Dodaj do ulubionych

Które będą testowały w pierwszej połowie marca????

28.02.06, 00:17
Dziewczyny nie spicie jeszcze??? Od kiedy tak pocichaczu poczytuję sobie na
forum tak się podekscytowałam i napaliłam na dzidzię, że już nie mogę się
doczekać następnego testu. Piszę następnego bo niestety póbujemy już 6
miesięcy i nic ..... może tym razem. Dlatego chciałabym z Wami oczekiwać na
to testowanie...
pozdrawiam viki
Obserwuj wątek
    • annajas Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 10:05
      Witam! Ja mam dzisiaj 21dc, więc za jakieś 7 dni będę testować, marzę o tym, że
      w końcu pojawią się mocno wyczekiwane dwie kreski, gdyż to mój juz 10 m-c
      starań. Pozdrawiam
      • agilator Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 10:15
        Hej, ja będę testowała 05.03, chyba że przyjdzie wredna @ ( i tak też czuję,
        ale nadzieja jest większa). To nasz 5ty m-c staran i mam nadzieję, że ostatni.
        Dzisiaj mam 32dc, przy cyklach 31,34. Mam obolałe piersi,ale pewnie na @ i
        zmierzyłam temp - 37,1, ale nie mierze codziennie i nei wiem czy to coś znaczy.
        Trzymam za nas kciuki papa
        • viki333 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 12:47
          A Ja mam dziś straszną kolkę w dole brzucha ..... robiłam testy owu i nic ....
          czy może to znaczyć, że zrobiłam za pózno i że jestem w .....ciiiiiiiii ciąży???
          • viki333 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 13:08
            aha.... dodam jeszcze, że na @ dużo za wcześnie...
          • marzenka0727 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 20:06
            Hej dziewczyny,ja mam 24 dc.6 marca zrobię test,w dzień urodzin mojego męża.Tak
            prawdę mówiąc to już dwa zrobiłam ale wyszły negatywne,(za wcześnie),Nie mogę
            się już doczekać...najchętniej codziennie bym robiła,ale mój gin. powiedział,że
            najlepiej zrobić 2-3 dni po spodziewanej miesiączce,wcześniej nie ma sensu,bo
            przez pierwsze 7-10 dni zapłodniona komórka wędruje,potem dopiero się
            zagnieżdża i wtedy dopiero zaczyna być produkowany hormon HCG,ale też musi
            upłynąć kilka dni zanim będzie go wystarczająco dużo,żeby wykazało na
            teście,pozdrawiam .marzena
    • lena_76 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 14:09
      Witam wszystkie dziewczyny!Jestem zupełnie "świeżutka" na forum, postanowiłam
      do Was dołączyć.Odkąd parę miesięcy temu postanowiliśmy mieć dzidziusia, z
      niecierpliwością czekam na każdy koniec cyklu i nic ... niestety!Choć nadzieja
      jak na razie jest.Też myślę sobie - może tym razem??? Będę testować 10
      marca.Jestem z Wami. Pozdrawiam Lena
      • katya3 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 15:10
        ja czekam do 7 marcasmile
        • setlersik Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 21:04
          Hejka,

ja również czekam na 7 marca .. może uda się dostać fajowy prezent na Dzień
          Kobiet smile)

To nasz 3 cykl starań no i 1 dzidzi

Pozdrowionka i trzymam kciuki za Was i za siebie
          • bebell Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 28.02.06, 21:32
            i ja też 7. marcasmile))
    • edzio27 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 07:17
      haj wszystkim ja czekam do 10 marca.
      • karolcia44 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 09:14
        Też będę testować w okolicach 7-10 marzec. Może w końcu.............
        • katya3 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 11:01
          a nie macie ochoty zatestować choćby za chwilkę??? bo ja co godzinę upewniam
          się, który to dc i czy już czasem nie spróbowaćsmile
          • karolcia44 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 11:10
            u mnie 19dc więc napewno za wcześnie.............a tak bym chciała zobaczyć
            wreszcie te 2 kreseczki..wink
            • lena_76 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 14:28
              ja mam 23 dc (ale cykl 30/31 dniowy) i chyba za parę dni nie wytrzymam i
              zrobię smile)
              • viki333 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 14:45
                Każda z nas napewno kusi aby zrobic test .... ale myslę, że napewniejszy jest
                dopiero jak się @ opóźnia. Mam nadzieję, że w marcu wszystkie sie dowiemy że
                bedziemy miały bobasa...
              • bebell Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 14:45
                ooo, ja też mam 23dcsmile))
                normalnie mam 26dniowe, ale ostatni był 30dniowysad(
                • katya3 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 16:00
                  no to czekamy... ale jeśli któraś z nas nie wytrzyma i zatestuje wcześniej, to
                  niech natychmiast daje znać, ok?smile
    • beci83 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 19:18
      Hejka. Ja bede testowała dopiero po 25marca o ile nie przyjedzie wczesniej moja
      @,której spodziewam sie ok.16.W tym miesiacu "daje na luz",wiec jak na razie
      wcale mnie do tego nie ciagnie.Nie mierze temperaturki,nie wiem kiedy mam dni
      plodne,nie rozmawiam z mezem na temat ciazy-totalna olewka!!!Jest to moj szosty
      cykl staran i mam nadzieje ze szczesliwy.Dodam jeszcze,ze 27 marca moj maz ma
      urodziny a ja zawsze marzylam o tym,aby w tym dniu dac mu niezwykly prezent
      czyli tescik z dwiema kreseczkami!!!He ciekawe czy marzenia sie spełniaja-smile
      • viki333 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 01.03.06, 20:26
        Becia...życzę Ci tego z całego serca. To byłby super prezent, napewno pamietał
        by całe życiesmile))
        • agilator Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 02.03.06, 07:44
          Ja już nie testuję, właśnie dostałam wredną @. Strasznie ale to strasznie mi
          przykro,. Tak się staraliśmy i monitoring był... zaraz się rozbeczę; trzymam za
          was kciuki kobietki.
          • mariola314 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 02.03.06, 09:12
            A my będziemy testować 11 marca.Pozdrawiam i jak coś to zakładamy właśne forum
            Listopad 2006.
            • viki333 Re: do Agilator i Marioli 02.03.06, 10:06
              Agilator bardzo Mi przykro ... Ja też to przezywałam 6 miesięcy sie juz
              staramy... nie możemy sie poddawać działamy dalejsmile)))

Mariola Ja testuję po 14.03 jak bedą dwie krechy to dołaczam sie do forum
              Listopad 2006 .... trzymam Kciuki za nas Wszystkie...
              • lena_76 Re: do Agilator i Marioli 02.03.06, 12:05
                ja też trzymam kciuki i oczywiście chciałabym dołączyć do forum Listopad 2006,
                ale mam dziwne wrażenie, że znowu nic z tego. Eeee, mam doła dzisiaj.
                • katya3 Re: do Agilator i Marioli 02.03.06, 12:13
                  listopad 2006 - zgłaszam chęć natychmiastowego przyłączenia sięsmile wczoraj mój
                  mężczyzna przyniósł wieści o koledze - zostanie tatą bliźniakówsmile cały
                  szczęśliwysmile i pytanie od mojego m. na dobranoc: zrobimy sobie bliźniaki? a
                  może już są........... nie zapeszać, nie zapeszaćsmile
                  Agilator - niech Moc będzie z Tobą. uściski.
                  • agilator Re: do Agilator i Marioli 02.03.06, 22:30
                    Dzęki za podtrzymanie na duchu smile Nic to przejdę na kolejny miesiąc, może tym
                    razem szczęsliwy? Trzymam za Was bardzo mocno kciuki smile dzięki raz jeszcze papa
        • beci83 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 03.03.06, 18:14
          Viki serdeczne dzieki.Trzymam kciuki za nas wszystkie!!!
    • mycha.76 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 02.03.06, 14:34
      To i ja się dołączam dziewczyny!Co prawda nie w 1.połowie marca, ale drugiej rozpocznę testowanko. Na razie mam 9 dc i czekam na owulację. Nowy cykl, nowe starania - choć już mam dość! Bo to będzie 14 cykl starań. Ale widocznie musimy być z mężem cierpliwi i pokorni...Staram się nie nakręcać w tym cyklu, by w razie pojawienia się @, nie cierpieć tak bardzo i nie przeżywać swoistej żałoby po dziecku, które się nie poczęło. Powodzenia nam wszystkim!
      • dzianna79 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 05.03.06, 15:57
        Witaj Mycha! Ja już "po" owulacji, to także mój 14 cykl. Dziś 26 dc, nie wytrzymałam - zrobiłam test, być moze za wcześnie (jeszcze sie łudzę...), bo nie było upragnionych kreseczek. Cykle mam z reguły 28-30-dniowe, więc już sama nie wiem, co o tym myślec. Był i monitoring, i testy owulacyjne, wszystkie badania książkowe, a upragnionego szczęścia - nie widać... Trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki. Powodzenia!
    • kais1 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 02.03.06, 18:11
      witajcie,
      dołączam do grona testujących w okolicach 7 marca, oj też się nie mogę już
      doczekać. to mój pierwszy cykl starań i z pierwszym brzdącem udało się właśnie
      już za pierwszym razem. Bardzo bym chciała żeby to się powtórzyło smile)

pozdrawiam serdecznie
      • mika751 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 03.03.06, 12:32
        Witajcie,
        ja tez mialam testowac w pierwszej polowie marca, dokladnie - jutro. Ale
        niestety dzis przyszla @ i...nic z tego. Z drugiej strony to dopiero nasz
        pierwszy cykl staran, wiec nie powinnam byc zdziwiona. Z tego, co czytam to
        niektore dziewczyny probuja i po kilkanascie miesiecy. Zycze wszystkim duzo
        optymizmusmile Moze w przyszlym miesiacu bedzie lepiej?
    • viki333 Re: dziewczyny a co Wy na to?? 03.03.06, 11:38
      W tym cyklu dzień w dzień robiłam testy owu. /oczywiście w odpowiednich dniach/
      i nic ... żaden wynik nie był pozytywny ale w dnich kiedy powinnam mieć owu.
      przez ok. 4 dni strasznie bolały mnie piersi ... myślałam że mi się urwąsmile) i
      miałm cmienie w dole brzucha, a śluzu ani widu ani słychu, dziś piersi sa
      wieksze ale juz tak nie bolą .... czy to była owu czy może ..... ciążasmile)))
    • brzdac_22 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 03.03.06, 16:29
      Wszystkie dziewczyny którym testowanie wypadnie pomyślnie zapraszam na nowo powstałe forum:
      LISTOPAD 2006

Wzystkie niepewne również mile widziane... będziemy trzymać kciuki smile
      • katya3 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 04.03.06, 12:23
        dziewczętą, a jak sie czujecie przed testowankiem? bo u mnie zero objawów
        jakichkolwiek, nawet @, a to 30 dc. lekko kłuje mnie prawy jajnik, ale to już
        ze dwa tygodnie, piersi w normie i mega drapanie w gardle, od poniedziałku,
        które ani nie zanika, ani nie rozwija się w choróbsko. i tyle...
        • beci83 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 05.03.06, 10:05
          Witaj Katya!Jak juz wczesniej pisałam bede testowała ok.25-ego,ponad tydzien po
          spodziewanej @ o nie zjawi sie wczesniej.Jak narazie bezobjawowo,no moze troszke
          powiekszone piersi,ktore cos za wczesnie daja znaki o sobie!
    • bebell Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 06.03.06, 08:28
      Test zrobiłam, nie wytrzymałam do 7.03smile)) zrobiłam dziśsmile)
      kreski dwie...
      ale jeszcze się nie ciesze, w grudniu miałam pozamaciczną, więc czekam jeszcze w
      nerwach na usg...
      boje się troche...

pozdrawiam Was i mam nadzieje, że jutrzejszy dzień bedzie obfity w dobre
      informacje...

kasia
      • maminka22 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 07.03.06, 08:41
        i jak kasiu? udalo sie? jestem z toba. pamietaj ze jak nie teraz to w przyszlym
        miesiacu.
    • klaudynka5 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 06.03.06, 08:57
      Jak nie dostanę @ w ciągu najbliższych dni to będę testowała w sobotę 11 marca.
      Cykle mam raczej długie ok. 31-38 dni. Teraz jest 39dc. Od ok. 4 dni bolą mnie
      piersi. Poza tym nie mam żadnych innych objawów zbliżającej się @.
      • katya3 bebell - cudeńko:) 06.03.06, 10:17
        ale piękniesmile tysiące buziaków na szczęście przesyłamsmile niesamowite po prostusmile

ja się jakoś dziwnie boję testu... ale pewnikiem zrobięsmile

trzymaj się cieplutkosmile
        • annajas Re: ja odpadam 07.03.06, 11:45
          Witam! Ja niestety odpadam, właśnie dostałam wstrętną @, znowu dół,
          ogromniasty sad
    • marzenka0727 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 06.03.06, 17:52
      Cześć dziewczyny,za 15 min.zrobię sobie test,bo właśnie mój mężuś pobiegł do
      apteki,nie wiem czy coś wyjdzie bo mam nieregularne miesiączki,to 30
      dc.Trzymajcie kciuki
      • viki333 Do Marzenki:))) 07.03.06, 07:34
        • marzenka0727 Do viki333 08.03.06, 17:39
          Zrobiłam test 06,03,06-nagatywny.Dzisiaj 32 dc.Nadal nie dostałam
          miesiączki,ale narazie nie będę robiła żadnych testów bo tylko się
          dołuję,poczekam jeszcze do wtorku...
      • maminka22 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 07.03.06, 08:37
        i jak marzenka wasze starania? wyszlo? zycze wam z calego serduszka zeby wam
        sie udalo. mam pytanko. ja juz jestem w 19 tyg. ciazy, a moje starania byly
        krotkie 2 miesiace (mam szczescie), ale mam przyjaciolke 31 lat, ktora tez sie
        stara z mezem juz jakies 8 miesiecy i nic. co moge jej poradzic. ona jest juz
        w strasznym dolku. pomożcie dziewczyny!!!
        • viki333 do maminki 07.03.06, 09:30
          maninko, powiedz swojej koleżance, że są kobiety /Ja sama/, które też się
          staraja i nic. Ja włąsnie będę testować po 14.03 juz 8 raz, mam nadzieję że to
          własnie teraz ale pewności nie mam. Postanowiełam sobie, że jakby nic w tym
          miesiącu nie wyszło to pójdę do lekarza. Morze trzeba się troche podleczyć ....
          napewno nie może się załamywać i cały czas próbować. Moja przyjaciółka od 8 lat
          sie stara o dziecko i niedawno usłyszała /niestety/, że dzidzie może jmieć
          tylko przez in vitro. I powiem Ci, że nowe nadzieje w nia wpłynęły, ni poddaje
          się cały czas .... Ty jako jej przyjaciółka musisz być przy niej...
          • maminka22 Re: do maminki 08.03.06, 17:05
            Dziekuje bardzo za odpowiedz. jestem przy niej caly czas i mam nadzieje, ze sie
            jej uda, zreszta jak Wam wszystkim. A znasz (lub znacie) moze jakiegos dobrego
            specjaliste jesli chodzi o starania o malenstwo?
            Pozdrawiam serdecznie
        • marzenka0727 do maminka22 08.03.06, 19:12
          HEJ,jak już wcześniej napisałam narazie test nie wyszedł,postaram się
          wyluzować,jest jednak mała iskiereczka bo nadal nie mam MIESIĄCZKI,dziękuję za
          słowa otuchy.
    • kyora Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 08.03.06, 08:46
      Witajcie, 7 cykl starań, wczoraj teścik, negatywny (ZNOWU). Strasznie się boję
      że naturalnie to się chyba nie uda. Na drogie leczenie nas nie stać. Adopcji
      mój mąż sobie nie życzy. Mam 32 lata i chyba się muszę pogodzić, że
      macierzyństwa nie przeżyję. Chyba mam doła ale widzę, że nie jako jedyna.
      Trzymajmy się jakoś.
      • katya3 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 08.03.06, 10:28
        u mnie też nic, test robiłam przedwczoraj, dziś 34 dc, @ nie mam i jakoś nic
        nie zapowiada jej przyjścia... zlekceważyłam zalecenia gina z ostatniej wizyty,
        który kazał mi wyregulwać cykl przez luteinę od 16 dc - nie brałam, miałam
        nadzieję, że samo się zrobi dobrze, jak widać - nie bardzo... więc poczekam do
        piątku, grzecznie wezmę luteinę i następny cykl będzie luteiną sterowany...
        ech...
      • munamuna Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 08.03.06, 17:56
        witam, to moj 10 dzien po podaniu pregnylu, chcialabym juz dzisiaj zrobic test
        ale wiem ze zastrzyk moze zniekształcic wynik,musze poczekac jeszcze tydzien,
        boje sie bardzo bo staramy sie juz 10 miesiecy,pozdrawiam
        • kyora Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 09.03.06, 07:59
          Mam nadzieję, że będziesz miała więcej szczęścia niż ja w tym cyklu.
          Zastanawiam się czy tylko mnie denerwują porady "mądrych " osób, że po prostu
          muszę się wyluzować i myśleć o czymś innym. Nie wierzę, że jakakolwiek kobieta
          próbująca długo potrafi nie umierać z niepokoju przed kolejną @. Trzymaj się i
          życzę 2 kreseczek. Daj znać.
          • munamuna Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 31.03.06, 10:10
            Dzieki za slowa otuchy, nadal u mnie nie widac @ Bardzo bym chciala zeby teraz
            sie udalo. Ale obawiam sie chwili kiedy bede czekac na wynik to najdluzsze
            kilka min w zyciu, gdy pielegniarka szuka wyniku z twoim nazwiskiem. Na razie
            zyje marzeniami, pozdrawiam i trzymam kciuki.
    • mariola314 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 10.03.06, 13:37
      Ja już nie będę testować,bo od dzisiaj mam miesiączkę.Ale to dopiero pierwszy
      cykl starań,więc nawet zbytnio się nie nastawiałam.Pozdrowienia dla wszystkich
      starających.
      • kais1 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 11.03.06, 20:49
        Mariola, to tak jak ja sad pierwszy cykl starań za mną - dziś miesiączka,
        trzymajmy się, pozdrawiam k.
        • pitulac Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 11.03.06, 23:36
          czesc Dziewczyny!!
          Pragnę dołączyć do Was- starających się. Śledzę uważnie Wasz wątek i widzę, że
          nie jestem samotna w moich problemach. Mam 31 lat i od pażdziernika 2005 staram
          sie o dziecko. Niby jestem zdrowa, ale jakoś w ciążę nie zachodzę sad Piję
          ziółka ks. Grzegorza Sroki, no i mam nadzieję, że mały ludek zamieszka we
          mnie smile Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona i będę mogła razem z
          Wami czekać na dziecko.
          Życzę Wam spokoju, cierpliwości i oczywiście jak najszybszego zajścia w ciążę.
          pozdrawiam Was serdecznie
          Pitulac
    • viki333 Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 13.03.06, 08:07
      No dziewczyny, już niedługo i czas na Mnie, jutro mam termin @, narazie żadnych
      objawów na @, piersi nadal pobolewają /chociaz były momenty, że myslałam że mi
      się urwą/ i są powiększone. Poczekam jeszcze dzien, dwa, ale jakiś takie mam
      przeczucie, że nic z tegosad(((
      • asiaaiuto Re: Które będą testowały w pierwszej połowie marc 13.03.06, 09:56
        hej, jestem tu pierwszy raz wink przedwczoraj zrobilam test - wyszedl pozytywny,
        termin @ juz dawno minal... jestesmy w szoku, bo u nas zaskoczylo za pierwszym
        razem... postanowilismy zaczac wczesnie, bo pewnie przez pare miesiecy sie nie
        uda, a tutaj taka "zaplanowana wpadka"
        wiec wg moich wyliczen jestem w 4tc i ciesze sie wink
    • viki333 dziewczyny i jak Wasze teściki 14.03.06, 08:25
      Ja dziś mam dzień spodziewanej @ ale narazie jeszcze się chyba wstrzymam z
      testem / boje się, że będzie negatywny/ objawów na @ żadnych....
      • munamuna Re: dziewczyny i jak Wasze teściki 03.04.06, 15:17
        dzisiaj bylam na becie, wynik 0,9 w 22 dc. A juz myslalam ze bedzie dobrze.
        Bardzo mi przykro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka