agma11 17.01.06, 16:00 moj ginekolog stwierdzil ze mam cykle bezowulacyjne. powierdzial ze trzeba to sprwdzic przez nastepne trzy miesiace. Pomozcie mi - co to znaczy? Co mam teraz robic??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzannka23 Re: brak owulacji ...POMOCY 17.01.06, 18:31 Mam to samo. Nie martw się to nic strasznego i ma to wiele kobiet. Ja dostałam estrofem, potem od 5 do 9 dc clo (takie tabletki stymulujące owulację)a potem lutenyl na sam koniec. mam nadzieję, że się uda, niektóre dziewczyny zachodzą już w 1 lub 2 cyklu starań. Ja zaczynam w przyszłym miesiącu, bo w tym niestety mój mąż wyjeżdża. Trzymaj się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agma11 dzęki 17.01.06, 19:17 dzięki. to dodaje mi otuchy. Czy mozesz mi powiedziec jeszcze ile te cuda kosztuja? Odpowiedz Link Zgłoś
suzannka23 Re: dzęki 17.01.06, 19:25 Za tabletki na 2 cykle zapłciłam około 100 zł. Dostałam zapasową receptę bez daty jakby mi zabrakło. Ale jak twój gin wie, że masz cykle bezowulacyjne to na co każe ci czekać? Trzeba to stymulować. Chyba, że jesteś b. młoda, bo ja mam już 30 i trochę mi się już śpieszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś