektakli Klaty) sposób i bardziej odbierasz całośc spektaklu niż skupiasz się na poszczególnych scenach. Tak czy siak: prawie zawsze spektakle Klaty wbijają w fotel. Ale żem się rozpisała)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
ktat ten dzien jest okropny... dluzy sie i dluzy 06.12.05, 14:39 i te telefony idiotow wrrrr niech oni mnie juz przeniosa bo nie dam rady no abie mi sie snilas ze czekam na info czy wsio ok i rzeczywistosc sama przyniosla odp. gviazdko fajniutko siedz ile sie da i sie nie przemeczac ja gdybym mogla tez bym siedziala w domciu ale nie chce z tesciowa ... a jak sie przeprowadzimy i dalej bedzie ok to zwolnionko a sie doczytalam serducho niektore dziewczyny widzialy juz w 6tc liczac od @ albo 30 dni po zaplodnieniu' marze zeby juz je zobaczyc o niczym wiecej nie mysle jestem rozdrazniona i nie moge sie skupic bo chce zrobic rodzicom prezent przy wigilijnej kolacji ale chcialabym juz widziec serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: ten dzien jest okropny... dluzy sie i dluzy 06.12.05, 14:52 Ktat, życzę Ci żebys to niesamowite pukanie usłyszała jak najszybciej. Gviazdko -nie sądzę ,żeby to były implantacyjne.., jednak plamienia u mnie zawsze zwiastują @, która powinna mnie zaatakowac lada dzień. Będzie co ma być... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: ten dzien jest okropny... dluzy sie i dluzy 06.12.05, 14:53 cześc dziewczyny, zaraz idę na dyzur Cieszę się,że u Gviazdki i małej Gviazdeczki(albo Gviazdorka)wszystko ok, u Abie , Bebell i Tycji i Ktat tez, naprawdę mi ulzyło Ciężarne proszone są o składanie regularnych raportów Sciskam was wszystkie i lecę Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa elo 06.12.05, 15:33 czesc laseczki mikolajkowo tak w kwestii prezentow to podrzucam wam swietny pomysl, ktory sama zrealizowalam: w perfumerii typu Douglas lub Sephora czy inne, kupujecie tzw. bony na okresloną kwotę i dajecie je w prezencie. obdarowany/a sam sobie za to cos wybiera. ja wczorja poszlam do Douglasa i kupilam taki bon dla męża - niech sam sobie kupi za to jakis zapach, bo nie trafie w jego gust. a mezus mi sprezentowal aparat do mierzenia cisnienia, zeby wiadomo bylo, kiedfy teoretycnzie juz nie zyje przy tkaim cisnieniu i kiedy mozna przewidziec krwotoki z nosa no i postanowilam zrobic podobnie z prezentem dla Mamy - kupie w Polsce takie bony i dam jej w prezencie, ucieszy sie! a poza tym u mnie chyba lekki dol sie zrobil. ale po kolei: 1. radosna wiadomosc, mamy nowe mieszkanie od marca - wiec z pewnoscią bedziemy sie przeprowadzac! 2. mniej radosna - dla wyrownania - w zwaizku z koniecznoscią rozliczenia sie z męża stryjem, prawdopodobnie musimy wziac inny maly kredyt, a co za tmy idzie - ku.. - zostaje tu dluzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ja nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aarzyc, ale nie - moj jest swietny w finansach (tego mu nie ujmuje)po prostu nie wzial takiej sytuacji pod uwage, y od razu oddawac wszystko stryjowi. nie ukrywam - nosi mnie i co zroibc... nic! Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: elo 06.12.05, 17:00 Cześć Cytruś, nie smuć się - dziś mikołajki, co prawda za oknem w Warszawie listopadowo, ale u Was chyba dużo śniegu jeszcze, co? Moze się coś wydarzy i uda się wcześniej pospłacać te kredyty-nigdy nic nie wiadomo. Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: elo 06.12.05, 17:28 ehh, no dzieki za pocieszenia w Kolonii nigdy ie ma sniegu!!! tu zawsze ejst cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: elo 06.12.05, 17:44 Cytrusiu, wszytsko sie ulozy, zobaczysz! A jednak dostalas prezent! A mowilas, ze maz nigdy nic dla ceibie nie ma. Ja mojemu powiedzilam przez telefon, ze dzisiaj mikolajki i ze ja nie dostalam prezentu... i z pracy przyszedl z kwiatkiem dla mnie. Poszlam dzisiaj na spacer... nie wiem co mnie skusilo, bo pogoda paskudna... i ze spaceru przynioslam pomarancze. Ponabijalam je gozdzikami i pachnie teraz ze hej... i kupialam ciasto na pierniczki, ktore wreczylam mezusiowi. Beda pierniczki z witrazykami. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: elo 06.12.05, 18:47 Witam wieczorem. Tak - mężulo jedzuie do belgii- już chyba dojechał ale nie daje znaków - pewnie odsypiają bo jechali non stop. o 10 rano byli koło Dortmund. A jadą w okolice Berukseli na targi świąteczne które kończą się w wigilę, zanim się zbiorą z powrotem i wrócą to będzie już po świętach.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: elo 06.12.05, 18:51 To oni jada na targi swiateczne?? Fajnie! A co beda sprzedawac?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: elo 06.12.05, 18:54 Różne pierdoły to co górale sprzedają na Krupówkach (towar z Zakopanego) Będą tam jedynymi Polakami a żaden z nich nie grzeszy znajomością języka Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: elo 06.12.05, 19:08 Poradza sobie i bez jezyka! A po angielsku mowia? Takie rzeczy moga miec wziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: elo 06.12.05, 19:12 hahaha, dobre z tą znajomoscią jezyka zawsze mogą sie dogadac po angielsku lub na migi - kupe zabawy jest wtedy, wiem, bo sama to cwicze Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa do wszystkich 06.12.05, 19:13 skad mozna sicagac muze poz\a kaazą? dodam,ze chodiz mi o polsikie Odpowiedz Link Zgłoś
abie76 Re: do wszystkich 06.12.05, 20:01 troche jest na dc++, ale to troche skomplikowany system, albo na aMule (sprawdz jak nazywa sie wersja dla PCów) W sprawie dc++ posylam Ci maila, ale po niemiecku, bo mi sie nie chce tlumaczyc, al to mail od mojej kolezanki A co do zostania dluze, ja chyba rozumie co czujesz, ale pomysl o jednej rzezcy, a mianowicie budowaniu Waszej rodziny. Skoro musicie przyjac narazie wersje interwencyjna, to lepiej w niemczech, bo przynajmniej kasa chorych za to zaplaci. W polsc niestety musialabys sama.(poszukam artykulu byl niedawno na onecie w kwestii in vitro i NFZ to wkleje) dzis nie ma plam!!! oby tak zostalo! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: do wszystkich 06.12.05, 23:47 ide spac...nikt juz tu nie zaglada ((((((((((( Chyba, ze ant, juz o 2 bedzie wyspana.........Buziaki dla całej oczekujacej, i zafasolkowanej paki!!!!!!! A mój luby to strasznie nie lubi chodzić na zakupy....prawde mówiac tez primadonna z niego niesamowita...ale raczej wymiarowy i nie ma problemu....gorzej ze mną....bo ja musze najpierw wszystkie sklepy obejść....taka ze mnie niezdecydowana baba.... Ktat, to normalka, ja po płytki do wszystkich okolicznych miast jeździłam, ogladałam gotowe łazieneczki, bo prospekty....sama wiesz....w koncu wybralismy..na tydzien przed porzyjściem płytkarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: do wszystkich 06.12.05, 23:51 Zapomniałam !Althea, produkuj, produkuj te dzwoneczki i aniołki.a i męzula uświadamiaj w naszych pięknych obyczajach świątecznych.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: do wszystkich 06.12.05, 23:53 A świeta juz za dwa tygodnie!!!!!!!UWIELBIAM!!!!!!!!!! Po malutku musze strategie sprzątania obstalowac....w sobotę bierzemy sie za okienka....a i muszę pozbyc sie tych stosów prasowania(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: elo 06.12.05, 18:53 Cytrusku nie martw się - myśl oi tym że później będziecie mieli tyle radości ze swojego gniazdka.. W Polsce nie ma szans na szybkie spłacenie kredytu. Wytrzymasz.. zobaczysz-szybko zleci Hortika - tu na forum jakaś plaga plamień... plamień ciążowych - może więc i ty się załapałaś na epidemię OBY !! Gviazdko-tak się cieszę że wszystko jest w porządku. Odpoczywaj sobie, chyba się nie martwisz przedłużeniem L4 ?? Odpoczniesz sobie za wszystkie czasy - ciesz się spokojem bo po przyjściu na świat maleństwa będziesz marzyła o powrocie do tego spokoju )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: elo 06.12.05, 20:27 a tak wpadlam powiedziec dobry wieczor abie -nie ma palmien!!!! super!!!!!!! odetchnelam ) ja tymi waszymi ciazami zyje jakby to byla moja ciaza ) i fajnie jest!!! cytrus - ty mi tu nie rozpaczaj ze ci zle na obczyznie!!!!!!! ja bym wszystko oddala coby sie z toba kotek zamienic!!!!!!!mam dosc tego kraju!!!!!!!! chce na zawsze do chorwacji, slowenii -no moze byc albania!!!!!!! byle dalej od tego zlodziejskiego kraju - juz wam nie bede pisac jakie mam akcie z ZUS-em iPZU ( spadam bo maz mi robi kakao i krzyczy zebym o tym napisala na formu Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia witam we wtorek:-)))))) 06.12.05, 21:22 czytam,. czytam i będe starać się komentować z glowy...nie mam pamięci waszej...stara doopa jak wiecie jestemDD więc tak: Abie...kurde ty się nie martw. jak serducho puka, to już jest rewelka))) cieszę się..wiesz?)))))))))))))))))))))))))))) nie przemeczaj się i zobaczysz będzie dobrze...ja wiem, ze ciężko wytrzymać... nerwy cię zżerają..jesli mozesz chodzić do tej szkoły to chodź...nie ma nic gorszego niż czekanie w niepewności, więc..trzym się bejba)))*************** Marudko moja zlota)) alesz mi wyszlo... przykro mi z powodu twojego samochodu..serio-serio..ja jetsem za kodeksem hammurabiego- oko za oko... a jesli chodzi o Harrego, to ci pwoiem, ze jestem rozczarowana.... no ksiązka była kurcze rewelka..no zgodze się efekty...ale poza tym??? no KRUM... kurde...paluszki lizac...boski....DDD ech gdyby nie był nieletni, to kto wie.. w kwesti półpaśca Althea ma rację Bebell...u dzieci jest ospa, półpasiec występuje tylko u ludzi doroslych. Erga kolekcja pierwszorzędna)))))))) kurde, żebym ja czas miała na te dzwonki... Tycja.... no sparwiłaś mi prezent niepomierny tą fotką))))))))) piekności...n apewno bedzie takie śliczne jak wy dwoje))))) 10 mm!!!!!!! a plemienia...widac tak czasem musi kuwa być, ale bedzie dobrze!!!!!! Melba...a co ty tam tak piszesz????????? podziwiam...poważka...mi się by nie chcialo..najpiekniejszy moment mojego życia nastąpił wtedy, keidy wręczyli mi dyplom i moglam po raz ostatni opuścić nbudynek uniwersytetu gdańskiego...i powiem wam coś jeszcze..... Michu obsikal ten budynek.. wszystkie kible były pozamykane na uczelni, a on biedny juz nie mógł...to zaprowadziłam go za róg ..i ten teges...ochrzcił uniwerekDDD ech stare dobre czasy.... te imprezy studenckie...tfu chcialam powiedzieć korepetycje!!!!!!!DDDDDDDDDDD jak tak czytam o waszych problemach z glazurą dziewczyny to się ciesze przestrasznie, ze mam to już za sobą...kurde...ten balagan...wrrrr... i kurde już muszę kończyć...reszte skończę czytać później.... kciałabym tyko wiedziec kiedy testują Ania Ant i Balbinka??? i gdzie Stokrotka pojechała??? reszta dziewczyn serdeczne kissys************************************ Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: witam we wtorek:-)))))) 06.12.05, 21:52 He he dobre z tą znajomością )) znają.. tylko polski hehehehe no cos tam po angielsku kumają ale niewiele. Ale już dojechali - są na miejscu i własnie odsypiają. Co do ściągania muzyki to ja używam emule emule-project.net Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: witam we wtorek:-)))))) 06.12.05, 22:02 Erga, dobrze ze dojechali spokojnie! Unformuj jak sie rozwija sytuacja... tylko Polski mowisz, to moze byc ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Erga....a na jaki serwer wchodzisz? 06.12.05, 22:41 bo ja na razorbacka2...chyba najlepszy...i mi trooochu zwalnia kompa...tak tyci, tyci a dzie ty swojego facia wywaliłas??????? a propo's Mikołaja- myśmy sobie z Michem ustalili, podobnie jak Ata, ze nie robimy sobie osobno prezentów. po prostu jedziemy kupic sobei coś razem- do domu, albo ciuchu. w tym roku byly to ciuchy) pojechalismy na zakupy ja kupilam sobvie portki nowe i spódnice do nowych bucików (tych delikatnychD) a Michu dwie pary portek. dziny. swoją droga lubicie robić zakupy ze swoimi panami?? ja nieeee...gościu jest nieziemsko marudny...swoją drogą ja też nie rozumiem mody na biodrówki, tym bardziej dla faceta..:d, ale doprawdy wykrzykiwanie na poł sklepu, ze nie będzie nosił spodni dla gejów jest delikatną przesadąDD w każdym razie do czego zmeirzam, nie robimy sobie przentów...i tyle) Michu się śmiał, że dostanę dziś klapa na tyłek w prezencie i dostałamD widzę, ze mamy troche nowych foreme...dziewczyny jak was będe czasem pomijać to przepraszam..ja za swoimi starymi nie nadążam, zresztą widzicie same jakie one mają przerób!!!!!!!! nie wiem czy wy wogle śpicie?????DD Gwiazdeczko.... jeszcze parę słów do Ciebie...będzie dobrze!!!********* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Erga....a na jaki serwer wchodzisz? 06.12.05, 22:50 Pszczoła ja też zwykle ciągnę z razorbacka2. Co do zakupów z szanownym ślubnym to nie ma nic gorszego!! jak uda mi sie go gdzies zaciągnąć to żałuję tego przez tydzień!! nosz taki jest niemożliwy w sklepie-gorzej jak dziecko. Ja mu większość ciuchów kupuję ""na oko" z wymówieniem. Np bluzę mierzę na siebie - jak rękaw zakrywa mi całkowice najmniejszy palec ręki to znaczy że będzie dobra Gorzej ze spodniami - ale zwykle podaję rozmiar, wymierzę każą stronę i biorę - zwykle są dobre - a ten pieron nawet w domu nie jest zbyt chętny do mierzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia niech zgadnę, jak wlezie szatan w jedne 06.12.05, 22:52 to do zdarcia?? to kuwa tak jak i mój!!DD no już wszystko doczytałam) jestem mneij więcej na bieżąco...macie przerób..))))))) Erguś..przypomniało mi się...ja ci cha życzeń imieninowych nie składałam... prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Cytruś 06.12.05, 22:53 witam pozdrawia i cieszę się ze cie widze.)) ja sciągam polska muzę e- mulem , najlepszy jest. pzdr))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia bo jeśli tak...to wisz...szystkiego:-))) 06.12.05, 22:55 życzę Tobie czego zyczę sobie a jak wiadomo sobie nie zyczę źle)) copy right by Jedna_Chwilka Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Erga....a na jaki serwer wchodzisz? 06.12.05, 23:04 Pscola!!!!!!!!!!no jestes kotek, jestes wreszcie!!!! sciskam )) ja tez nie lubie robic zakupow z moim panem i wladca, jemu sie tez nic nie podoba, no chyba zekosztuje ok 1000 ale wtedy uciekamy szybko ze sklepu ))) to ja kochanie pieknie prosze o zdjecie w nowje spodnicy i delikatniutkich,nowych dal mnie czaderskich BOOTACH!!!!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Erga....a na jaki serwer wchodzisz? 06.12.05, 23:09 dzwoniła dziś juz do mnie pani, ze sklepu, ale mialam przyjechać do niej w ciągu 20 minut co było a-wykonalneD wiec niestety jutro po pracy będe je odbierać!!!! rormalnie mowię ci jestem podniecona niezdrowo...;DDD no nie wiem czy zrobię foty.,..nieśmiala jestem..wiesz przecieżDDD DDD nosi mnie dzisiaj cos))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 23:11 Babeczki, widzę,że znowu mój pościk nie dotarł.... Nie byłam u gina, okropna mgła uniemożliwiła jazdę ,a 20 km zrobiliśmy w godzinę....no i zawrócilismy, bo maski juz prawie nie było widać a przed nami do pokonani zostalo ponad 60......brrrr Jutro, jesli pogoda dopisze mam sie wstawic na wizytke, a jeśli aura znowu zastrajkuje czeka nas przytulanko....i zdanie się na naturę... Kurka, nawet pogoda przeciwko mnie(( Dopiero po tel do gina trochę się uspokoiłam, bo myslałam, ze juz nici z tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: W oczekiwaniu na prezenty mikolajowe :-) czę 06.12.05, 23:41 Abi,Tycjo, bebell, plamieniom mówimy nieeeeeeeeeeeeeee.Leżec mi tu laski i byczyc sie póki mozecie!!!!! Gwiazdeczko, odpocznij na L4, gdyby lekarz uważał,ze możesz iśc do pracy nie dałby zwolnionka...Czekam na wyniki tego poniedziałkowego usg... I na pewno będzie dobrze, wierze w to i ty też....a suszone śliwki juz jadłas?Musisz zjeść całą paczkę, by podziałało.... Marudko, tak ci to juz jest z tymi urzedami.....brrrjak ja nie lubie niczego w biurach załatwiać.... Cytrusiku, trodno, tak ma być...a braciszek męża juz kaskę oddał???Pomęczcie go troszkę.... Myśle,ze ta tarczyca może byc przyczyną waszych problemów...powinien cos z tym zrobić...jak najszybciej.... Ergo, mieli chlopcy pecha...co polizai, to polizai...takie państwo.... Pszczoła, u mnie dzis 9 dc...to o testowanku moge dopiero w święta pomyśleć.... buciki faktycznie czadowe...i koniecznie foty przeslij w nowej spódnicy....No i napisz koniecznie, kiedy misia i pszczółki testowanko..... Melbunia, za doktorat podziwiam, ja zbyt głupia na takie imprezy jestem..ale pomarzyc mogę, no nie...???????? Atko, ty rzuć te papiery na biureczko koleżanki..i troszke tu do nas zagladaj... Bebell, a co u ciebie??? Lalisiu, masz szczęscie, bo juz chciałam dac klapsy....dziewczyno!!!!!!!!!! Matalko, gdzie ty sie chowasz bestio sprawozdawcza??? Poznanianki nam wcieło?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika i juz po mikołaju 07.12.05, 08:22 w Warszawie nadal leje, gdzie jest śnieg???? Zazdroszczę Stokrotce tej Kuby, przynajmniej się słońca nałapie. Erga i Pszczoła -mój luby taki sam, od trzech dni sie wykręca od zakupów a jedyne spodnie sie za przeproszeniem rozleciały w strategicznych miejscach.. jemu nigdy nic do ubrania nie potrzeba.. nie cierpię wspólnych zakupów i trochę robię tak jak Erga -czyli zakupy na oko i potem podrzucam mu ukradkiem... Co się dzieje z Pkanetką, czy już się na stałew od nas wyprowadziła??? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 08:52 witam z rana) jestem dziś cóś niewyspana...nie wiecie czemu?? Hortiko kurde...niepodobują mi sie te twoje plamienia...a hsg w końcu robisz czy nie? mnie zaczął w nocy brzuch nawalać, więc o swoje wyniki starań jestem dziwnie spokojna....tiaaa....a tak naprawde to coraz bardziej wisi mi to po prostu.. Balbineczko kurde...przykro mi...************* Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 09:15 Witam w środę Pszczólko kochana-nie wiem czy mi składałaś życzenia urodzinowe bo było ich naprawdę dużo - od was wszystkich. Wiem czego mi życzysz - tego czego ja życzę wam wszystkim )) pszczoła - zdjęcie w nowej spódniczce i ciżemkach obowiązkowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 09:27 Hallo tu Poznań!!! Wczoraj czosnek a dzisiaj woda z solą... fuujjjj!!!!! Moj Pan patrzy na mnie watpliwym wzrokiem i "wspiera" mówiąć, ze raz w zyciu płukał gardło z solą i sie dziwi mi bo do "hardkor". No i wczoraj wyprowadził mnie z równowagi eks - wpadł na 2 minuty do przedszkola do Nuli zostawił prezent od mikołaja, a mała przez reszte dnia nie mogła sie pozbierac i cały czas płakała.... Zawsze tak ma kiedy ja zabiera na 2 godziny (raz w miesiącu)... ale byłam wsciekła! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: i juz po mikołaju cześc laski!!!! 07.12.05, 09:37 Tycjo, dzięki za zdjęcie cudowne!!!!!!!!! Gviazdeczko, super, że wsio ok....dbaj o siebie!!!!!! Balbinko, czyli dopiero dziś do ginka....z niecierpliwością czekam na info!!! pozdrawiam cieplutko )))) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Wpadam dosłownie na minutkę! 07.12.05, 10:02 Hej! Zdołałam przeczytać Wasze pościki sklecone w ciągu ostatniej doby, ale przyznaję się, zrobiłam to trochę po łebkach, bo muszę już uciekać, a chciałam być z Wami na bieżąco! Marudko, Ergo, Pszczółko i inne posiadaczki nieznośych na zakupach mężów- i ja do Was dołączam, noż mój ukochany to taki sam jak Wasi, rzadko sobie coś kupuje, bo nic mu się nie podoba, mogę go prosić milion razy, by wreszcie coś nowego sobie kupił, ale na nic me błagania! ;o) Cytruś, główka do góry, laski mają rację, w naszym kraju nie ma szans na szybką spłatę kredytu, niestety... Najważniejsze, że jesteś u boku osóbki, którą kochasz, a to jest najważniejsze, nie ważne gdzie!!! Aniulm, aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tym Twoim czosnku, odkąd jestem w ciąży nie mogę na niego patrzeć, a tymbardziej czuć ( tak samo cebuli)! Ale Twoje zdrówko jest teraz najważniejsze, więc może te domowe sposoby pomogą! Wracaj do pełni sił szybciutko!!! Balbinko, nie wiem czy już o tym pisałaś, ale jeśli możesz powtórz, jakie masz plany poczęciowe, zdecydowałaś się już na kolejną IUI? Co do śliwek suszonych, niestety nie pomogły, tak samo jak wszystkie inne produkty, które normalnie przeczyszczają organizm! Zawiodły również leki - syrop i Forlax; lekarz powiedział, że moja macica bardzo mocno uciska jelita i bez czopków glicerynowych ani rusz! Te na szczęście mi nieco pomogają! (qrcze o czym ja tu piszę!!! :o))) ) Dziewczynki, muszę już zmykać, wybieram się do koleżanki z pracy, a zabiera mnie ze sobą inna koleżanka (również ciężarówka)!!! Ściskam Was wszystkie!!! Papatki!!! PS - Dostałam prezent od Mikołaja! -> "Cyfrową twierdzę" Browna, ale się ucieszyłam!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Wpadam dosłownie na minutkę! 07.12.05, 10:15 Anialm -No tak - dziecku ciężko zrozumieć takie rzeczy. A ile Nula ma latek?? Podeślij jakąś fotkę swojej księżniczki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Wpadam dosłownie na minutkę! 07.12.05, 10:37 Anialm przykro mi z powodu smutków córeczki, dzieci tak ciężko przeżywają jak czują się zawiedzione, ale dobrze że ma inne bliskie jej osoby i pewnie szybko o tym zapomni Pszczółka u mnie dzień sądu to 16.12, i powiem wam że ostatni taki dzień sądu potem stopuję, nie będe czaić się ze staraniami na ten konkretny dzień i tak dalej, jak ostatnio pisałam zamierzam cieszyć się tym co mam a jeżeli nie uda się to trudno widocznie tak miało być i być może mam gdzieś zapisane że mam mieć jedynaczkę i juz. Uściski dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Wpadam dosłownie na minutkę! 07.12.05, 10:44 Nulka ma 5 lat. I w zasadzie nie pamięta ze kiedyś mieszkała z tata. Ale on się bawi jej uczuciami, obiecują jej (oni jego dziewczyna) wiele rzeczy i nic z tego nie realizują. Jego działania maja na celu usprawiedliwienie własnego ego. Zabiera ja rzadko i tylko 2-3 godziny. Nie mi go oceniać zrobi to mała jak już dorośnie. Żal mi tylko jej, na szczęście zapomina o wszystkim kiedy przychodzi do domu z pracy nasz mężczyzna Buzki. p.s. wkleiłabym zdjecie ale dupa jestem i nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Wpadam dosłownie na minutkę! 07.12.05, 10:41 Gwiazdko, na poczatku tez mialam takie problemy. zaczelam pic codziennie na czczo mielony len, po paru dniach wszystko sie unormowalo. Teraz rano pije wieczorem przygotowana wode mineralna z lyzka miodu i plastrem cytryny. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 cichutko oj cichutko... 07.12.05, 11:50 A co tu tak cichutko ? Dziewczynki odezwijcie sie) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:01 wlasnie zagladam a tu moja ania ))) jem drugie sniadanko, martwie sie kredytem i zastanawiam czy w takiej sytuacji to nawet mieszanka nr 3 ziolek pomoze (( ale... co tam... przezyje. jutro moj wielki dzien, mam jechac z tarchomina na wole do dziadka a potem do mamy do pracy na henne i to wszystko AUTOBUSEM i TRAMWAJAMI!!!!!!! ciekawe czy mi sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:09 Hej Marudka) Wiesz bardzo ciekawi mnie ten Twój kredyt i ubezpieczenie jak to teraz w Twoim przypadku będzie jaką masz umowę, waruki itd napisz cosik. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:27 kurcze Aniu, a co ja mam ci powiedziec? co chcesz dokladnie wiedziec. kredyt jak kredyt na 4 lata, ubezpieczenie auta calkowite - zgodnie z wymogiem kredytu. zadaj kotek jakies konkretne pytanie to ci odpowiem, bo nie bardzo wiem co jeszcze ci napisac Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:35 Rozumiem że ubezpieczenie pokrywa kredyt ale co ze spłaconymi już ratami ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:41 mam nadzieje ze ubezpieczenie pokryje reszte kredytu a splacone raty sa splacone. kredyt i tak musze splacic. "Stanowczo postanowiłam być szczęśliwa tak długo, jak tylko zdołam..." Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: cichutko oj cichutko... 07.12.05, 12:43 Nie mozna Was zostawić nawet na jeden wieczór, bo tyle postów nastukacie,ze hej Cieszę się,ze nasze brzemienne dobrze się miewają A po cichutku wam powiem,ze chyba będę musiała zwijać manatki z miejsca, w którym przyjmuję, bo współpracownik trochę na bakier z uczciwością, ech...Wszystko na raz, jak zwykle.Ale damy sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafka1973 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:04 Witam w środę ze Szczecina! Wczoraj była tak gęsta mgła, jakby ktoś miasto zanurzył w mleku. Ja czułam się jakbym wcale nie miała ciśnienia krwi. Dziś niebo szare, ale przynajmniej coś widać. No i temperaturka podskoczyła przepisowo. Melbo, w jakiej dziedzinie będziesz się doktoryzować? Ja mam to już za sobą. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie: i te zafasolkowane i te jeszcze przed testowaniem, Zdrowia i spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:18 anialm tu masz stronkę na której wklejasz fotki. przeglądasz i dołączasz klikając na "host it" pojawiają ci się adresy które później wklejasz np na forum. imageshack.us/ Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:39 img207.imageshack.us/my.php?image=pict00878vo.jpg mam ndzieje ze wyjdzie... jakby co to ta mała blondi moja mała Nula dzięki erga Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:47 wyszlo, wyszlo - jaka sliczna ))) pewnie do mamy bardzo podobna, co?? laska z niej juz jest, az sie boje pomyslec o tlumach chlopakow pod twoimi oknami za kilka lat, hihihi ... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:52 Dzięki hihi narzeczonych to ona juz teraz ma - w przedszkolu ustawia 6-latków a co do urody - to mieszna - juz teraz bardziej upodabnia sie do mnie, lecz wciąz przewazaja rysy eks (no ale ona oczywiscie ładniejsza od byłego - 100 razy ładniejsza ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 13:07 anialm napisała: hihi narzeczonych to ona juz teraz ma - w przedszkolu ustawia 6-latków no ja sie WCALE nie dziwie)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 13:11 A ja nic nie dostałam, buuu,żadnych fot Dziewczyny, może załozę nowy watek? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 13:16 Milczenie to oznaka poparcia, zatem zakładam, może Gwiazdkowe Prezenty? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 13:28 TO JEST TWÓJ NR GG? MOZE CI PRZEJSLE LINK PRZEZ GG? CO? Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: ale fajowa!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))) ))))))) 07.12.05, 13:10 Aniu, śliczną masz córcię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata76 Re: i juz po mikołaju 07.12.05, 12:20 Cytrusia, też tak myślę, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.....a czas jakoś zleci i ani się nie obejrzysz a będzieszcie znów w Polce i doczytałam, że jednak mikołaj zostawił prezenty DDD dobry mikołaj ))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia witam z rana:-))) 07.12.05, 12:47 kurde zaczyna mi się znowi źle odświerzać... Melba to zmykaj i to szybko, zęby ciebie na jakąś minę nie władowal!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 NOWY WĄTEK 07.12.05, 13:58 Już przeskakujemy - Melba założyła kolejną część!! Odpowiedz Link Zgłoś