joanna796 22.05.06, 16:56 Witam kobitki.Jest jakas z tego roku co ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka77 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 18:28 To ja dzika pchła, 77 w nicku to dla szczęścia Dzidziusiowe już na taśmie produkcyjnej, także ja do tych już po staraniach, choć szczerze przyznam że specjalnie się nie starałam. Zaszłam w ciążę dokładnie w momencie gdy wywaliłam pieczołowicie wożony ze sobą test ciążowy. Jak trzeba było go w końcu zrobić, szukałam z głową w szafkach Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 18:43 Ja też '79 Synek ma już 4 latka a teraz właśnie testowałam i jestem w drugiej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
maruda79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 19:17 Ja jestem z 79 - koncowka No i staram sie juz ladnych pare miesiecy - a jako, ze mam krotkie cykle niedawno zaczelam 11... Gratulacje, dla tych ktorym sie udalo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 21:42 ja jestem. pierwszy miesiąc pracy nad bejbikiem. niecierpliwość moja zrobiła jeden test już, mimo że przed terminem spodziewanej @ jestem. ale dalej mam nadzieję, że w piątek się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
megisa1 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 21:53 cześć babeczki ja też jestem `79, "w oczekiwaniu" do września żeby w końcu zacząć starania )) jestem na etapie mierzenia temki i planowania, planowania, rozmyślania, allegro "dzieci", wózki, ubranka, ciążowe... juz wpadam w mały stresik i nie mogę się doczekać... mam nadzieje że będzie jak u mojej siostry rach ciach, forma zalana i już z głowy...bo jak to bedzie dłuzej trwało to chyba zbzikuję... Mamuśki- moje gratulacje !!! buźka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 22.05.06, 22:51 Ciesze się, że nas się tu ciut uzbierało.My równiez niespecjalnie się w tym miesiącu.Etap "allegro "dzieci", wózki, ubranka, ciążowe"też mnie nie ominął Pozdrawiam wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
war_kos Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 00:07 jakby za długo trwało to daj znać. postaram się pomóc. mi się udało dobrze przymierzyć i strzelić bramkę w pierwszym podejściu Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka27 ja tez!!!!!!!!!!:))) 23.05.06, 07:56 Czesc dziewczyny!!ja juz czekam na mojego Bobaska, termin 27 pazdziernik!!Miałam szczescie bo pierwszy miesiac staran i trafiony!!!jestem z wielkopolski. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatta-a1 Re: ja tez!!!!!!!!!!:))) 23.05.06, 07:59 ja tez 79, staram się juz 8 miesięcy i nic!!!!!! konczy mi sie cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
andula_t Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 08:57 ja też 79 córka w drodze, termin na wrzesień.... a udało się chyba w 4 cyklu po odstawieniu tabletek. choć już wiem, że dziewczynka etpa wózków, allegro jeszcze do mnie nie dotarł Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 11:17 Je też jestem z Waszego klanu roczników 79. Dzidziusia, mojego pierwszego urodzę we wrześniu. Już nie moge się doczekać. Udało nam się przy pierwszym podejściu, czego wszystkim życzę. Pozdrawiam Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 12:22 Ja też 79' a staranka zaczynamy od września, póki co "folikuję" od 2 tyg i czekam już z niecierpliwością na ten wrzesień Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 12:28 Ja też 79'.Synek Igor z sierpnia 2004 a obecnie jestem w 18tc Odpowiedz Link Zgłoś
adrasteaa Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 15:14 Hej ja tez jestem z rocznika 79 dwie proby nie udane i teraz czekam na zielone swiatlo od gin moze juz w czerwcu bardzo bym chciala bo te czekanie jest okropne Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 15:54 ja też '79 :o), trafiony-zatopiony w pierwszym miesiącu prób, rozdwajam się w listopadzie :o)) jestem z wawy joaśka Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.mama Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 17:47 I ja! I ja jestem 79 Mam już Karolinkę z lipca 2004, teraz jestem w 23 tyg. ciąży, termin na 21 września - będzie Aleksander ( Wielki ) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 20:11 też jestem '79 wlaśnie dziś zajrzałam na to forum po raz pierwszy po dwuletniej przerwie. kilka dni temu przyszło mi do głowy, żeby zamiast czekać do października, tak jak wcześniej zaplanowaliśmy z mężem, spróbować w następnym cyklu. nawet tak się szczęśliwie składa, że od ponad miesiąca systematycznie biorę kwas foliowy. więc może będziemy się tu spotykać... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka1979 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 23.05.06, 22:00 Witam Oczywiście rocznik 79,mam już synka Bartka urodzonego w maju 2004 ,a teraz od trzech miesięcy staramy się o rodzeństwo dla naszego malucha. Pozdrawiam Kamila Oto mój synek:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=40678126&a=42119465 Odpowiedz Link Zgłoś
rilla79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 13:34 Ja tez 79))Wlasnie zaczynamy pierwszy cykl staranek)) Odpowiedz Link Zgłoś
aania25 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 16:44 Czesc, ja tez ten rocznik. Mam 3 letnia corcie Asie (wlasnie dzisiaj konczy 3 latka). Jestem tez Mama Aniolka 21.05.05. No i juz od 9 miesiecy staramy sie o rodzenstwo dla corci, narazie niestety bezskutecznie. Pozdrawiam wszystkich i gratuluje tym ktorym sie udalo. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 17:52 To Twoja córcia obchodzi chyba tego samego dnia urodzinki i imieninki Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 20:50 Ja tez 79 I tez rozdwajam sie w listopadzie Staralam sie 7 miesiecy, kiedy to allegro "dzieci" wózki itd mnie opętał. Przeszło jak ręką odjął po zaciążeniu. Na razie nie chce mi sie o tym myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetad30 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 22:49 Witam rocznik 79!Zazdroszcze wszystkim tym ktorym juz sie udalo.Ja jestem rok po odstawieniu tabletek i po 3 cyklu staran z testami owu,niestety jeszcze sie nie udalo.Teraz zaczelam pic ziolka i mam ogromna nadzieje ze w koncu sie uda.Moze macie jakies sposoby ktore mogly by pomoc?Pozdrawiam wszystkie ktorym juz sie udalo a starajacym cierpliwosci ktorej tak wiele potrzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 24.05.06, 23:17 Powiem Ci, że i mi allegro pt.dzieci, wózki itp. przeszło od kiedy wiem, że jestem w ciąży.Pewnie, dlatego, że już wszystko dzieje się naprwade, nie trzeba marzyć ogladając ciuszki, wózeczki itp.Na to przyjdzie odpowiedni moment. A do dziewczynom starajacym się nadal życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
k111 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 07:19 Też jestem ten rocznik na razie nie udało mi się staram się 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 10:38 mnie też się nie chce :o))) - znajomi wypytują czy mamy już wózek (pół roku przed porodem, matko...), łóżeczko, wybrane imiona.. a my? nic nie mamy, chyba w lipcu zrobimy mały remont, albo i nie? pozdrówki, joaśka ps bywasz na forum dla listopadówek? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html? f=37458 Odpowiedz Link Zgłoś
mariken do pitu-finka :o))) 25.05.06, 10:40 jeszcze raz link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37458 Odpowiedz Link Zgłoś
dominique.p Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 25.05.06, 22:42 Hello. Dołączam do Was - maj '79 Jestem z Gdyni. Właśnie zaczynam 29 tc, mam termin na 17 sierpnia. Będzie córeczka (najprawdopodobniej ) - Maja. Staraliśmy się bardzo intensywnie przez 4 miesiące, a jak już zaczęłam, z powodu nieudanych prób, "łapać doła", okazało się, że jest fasolka )) Pozdrawiam rówieśniczki i życzę powodzenia starającym się, a "dwupakom" szczęśliwego rozwiązania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 26.05.06, 10:01 Ja również jestem z rocznika 79, o fasolke staralismy się od przeszło roku...w poprzedni pietek zrobiłam test, wyszedł pozytywnie, ale jeszcze się nie cieszyłam żeby później nie być zawiedzioną. Wczoraj i dzisaj ponowne teściki i znowu dwie upragnione kreseczki...w poniedziałek lekarz...to nasz pierwsza wymarzona, długo wyczekiwana, upragniona fasolka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 27.05.06, 23:21 hej ja tez 79 z końcówki- właśnie kończe 30 tc. mam już 2 dzieci - wow chyba zawyżam średnią babki do roboty toż to przyjemne ;D Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
maluszek79 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 29.05.06, 14:23 Witam Ja też jestem rocznik 79 a praktycznie 80 bo urodziłam się w ostatnich dniach grudnia . Jeszcze nie staram się o dzidziusia chociaż była już jedna sytuacja że podejrzewałam ze jestem w ciąży. Etap rozgoryczenia i zawodu minął i "wrzuciłam na luz". Teraz skupiłam się na innych sprawach Co będzie to będzie. Uwielbiam te forum i dość często tu zaglądam, ale nie udzielam się zbyt czesto . Pozdrawiam wszytstkie dziewczyny z rocznika 79 i nie tylko ! 3majcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
olgamod Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 12:46 Witajcie! Ja rowniez 79`. Udalo sie za pierwszym razem i juz jestem w 36 tygodniu. Julka ma sie urodzic kolo 28.06. Pozdrawiam wszystkie mamy i rzycze powodzenia starajacym sie, Olga Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 12:52 Ja tez sie witam. Tez jestez z rocznika 79. Udalo nam sie po 9 miesiacach staran. Wlasnie zaczelismy 8 tc. Zycze wszystkim starajacym sie szybkiego zaciazenia! Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: Rocznik 79 starający się lub juz postarający: 02.06.06, 23:17 I ja też 79' po długich staraniach jestem w 25tc a w brzuszku siedzi słodka dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś