nadya22 16.05.06, 07:44 Jak wyżej Zapisuję się pierwsza na liste, kto jeszcze - będzie nam raźniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 08:31 ja bym bardzo chciała ale nie mam większych szans.... moze zdarzy się mały cud. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 10:29 moze ja. czas pokaze starania rozpoczete a 2 tygodnie mina okolo dnia dziecka wiec moze zrobie pierwsza probe dla towarzystwa chyba ze pojawi sie okre powodzenia. daj znac jak poszlo. ja tez sie jeszcze odezwe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 15:17 chętnie bym do was dołączyła ale niestety przewidywany termin @ (oby już nie przyszła) to 3-5 czerwca.tak więc bedę musiała poczekać trochę dłużej(ale dajcie znać jakie rezultaty,może któraś powtórzy ok.7 ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Do dakota 18.05.06, 15:25 Witaj ponownie, no może ja beę próbować, kto wie?? Zakładając że mam cykl 28 dni, a tego tak naprawdę nie wie nikt to powinnam mieć @ 1 czerwca, a 4 mamy rocznicę slubu zobaczymy, staram sie wyluzować i nie mysleć, choc fizycznie czuje się fatalnie. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 do alfy 18.05.06, 15:30 miło cię znowu "usłyszeć",jak tam mąż?u mnie dziś 13 dc,starania idą pełną parą.@ powinna przyjść między 1 a 5 czerwca (trochę mi się rozregulowały cykle po prochach),ale mam nadzieję że już nie przyjdzie!my roczniće ślubu mamy 23 maja czyli za 5 dni co doskonale pokrywa się z naszymi staraniami)pozdrawiam cię cieplutko,dbaj o męża.kiedy testujesz,gdyby @ jednak nie przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 15:41 Dbam dbam jak moge słodki jest jak go ubieram, to mnie wreke całuje. Całkiem nieżle jak na 11 letni związek Nie wiem kiedy testować, teoretycznie 1 czerwca mam dostać. Ale zupełnie nie wiem dlaczego tak fatalnie sie czuję, może to po odstawieniu prochów, zaraz zjade pod stół. a jak Twoje samopoczucie?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 15:46 ja też niezbyt ciekawie,bolą mnie od wczoraj jajniki,mam nadzieję żeo to znak nadchodzącej owu.a dziś jestem wyjątkowo słaba i taka jakaś roztrzęsiona w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 15:48 Mnie jajniki bola koszmarnie od 4 dni. zasypiam na siedząco, brzuch mam twrdy i cały na dole mnie boli właściwie jak na okres no i dół kręgosłupa. chodzę sapć o 20 wieczorem i dobudzić się mnie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 16:36 no to mamy to samo!ja dzisiaj jestem pitoma,dogadać się ze mną nie można,ale jutro pewno będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: do alfy 18.05.06, 16:38 to kiedy umawiamy sie na testy, jesli nie bedzie @??? Będzie raxniej i moze wytrzymamy aby nie za wczesnie Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: do alfy 18.05.06, 16:40 jasne że będzie raźniej.ja nie planuję wcześniej niż 6-7 czerwca,nie chcę się niepotrzebnie rozczarować.zatestujesz ze mną czy nie wytrzymasz tak długo) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: do alfy 23.05.06, 12:43 Myslałam o 4 ze względu na męża. Ale znowu zaczyna mnie boleć brzuch, tym razem jak na okres, chyba nici z tego Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: do alfy 23.05.06, 20:31 kurczę,dal mnie 4 to chyba za wcześnie.albo może zaryzykuję,najwyżej powtórzę kilka dni poźniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
monia_82 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 11:31 HEJ! To bardzo podobnie jak u mnie Teraz starania idą pełną parą Przewidywana "ciocia" na 4-6 czerwca - mam nadzieje, ze nie dojedzie hihihi Bardzo prawdopodobne, że bedziemy w podobnych dniach testować Życzę Tobie, sobie i wszystkim starającym POWODZENIA BUZIACZKI monika Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 12:43 Kasieńko moja narazie nic nie marudze, że jestem chora i że moge być bo nie mam rzadnych objawów i lepiej żeby tak pozostało Pierwszym objawem rumienia są znacznie zaczerwienione dosłownie palące policzki Narazie nie mam Potem podwyższona temperatura a następnie krosteczki na rękach, które schodzą na brzuszek i nogi!!Mam nadzieję, że to cholerstwo mnie ominie!! U mnie dziś 24 dc!!Jestem 6 dni po owulacji także na dobrą sprawe już za jakieś 8 dni mogłabym testować, ale daje sobie troszke czasu na pomyłki i zatestuje w sam raz w Dzień dziecka Jeśli chodzi o jakieś objawy to narazie ich nie mam Oprócz ciągnięcia w brzuszku Wcześniej było ich więcej haha Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamir2 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 15:47 Ja chyba też, ale nie wiem czy wytrzymam @ powinnam dostać 27, a cykle mam regularne mam nadzieję, że tym razem nam się udało Trzymam kciuki za wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 16:14 Powinnam testowac w ten dzien, ale jestem pod kontrola lekarska (juz 6 cylk staran) wiec robie test przez krew, juz 23 maja, zeby sie tym razem udalo, bo juz zwariuje. Jezeli wierzyc testom to bylam juz 2 razy w ciazy, ale niestety jakos moje aniolki jeszcze nie chcialy byc ze mna((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 19:34 Luna mam nadzieję, że tym razem Twoje aniołeczki będą chciały zawitać na tym świecie Mnie pobolewa jajnik Może się uda?? Trzymam za Nas kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 23:53 GWIAZDUSIA będę trzymała kciuki, żeby Twoja @ nie przyszła - im więcej osób do "towarzystwa" tym lepiej DAKOTA faktycznie 1 to za wcześnie Lepiej nie robić przed terminem @, żeby się nie rozczarować. Pamiętaj, odzywać się na folikówkach KASIAMIR nio ja jajeczkowanie miałam prawdopodobnie 14 maja, więc @ powinna przyjść mniej więcej tak jak u Ciebie, czyli ok 27-28, ale zawsze lepiej dać sobie troszke więcej czasu, żeby test na darmo nie robić, a im później tym pewniejszy!!Myśle, że tak 4 dni po spodziewanej @ jest ok!! Kto jeszcze??Nikt więcej nie testuje w Dzień Dziecka?? Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 16:45 nadya22 dziekuje za otuche, i ja mam taka nadzieje. Wczoraj snilo mi sie moje nienarodzone dziecko, ktore mi zakomunikowalo "mamusiu ja teraz mam czas i przyjde cie odwiedzic" ...... obudzilam sie zlana lzami i potem, rozmyslalam nad tymi slowami, dlaczego nie powiedzialo ja przyjde, a nie przyjde cie odwiedzic, czyzby znowu tylko krotkie odwiedziny??((((( Nie wierze w sny ale byl on taki realistyczny, caly czas nie daje mi on spokoju. Boje sie a zarazem ciesze sie jak wariatka jak pomysle o spelnieniu mazen, totalna hustawka nastrojow, czyzby? ...., spalabym caly dzien jakbym mogla, a i apetyt mam jak nigdy, a do tego mam mrowienie w piersiach. Ja tez trzymam za Nas kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 20:50 A ja mam mieć @ 31 maja, ale może nie będzie. 1 czerwca to chyba jeszcze za wcześnie na test, ale nie wiem czy wytrzymam w niepewności) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 21:36 JA rok temu juz nawet nie testowalam ale i bylam na usg w dzien matki i w dzien dziecka i wg mojej lekarki do ktorej wowczas chodzilam - werdykt- martwa ciaza, nierozwijajaca sie!!!!Dzis mam sliczna juz prawie 4 miesieczna core. Zycze wam powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 16.05.06, 23:24 Edyta chyba żartujesz??Wiesz co ostatnio to wogóle nie wiem co z tymi lekarzami!!Słyszałam, że gin, który mnie prowadzi to też raz uznał, że ciąża jest martwa i na zabieg dziewczyne chciał brać!!Na szczęście tuż przed zabiegiem jeszcze jedna ginekolożka zrobiła usg i okazało się, że serduszko bije!!Dlatego zmieniam gina!! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 09:59 No niestety tak bylo- dokladnie dzis jest rok. 17 MAJA 2005 ZROBILAM TEST KTORY WYSZEDL POZYTYWNIE. Poszlam w ten sam dzien do gin i sie wszystko zaczelo. Zlecila zrobic bhcg 17 i 19 maja(wynik sie podwoil) i sam powiedziala mi ze to sam poczatek ciazy 1 lub 2 tydz. W nastepnym tyg kazala mi przyjsc na USG(bylam dwa razy w odsepie tygodniowym- w dzien matki i w dzien dziecka- zeby bylo smieszniej) i stwierdzila ze ciaza sie nie rozwija - ze jest martwa! Powiedziala ze zdarza sie ze to selekcja naturalna, ze kobiety traca dzieci w o wiele bardziej zawansowanej ciazy!!! Za kazdym razem jak szlam do niej na wizyte podkreslalam ze mam nieregularne miesiaczki. A ona jakby byla glucha - poprostu liczyla mi ciaze od daty ostatniego okresu, mimo iz z bhcg jak sama stwierdziala - to byl pocztek(przy kolejnych wizytach juz tego nie pamietala, choc jej o tym przypominalam)a wg daty OM to juz byl 5tydzien. opowiedziala mi co mnie czeka- czyli zabieg lyzeczkowanie i jak to wszystko wyglada juz nawet mowila- ze w tej sytuacji powinna mnie zostawic w szpitalu, ale pojdzie mi na reke i zebym zrobila sobie prywatnie badanie i przyszla do niej z wynikami (powtorzyc bhcg)!!! Wiecej juz do tej wariatki nie poszlam. Boze- co ja przez nia przeszlam- koszmar! Ile lez wylalam i ile zdrowia stracilam. Trafilam do innego gin ktory na podstawie bhcg( a robilam bete 6 razy) i na podstawie usg stwierdzil 6 tydzien ciazy. Poprostu mialam przesuniecie 3 tyg. i ciaza byla mlodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 10:08 Aha nie tak dawno siedzialam w parku z Nadia i wlasnie szla owa pani gin z pieskiem przez park. Przeszla kolo nas, zerknela do wozka(ale to pewnie z racji wykonywanego zawodu).Nawet jej sie nie uklonilam- ona mnie napewno nie skojarzyla. Ale az mi ciarki przeszly po calym ciele i mialam taka ochote zaczepic ja i pochwalic sie coreczka- ale jakos nie zrobilam tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 10:56 matko to straszne!aż strach pomyśleć co by było gdybyś nie poszła do innego gin,ale najważniejsze że córeczka zdowiutka.a tej lekarce mogłaś pokazać jak liczną masz dzidzię!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 11:40 Ja to pewnie mogłabym zatestowac i na Dzień Matki 26-05 ale na wszelki wypadek 02-06 zatestuje Odpowiedz Link Zgłoś
mozaika_zycia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 12:15 Co prawda mamy małe szanse na ten miesiąc bo tak się złożyło, że musiałam jechać zdobywać wiedzę i cztery dni w czasie okołoowulacyjnym wypadły, ale walczę! Dzień Dziecka to mój termin, jeżeli wcześniej nie zacznę nawet plamić na @ to testuję! Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 14:41 ja @ powinnam dostać 2 czerwca, tak więc jeszcze nie wiem czy zatestuję czy poczekam. Silnej woli nie mam, tak więc ani nie kupuję testu aby mnie nie korciło. Narazie działamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 15:49 kostka25 wytrzymaj!ja oczekuję @ (a raczej nie oczekuję) między 3 a 5 czerwca.zatestujemy razem!!my też już działamy,owu coraz bliżej,jajniki bolą od dziś.polujemy na dziewczynkę więc już najwyższa pora!!!pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 dakota123 17.05.06, 15:59 jeśli tak to poczekam. razem zawsze raźniej. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 do kostka25 17.05.06, 16:06 dzięki,jesteś wielka!!nie chcę robić wcześniej żeby się potem nie rozczarować. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: do kostka25 17.05.06, 16:09 ja zrobiłam błąd w zeszłym miesiącu, kupiłam 3 opak. które zrobiłam przed @ i niestety się rozczarowałam. A w tym miesiącu nic nie kupiłam. Poczekam. Damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: do kostka25 17.05.06, 16:21 jasne że damy radę!ja na wszelki wypadek też na razie nie kupuję,bo znając życie by mnie korciło.a jaki test kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: do kostka25 17.05.06, 17:13 szczerze to nie przywiązywałam uwagi do jakości testów. Tak więc miałam różne, jaki pi w aptece podali. Ale teraz wiem że jednak ma znaczenie jakiej firmy jest test. Ale myślę, że jeśli jest się w ciąży to każdy test powinien pokazać 2 kreski (oczywiście ważny). Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 19:12 A jak się dziewczynki czujecie??Mnie pobolewa jajnik, właściwie cały czas mnie tak rwie ;/ no i jestem nieznośna Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 17.05.06, 19:27 Ej patrzcie co mi wyznaczyło ff kurcze ja cały czas byłam przekonana, że jajeczkowanie miałam ok niedzieli czyli ok 14 maja a program wyznaczył mi, że było 11!!Nio to nie wiem już co mam myśleć??Czyżbym miała testować w Dzień Matki?? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 14:09 spróbuj w dzień matki i daj nam znać!!mnie też boli jajnik ale to niuchronny znak że owu tuż,tuż.trzymajcie kciuki)) Odpowiedz Link Zgłoś
emkz Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 17:33 Hej! Jak najbardziej zapraszam na testowanie w 'Dzień Matki' Ja humorzasta nie jestem, ale ból dołem brzucha i zmęczenie jak najbardziej daje mi się we znaki... Jakoś się specjalnie nie nakrecam, a dlaczego to już na wątku 'testowanie w Dzień Matki' Pozdrawiam serdecznie. Inka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Wykresik ff też się myli :) 18.05.06, 19:56 Jednak to ja miałam racje i jajeczkowanie było jednak w niedziele a nie tak jak wykresik pokazał, że w czwartek!!Dziś wprowadziłam mu następną tempke i skorygował pomyłke!!Także jednak testuje w Dzień dziecka!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilap1 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 20:27 witam! chociaż nieplanowane ale mam wiele symptomów obwieszczajacych ciaże,nudnosci,podwyzszona temperatura sennosc i bardzo bardzo wrazliwe i boloce cycki okres powinnam dostac 23-25 maj wiec 1 czerwca bedzie ok ale nie wiem czy wytrzymam w niepewnosci acha mam już synka ktory jest ze stycznia 2005r.w sumie to tylko 2 lata róznicy by było ale i tak się już ciesze chociaz jeszcze nie chce sie do konca nastawiac Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 20:49 Ja @powinnam dostac 31maja,ale 1czerwca to chyba jeszcze za wczesnie zeby testowac.Chociaz niewiem czy wytrzymam ta niepewnosc i mam taka nadzieje ze @przez kilka miesiecy najblizszych nie zobacze.Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 18.05.06, 21:52 Widze, że nasze grono się powiększa w kupie siła necia jeśli dokładnie wiesz kiedy miałaś owulacje to spokojnie po 14-16 dniach od owulacji możesz już testować!! Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Kto testuje w Dzień Dziecka :) 19.05.06, 17:07 zgubiłam was ale już jestem spowrotem. Jak nigdy, w tym miesiącu czuję jak działają moje jajniki. Mam nadzieję że wszystko gra. Wyszło mi że dzisiaj mam owu, tak więc przytulanko. pozdrawiam i życzę owocnych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 19.05.06, 19:50 Działaj działaj kostka Mam nadzieję, że nasz wątek będzie szczęśliwy o staranka będą owocne!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 16:08 Moja fasolka jeśli została poczęta to jutro pewnie będzie się zagnieżdżać w moim brzuszku Czytałam, że mniej więcej 6-7 dni po owulacji zaczynają boleć piersi i puchną (tak mają dziewczyny, które zaszły). Mi narazie dziwnie bulgocze w podbrzuszu i troszke pobolewa nio może to też jakiś objaw - może kaczorek szuka miejsca, żeby się zagnieździć Najgorsze jest to, że pilnowałam koleżance dzieciaczków bo były chore i ona przyniosła rumień do domu Pytałam lekarki i powiedziała, że jak jest podejrzenie ciąży to należy unikać, bo to coś podobnego do różyczki Mam nadzieję, że się nie zaraziłam tym cholerstwem Nio a jak wam idą staranka??Mam nadzieję, że mocno walczycie o dzidzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 16:46 No to i ja sie dopisuję Też będę testowac w Dzień Dziecka.... Może akurat TEN dzien okaże się dla nas szczęśliwy ??? Życzę Wam i sobie tego z całego serducha Nadya22 witaj Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 20.05.06, 23:09 Cześć krokodylku Miło mi Cię widzieć na naszym radosnym wątku haha Dzień Dziecka jest naszym dniem Jajniczki przestały boleć??Jak się czujesz?? Pamiętaj o foliku Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 09:39 W sumie czuję sie dobrze, tylko ciągnie w dole brzuchola, ale równie dobrze może to być oznaka wrednej @, dlatego teraz juz o tym nie myslę i czekam cierpliwie na Dzień Dziecka. Anetko, ale nie piszesz jak Twoje zdrówko??? Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 09:08 ja w dzień dziecka mam dzień płodny i mam nadzieje że nie stracę tej rzadkiej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 11:17 Hej Dziewczyny! Ja też powinnam dostać @ około 30.05 a 01.06, ale wogóle na nią nie czekam. Przyznam że w każdym cyklu codziennie skrupulatnie wpisywalam tempki do ff, a w tym cyklu sbie trozkę odpuściłam tzn dalej mierzylam, ale potem wpisałam chyba z 10 dni na raz wykres ocencie same: www.fertilityfriend.com/home/10cb8f Z tego co zauważyłam do tej pory to jeszze nigdy nie zdażyło mi się że 4 dpo nie bolały mnie piersi, a w tej chwili bardzo bola mnie po bokach, nie powiększyły się jak do tej pory, pozatym nic specjalnego nie zauważyłam. Mam nadzieję, że maj bedzie dla nas Wszystkich szczęśliwym miesiącem pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 16:42 Hej dziewczyny!!!!!!! Dolaczalm do Was! @ powinnam dostac 28.05..ale bede testowac 1.06..o ile oczywiscie wczesniej "nic" nie nadejdzie. Pozdrawiam Was goraco i trzymam za nas kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 19:09 Witaj liwwia - no to czekamy razem.... Ale fajnie coraz nas wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 21.05.06, 19:15 Witam dziewczeta. Jajeczkowanie i probe generalna odbylismy 19.05. To by bylo nasze pierwsze malenstwo Dziwny objaw zauwazylam, juz na dzien po jajeczkowaniu rozbolaly mnie mocno piersi, tak jak przed @. Ale juz raz tak mialam i bolaly do samej @ Pozdrawiam i powodzenia! Noel_la Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 10:22 jak sie trzymadzie dziwczyny? Ja już nie mogę się doczekać testowania. A to jeszcze tyle czasu. Zastanawiałam się jak wcześnie można zrobić test? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 11:35 Wczoraj mnie jakieś choróbstwo rozłożyło Dziś już czuje się o niebo lepiej tylko mnie głowa jeszcze boli Kurde mam nadzieję, że nie zaszkodzi to maleństwu?? Zresztą straciłam nadzieję!Tak sobie myśle, że kurde nakręcam sama siebie Dalej kłuje mnie w brzuszku. Ja moge dostać @ już w piątek także jak do poniedziałku nie przyjdzie to będzie już cud!! haha Co prawda nie licze na to Ale kurcze dziewczyny niby dlaczego tak jest??Cholera jasna przecież kochamy się w odpowiednie dni, dbamy o siebie i nie zachodzimy?? Niektóre dziewczyny nawet z monitoringiem nie mogą zajść!!Troche jestem tym wszystkim zbulwersowana No bo dziołchy, które nawet nie myślą o dziecku zachodzą kurka wodna!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 16:23 Noel_la, ja tez miałam takie objawy w ostatnim cyklu. Zaraz po jajkowaniu mnie zaczęło boleć i skończyło w dzien @. Więc teraz już mnie nic nie zdziwi. Mam dostać 2-3 czerwac, ale co tam kilka dni wcześniej nic nie zaszkodzi. Ale pewnie nie wytrzymam i na początku przyszłego tygodnia kupie teścik. Po co żyć w niepewności.... hihihi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 18:22 dziewczyny!ktoóry teścik można zrobić najszybciej?istnieje jakiś który może "sprawdzić" szybciej niż po 2 tyg.od owu?pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 12:48 widze że też nie możesz usiedzieć, co słyszałam, że jest Bobo test i wyr\krywa ciąże 2-3 dniową. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:03 No jeszcze @ nie przyszła!!!I tempka też narazie tego nie przepowiada!!haha także może wytrwam do piątku Czego Wam życze Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:04 a jak jest z tą temp. musi byc czy nie musi, a jak nie ma to przepadło?? Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 23.05.06, 20:56 No wolalabym, zebys napisala, ze te objawy daly zupelnie inny efekt koncowy, ale coz Powodzenia tym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 12:45 Dakota123, zapytaj w aptece, są takie testy co można zrobić 6 dni po zapłodnieniu. Ja ostatnio chciałam kupić i Pani Aptekarka powiedziała, ze da mi taki co się robi w dzień @, a ja na to a jakiś szybszy jest??hehehe i dała mi taki po 6 dniach. Noel_la, ja też bym wolała, żeby tak było. Ale ja już się tak nakręciłam, że ciągle widzę u siebie takie objawy)) Ale może tym razem. Testuję 30 maja na moje urodzinki, więc może ... Powodzenia Ci życzę. Mam nadzieję, że nie założymy wątku "Starania czerwcowe" Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:08 Mam nadzieje, ze go nie zalozymy. A gdyby sie udalo tym razem, to ja bym z kolei miala termin w moje urodzinki Tez milo Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:11 Założymy, założymy, ale "Mamy styczniow/lutowe" Ach, niech już będzie przyszły tydzień. Moze jakieś obajwy będą... Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:18 a wydawało mi się że tylko ja jestem taką panikarą. Ale nie jestem sama. To miłe. Ostatnim razem kupiłam Bobo test i tam pisało że wskaże po 6 dniach od zapłodnienia. Podobno jest dobry Qick View, (czy jakoś tak się pisze). Ale jednak żaden nie daje 100% pewności. Możemy sobie pogdybać hi hi hi. U mnie objawy jak na @ dziś mój 22 dc. Tak więc troszkę za wcześnie piersi mnie zaczeły boleć. A tak wszystko bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:31 Kostka25, nie jesteś sama. Ja test zrobie w 24dc. To już nie 6 dni po, ale i nie 14. Jeśli test z bobaskiem pięknym na okładce to Quick View, to dla mnie był kiedyś szczęśliwy. Zobaczymy teraz. Pozdrowionka i czekam na wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:33 w 24 dc. myślisz że jus pokaże coś? Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 13:45 Nie mam pojęcia. Myslę, ze w tym miesiącu mój cykl to 27dni. I chyba dłużej nie dam rady czekac, chyba, że będą mnie bolały piersi i brzuch to poczekam. Fajnie jest myśleć, że pewnie zostanę mamą. Narazie mam dziwny ból w dole brzucha (ale może za dużo zjadłam ). Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:02 A mnie boli prawy jajniczek, tak jak w czasie jajeczkowania i piersi nadal Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:20 No to ja trzymam kciuki za II kreski, bo objawy wskazują na to. Niech bolą nadal Odpowiedz Link Zgłoś
noel_la Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:38 Dziekuje! A niech tam, niech bola Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:23 to tak jak mnie, choc u mni lewy i nie cały czas. Zastanawiam się czy brzuszek tak na okres, czy moze jednak nie No i oczywiście nie nastawiam się, nie denerwuje i z pewnością wytrzymam z testowaniem do 04 czerwca hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 14:52 No to tak jak ja, hihihi. Tylko ja nie zakładam, że doczekam do 04 czerwca. Mnie brzuch boli, ale za wcześnie jak na @ i tak ogólnie za wcześnie. Oj, już jestem zła na siebie. Musze znaleźć sobie jakieś zajęcie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:02 no ja tez właśnie nie dam rady do 04.kupie test i w tajemnicy sobie chyba zrobie w piatek. jak nic to potem dopiero tydzień ew. po spodziewanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:06 alfa156 nie wyłamuj się, bo i ja się wyłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:05 Zobaczcie babki że to już niedługo. Zaedwie tydzień, tak więc generalka w domu i pożądki z głowy. A jak się okaże że są II krechy to totalna laba wtedy. Ja dziś zaczynam. A jutro zdam wam relacje jak mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 15:17 To ja jak nioc musze się wziąć za sprzątanie. Dopiero sie wprowadziliśmy do nowego domku i żyjemy na kartonach. Czas szybciej zleci... A teścik zrobie 30 w urodzinki. No to zaczynamy... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 17:31 dzięki dziewczyny!kupię bobo-test i zrobię za parę dni bo już szlag chce mnie trafić od tego czekania!!dziś zaczęły mnie boleć piersi,sa takie wrażliwe na dotyk,poza tym boli mnie podbrzusze.coraz bardziej się nakręcam,a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 24.05.06, 23:38 Ja właściwie już jestem nastawiona na nie Choć czasem się łudze Nio brzuszek nadal mnie troszke boli, piersi są śmieszne, ale nie jakieś wyjątkowo spuchnięte czy bolące Dziś nawet szklanych oczu się doszukiwałam haha ja widziałam mój P. nie Oby do jutra, a jutro oby do pojutrza i tak z dnia na dzień Trzymajcie się dziewczyny cieplutko papatki Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 11:50 Ja się nie nastawiam. Chciaż ostatnio to czułam,że jestem w ciąży. Ale w zeszłym miesiącu też mnie bolały piersi zaraz po jajeczkowaniu i @ przyszła w terminie. Teraz mnie nie boli, no może troszkę brzuch, więc nie wiem czy na dobrze czy na źle... Zabaczymy w przyszłym tygodniu. Jakoś dzisiaj mam lepszy dzien i nie myślę o tym. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 11:54 Temperatura spadła poniżej kreski 36,1 'C no to czekam na @!!Pewnie jak pysk szczelił przyjdzie jutro rano albo jeszcze dziś w nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 25.05.06, 13:34 Ja się wszakże na temperaturze zupełnie nie znam, ale może to nic nie oznacza. Dziś jest ogólnie niskie ciśnienie i to może z tego jesteś osłabiona. Czekam na wieści. A jak to jest z tą temperaturką??Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 26.05.06, 14:01 Witam Przyszłe Mamusie Ja także mam nadzieje na testowanie w Dzień Dziecka Jutro wybieram sie do g ale mam pytanko do Was. Ostatni @ spóźnił mi się o 6 dni, zawsze cykl trwał 29 dni. gdyby policzyć standardowo 29 dni to powinnam dzisiaj dostać @, jesli z opóźnieniem to 1.06... Nie wiem już nic . Czuje się średnio, piersi mnie nie bolą ale są lekko powiększone i tak jakby mnie chwlami swędzą a od tygodnia pobolewają mnie jajniki i nie troszkę ale ciągle je czuje. Napiszcie jak byście to interpretowały. To mój pierwszy cykl satrań Przesyłam pozytywne wibracje i trzymam kciukasy za wszystkie oczekujące Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 15:56 hej hej laski bo nam wątek opada i do 1 czerwca to go juz nie znajdziemy! jak u Was z objawami? ja powoli tracę nadzieję, za każdym razem jak tylko lekko brzuszek zaboli... Odpowiedz Link Zgłoś
ussa77 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 18:11 w zasadzie to ogłabym juz dziś bo jest 14dpo ale poczekam do 1 czerwca! no chyba ze @ mmnie nawiedzi, wr wr Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 28.05.06, 19:11 No i ja czekam na 01.06, choć wszytskie zanki wskazuja jednak na wredną @, ale zobaczymy, zawsze jakąś nadzieję trzeba mieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 08:13 Ja jak nie przyjdzie @ to też zatestuje Niestety chyba coś mi się pochrzaniło, bo tempka spadła jakieś 4 dni temu(od tamtej pory nie mierze)tak jak na @, ale jej samej nie widać Tylko od czasu do czasu jest wydzielina lekko podbarwiona na brąz hmm nic z tego nie kumam. Myślicie, że mimo spadku tempki jestem w ciąży?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 08:54 czy ja się moge do Was przyłączyć? testowałam w dzień matki, ale na nic moje czekania. a teraz już 5 dni po terminie spodziewanej i dalej nic. Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 11:14 Witaj Kulaha w gronie oczekujących II kresek. Mam nadzieję, ze Dzien Dziecka przyniesie Ci szczęście. A my Drogie Koleżanki, tak jest, piszmy piszmy, bo nam wątek na koniec 7 strony ucieknie )) U mnie temperaturka na stałym poziomie 37,1 (23 dc.), a @ powinna być ok. 27 dnia w tym miesiącu. Ale wcale na nią nie czekam. I oczywiście nakręcam sie swoimi objawami, a to boli jajnik, a to w dole brzucha, a to wyższa temperaturka. Żeby się nie okazało, że ja się kurka przeziębiłam hihihi. Buziaki ircia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamir2 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 14:40 No i po wszystkim, wstrętna @ przyszła nieoczekiwanie 25 maja. Ja już mam dość tego liczenia mojego życia na cykle i tego oczekiwania buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 15:09 Rzadne buu, tylko głowa do góry, czerwiec piękny miesiąc. Wszystko będzie ok, nie załamywać się tylko nosek pudrować...... A najlepsza rada to starć się wyluzować i niemysleć. Słyszę to cały czas i wiem że raca tylko jak to zrobić, tylko możemy wtrwać wspólnymi siłami Forum. Głęboki oddech i uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 15:16 Święta racja. Tylko czasami w praktyce różnie wychodzi, hahaha. Ale maj i czerwiec to piękne miesiące. Buźka i głowa do góry. Z nami raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 16:58 Hej Dziewczynki Ja już tracę nadzieje - brzuszek boli mnie typowo jak na @ niestety Mam pytankoodnośnie temki... Nie mierze jej sobie bo pracuje zmianowo i nie mam takiej możliwości. Kilka ostatnich dni mierzyłam sobie po pracy i było ładna 37 i ponad. Wstałam rano i sięgnęłam po termometr i niestety 36,7 . Teraz jak wróciłam do domu 37,4, nie chce się łudzić, ale mam taką cichutką nadzieje, że może Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:01 Jeżeli kobieta pracuje na zmiany to temperature powinna mierzyć albo po 3 godzinnym śnie ( o ile drzemie po południu)albo po długim odpoczynku!!Jak dla mnie to troche absurdalne, bo matka polka nie ma czasu na takie rzeczy jeśli pracuje na zmiany Co innego jeśli chodzi normalnie na 7 do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:03 Wiecie co? Siedze sobie i tak sobie myślę, że jak ma z tego nic nie wyjsć to już chce mieć @, niech się szybko kończy i zaczynamy nowe staranka )) macie racje czerwiec to też wszpaniały miesiąc Boję się zobaczyć tylko jedną I Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 17:49 najgorsze jest to oczekiwanie aaaa noi oczywiście sprawdzanie objawów mój M jest dzisiaj w do pozna w pracy, więc mam czas żeby jeszcze się troszke połudzić i poczytać o objawach Podziwiam go za ten stoicki spokoj i cierpliwość. chciałam zatestować już dzisiaj, żeby poprostu wiedzieć. oczyswiście mój M mnie uprzedził i wjechał na ambicje... będę czekać do Dnia Dziecka, kurka wle boję się że @ przyjdzie wcześniej Jak tam dziewczynki u Was? coś się zmieniło? cały czas trzymam kciuki za wasze fasolinki )) Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 20:25 U mnie bez zmian... Troche pobolewaja jajnki i w dole brzucha oraz piersiatka aż od pach .... Dzis u mnie 24 dc na 25-dniowe. Tak więc jutro ostatni dc. I testowanko w Dzień Dziecka... No chyba, że wredna @ przyjdzie.... Ale kto ją wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 29.05.06, 20:45 nie chce pesymizować, ale nie macie czasem tak że ucieka Wam nadzieja na ten cykl? mialam cykle 30-31 dni, ostatni rozciągnął mi się do 49 dni! teraz testowałam 2 dni po terminie spodziewanej, jedna kreska, teraz jestem 5 dni po terminie i dalej nie ma @. nie dosyc ze nie mam pojecia jak z moim cyklem teraz jest, to boli mnie brzuch w dole od ponad tygodnia albo nawet dwóch, zupelnie jak na okres. i przestałam wierzyć że w tym cyklu się mogło udać. no to co ze mnie za mama będzie, jeśli los da że będzie, jeżeli tak łatwo trace nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
emkz O Ty tutaj Kaluha;-))) 29.05.06, 22:38 Wyobraź sobie, że ja też chyba dołączę z tego Dnia Matki... U mnie @ nadal nie ma, jednak brzuch i piersi bolą, dziś dostałam plamienia, no ale wczorajszy test II, tyle, ze ta druga straaasznie blada i nie tak od razu... Mam niedobór progesteronu tak w ogóle i biorę duphaston (od 16 do 25 dnia cyklu), zadzwoniłam dziś do gina co mam robić, kazał brać i albo duphaston podtrzyma ewentualną ciążę, albo będzie @. Wydaje mi się, ze jutrzjszy dzionek będzie decydujący. Powodzenia kobietki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 08:43 łeee.....jak druga jest to nie ważne że blada gratuluję! wczoraj się zastanawiałam, gdzie się podziewasz i co z Tobą. a tu proszę, II ja poczekam, opuściło mnie parcie na testowanie. będę cierpliwa, bo z niecierpliwości to za wiele się jeszcze nie urodziło....oprócz jednej kreski Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 10:27 Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana, zrobiłam teścik dziś (kilka dni przed terminem @) i co?? i I !! Już nie mam sie co łudzić!! Czekam teraz na @ i otwieram nowy wątek "Starania czerwcowe". Ale jestem zła. Wrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 11:22 kurcze ja juz też straciłam nadzieje Dzisiaj mnie już nic nie boli, piersi zmalały, jajniki też już nie bolą Pozostaje czekanie na @ Jeśli @ nie przyjdzie to prawdopodobnie zatestuje 1.06. Kaluha a Ty się nie załamuj - przecież ostatnia @ przyszła z opoznieniem!!! Moj ostani cykl wydłużył się o 7 dni. Byłam po tym u gin i ta powiedziała, ze jak nastąpiło wydłużenie to testowanko powinno być nie w terminie standardowego pojawienia się @ tylko warto doliczyć te dni bo wszystko może się zdarzyć Głowa do góry!!!!!!! Miłego dnia dziewczynki, żeby wstrętna @ nie przylazła )) Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: O Ty tutaj Kaluha;-))) 30.05.06, 12:54 U mnie to chyba cud musiałby się zdażyć teraz, żeby @ nie przyszła. Małpa jedna. Chociaż tempka nie spada mi i wciąż jest 37,1-37,4. Jak bym wiedziała, że życie takie figle płata to odrazu zrezygnowałabym z jakichkoliwek zabezpieczeń, bo jak się okazuje, prawdopodobieństwo jest niewielkie. Hahahaha. No nic, głowa do góry. Założymy wątek "starania czerwcowe". Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 15:57 witajcie. juz niedlugo 1 moja wredna @ jeszcze nie przyszla. ale brzuchol mnie boli....tak jak na @. nic sie jednak nie pojawia. co to za stes i niepewnosc oszalec mozna pozdrawiam wszystkie czekajace Odpowiedz Link Zgłoś
emkz Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 17:09 a ja dalej sobie plamię... Testu ponownego jeszcze nie robię, bo czekam jednak na @. Ech, zobaczymy;-( A jak nie teraz to starania wrześniowe i przynajmniej moje dzieciatko się na wiosnę / lato urodzi)) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdusia12 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 11:23 kurcze!!! pojawila sie wielka czerwona plama!!! wiec chyba nic z testow 1.... ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 30.05.06, 20:39 Przesyłam ciążowe fluidki tym, które tego chcą beta=62,2 Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 11:33 Ja niestety odpadam z testowania jutro Dzisiaj dostałam @, Ale wierze, że Wam Dziewczynki się powiedzie ) Dajcie znać jakie były Wasze wyniki... Pozdrawiam i przesyłam buziaki **** Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 14:34 Iniulka, nie smuć się. Ja napewno dostanę @ około 4-5 czerwca więc założymy czerwcowy wątek. W czerwcu napewno się uda. Buziaki. Ifcia Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 16:26 Jak @ dziś lub jutro przyjdzie... tp i ja się piszę na watek czerwcowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 16:34 NO nie same pesymistki na tym wątku Dziewczynki nonono nie smutkujcie mi się tutaj!!Czerwiec to też dobry miesiąc na staranka, ale mam nadzieję, że przynajmniej jedna z naszego wątku powie nam jutro, że ma dwie kreseczki Krokodylku po cichu licze na Ciebie buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:09 trzymam za to kciuki. Ja @ mam dostać w piątek, tak więc mogę i ja wyrazić chęć na ten wątek. Zeszłego miesiąca tyle dziewczyn było zafasolkowanych a coś teraz cicho i tak słabiutko. ((((((, tak smutno! Odpowiedz Link Zgłoś
dziegielek Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:35 Witam, mam na imię Ania. Śledzę ten wątek od paru dni , ale nic nie pisałam , bo nie chciałam zapeszyć. Dzisiąj w 32 dc rano, na teście ukazały się dwie kreseczki,@ mam nieregularną, więc chciałam poczekać, ale mąż się uparł-i dobrze.Objawy miałam takie jak na okres+zgaga i odbijanie się.Trochę się martwie, bo dostałam po południu gorączki-38 stopni i nie wiem czy to od ciąży czy jakas infekcja? Wcześniej nie miałam skoku tempki, cały czas 36,6. Trzymam mocno kciuki za was wszystkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 17:49 Witam Was dziewczyny!! Gratulacje dziegielek!!!!! U mnie 31 dzien cyklu. Jutro testuje o ile oczywiscie nie przyjdzie wstretna @. Brzuch mnie czasem pobolewa...Zobaczymy. Trzymam za nas kciuki dziewczyny! Pozdrawiam goraco. Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 18:41 Gratuluje dziegielek Wreszcie dobra wiadomość Słuchaj mam pytanie, gdzie mierzysz tempke??I jaką z reguły masz w 2 fazie cyklu (cczyli po jajeczkowaniu), bo ja mam niską tempke ale @ nie przychodzi Jutro zrobie dziewczyny z Wami test i wtedy będę spokojniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
dziegielek Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:13 Tak prawdę mówiąc, to nie mam pojęcia jaką mam temperature po jajeczkowaniu, bo nie mierze jej. Mam już 3 letniego synka- wpadka no i teraz też nie planowałam , ale bardzo chciałam. Mąż mówi, że jak urodze drugie to już się do mnie nie dotknieTemperaturę mierzyłam przedwczoraj i wczoraj i wynosiła 36,6 a mierzyłam normalnie pod pachą- a trzeba jakoś inaczej? trzymam kciuki za II kreski Dodam jeszcze że przytulano bez zabezpieczenia, wg wszelkich objawów, było po jajeczkowaniu, ale widocznie objawy mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:19 no tempke powinno mierzyć się w pochwie, odbycie lub w buzi ale niektóre dziewczyny mierzą też pod paszką Spytałam, bo większość kobiet twierdzi, że w ciąży temperatura jest podwyższona a u mnie tempka jest ogólnie dość niska, teraz też mimo tego, że @ się spóźnia. Może powinnam mieć nadzieję, że jednak jestem Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 20:49 Nadya... i liwwia.... i ja.... Jutro testujemy Tak więc... Bądźmy dobrej mysli..... Jutro na wątku podzielimy sie tym co wyszło... lub nie wyszło.... #majcie się cieplutko Dziegielek... wilekie gratulacje .... Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 31.05.06, 23:47 Zgadza sie krokodylek1313-juz za pare godzin testujemy. Mam mieszana uczucia, co do jutrzejszego wyniku...juz sama nie wiem czego sie spodziewac..Boje sie kolejnego rozczarowania.. @ nadal brak.. Jutro na bank dam znac co i jak. Trzymam za nas kciuki dziewczyny!!! Spijcie dobrze i do jutra. Pozdrawiam!! Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha u mnie niestety tylko jedna 01.06.06, 08:12 kreska, a @ dalej brak - ale to raczej kwestia czasu. trzymam za Was kciuki Laseczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa12345 heh ja testowalam:) wymiki jutro ok 16 odbiore... 01.06.06, 12:55 bylam dzis na becie, wyniki jutro, torche mam stressa Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 13:19 Mialam wspanialy sen..Snilo mi sie, ze bylam w ciazy, mialam ogromny brzuch i bylam bardzo przeszczesliwa... Z takim radosnym nastawieniem zrobilam dzis o 7 rano test..i niestety jedna kreska. @ nadal brak, a to juz 32 dc. Nie wiem co mam myslec. Moj maz idzie we wtorek na badania nasienia... Ogolnie rzecz biorac mam dosc rozczarowan, ciaglych oczekiwan, liczenia dni itd. To byl nasz 6 cykl staran. Zastanawiamy sie z mezem nad adopcja dziecka. Czy ktos mysli podobnie? Pozdrawiam Was dziewczyny. Mam dzis dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 14:46 Nie smućmy się. Czerwiec jest cudnym miesiącem i teraz napewno sie uda. Ja wszakże jeszcze nie dostałam,ale juz mnie boli jak na @. Jestem zła, ale dobry humor mnie nie opuszcza. W tym miesiącu to jak przytulę Męża to nie wypuszczę Go przez tydzień hahahhaa. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 15:49 liwwia... U mnie to samo. @-dzień brak @ - test - jednak kreska .... Czekam dalej... może dzis @ przylezie.... Sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 16:34 Korkodylek1313 ktory to Twoj cykl staran? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 01.06.06, 16:38 liwwia... to dopiero pierwszy.... Trochę pózno się "obudziłam" bo na karku 28 latek.... A dlaczego pytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 02.06.06, 11:09 Test negatywny, @ nadal nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
aga19821 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 02.06.06, 13:03 cześć dziewczyny czytałam wasze posty nie denrwujcie się że za 2 czy 6 razem wam nie wyszło my z mężem staralismy sie 1,5roku i nic dalismy sobie spokój aż tu nagle w miesiącu marcu wogóle nie patrzelismy na to czy to dni płodne czy nie przytulalismy się bez żadnego napięcia czy się uda czy znów pomyłka i się udało dziś jest 11 tydzień i 5 dzień ja dowiedziałam sie że bedziemy mieli maluszka jak byłam w 8 tygodniu dlatego niewarto sie przejmowac niepowodzeniami napewno wam sie uda bede trzymala kciuki powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylek1313 Re: Kto testuje w Dzień Dziecka :) 03.06.06, 09:42 Odpadłam..... @ mnei dziś rano nawiedziła... Wskakuję do staranek czerwcowych Odpowiedz Link Zgłoś