Dodaj do ulubionych

Kto testuje w Dzień Dziecka :)

16.05.06, 07:44
Jak wyżej smile Zapisuję się pierwsza na liste, kto jeszcze - będzie nam
raźniej smile
Obserwuj wątek
    • agatta-a1 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 08:31
      ja bym bardzo chciała ale nie mam większych szans.... moze zdarzy się mały cud.
    • gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 10:29
      moze ja. czas pokazewink starania rozpoczete a 2 tygodnie mina okolo dnia dziecka
      wiec moze zrobie pierwsza probe dla towarzystwawink chyba ze pojawi sie okresad
      powodzenia. daj znac jak poszlo. ja tez sie jeszcze odezwe. pozdrawiam
    • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 15:17
      chętnie bym do was dołączyła ale niestety przewidywany termin @ (oby już nie
      przyszła) to 3-5 czerwca.tak więc bedę musiała poczekać trochę dłużejsad(ale
      dajcie znać jakie rezultaty,może któraś powtórzy ok.7 ?
      • alfa156 Do dakota 18.05.06, 15:25
        Witaj ponownie, no może ja beę próbować, kto wie?? Zakładając że mam cykl 28
        dni, a tego tak naprawdę nie wie niktsmile to powinnam mieć @ 1 czerwca, a 4 mamy
        rocznicę slubusmile zobaczymy, staram sie wyluzować i nie mysleć, choc fizycznie
        czuje się fatalnie. powodzenia
        • dakota123 do alfy 18.05.06, 15:30
          miło cię znowu "usłyszeć",jak tam mąż?u mnie dziś 13 dc,starania idą pełną
          parą.@ powinna przyjść między 1 a 5 czerwca (trochę mi się rozregulowały cykle
          po prochach),ale mam nadzieję że już nie przyjdzie!my roczniće ślubu mamy 23
          maja czyli za 5 dni co doskonale pokrywa się z naszymi staraniamiwink)pozdrawiam
          cię cieplutko,dbaj o męża.kiedy testujesz,gdyby @ jednak nie przyszła?
          • alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 15:41
            Dbam dbam jak moge słodki jest jak go ubieram, to mnie wreke całuje. Całkiem
            nieżle jak na 11 letni związeksmile
            Nie wiem kiedy testować, teoretycznie 1 czerwca mam dostać. Ale zupełnie nie
            wiem dlaczego tak fatalnie sie czuję, może to po odstawieniu prochów, zaraz
            zjade pod stół. a jak Twoje samopoczucie??
            • dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 15:46
              ja też niezbyt ciekawie,bolą mnie od wczoraj jajniki,mam nadzieję żeo to znak
              nadchodzącej owu.a dziś jestem wyjątkowo słaba i taka jakaś roztrzęsiona w środku.
              • alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 15:48
                Mnie jajniki bola koszmarnie od 4 dni. zasypiam na siedząco, brzuch mam twrdy i
                cały na dole mnie boli właściwie jak na okres no i dół kręgosłupa. chodzę sapć
                o 20 wieczorem i dobudzić się mnie nie da.
                • dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 16:36
                  no to mamy to samo!ja dzisiaj jestem pitoma,dogadać się ze mną nie można,ale
                  jutro pewno będzie lepiej
                  • alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 16:38
                    to kiedy umawiamy sie na testy, jesli nie bedzie @??? Będzie raxniej i moze
                    wytrzymamy aby nie za wczesniesmile
                    • dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 16:40
                      jasne że będzie raźniej.ja nie planuję wcześniej niż 6-7 czerwca,nie chcę się
                      niepotrzebnie rozczarować.zatestujesz ze mną czy nie wytrzymasz tak długowink)
                      • alfa156 Re: do alfy 23.05.06, 12:43
                        Myslałam o 4 ze względu na męża. Ale znowu zaczyna mnie boleć brzuch, tym razem
                        jak na okres, chyba nici z tegosad
                        • dakota123 Re: do alfy 23.05.06, 20:31
                          kurczę,dal mnie 4 to chyba za wcześnie.albo może zaryzykuję,najwyżej powtórzę
                          kilka dni poźniej!!
      • monia_82 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 11:31
        HEJ!
        To bardzo podobnie jak u mnie smile Teraz starania idą pełną parą smile
        Przewidywana "ciocia" na 4-6 czerwca - mam nadzieje, ze nie dojedzie hihihi
        Bardzo prawdopodobne, że bedziemy w podobnych dniach testować smile
        Życzę Tobie, sobie i wszystkim starającym POWODZENIA smile

BUZIACZKI
        monika
        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 12:43
          Kasieńko moja narazie nic nie marudze, że jestem chora i że moge być bo nie mam
          rzadnych objawów smile i lepiej żeby tak pozostało smile Pierwszym objawem rumienia
          są znacznie zaczerwienione dosłownie palące policzki smile Narazie nie mam smile
          Potem podwyższona temperatura a następnie krosteczki na rękach, które schodzą
          na brzuszek i nogi!!Mam nadzieję, że to cholerstwo mnie ominie!!
          U mnie dziś 24 dc!!Jestem 6 dni po owulacji także na dobrą sprawe już za jakieś
          8 dni mogłabym testować, ale daje sobie troszke czasu na pomyłki i zatestuje w
          sam raz w Dzień dziecka smile Jeśli chodzi o jakieś objawy to narazie ich nie
          mam uncertain Oprócz ciągnięcia w brzuszku smile Wcześniej było ich więcej haha
    • kasiamir2 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 15:47
      Ja chyba też, ale nie wiem czy wytrzymam
      @ powinnam dostać 27, a cykle mam regularne
      mam nadzieję, że tym razem nam się udało smile
      Trzymam kciuki za wszystkich
    • luna67 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 16:14
      Powinnam testowac w ten dzien, ale jestem pod kontrola lekarska (juz 6 cylk
      staran) wiec robie test przez krew, juz 23 maja, zeby sie tym razem udalo, bo
      juz zwariuje.
      Jezeli wierzyc testom to bylam juz 2 razy w ciazy, ale niestety jakos moje
      aniolki jeszcze nie chcialy byc ze mnasad(((((
      • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 19:34
        Luna mam nadzieję, że tym razem Twoje aniołeczki będą chciały zawitać na tym
        świecie smile
        Mnie pobolewa jajnik smile Może się uda?? smile Trzymam za Nas kciuki smile
        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 23:53
          GWIAZDUSIA będę trzymała kciuki, żeby Twoja @ nie przyszła - im więcej osób
          do "towarzystwa" tym lepiej smile
          DAKOTA faktycznie 1 to za wcześnie uncertain Lepiej nie robić przed terminem @, żeby
          się nie rozczarować. Pamiętaj, odzywać się na folikówkach smile
          KASIAMIR nio ja jajeczkowanie miałam prawdopodobnie 14 maja, więc @ powinna
          przyjść mniej więcej tak jak u Ciebie, czyli ok 27-28, ale zawsze lepiej dać
          sobie troszke więcej czasu, żeby test na darmo nie robić, a im później tym
          pewniejszy!!Myśle, że tak 4 dni po spodziewanej @ jest ok!!
          Kto jeszcze??Nikt więcej nie testuje w Dzień Dziecka??
        • luna67 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 16:45
          nadya22 dziekuje za otuchewink, i ja mam taka nadzieje.
          Wczoraj snilo mi sie moje nienarodzone dziecko, ktore mi zakomunikowalo "mamusiu
          ja teraz mam czas i przyjde cie odwiedzic" ...... obudzilam sie zlana lzami i
          potem, rozmyslalam nad tymi slowami, dlaczego nie powiedzialo ja przyjde, a nie
          przyjde cie odwiedzic, czyzby znowu tylko krotkie odwiedziny??sad(((((
          Nie wierze w sny ale byl on taki realistyczny, caly czas nie daje mi on spokoju.
          Boje sie a zarazem ciesze sie jak wariatka jak pomysle o spelnieniu mazen,
          totalna hustawka nastrojow, czyzby? ...., spalabym caly dzien jakbym mogla, a i
          apetyt mam jak nigdy, a do tego mam mrowienie w piersiach.
          Ja tez trzymam za Nas kciukiwink
    • arabelka78 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 20:50
      A ja mam mieć @ 31 maja, ale może nie będzie. 1 czerwca to chyba jeszcze za
      wcześnie na test, ale nie wiem czy wytrzymam w niepewnoścismile)
    • edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 21:36
      JA rok temu juz nawet nie testowalam ale i bylam na usg w dzien matki i w
      dzien dziecka i wg mojej lekarki do ktorej wowczas chodzilam - werdykt- martwa
      ciaza, nierozwijajaca sie!!!!Dzis mam sliczna juz prawie 4 miesieczna core.

Zycze wam powodzenia!
      • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 23:24
        Edyta chyba żartujesz??Wiesz co ostatnio to wogóle nie wiem co z tymi
        lekarzami!!Słyszałam, że gin, który mnie prowadzi to też raz uznał, że ciąża
        jest martwa i na zabieg dziewczyne chciał brać!!Na szczęście tuż przed
        zabiegiem jeszcze jedna ginekolożka zrobiła usg i okazało się, że serduszko
        bije!!Dlatego zmieniam gina!!
        • edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 09:59
          No niestety tak bylo- dokladnie dzis jest rok. 17 MAJA 2005 ZROBILAM TEST KTORY
          WYSZEDL POZYTYWNIE. Poszlam w ten sam dzien do gin i sie wszystko zaczelo.
          Zlecila zrobic bhcg 17 i 19 maja(wynik sie podwoil) i sam powiedziala mi ze to
          sam poczatek ciazy 1 lub 2 tydz. W nastepnym tyg kazala mi przyjsc na USG(bylam
          dwa razy w odsepie tygodniowym- w dzien matki i w dzien dziecka- zeby bylo
          smieszniej) i stwierdzila ze ciaza sie nie rozwija - ze jest martwa!
          Powiedziala ze zdarza sie ze to selekcja naturalna, ze kobiety traca dzieci w o
          wiele bardziej zawansowanej ciazy!!! Za kazdym razem jak szlam do niej na
          wizyte podkreslalam ze mam nieregularne miesiaczki. A ona jakby byla glucha -
          poprostu liczyla mi ciaze od daty ostatniego okresu, mimo iz z bhcg jak sama
          stwierdziala - to byl pocztek(przy kolejnych wizytach juz tego nie pamietala,
          choc jej o tym przypominalam)a wg daty OM to juz byl 5tydzien. opowiedziala mi
          co mnie czeka- czyli zabieg lyzeczkowanie i jak to wszystko wyglada juz nawet
          mowila- ze w tej sytuacji powinna mnie zostawic w szpitalu, ale pojdzie mi na
          reke i zebym zrobila sobie prywatnie badanie i przyszla do niej z wynikami
          (powtorzyc bhcg)!!! Wiecej juz do tej wariatki nie poszlam. Boze- co ja przez
          nia przeszlam- koszmar! Ile lez wylalam i ile zdrowia stracilam. Trafilam do
          innego gin ktory na podstawie bhcg( a robilam bete 6 razy) i na podstawie usg
          stwierdzil 6 tydzien ciazy. Poprostu mialam przesuniecie 3 tyg. i ciaza byla
          mlodsza.
          • edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 10:08
            Aha nie tak dawno siedzialam w parku z Nadia i wlasnie szla owa pani gin z
            pieskiem przez park. Przeszla kolo nas, zerknela do wozka(ale to pewnie z racji
            wykonywanego zawodu).Nawet jej sie nie uklonilam- ona mnie napewno nie
            skojarzyla. Ale az mi ciarki przeszly po calym ciele i mialam taka ochote
            zaczepic ja i pochwalic sie coreczka- ale jakos nie zrobilam tego!!!
            • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 10:56
              matko to straszne!aż strach pomyśleć co by było gdybyś nie poszła do innego
              gin,ale najważniejsze że córeczka zdowiutka.a tej lekarce mogłaś pokazać jak
              liczną masz dzidzię!!
    • dorota.m1976 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 11:40
      Ja to pewnie mogłabym zatestowac i na Dzień Matki 26-05 ale na wszelki wypadek
      02-06 zatestuje
    • mozaika_zycia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 12:15
      Co prawda mamy małe szanse na ten miesiąc bo tak się złożyło, że musiałam
      jechać zdobywać wiedzę i cztery dni w czasie okołoowulacyjnym wypadły, ale
      walczę! Dzień Dziecka to mój termin, jeżeli wcześniej nie zacznę nawet plamić
      na @ to testuję!
      • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 14:41
        ja @ powinnam dostać 2 czerwca, tak więc jeszcze nie wiem czy zatestuję czy
        poczekam. Silnej woli nie mam, tak więc ani nie kupuję testu aby mnie nie
        korciło. Narazie działamy.
        • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 15:49
          kostka25 wytrzymaj!ja oczekuję @ (a raczej nie oczekuję) między 3 a 5
          czerwca.zatestujemy razem!!my też już działamy,owu coraz bliżej,jajniki bolą od
          dziś.polujemy na dziewczynkę więc już najwyższa pora!!!pozdrawiamwink)
          • kostka25 dakota123 17.05.06, 15:59
            jeśli tak to poczekam.
            razem zawsze raźniej.
            Trzymam kciuki.
            • dakota123 do kostka25 17.05.06, 16:06
              dzięki,jesteś wielka!!nie chcę robić wcześniej żeby się potem nie rozczarować.
              • kostka25 Re: do kostka25 17.05.06, 16:09
                ja zrobiłam błąd w zeszłym miesiącu, kupiłam 3 opak. które zrobiłam przed @ i
                niestety się rozczarowałam. A w tym miesiącu nic nie kupiłam. Poczekam.
                Damy radę.
                • dakota123 Re: do kostka25 17.05.06, 16:21
                  jasne że damy radę!ja na wszelki wypadek też na razie nie kupuję,bo znając życie
                  by mnie korciło.a jaki test kupujesz?
                  • kostka25 Re: do kostka25 17.05.06, 17:13
                    szczerze to nie przywiązywałam uwagi do jakości testów. Tak więc miałam różne,
                    jaki pi w aptece podali. Ale teraz wiem że jednak ma znaczenie jakiej firmy
                    jest test. Ale myślę, że jeśli jest się w ciąży to każdy test powinien pokazać
                    2 kreski (oczywiście ważny).
          • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 19:12
            A jak się dziewczynki czujecie??Mnie pobolewa jajnik, właściwie cały czas mnie
            tak rwie ;/ no i jestem nieznośna sad
            • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 19:27
              Ej patrzcie co mi wyznaczyło ff kurcze ja cały czas byłam przekonana, że
              jajeczkowanie miałam ok niedzieli czyli ok 14 maja a program wyznaczył mi, że
              było 11!!Nio to nie wiem już co mam myśleć??Czyżbym miała testować w Dzień
              Matki??
              • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 14:09
                spróbuj w dzień matki i daj nam znać!!mnie też boli jajnik ale to niuchronny
                znak że owu tuż,tuż.trzymajcie kciukiwink))
              • emkz Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 17:33
                Hej!
                Jak najbardziej zapraszam na testowanie w 'Dzień Matki'wink
                Ja humorzasta nie jestem, ale ból dołem brzucha i zmęczenie jak najbardziej daje
                mi się we znaki... Jakoś się specjalnie nie nakrecam, a dlaczego to już na wątku
                'testowanie w Dzień Matki'
                Pozdrawiam serdecznie.
                Inka
                • nadya22 Wykresik ff też się myli :) 18.05.06, 19:56
                  Jednak to ja miałam racje i jajeczkowanie było jednak w niedziele a nie tak jak
                  wykresik pokazał, że w czwartek!!Dziś wprowadziłam mu następną tempke i
                  skorygował pomyłke!!Także jednak testuje w Dzień dziecka!!
    • emilap1 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 20:27
      witam!
      chociaż nieplanowane ale mam wiele symptomów obwieszczajacych ciaże,nudnosci,podwyzszona temperatura sennosc i bardzo bardzo wrazliwe i boloce cyckismile
      okres powinnam dostac 23-25 maj wiec 1 czerwca bedzie ok ale nie wiem czy wytrzymam w niepewnoscibig_grin
      acha mam już synka ktory jest ze stycznia 2005r.w sumie to tylko 2 lata róznicy by było ale i tak się już ciesze chociaz jeszcze nie chce sie do konca nastawiacsmile
    • necia27 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 20:49
      Ja @powinnam dostac 31maja,ale 1czerwca to chyba jeszcze za wczesnie zeby
      testowac.Chociaz niewiem czy wytrzymam ta niepewnosc i mam taka nadzieje ze
      @przez kilka miesiecy najblizszych nie zobacze.Powodzonka
      • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 21:52
        Widze, że nasze grono się powiększa smile w kupie siła smile necia jeśli dokładnie
        wiesz kiedy miałaś owulacje to spokojnie po 14-16 dniach od owulacji możesz
        już testować!!
    • kostka25 Kto testuje w Dzień Dziecka :) 19.05.06, 17:07
      zgubiłam was ale już jestem spowrotem.
      Jak nigdy, w tym miesiącu czuję jak działają moje jajniki. Mam nadzieję że
      wszystko gra. Wyszło mi że dzisiaj mam owu, tak więc przytulanko.
      pozdrawiam i życzę owocnych działań.
      • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 19.05.06, 19:50
        Działaj działaj kostka smile Mam nadzieję, że nasz wątek będzie szczęśliwy o
        staranka będą owocne!!
        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 16:08
          Moja fasolka jeśli została poczęta to jutro pewnie będzie się zagnieżdżać w
          moim brzuszku smileCzytałam, że mniej więcej 6-7 dni po owulacji zaczynają boleć
          piersi i puchną (tak mają dziewczyny, które zaszły). Mi narazie dziwnie
          bulgocze w podbrzuszu i troszke pobolewa smile nio może to też jakiś objaw - może
          kaczorek szuka miejsca, żeby się zagnieździć smile Najgorsze jest to, że
          pilnowałam koleżance dzieciaczków bo były chore i ona przyniosła rumień do
          domu uncertain Pytałam lekarki i powiedziała, że jak jest podejrzenie ciąży to należy
          unikać, bo to coś podobnego do różyczki sad Mam nadzieję, że się nie zaraziłam
          tym cholerstwem uncertain
          Nio a jak wam idą staranka??Mam nadzieję, że mocno walczycie o dzidzie??
          • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 16:46
            No to i ja sie dopisuję smile Też będę testowac w Dzień Dziecka.... Może akurat
            TEN dzien okaże się dla nas szczęśliwy ??? Życzę Wam i sobie tego z całego
            serducha smile

Nadya22 witaj smile
            • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 23:09
              Cześć krokodylku smile Miło mi Cię widzieć na naszym radosnym wątku smile haha Dzień
              Dziecka jest naszym dniem smile Jajniczki przestały boleć??Jak się czujesz??
              Pamiętaj o foliku smile
              • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 09:39
                W sumie czuję sie dobrze, tylko ciągnie w dole brzuchola, ale równie dobrze
                może to być oznaka wrednej @, dlatego teraz juz o tym nie myslę i czekam
                cierpliwie na Dzień Dziecka.

Anetko, ale nie piszesz jak Twoje zdrówko???
    • ocean.niespokojny Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 09:08
      ja w dzień dziecka mam dzień płodny i mam nadzieje że nie stracę tej rzadkiej okazji
      • feromonka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 11:17
        Hej Dziewczyny!
        Ja też powinnam dostać @ około 30.05 a 01.06, ale wogóle na nią nie czekam.
        Przyznam że w każdym cyklu codziennie skrupulatnie wpisywalam tempki do ff, a w
        tym cyklu sbie trozkę odpuściłam tzn dalej mierzylam, ale potem wpisałam chyba
        z 10 dni na razsmile
        wykres ocencie same:

www.fertilityfriend.com/home/10cb8f

Z tego co zauważyłam do tej pory to jeszze nigdy nie zdażyło mi się że 4 dpo
        nie bolały mnie piersi, a w tej chwili bardzo bola mnie po bokach, nie
        powiększyły się jak do tej pory, pozatym nic specjalnego nie zauważyłam.

Mam nadzieję, że maj bedzie dla nas Wszystkich szczęśliwym miesiącem
        pozdrsmile
        M.
        • liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 16:42
          Hej dziewczyny!!!!!!!

Dolaczalm do Was! @ powinnam dostac 28.05..ale bede testowac 1.06..o ile
          oczywiscie wczesniej "nic" nie nadejdzie.

Pozdrawiam Was goraco i trzymam za nas kciuki!
          • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 19:09
            Witaj liwwia - no to czekamy razem.... Ale fajnie coraz nas wiecej smile
    • noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 19:15
      Witam dziewczeta. Jajeczkowanie i probe generalna odbylismy 19.05. To by bylo
      nasze pierwsze malenstwo smile Dziwny objaw zauwazylam, juz na dzien po
      jajeczkowaniu rozbolaly mnie mocno piersi, tak jak przed @. Ale juz raz tak
      mialam i bolaly do samej @ smile
      Pozdrawiam i powodzenia!

Noel_la
      • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 10:22
        jak sie trzymadzie dziwczyny? Ja już nie mogę się doczekać testowania.
        A to jeszcze tyle czasu.
        Zastanawiałam się jak wcześnie można zrobić test?
        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 11:35
          Wczoraj mnie jakieś choróbstwo rozłożyło uncertain Dziś już czuje się o niebo lepiej
          tylko mnie głowa jeszcze boli sad Kurde mam nadzieję, że nie zaszkodzi to
          maleństwu?? sad Zresztą straciłam nadzieję!Tak sobie myśle, że kurde nakręcam
          sama siebie sad Dalej kłuje mnie w brzuszku. Ja moge dostać @ już w piątek także
          jak do poniedziałku nie przyjdzie to będzie już cud!! big_grin haha Co prawda nie
          licze na to sad Ale kurcze dziewczyny niby dlaczego tak jest??Cholera jasna
          przecież kochamy się w odpowiednie dni, dbamy o siebie i nie zachodzimy??
          Niektóre dziewczyny nawet z monitoringiem nie mogą zajść!!Troche jestem tym
          wszystkim zbulwersowana sad No bo dziołchy, które nawet nie myślą o dziecku
          zachodzą uncertain kurka wodna!!
      • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 16:23
        Noel_la, ja tez miałam takie objawy w ostatnim cyklu. Zaraz po jajkowaniu mnie
        zaczęło boleć i skończyło w dzien @. Więc teraz już mnie nic nie zdziwi.
        Mam dostać 2-3 czerwac, ale co tam kilka dni wcześniej nic nie zaszkodzi. Ale
        pewnie nie wytrzymam i na początku przyszłego tygodnia kupie teścik. Po co żyć
        w niepewności.... hihihi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas.
        • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 18:22
          dziewczyny!ktoóry teścik można zrobić najszybciej?istnieje jakiś który może
          "sprawdzić" szybciej niż po 2 tyg.od owu?pozdrowionka!!!
          • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 12:48
            widze że też nie możesz usiedzieć, cosmile
            słyszałam, że jest Bobo test i wyr\krywa ciąże 2-3 dniową.
            • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:03
              No jeszcze @ nie przyszła!!!I tempka też narazie tego nie przepowiada!!haha
              także może wytrwam do piątku smile Czego Wam życze smile
              • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:04
                a jak jest z tą temp. musi byc czy nie musi, a jak nie ma to przepadło??
        • noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 20:56
          No wolalabym, zebys napisala, ze te objawy daly zupelnie inny efekt koncowy,
          ale coz smile Powodzenia tym razem!
          • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 12:45
            Dakota123, zapytaj w aptece, są takie testy co można zrobić 6 dni po
            zapłodnieniu. Ja ostatnio chciałam kupić i Pani Aptekarka powiedziała, ze da mi
            taki co się robi w dzień @, a ja na to a jakiś szybszy jest??hehehe i dała mi
            taki po 6 dniach.
            Noel_la, ja też bym wolała, żeby tak było. Ale ja już się tak nakręciłam, że
            ciągle widzę u siebie takie objawywink)) Ale może tym razem. Testuję 30 maja na
            moje urodzinki, więc może ... Powodzenia Ci życzę. Mam nadzieję, że nie
            założymy wątku "Starania czerwcowe" smile
            • noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:08
              Mam nadzieje, ze go nie zalozymy.
              A gdyby sie udalo tym razem, to ja bym z kolei miala termin w moje urodzinki smile
              Tez milo smile
              • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:11
                Założymy, założymy, ale "Mamy styczniow/lutowe" smile Ach, niech już będzie
                przyszły tydzień. Moze jakieś obajwy będą... Pozdrawiam i trzymam kciuki.
                • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:18
                  a wydawało mi się że tylko ja jestem taką panikarą.
                  Ale nie jestem sama. To miłe.
                  Ostatnim razem kupiłam Bobo test i tam pisało że wskaże po 6 dniach od
                  zapłodnienia. Podobno jest dobry Qick View, (czy jakoś tak się pisze).
                  Ale jednak żaden nie daje 100% pewności. Możemy sobie pogdybać hi hi hi.
                  U mnie objawy jak na @ dziś mój 22 dc. Tak więc troszkę za wcześnie piersi mnie
                  zaczeły boleć. A tak wszystko bez zmian.
                  • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:31
                    Kostka25, nie jesteś sama. Ja test zrobie w 24dc. To już nie 6 dni po, ale i
                    nie 14. Jeśli test z bobaskiem pięknym na okładce to Quick View, to dla mnie
                    był kiedyś szczęśliwy. Zobaczymy teraz. Pozdrowionka i czekam na wieści.
                    • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:33
                      w 24 dc. myślisz że jus pokaże coś?
                      • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:45
                        Nie mam pojęcia. Myslę, ze w tym miesiącu mój cykl to 27dni. I chyba dłużej nie
                        dam rady czekac, chyba, że będą mnie bolały piersi i brzuch to poczekam. Fajnie
                        jest myśleć, że pewnie zostanę mamą. Narazie mam dziwny ból w dole brzucha (ale
                        może za dużo zjadłam big_grin).
                        • noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:02
                          A mnie boli prawy jajniczek, tak jak w czasie jajeczkowania i piersi nadal smile
                          • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:20
                            No to ja trzymam kciuki za II kreski, bo objawy wskazują na to. Niech bolą
                            nadal wink
                            • noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:38
                              Dziekuje! A niech tam, niech bola wink
                          • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:23
                            to tak jak mnie, choc u mni lewy i nie cały czas. Zastanawiam się czy brzuszek
                            tak na okres, czy moze jednak niesmile No i oczywiście nie nastawiam się, nie
                            denerwuje i z pewnością wytrzymam z testowaniem do 04 czerwca hi hi
                            • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:52
                              No to tak jak ja, hihihi. Tylko ja nie zakładam, że doczekam do 04 czerwca.
                              Mnie brzuch boli, ale za wcześnie jak na @ i tak ogólnie za wcześnie. Oj, już
                              jestem zła na siebie. Musze znaleźć sobie jakieś zajęcie, hehehe
                              • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:02
                                no ja tez właśnie nie dam rady do 04.kupie test i w tajemnicy sobie chyba
                                zrobie w piatek. jak nic to potem dopiero tydzień ew. po spodziewanej.
                                • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:06
                                  alfa156
                                  nie wyłamuj się, bo i ja się wyłamię.
                                  • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 13:35
                                    Baaaardzo się staram
                              • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:05
                                Zobaczcie babki że to już niedługo. Zaedwie tydzień, tak więc generalka w domu
                                i pożądki z głowy. A jak się okaże że są II krechy to totalna laba wtedy.
                                Ja dziś zaczynam.
                                A jutro zdam wam relacje jak mi idzie.
                                • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:17
                                  To ja jak nioc musze się wziąć za sprzątanie. Dopiero sie wprowadziliśmy do
                                  nowego domku i żyjemy na kartonach. Czas szybciej zleci... A teścik zrobie 30 w
                                  urodzinki. No to zaczynamy... Pozdrowionka
                                  • dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 17:31
                                    dzięki dziewczyny!kupię bobo-test i zrobię za parę dni bo już szlag chce mnie
                                    trafić od tego czekania!!dziś zaczęły mnie boleć piersi,sa takie wrażliwe na
                                    dotyk,poza tym boli mnie podbrzusze.coraz bardziej się nakręcam,a wy?
                                    • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 23:38
                                      Ja właściwie już jestem nastawiona na nie sad Choć czasem się łudze smile Nio
                                      brzuszek nadal mnie troszke boli, piersi są śmieszne, ale nie jakieś wyjątkowo
                                      spuchnięte czy bolące uncertain Dziś nawet szklanych oczu się doszukiwałam haha ja
                                      widziałam mój P. nie big_grin Oby do jutra, a jutro oby do pojutrza i tak z dnia na
                                      dzień smile Trzymajcie się dziewczyny cieplutko papatki
                                      • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 11:50
                                        Ja się nie nastawiam. Chciaż ostatnio to czułam,że jestem w ciąży. Ale w
                                        zeszłym miesiącu też mnie bolały piersi zaraz po jajeczkowaniu i @ przyszła w
                                        terminie. Teraz mnie nie boli, no może troszkę brzuch, więc nie wiem czy na
                                        dobrze czy na źle... Zabaczymy w przyszłym tygodniu. Jakoś dzisiaj mam lepszy
                                        dzien i nie myślę o tym. Pozdrowionka.
                                        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 11:54
                                          Temperatura spadła poniżej kreski uncertain 36,1 'C no to czekam na @!!Pewnie jak pysk
                                          szczelił przyjdzie jutro rano albo jeszcze dziś w nocy!!
                                          • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 13:34
                                            Ja się wszakże na temperaturze zupełnie nie znam, ale może to nic nie oznacza.
                                            Dziś jest ogólnie niskie ciśnienie i to może z tego jesteś osłabiona. Czekam na
                                            wieści. A jak to jest z tą temperaturką??Buziaki
                                            • iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 26.05.06, 14:01
                                              Witam Przyszłe Mamusie smile
                                              Ja także mam nadzieje na testowanie w Dzień Dziecka smile
                                              Jutro wybieram sie do g ale mam pytanko do Was.
                                              Ostatni @ spóźnił mi się o 6 dni, zawsze cykl trwał 29 dni. gdyby policzyć
                                              standardowo 29 dni to powinnam dzisiaj dostać @, jesli z opóźnieniem to 1.06...
                                              Nie wiem już nic sad. Czuje się średnio, piersi mnie nie bolą ale są lekko
                                              powiększone i tak jakby mnie chwlami swędzą a od tygodnia pobolewają mnie
                                              jajniki i nie troszkę ale ciągle je czuje. Napiszcie jak byście to
                                              interpretowały. To mój pierwszy cykl satrań smile
                                              Przesyłam pozytywne wibracje i trzymam kciukasy za wszystkie oczekującesmile
                                              • feromonka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 15:56
                                                hej hej laski bo nam wątek opada i do 1 czerwca to go juz nie znajdziemy!smile

jak u Was z objawami?
                                                ja powoli tracę nadzieję, za każdym razem jak tylko lekko brzuszek zaboli...
                                                • ussa77 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 18:11
                                                  w zasadzie to ogłabym juz dziś bo jest 14dpo ale poczekam do 1 czerwca! no
                                                  chyba ze @ mmnie nawiedzi, wr wr
          • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 19:11
            No i ja czekam na 01.06, choć wszytskie zanki wskazuja jednak na wredną @, ale
            zobaczymy, zawsze jakąś nadzieję trzeba mieć....
            • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 08:13
              Ja jak nie przyjdzie @ to też zatestuje smile Niestety chyba coś mi się
              pochrzaniło, bo tempka spadła jakieś 4 dni temu(od tamtej pory nie mierze)tak
              jak na @, ale jej samej nie widać uncertain Tylko od czasu do czasu jest wydzielina
              lekko podbarwiona na brąz hmm nic z tego nie kumam. Myślicie, że mimo spadku
              tempki jestem w ciąży??
    • kaluha Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 08:54
      czy ja się moge do Was przyłączyć? testowałam w dzień matki, ale na nic moje
      czekania. a teraz już 5 dni po terminie spodziewanej i dalej nic.
      • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 11:14
        Witaj Kulaha w gronie oczekujących II kresek. Mam nadzieję, ze Dzien Dziecka
        przyniesie Ci szczęście.
        A my Drogie Koleżanki, tak jest, piszmy piszmy, bo nam wątek na koniec 7 strony
        ucieknie smile))
        U mnie temperaturka na stałym poziomie 37,1 (23 dc.), a @ powinna być ok. 27
        dnia w tym miesiącu. Ale wcale na nią nie czekam. I oczywiście nakręcam sie
        swoimi objawami, a to boli jajnik, a to w dole brzucha, a to wyższa
        temperaturka. Żeby się nie okazało, że ja się kurka przeziębiłam hihihi. Buziaki
        ircia
        • kasiamir2 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 14:40
          No i po wszystkim, wstrętna @ przyszła nieoczekiwanie 25 maja. Ja już mam dość
          tego liczenia mojego życia na cykle i tego oczekiwania sad buuuu
          • alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 15:09
            Rzadne buu, tylko głowa do góry, czerwiec piękny miesiąc. Wszystko będzie ok,
            nie załamywać się tylko nosek pudrować...... smile A najlepsza rada to starć się
            wyluzować i niemysleć. Słyszę to cały czas i wiem że raca tylko jak to zrobić,
            tylko możemy wtrwać wspólnymi siłami Forum. Głęboki oddech i uśmiechnij się.
            • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 15:16
              Święta racja. Tylko czasami w praktyce różnie wychodzi, hahaha. Ale maj i
              czerwiec to piękne miesiące. Buźka i głowa do góry. Z nami raźniej.
              • iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 16:58
                Hej Dziewczynki
                Ja już tracę nadzieje - brzuszek boli mnie typowo jak na @ niestety sad
                Mam pytankoodnośnie temki... Nie mierze jej sobie bo pracuje zmianowo i nie mam
                takiej możliwości. Kilka ostatnich dni mierzyłam sobie po pracy i było ładna 37
                i ponad. Wstałam rano i sięgnęłam po termometr i niestety 36,7 sad. Teraz jak
                wróciłam do domu 37,4, nie chce się łudzić, ale mam taką cichutką nadzieje, że
                może smile
                • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:01
                  Jeżeli kobieta pracuje na zmiany to temperature powinna mierzyć albo po 3
                  godzinnym śnie ( o ile drzemie po południu)albo po długim odpoczynku!!Jak dla
                  mnie to troche absurdalne, bo matka polka nie ma czasu na takie rzeczy jeśli
                  pracuje na zmiany sad Co innego jeśli chodzi normalnie na 7 do pracy tongue_out
                • iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:03
                  Wiecie co?
                  Siedze sobie i tak sobie myślę, że jak ma z tego nic nie wyjsć to już chce mieć
                  @, niech się szybko kończy i zaczynamy nowe staranka smile))
                  macie racje czerwiec to też wszpaniały miesiąc smile
                  Boję się zobaczyć tylko jedną I
                  • iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:49
                    najgorsze jest to oczekiwanie aaaa noi oczywiście sprawdzanie objawów smile
                    mój M jest dzisiaj w do pozna w pracy, więc mam czas żeby jeszcze się troszke
                    połudzić i poczytać o objawach smile
                    Podziwiam go za ten stoicki spokoj i cierpliwość.
                    chciałam zatestować już dzisiaj, żeby poprostu wiedzieć. oczyswiście mój M mnie
                    uprzedził i wjechał na ambicje... będę czekać do Dnia Dziecka, kurka wle boję
                    się że @ przyjdzie wcześniej sad
                    Jak tam dziewczynki u Was? coś się zmieniło? cały czas trzymam kciuki za wasze
                    fasolinki smile))
      • krokodylek1313 Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 20:25
        U mnie bez zmian... Troche pobolewaja jajnki i w dole brzucha oraz piersiatka
        aż od pach .... Dzis u mnie 24 dc na 25-dniowe. Tak więc jutro ostatni dc. I
        testowanko w Dzień Dziecka... No chyba, że wredna @ przyjdzie.... Ale kto ją
        wie....
        • kaluha Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 20:45
          nie chce pesymizować, ale nie macie czasem tak że ucieka Wam nadzieja na ten
          cykl? mialam cykle 30-31 dni, ostatni rozciągnął mi się do 49 dni! teraz
          testowałam 2 dni po terminie spodziewanej, jedna kreska, teraz jestem 5 dni po
          terminie i dalej nie ma @. nie dosyc ze nie mam pojecia jak z moim cyklem teraz
          jest, to boli mnie brzuch w dole od ponad tygodnia albo nawet dwóch, zupelnie
          jak na okres. i przestałam wierzyć że w tym cyklu się mogło udać. no to co ze
          mnie za mama będzie, jeśli los da że będzie, jeżeli tak łatwo trace nadzieję?
          • emkz O Ty tutaj Kaluha;-))) 29.05.06, 22:38
            Wyobraź sobie, że ja też chyba dołączę z tego Dnia Matki... U mnie @ nadal nie
            ma, jednak brzuch i piersi bolą, dziś dostałam plamienia, no ale wczorajszy test
            II, tyle, ze ta druga straaasznie blada i nie tak od razu... Mam niedobór
            progesteronu tak w ogóle i biorę duphaston (od 16 do 25 dnia cyklu), zadzwoniłam
            dziś do gina co mam robić, kazał brać i albo duphaston podtrzyma ewentualną
            ciążę, albo będzie @. Wydaje mi się, ze jutrzjszy dzionek będzie decydujący.
            Powodzenia kobietki!
            • kaluha Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 08:43
              łeee.....jak druga jest to nie ważne że blada smile gratuluję! wczoraj się
              zastanawiałam, gdzie się podziewasz i co z Tobą. a tu proszę, II smile
              ja poczekam, opuściło mnie parcie na testowanie. będę cierpliwa, bo z
              niecierpliwości to za wiele się jeszcze nie urodziło....oprócz jednej kreski wink
              • i.f Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 10:27
                Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana, zrobiłam teścik dziś (kilka dni przed
                terminem @) i co?? i I !! Już nie mam sie co łudzić!! Czekam teraz na @ i
                otwieram nowy wątek "Starania czerwcowe". Ale jestem zła. Wrrrr.
                • iniulka Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 11:22
                  kurcze ja juz też straciłam nadzieje sad
                  Dzisiaj mnie już nic nie boli, piersi zmalały, jajniki też już nie bolą
                  Pozostaje czekanie na @ sad
                  Jeśli @ nie przyjdzie to prawdopodobnie zatestuje 1.06.

Kaluha a Ty się nie załamuj - przecież ostatnia @ przyszła z opoznieniem!!!
                  Moj ostani cykl wydłużył się o 7 dni. Byłam po tym u gin i ta powiedziała, ze
                  jak nastąpiło wydłużenie to testowanko powinno być nie w terminie standardowego
                  pojawienia się @ tylko warto doliczyć te dni bo wszystko może się zdarzyć smile
                  Głowa do góry!!!!!!!
                  Miłego dnia dziewczynki, żeby wstrętna @ nie przylazła smile))
                  • i.f Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 12:54
                    U mnie to chyba cud musiałby się zdażyć teraz, żeby @ nie przyszła. Małpa
                    jedna. Chociaż tempka nie spada mi i wciąż jest 37,1-37,4.
                    Jak bym wiedziała, że życie takie figle płata to odrazu zrezygnowałabym z
                    jakichkoliwek zabezpieczeń, bo jak się okazuje, prawdopodobieństwo jest
                    niewielkie. Hahahaha. No nic, głowa do góry. Założymy wątek "starania
                    czerwcowe".
    • gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 15:57
      witajcie. juz niedlugo 1wink moja wredna @ jeszcze nie przyszla. ale brzuchol mnie
      boli....tak jak na @. nic sie jednak nie pojawia. co to za stes i niepewnoscwink
      oszalec moznawink pozdrawiam wszystkie czekajacewink
      • emkz Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 17:09
        a ja dalej sobie plamię... Testu ponownego jeszcze nie robię, bo czekam jednak
        na @. Ech, zobaczymy;-(
        A jak nie teraz to starania wrześniowe i przynajmniej moje dzieciatko się na
        wiosnę / lato urodziwink))
      • gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 11:23
        kurcze!!! pojawila sie wielka czerwona plama!!! wiec chyba nic z testow 1....
        sad(((((
    • nekokoneko Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 20:39
      Przesyłam ciążowe fluidki tym, które tego chcąsmilesmilesmile
      beta=62,2smile
      • iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 11:33
        Ja niestety odpadam z testowania jutro sad
        Dzisiaj dostałam @, Ale wierze, że Wam Dziewczynki się powiedzie smile)
        Dajcie znać jakie były Wasze wyniki...
        Pozdrawiam i przesyłam buziaki kiss****
        • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 14:34
          Iniulka, nie smuć się. Ja napewno dostanę @ około 4-5 czerwca więc założymy
          czerwcowy wątek. W czerwcu napewno się uda. Buziaki. Ifcia
          • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 16:26
            Jak @ dziś lub jutro przyjdzie... sad tp i ja się piszę na watek czerwcowy !
            • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 16:34
              NO nie same pesymistki na tym wątku uncertain Dziewczynki nonono nie smutkujcie mi się
              tutaj!!Czerwiec to też dobry miesiąc na staranka, ale mam nadzieję, że
              przynajmniej jedna z naszego wątku powie nam jutro, że ma dwie kreseczki big_grin
              Krokodylku po cichu licze na Ciebie big_grin buziaki
              • kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:09
                trzymam za to kciuki.
                Ja @ mam dostać w piątek, tak więc mogę i ja wyrazić chęć na ten wątek.
                Zeszłego miesiąca tyle dziewczyn było zafasolkowanych a coś teraz cicho i tak
                słabiutko.
                sad((((((, tak smutno!
                • dziegielek Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:35
                  Witam, mam na imię Ania. Śledzę ten wątek od paru dni , ale nic nie pisałam , bo nie chciałam zapeszyć. Dzisiąj w 32 dc rano, na teście ukazały się dwie kreseczkismile,@ mam nieregularną, więc chciałam poczekać, ale mąż się uparł-i dobrze.Objawy miałam takie jak na okres+zgaga i odbijanie się.Trochę się martwie, bo dostałam po południu gorączki-38 stopni i nie wiem czy to od ciąży czy jakas infekcja? Wcześniej nie miałam skoku tempki, cały czas 36,6. Trzymam mocno kciuki za was wszystkie!!!
    • liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:49
      Witam Was dziewczyny!!

Gratulacje dziegielek!!!!!

U mnie 31 dzien cyklu. Jutro testuje o ile oczywiscie nie przyjdzie wstretna @.
      Brzuch mnie czasem pobolewa...Zobaczymy.

Trzymam za nas kciuki dziewczyny!
      Pozdrawiam goraco.
      Liwia
      • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 18:41
        Gratuluje dziegielek big_grin Wreszcie dobra wiadomość smile Słuchaj mam pytanie, gdzie
        mierzysz tempke??I jaką z reguły masz w 2 fazie cyklu (cczyli po
        jajeczkowaniu), bo ja mam niską tempke ale @ nie przychodzi uncertain Jutro zrobie
        dziewczyny z Wami test i wtedy będę spokojniejsza big_grin
        • dziegielek Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:13
          Tak prawdę mówiąc, to nie mam pojęcia jaką mam temperature po jajeczkowaniu, bo nie mierze jej. Mam już 3 letniego synka- wpadka no i teraz też nie planowałam , ale bardzo chciałam. Mąż mówi, że jak urodze drugie to już się do mnie nie dotkniewinkTemperaturę mierzyłam przedwczoraj i wczoraj i wynosiła 36,6 a mierzyłam normalnie pod pachą- a trzeba jakoś inaczej? trzymam kciuki za II kreski Dodam jeszcze że przytulano bez zabezpieczenia, wg wszelkich objawów, było po jajeczkowaniu, ale widocznie objawy mylą.
          • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:19
            big_grin no tempke powinno mierzyć się w pochwie, odbycie lub w buzi smile ale niektóre
            dziewczyny mierzą też pod paszką smile Spytałam, bo większość kobiet twierdzi, że
            w ciąży temperatura jest podwyższona uncertain a u mnie tempka jest ogólnie dość
            niska, teraz też mimo tego, że @ się spóźnia. Może powinnam mieć nadzieję, że
            jednak jestem smile
      • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:49
        Nadya... i liwwia.... i ja.... Jutro testujemy smile

Tak więc... Bądźmy dobrej mysli..... Jutro na wątku podzielimy sie tym co
        wyszło... lub nie wyszło.... #majcie się cieplutko smile

Dziegielek... wilekie gratulacje ....
    • liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 23:47
      Zgadza sie krokodylek1313-juz za pare godzin testujemy.

Mam mieszana uczucia, co do jutrzejszego wyniku...juz sama nie wiem czego sie
      spodziewac..Boje sie kolejnego rozczarowania.. @ nadal brak..

Jutro na bank dam znac co i jak.
      Trzymam za nas kciuki dziewczyny!!!

Spijcie dobrze i do jutra.
      Pozdrawiam!!
      Liwia
    • kaluha u mnie niestety tylko jedna 01.06.06, 08:12
      kreska, a @ dalej brak - ale to raczej kwestia czasu.
      trzymam za Was kciuki Laseczki.
    • nowa12345 heh ja testowalam:) wymiki jutro ok 16 odbiore... 01.06.06, 12:55
      bylam dzis na becie, wyniki jutro, torche mam stressasmile
    • liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 13:19
      Mialam wspanialy sen..Snilo mi sie, ze bylam w ciazy, mialam ogromny brzuch i
      bylam bardzo przeszczesliwa...
      Z takim radosnym nastawieniem zrobilam dzis o 7 rano test..i niestety jedna
      kreska.

@ nadal brak, a to juz 32 dc.
      Nie wiem co mam myslec.
      Moj maz idzie we wtorek na badania nasienia...

Ogolnie rzecz biorac mam dosc rozczarowan, ciaglych oczekiwan, liczenia dni itd.

To byl nasz 6 cykl staran.
      Zastanawiamy sie z mezem nad adopcja dziecka. Czy ktos mysli podobnie?

Pozdrawiam Was dziewczyny.
      Mam dzis dosc!
      • i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 14:46
        Nie smućmy się. Czerwiec jest cudnym miesiącem i teraz napewno sie uda. Ja
        wszakże jeszcze nie dostałam,ale juz mnie boli jak na @. Jestem zła, ale dobry
        humor mnie nie opuszcza. W tym miesiącu to jak przytulę Męża to nie wypuszczę
        Go przez tydzień hahahhaa.
      • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 15:49
        liwwia... U mnie to samo. @-dzień brak @ - test - jednak kreska .... sad

Czekam dalej... może dzis @ przylezie.... Sama nie wiem sad
    • liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 16:34
      Korkodylek1313 ktory to Twoj cykl staran?
      • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 16:38
        liwwia... to dopiero pierwszy.... Trochę pózno się "obudziłam" bo na karku 28
        latek.... A dlaczego pytasz??
        • nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 02.06.06, 11:09
          Test negatywny, @ nadal nie ma uncertain
          • aga19821 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 02.06.06, 13:03
            cześć dziewczyny czytałam wasze posty nie denrwujcie się że za 2 czy 6 razem
            wam nie wyszło my z mężem staralismy sie 1,5roku i nic dalismy sobie spokój aż
            tu nagle w miesiącu marcu wogóle nie patrzelismy na to czy to dni płodne czy
            nie przytulalismy się bez żadnego napięcia czy się uda czy znów pomyłka i się
            udało dziś jest 11 tydzień i 5 dzień ja dowiedziałam sie że bedziemy mieli
            maluszka jak byłam w 8 tygodniu dlatego niewarto sie przejmowac niepowodzeniami
            napewno wam sie uda bede trzymala kciuki powodzenia
            • krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 03.06.06, 09:42
              Odpadłam..... @ mnei dziś rano nawiedziła...

Wskakuję do staranek czerwcowych smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka