Dodaj do ulubionych

Rocznik 79 starający się lub juz postarający:)

22.05.06, 16:56
Witam kobitki.Jest jakas z tego roku co ja?
Obserwuj wątek
    • aniutka77 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 18:28
      To ja dzika pchła, 77 w nicku to dla szczęścia smile Dzidziusiowe już na taśmie
      produkcyjnej, także ja do tych już po staraniach, choć szczerze przyznam że
      specjalnie się nie starałam. Zaszłam w ciążę dokładnie w momencie gdy wywaliłam
      pieczołowicie wożony ze sobą test ciążowy. Jak trzeba było go w końcu zrobić,
      szukałam z głową w szafkach smile
      • mamadacja Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 18:43
        Ja też '79smile Synek ma już 4 latka a teraz właśnie testowałam i jestem w drugiej
        ciążysmile
        • kajami1 do mamadacja 23.05.06, 11:23
          Ja bardzo podobniewink
    • maruda79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 19:17
      Ja jestem z 79 - koncowka smile No i staram sie juz ladnych pare miesiecy - a
      jako, ze mam krotkie cykle niedawno zaczelam 11... Gratulacje, dla tych ktorym
      sie udalo!!!! smile
    • kaluha Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 21:42
      ja jestem. pierwszy miesiąc pracy nad bejbikiem. niecierpliwość moja zrobiła
      jeden test już, mimo że przed terminem spodziewanej @ jestem. ale dalej mam
      nadzieję, że w piątek się uda.
    • megisa1 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 21:53

cześć babeczki
      ja też jestem `79, "w oczekiwaniu" do września żeby w końcu zacząć starania wink))

jestem na etapie mierzenia temki wink i planowania, planowania, rozmyślania,
      allegro "dzieci", wózki, ubranka, ciążowe...

juz wpadam w mały stresik i nie mogę się doczekać...

mam nadzieje że będzie jak u mojej siostry rach ciach, forma zalana
      i już z głowy...bo jak to bedzie dłuzej trwało to chyba zbzikuję...

Mamuśki- moje gratulacje !!!

buźka
      • joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 22:51
        Ciesze się, że nas się tu ciut uzbierało.My równiez niespecjalnie się w tym
        miesiącu.Etap "allegro "dzieci", wózki, ubranka, ciążowe"smileteż mnie nie ominąłsmile
        Pozdrawiam wszystkiesmile
      • war_kos Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 00:07
        jakby za długo trwało to daj znać. postaram się pomóc.
        mi się udało dobrze przymierzyć i strzelić bramkę w pierwszym podejściu
    • kamilka27 ja tez!!!!!!!!!!:))) 23.05.06, 07:56
      Czesc dziewczyny!!ja juz czekam na mojego Bobaska, termin 27 pazdziernik!!Miałam
      szczescie bo pierwszy miesiac staran i trafiony!!!winkjestem z wielkopolski.

pozdrawiam
      • agatta-a1 Re: ja tez!!!!!!!!!!:))) 23.05.06, 07:59
        ja tez 79, staram się juz 8 miesięcy i nic!!!!!! konczy mi sie cierpliwość
    • andula_t Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 08:57
      ja też 79 smile

córka w drodze, termin na wrzesień.... a udało się chyba w 4 cyklu po
      odstawieniu tabletek.
      choć już wiem, że dziewczynka etpa wózków, allegro jeszcze do mnie nie dotarł smile
      • malwina79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 11:17
        Je też jestem z Waszego klanu roczników 79. Dzidziusia, mojego pierwszego
        urodzę we wrześniu. Już nie moge się doczekać. Udało nam się przy pierwszym
        podejściu, czego wszystkim życzę.
        Pozdrawiam Dominika.
    • lemurka3 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 12:22
      Ja też 79' a staranka zaczynamy od września, póki co "folikuję" od 2 tyg i
      czekam już z niecierpliwością na ten wrzesień smile
      Pozdrawiam
      Dominika
      • demika Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 12:28
        Ja też 79'.Synek Igor z sierpnia 2004 a obecnie jestem w 18tcsmile
        • adrasteaa Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 15:14
          Hej ja tez jestem z rocznika 79 dwie proby nie udane i teraz czekam na zielone swiatlo od gin moze juz w czerwcu bardzo bym chciala bo te czekanie jest okropne
    • mariken Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 15:54
      ja też '79 :o), trafiony-zatopiony w pierwszym miesiącu prób, rozdwajam się w
      listopadzie :o))

jestem z wawy

joaśka
    • niebieska.mama Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 17:47
      I ja! I ja jestem 79 smile

Mam już Karolinkę z lipca 2004, teraz jestem w 23 tyg. ciąży, termin na 21
      września - będzie Aleksander ( Wielki ) !!!
    • dvoicka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 20:11
      też jestem '79
      wlaśnie dziś zajrzałam na to forum po raz pierwszy po dwuletniej przerwie.
      kilka dni temu przyszło mi do głowy, żeby zamiast czekać do października, tak
      jak wcześniej zaplanowaliśmy z mężem, spróbować w następnym cyklu.
      nawet tak się szczęśliwie składa, że od ponad miesiąca systematycznie biorę kwas
      foliowy.
      więc może będziemy się tu spotykać...
      • kamilka1979 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 22:00

Witam
        Oczywiście rocznik 79,mam już synka Bartka urodzonego w maju 2004 ,a teraz od
        trzech miesięcy staramy się o rodzeństwo dla naszego malucha.
        Pozdrawiam Kamila

Oto mój synek:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=40678126&a=42119465
        • rilla79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 13:34
          Ja tez 79))Wlasnie zaczynamy pierwszy cykl staranek))
    • aania25 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 16:44
      Czesc, ja tez ten rocznik. Mam 3 letnia corcie Asie (wlasnie dzisiaj konczy 3
      latka). Jestem tez Mama Aniolka 21.05.05. No i juz od 9 miesiecy staramy sie o
      rodzenstwo dla corci, narazie niestety bezskutecznie. Pozdrawiam wszystkich i
      gratuluje tym ktorym sie udalo.
      Ania
      • joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 17:52
        To Twoja córcia obchodzi chyba tego samego dnia urodzinki i imieninkismile
        Pozdrawiam.
        • pitu_finka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 20:50
          Ja tez 79smile I tez rozdwajam sie w listopadziesmile Staralam sie 7 miesiecy,
          kiedy to allegro "dzieci" wózki itd mnie opętał. Przeszło jak ręką odjął po
          zaciążeniu. Na razie nie chce mi sie o tym myslec.
          • zanetad30 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 22:49
            Witam rocznik 79!Zazdroszcze wszystkim tym ktorym juz sie udalo.Ja jestem rok
            po odstawieniu tabletek i po 3 cyklu staran z testami owu,niestety jeszcze sie
            nie udalo.Teraz zaczelam pic ziolka i mam ogromna nadzieje ze w koncu sie
            uda.Moze macie jakies sposoby ktore mogly by pomoc?Pozdrawiam wszystkie ktorym
            juz sie udalo a starajacym cierpliwosci ktorej tak wiele potrzeba!
          • joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 23:17
            Powiem Ci, że i mi allegro pt.dzieci, wózki itp. przeszło od kiedy wiem, że
            jestem w ciąży.Pewnie, dlatego, że już wszystko dzieje się naprwade, nie trzeba
            marzyć ogladając ciuszki, wózeczki itp.Na to przyjdzie odpowiedni moment.
            A do dziewczynom starajacym się nadal życze powodzenia.
            • k111 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 07:19
              Też jestem ten rocznik na razie nie udało mi się staram się 3 lata
          • mariken Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 10:38
            mnie też się nie chce :o))) - znajomi wypytują czy mamy już wózek (pół roku
            przed porodem, matko...), łóżeczko, wybrane imiona.. a my? nic nie mamy, chyba
            w lipcu zrobimy mały remont, albo i nie?

pozdrówki,
            joaśka

ps bywasz na forum dla listopadówek? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?
            f=37458
            • mariken do pitu-finka :o))) 25.05.06, 10:40
              jeszcze raz link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37458
    • dominique.p Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 22:42
      Hello. Dołączam do Was - maj '79 smile Jestem z Gdyni. Właśnie zaczynam 29 tc, mam
      termin na 17 sierpnia. Będzie córeczka (najprawdopodobniej wink) - Maja.
      Staraliśmy się bardzo intensywnie przez 4 miesiące, a jak już zaczęłam, z
      powodu nieudanych prób, "łapać doła", okazało się, że jest fasolka smile))
      Pozdrawiam rówieśniczki i życzę powodzenia starającym się, a "dwupakom"
      szczęśliwego rozwiązania!!!
    • calineczka793 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 26.05.06, 10:01
      Ja również jestem z rocznika 79, o fasolke staralismy się od przeszło roku...w
      poprzedni pietek zrobiłam test, wyszedł pozytywnie, ale jeszcze się nie
      cieszyłam żeby później nie być zawiedzioną. Wczoraj i dzisaj ponowne teściki i
      znowu dwie upragnione kreseczki...w poniedziałek lekarz...to nasz pierwsza
      wymarzona, długo wyczekiwana, upragniona fasolka
      Pozdrawiam
      • cameltravel Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 27.05.06, 23:21
        hej ja tez 79 z końcówki- właśnie kończe 30 tc. mam już 2 dzieci - wow chyba
        zawyżam średnią babki do roboty wink toż to przyjemne ;D
        Ewa
    • maluszek79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 29.05.06, 14:23
      Witam

Ja też jestem rocznik 79 a praktycznie 80 bo urodziłam się w ostatnich dniach
      grudnia smile. Jeszcze nie staram się o dzidziusia chociaż była już jedna sytuacja
      że podejrzewałam ze jestem w ciąży. Etap rozgoryczenia i zawodu minął
      i "wrzuciłam na luz". Teraz skupiłam się na innych sprawach smile Co będzie to
      będzie.
      Uwielbiam te forum i dość często tu zaglądam, ale nie udzielam się zbyt czesto .

Pozdrawiam wszytstkie dziewczyny z rocznika 79 i nie tylko !

3majcie się!!
    • olgamod Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 12:46
      Witajcie!
      Ja rowniez 79`. Udalo sie za pierwszym razemsmile i juz jestem w 36 tygodniu.
      Julka ma sie urodzic kolo 28.06.
      Pozdrawiam wszystkie mamy i rzycze powodzenia starajacym sie,
      Olga
    • althea35 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 12:52
      Ja tez sie witam. Tez jestez z rocznika 79. Udalo nam sie po 9 miesiacach
      staran. Wlasnie zaczelismy 8 tc.
      Zycze wszystkim starajacym sie szybkiego zaciazenia!
      • tribeka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 23:17
        I ja też 79' po długich staraniach jestem w 25tc smile a w brzuszku siedzi słodka
        dziewczynka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka