Dodaj do ulubionych

Testujemy 10/11/12 czerwca

06.06.06, 11:52
U mnie miesiączka regularna co 25 dni. W sobote, niedzielę lub poniedziałek
testuję. Jeszcze nie wiem który dzień wybrać smile Test już zakupiony - czeka.
Pzdr, Gosia.
Obserwuj wątek
    • alfa156 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:16
      Gosiu kciuki zawinięte mocno za ciebie i ten cholerny plastikowy patyczeksmile
      • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:20
        A co mi tam, podziękuję! eh big_grin
        • alfa156 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:27
          Nie wiem czy wiesz ale dziekowanie przynosi szczęście!!!
          • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:44
            To super, więc jeszcze raz dziękuję hehe ;P
            • alfa156 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:45
              odezwij się co i jak!!!
              • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 12:55
                Dam znać napewno smile Tylko zastanawiam się, którego dnia testować?
                A co u Ciebie alfa?
                • buzka5 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 13:13
                  Ja również trzymam kciuki.Powodzenia!!!
                • alfa156 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 13:15
                  a u mnie 5 dzień cyklu i luz totalny. Właśnie planuje Nam wakacje. Mąż się
                  zrósł i poszedł do pracysmile Zimno jak cholera i nie wiem kiedy to lato ma byc.
                  Olałam termometr, i wszelkie testy.smile
                  • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 13:58
                    buzka Tobie też dziękuję haha big_grin
                    alfa u mnie też pogoda beznadziejna, narzeczony w pracy, siedzę sama i szperam
                    po necie, eh, nawet nie ma gdzie pójść w taką pogodę smile
    • amoniaaa jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:11
      @ miała być w niedzielę a do tej pory cisza... więc mam nadzieję że się nie
      pojawi a wtedy w poniedziałek testuje... Trzymam za Ciebie kciuki. PS. Kiedy
      miałaś mieć @????
      • mb800 Re: jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:17
        Hejka ja też powinnam @ dostać w piątek, sobotę. Mam nadzieję że nie przyjdzie
        i będę testowac z Wami wink no i oczywiście na pozytyw wink
        Macie jakieś objawy? Bo ja właśnie tracę nadzieję. Od 3 dni boli mnie raz na
        jakiś czas brzuch i to tak jak na tą wstrętną@ crying mam przczucie że stały się
        troszkę twardsze piersi(a napewno ciepłe) ale nie mam żadnej otoczki i żadnego
        śluzu ciążowego (tak jak u większości) dlatego obawiam się że to jeszcze nie
        ten cykl okaże się szczęśliwym crying
        Ale jeszcze nigdy nie bolał mnie brzuch tak wcześnie przed @, zawsze pierwszego
        dnia.
        A co u Was?
        • amoniaaa Re: jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:24
          A mnie od tygodnia dziwnie bolał brzuch (już ustało) miałam taki jakbym balon
          miała w środku mimo iż nie jadłam nic "ciężkostrawnego"... Do tego jestem jakaś
          dziwna, nawet wczoraj z mężem o tym rozmawiałam, bo na każdym kroku dostaje ode
          mnie opinkol za nic w sumie. Wszystko mnie drażni, czasami chcę uciec gdzieś na
          tydzień i wszystko zostawić bez powodu. Do tego bolał mnie też bardzo biust tak
          jak zawsze na @, a 2 dni temu przestały.... Modlę się żeby @ nie nadeszła przez
          kolejne 9 miesięcy. Powodzenia dziewczyny.
        • syla27 Re: jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:28
          Witajcie,
          wąteki idealny dla mnie, ja testuję 11.06.
          Do mb800 w pierwszej ciąży brzuch też mnie tak pobolewał, że myślałam, iż na
          następny dzień @, ale nic z tego. Piersi też bolały normalnie jak przed
          miesiączką, ból utrzymywał się jeszcze ok 4 tyg - to była ciąża. Teraz też bolą
          mnie piersi, codziennie macam sie rano, czy aby nie przestały, gdyż to
          oznaczałoby dla mnie @. Jeśli do piątku nie przejdzie @ to kupuję test i czekam
          do niedzieli
          • amoniaaa Gratuluję ślicznej córeczki!!!! 06.06.06, 14:34
            Jest Boska smile Tylko "pozazdrościć" wink Powodzenia
          • mb800 Re: jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:36
            syla pocieszyłas mnie troszkę , dziękuję wink więc jeszcze nie wszystko stracone.
            A kiedy powinno być taki dużo tego sluzu? Jeszcze przed terminem@?? bo ja nie
            mam wcale tak dużo. Czuję mokro ale wkładki nie są bardzo hm "zużyte".

Syla to w takim razie testujemy we 2 wink chyba że ja nie wytrzymam i Cie
            wyprzedzę wink
            Trzymam kciuki za nas wszystkie
            • amoniaaa Re: jakby co to ja testuję 12 czerwca 06.06.06, 14:39
              no ja też testuję (w razie czego) 12 czerwca wink witajcie w klubie (żeby nie
              zapeszyć).
        • dziubasek_ona mb800 06.06.06, 14:29
          Z moich objawów to troszkę powiększone i bolesne (.)(.) Z prawej strony ból
          pachwiny. Nic poza tym smile
      • dziubasek_ona amoniaaa 06.06.06, 14:26
        amoniaaa w tą niedzielę mam dostać miesiączkę smile To będzie mój 25 dzień cyklu.
        Czemu dopiero w pn testujesz? A masz regularne cykle? Jak tak to testuj
        jutro smile Powodzenia! smile))
        • mb800 Re: amoniaaa 06.06.06, 14:32
          Amoniaaa testuj bo coś czuję że u Ciebie to będzie to... wink
          Dziubasek(mój imienniku) czy ty też masz imieniny w sobotę? bo ja chciałabym
          właśnie taki prezencik wink, pragnę z całego serca.
          Piersi to mnie nigdy nie bolały, teraz są nabrzmiałe i takie gorące...Ale
          brzuch to czuję prawei cały czas crying
          A od dwóch dni tak mnie wzdeło że spodni nie dopinam a nic nie jadłam takiego.
          Dół brzucha mam twardy i wzdęty crying
          • dziubasek_ona mb800 06.06.06, 14:36
            Tak mam imieniny w sobotę smile)) Też tak właśnie pomyślałam, że to byłby mój
            najlepszy w życiu prezent!!! Mój brzuch czasem lekko pobolewa, ale to nic
            takiego smile
          • amoniaaa Re: amoniaaa 06.06.06, 14:36
            poczekam jeszcze trochę bo w ubiegłym miesiącu @ spóźniła mi się prawie o 2
            tyg.... Muszę zachować spokój wink
            • dziubasek_ona Re: amoniaaa 06.06.06, 14:42
              aha no to chyba, że tak smile to trzeba czekać wink
        • amoniaaa Re: amoniaaa 06.06.06, 14:41
          w sumie zawsze miałam oki ale ostatnio mi się @ spóźniła o prawie 2 tyg. wiec
          wolę jeszcze trochę poczekać wink Dam wam znać co i jak.
    • dziubasek_ona a jak u Was z apetytem dziewczyny? 06.06.06, 14:44
      j/w
      • mb800 Re: a jak u Was z apetytem dziewczyny? 06.06.06, 14:46
        U mnie to bez większych zmian. Zawsze miałam apetyt i to na dziwne jedzonko,
        śledzie i ogórki było normą. Także póki co to nic się nie zmieniło.
        A u Ciebie?
        • dziubasek_ona Re: a jak u Was z apetytem dziewczyny? 06.06.06, 14:47
          ja mam apetyt na wszystko, nie ukrywam, że lubię dobrze zjeść, ale najem się i
          koniec a teraz chodzę i podjadam wszystko co popadnie, a o słodkim nie
          wspomnę uncertain
          • mb800 Re: a jak u Was z apetytem dziewczyny? 06.06.06, 14:49
            no to mnie ostatnio od słodkiego odrzuca, chociaż zawsze lubiłam słodycze tak
            tym razem wolę jakieś mięsko w to konto wink
            • amoniaaa Re: a jak u Was z apetytem dziewczyny? 06.06.06, 14:57
              A ja mam smaka na żurek i pomidorową i na inne różne rzeczy choć wcale nie jem
              dużo. No ale coś słodkiego to muszę mieć ostatnio każdego dnia wink
          • goldenek78 Re: a jak u Was z apetytem dziewczyny? 10.06.06, 19:43
            oj apetyt jest, a jakże!smile co 2h chce mi się jeść!
    • dziubasek_ona :) 06.06.06, 14:58
      Moja koleżanka, która zaszła 8 tygodni temu w ciążę, mówiła mi, że ciągle
      sterczały jej sutki i miała niesmak w ustach.
      • amoniaaa szkoda.. 06.06.06, 15:01
        że ja tak nie mam sad
        • dziubasek_ona Re: szkoda.. 06.06.06, 15:42
          Każda kobieta przechodzi ciążę inaczej, więc się nie martw na zapas amoniaaasmile
          Ja tam powiedziałam sobie, że "co ma być to będzie", jak się nie uda tym razem
          to innym napewno wink
    • syla27 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 15:48
      dziweczyny, nie nakręcajcie się. Nie da się inaczej - trzeba odczekać swoje.
      Te wszystkie objawy mogą, ale NIE MUSZĄ zwiastować ciąży. Mnie piersi bolą
      praktycznie w każdym cyklu, trwa to właśnie do pojawienia się miesiączki,
      apetyty też mam, bo kto ich nie ma, zapachy też różne czuję. Staram się jednak
      jak najmniej o tym myśleć, aby nie wzbudzać zbyt dużych nadziei. Jeśli nie
      dostanę okresu do czwartku (wtedy ból piersi będzie kończył swój 14 dzień) to
      wtedy rozbudzę na maxa nadzieję, gdyż u mnie maksymalnie ten ból wlaśnie tyle
      trwa. Jednak ostatnie 3 cykle kończyły się u mnie właśnie w okolicach 11 dnia
      każdego miesiąca, więc dla pewności ten test chcę właśnie w tym dniu.
      ...boszzz co ja pisze... nie wzbudzać nadzieji. Gdybym nie miala takowej,
      pewnie wcale bym tu nie zaglądała wink

...a córeczka to faktycznie udała nam się jak nic w życiuwink i nie musze chyba
      dodawać, ze jesta naszym najwiekszym skarbem
      • kamilka1979 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 16:07

Witam
        Dzisiaj jest mój 28dc,zazwyczaj mam cykle 31-32 dni, tak więc mam nadzieję ,że @
        nie pojawi się i będę testować 11 lub 12.Znając mnie pewnie nie wytrzymam i
        zatestuję wcześniej.Kurcze ,nakręcam się jak nie wiem,bo tak bardzo już bym
        chciała "zaciążyć".Z drugiej strony mam marne przeczucie,że w tym cyklu nic nie
        wyjdzie(to nasz 4 cykl starań)
        Pozdrawiam Kamila
    • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 06.06.06, 17:17
      No kobitki sporo nas! Życzę każdej II upragnionych kreseczek :]
      • vaisala ja też 06.06.06, 17:25
        dołączam się też do was.
        strasznie pobolewają mnie jajniki.już obiecałam sobie że jak nie będzie 2
        kreseczki to pójdę je przebadac.
        mówiłam ostatnio o tym lekarzowi a on nic.
        może to ból na ciążę!?
        życzę tego wam i sobie.
        buźka
        • syla27 A ja chyba wypadam 07.06.06, 08:16
          Dziś mija 14 dzień bólu piersi, no i dziś ten ból już nie boli, a to oznacza
          dla mnie że zbliza się nieuchronnie okres, jak jeszcze nie dziś to z pewnością
          jutro. No trudno sie mówi, mam już jedno dziecko, więc jakoś spokojniej
          podchodzę do nieudanej próby, tymbardziej, ze to dopiero pierwszy cykl naszych
          starań.
          Z jednego się cieszę: ta bolesność piersi jest dla mnie super wskaźnikiem moich
          dni płodnych i niepłodnych, a do tego bolesność tą poprzedza jeszcze ból
          owulacyjny. Od następnego cyklu włącze jeszcze do moich obserwacji pomiar tempki
          • amoniaaa Ciekawa jestem co dalej... 07.06.06, 10:30
            Wczoraj byłam u fryzjera na pasemkach (nie pierwszy raz), ale moja fryzjerka mi
            powiedziała że jeszcze nigdy tak długo nie musiałam mieć farby na włosach... wink
            Ucieszyłam się, ale.. rano jakiś dziwny śluz miałam, jakby brązowe upławy.
            Diabli wiedzą. Nigdy tak nie miałam bo zazwyczaj od razu miałam @... Czekam
            dalej, choć emocje trochę opadły i chyba nic z tego znowu nie będzie sad Trzymam
            za resztę kciuki!!!!
    • dziubasek_ona a ja choja :( 07.06.06, 11:45
      Cześć dziewczyny.
      Mnie dziś choroba na łopatki rozłożyła. Gajdło mnie boji i kataj mam sad(( Za
      długi wczoraj chyba spacer miałam. Muszę się kurować.
      Miłego dnia wszystkim życzę, pzdr, Gosia.
      • vaisala ja kupiłam ... 07.06.06, 17:40
        już dzisiaj teścik i schowałam go w szufladzie,mam nadzieje ze wytrzymam do
        planowanej@.
        pozdrowionka
      • vaisala Re: a ja choja :( 07.06.06, 17:41
        oczywiście szybkiego powrotu do zdrowia!
        • dziubasek_ona Re: a ja choja :( 07.06.06, 18:46
          dziękuję, gardło mi rozsadza, nieciekawie to widzę sad
          • vaisala Re: a ja choja :( 07.06.06, 19:15
            doskonale cię rozumiem.
            jestem alergikiem i dla mnie teraz jest najgorszy okres!
            cały czas piecze mnie gardło,tak jakbym była chora.
            pozdrowionka
            • fantaisie Re: a ja choja :( 07.06.06, 19:23
              Dziubasku, to też może być objawsmile wiele babek myślało, że się rozchorowała, a
              potem okazywało się, że to ciążasmile więc.... tego Ci na pewno gorąco życzę!!!
              Pozdr.
              • dziubasek_ona Re: a ja choja :( 07.06.06, 20:01
                fantaisie wątpię, że to objaw, ponieważ narzeczonego brat mnie zaraził bo też
                teraz choruje i zamiast leżeć w łóżku to kręcił się wczoraj po domu no i
                dopadło i mnie! A tak wogóle to wczorajszy 2 godzinny spacer mnie doprawił uncertain
                Biorę polopirynę S, coś na gardło, krople do nosa i wskakuję do łóżka.

Spokojnego wieczoru i dobrej nocy wszystkim życzę, do jutra, pa!
                Gosia.
    • dziubasek_ona kuntakinte 08.06.06, 11:24
      Cześć dziewuszki.

Jak dziś samopoczucie? Mnie gardło przestało boleć, ale za to katar się pojawił
      i krew z nosa mi leci sad Na przemian gorączka - osłabienie - gorączka -
      osłabienie...nie mam już sił!

A jeśli chodzi o objawy to nie mam już żadnych, wszystko mi ustąpiło i nic mnie
      nie boli, straciłam chyba już nadzieję, że się udało i jest mi to obojętne.

3majcie się, miłego dnia, Gosia!
      • syla27 Re: kuntakinte 08.06.06, 11:47
        u mnie też nadal nic, dziś rano tak jakbym czuła pobolewanie na okres, ale
        jeszcze nic nie przyszło, piersi też mnie przestały boleć, pewnie jutro
        dostanę@ sad(
        • dziubasek_ona Re: kuntakinte 08.06.06, 12:18
          Mnie ani brzuch ani piersi nie bolą, pomimio tego, że są trochę powiększone,
          ale na okres zawsze są takie. No cóż widocznie nie pisane mi jeszcze dziecko smile
          Miesiączka ma termin na niedzielę, ale zobaczymy jak to się potoczy. Mam
          jeszcze 3 dni...
          • kamilka1979 A ja nie wytrzymałam i ......... 08.06.06, 12:23

zrobiłam dzisiaj test,czyli mojego 30dc i test jest pozytywny!!!
            Ucieszyłam się bardzo,ale też przestraszyłam,bo tak naprawdę mogę jeszcze dostać
            @ i to by znaczyło,że to ciąża biochemiczna.
            Oczywiście jak zobaczyłam test to od razu zaczął boleć mnie brzuch(jak na
            okres)i tylko latam i sprawdzam czy wszystko OK.Narazie nikomu nie mówię ,tylko Wam
            Trzymam kciuki za Was i za siebie.
            Pozdrawiam Kamila
    • dziubasek_ona tempka 08.06.06, 12:20
      aha a dziś o 6:00 mierzyłam sobie temperaturę i miałam 36,8 marnie to widzę
      heh smile
      • amoniaaa Odpadam.... 08.06.06, 12:32
        Już nie muszę testować.... Nadeszła @!!!! Brzuch boli strasznie i ogarnia mnie
        dół... sad Wskakuję na czerwcowe starania. Powodzenia kobitki. Życzę więcej
        szczęścia niż ja mam....
        • dziubasek_ona Re: Odpadam.... 08.06.06, 12:37
          amoniaaa wiedziałam, że ten parszywy brązowy śluz oznacza okres :[ wrrrr! Głowa
          do góry laska, przyjdzie taki dzień, że będziemy szalały ze szczęścia big_grin
          3maj się ciepło kiss
          • amoniaaa Re: Odpadam.... 08.06.06, 12:44
            Ja ja po ciuchu miałam nadzieję że to nie to co zwykle... Muszę wyluzować bo
            zwariuję. Teraz będziemy działać 10ty raz... Trochę smutne, bo już moja
            teściowa sugeruje że mamy iść do lekarza (jakoś moja mama nie mówi mi takich
            rzeczy - jest bardziej taktowna)... Smutno słuchać od znajomych: "kiedy w końcu
            coś będzie???" Zero taktu dookoła sad(((( Smutno mi...
            • dziubasek_ona amoniaaa 08.06.06, 13:22
              Nie przejmuj się teściową, żyj własnym życiem a napewno przyjdzie kolej i na
              Ciebie smile
              • amoniaaa Re: amoniaaa 08.06.06, 14:47
                Masz rację, tylko dlaczego niektórzy są tak tępi i nie wiedzą że takie słowa
                mogą zaboleć... Rozmawiałam o tym z moim mężem i powiedział że tymi
                jej "żartami" nie mam się przejmować i to wszystko olać wink Grunt to kochany
                mężuś <jupi>
                • dziubasek_ona Re: amoniaaa 08.06.06, 15:00
                  "Dlaczego niektórzy są tacy tępi" to się nigdy nie dowiesz...Najważniejsze, że
                  masz w mężu wsparcie, to się liczy! smile
                  • amoniaaa No i jeszcze jedno ;) 08.06.06, 15:05
                    Dobrze, że Was mam kochane kobitki, bo bez Was też bym oszalała wink Trzymajmy
                    się razem!!!!!!!
                    • vaisala Re: No i jeszcze jedno ;) 08.06.06, 15:25
                      mogę ci podać rękę z tym nietaktem teściów i innych.
                      ślub wzieliśmy we wrześniu 2005,a wcześniej byliśmy 6 lat ze sobą.
                      od dłużego czasu słyszę tylko kiedy dziecko,może z nami coś jest nie tak!?
                      bo niedługo będę babcią i będzie za póżno.
                      a co to ich wszystkich obchodzi!!!!!!prawda?! to jest tylko nasza sprawa.
                      pozdrawiam!
                      na razie czekam wytrwale z testowaniem
                      • amoniaaa Re: No i jeszcze jedno ;) 08.06.06, 15:29
                        My też mieliśmy ślub we wrześniu a dokładnie 3go wink Co do dziecka to bardzo
                        byśmy chcieli, ale - jak to mówi moja mama - wszystko w swoim czasie. Wkurzają
                        mnie głupie hasła, bo odpowiadanie na głupie pytania nie należy do
                        przyjemnych... Będzie to ich ponformujemy!!!! Czyż nie? Całe życie z
                        wariatami.... Trzymaj się dzielnie.
    • syla27 a co u innych dziewczyn 08.06.06, 15:18
      dziewczyny, co u was słychać.
      Ja mam właśnie 29dc, piersi w sumie przesały mnie boleć, tylko nie wiem czemu
      jeszzce nie pojawiła się @, pewnie jutro, ale mam nadzieję, że nie, jak jutro
      nie dostanę to kupuję teścik, i pewnie w sobote rano już go wypróbuję, bo do
      niedzieli nie wytrzymam
      • dziubasek_ona Re: a co u innych dziewczyn 08.06.06, 18:37
        syla27 u mnie ból też ustąpił i piersi i jajnika, nie wiem czy tak powinno być?
        • syla27 Re: a co u innych dziewczyn 09.06.06, 08:06
          u mnie dziś też nic, piersi już nie bolą, nawet już nie mam złudzeń tak jak
          wcześniej. Nic jednak też nie czuję aby szło na okres. W pierwszej ciąży piersi
          bolały mnie przez 6 tygodni. A może tym razem będzie inaczej? Zobaczymy
          • vaisala odpadam... 09.06.06, 14:24
            włśnie wczoraj dostałam okres.
            no to kolejny miesiąc starań.
            pzdrawiam
            • amoniaaa Re: odpadam... 09.06.06, 14:34
              Witam w klubie ja też wczoraj dostałam wink Nie martw się.
              • vaisala Re: odpadam... 09.06.06, 14:35
                napisałam do ciebie na staraniach czerwcowych.
                • amoniaaa Re: odpadam... 09.06.06, 15:23
                  miałam dostawę w sklepie i nie mogłam od razu odpisać ale już napisałam wink
    • syla27 czuję znajome pobolewanie podbrzusza :-(( 09.06.06, 15:38
      no i chyba do mnie również zawita@. Czyję już jak mnie kręci w podbrzuszu
      • amoniaaa Znam to doskonale 09.06.06, 15:41
        od wczoraj się męczę... Kolejny miesiąc do tyłu uncertain
    • dziubasek_ona Testujemy 10/11/12 czerwca 09.06.06, 22:52
      vaisala, przykro mi sad

syla27 pobolewanie w podbrzuszu powiadasz...a @ miała przyjść dziś czy jutro?

Mnie od popołudnia znowu bolą piersi i sutki, ale do ndz (@) jeszcze 2 dni uncertain
      Spokojnej nocy kobietki! Śpijcie smacznie, Gosia.
    • amoniaaa No i jak tam testowiczki??? 10.06.06, 10:49
      Jestem ciekawa więc piszcie ile macie kreseczek !!!!!!!!!!!! Powodzenia wink
      • dziubasek_ona No i jak tam testowiczki??? 10.06.06, 10:57
        Właśnie miałam też napisać i spytać kto wogóle testuje smile Ja w pn jak okres się
        nie pojawi. Czy ktoś jeszcze? smile
        • amoniaaa Ja chyba jednak dziś 10.06.06, 11:12
          mimo że od 3 dni mam @ to zrobię ten test bo wiele czynników przemawia za tym
          że coś jest ze mną nie tak... W dodatku wczoraj moja kumpela, która jest
          chodzącym "medium" napisała mi smsa że miała "wizję" i że widzi ciąże przy
          mojej osobie wink A uwierzcie mi że co ona powie to tak jest... i wcale się nie
          nakręcam. Jest m niedobrze z rana, bulgoce mi w brzuchu, @ jakby od wczoraj
          odchodziła i znowu miała spore spóźnienie, itd....
          • monia_82 Re: Ja chyba jednak dziś 10.06.06, 11:16
            Kurna chata to testuj!!! smile))
            Trzymam kciuki!! No i oczywiście daj znać!!

Pozdrawiam smile
            • amoniaaa Dam znać w poniedziałek 10.06.06, 11:19
              bo neta mam w sklepie a jutro nie pracuję wink Trochę dygam bo serio coś dziwnego
              się ze mną dzieje. Ważyłam się wczoraj i bez odchudzania schudłam prawie 3
              kg... Kumpela mówiła że też tak miała: @ normalnie co miesiąc choć
              bardziej "ubogi" i schudła... Wypisz wymaluj u mnie wink
              • monia_82 Re: Dam znać w poniedziałek 10.06.06, 11:22
                Wszystko dobrze wróży smile
                Życzę z całego serca II kresek (nawet tej drugiej bladej)

Trzymam kciuki i na wieści w poniedziałek smile
    • dziubasek_ona Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 10.06.06, 11:52
      U mnie katar króluje w nosie i mam go już dość! Poza tym nabrzmiałe bolące
      piersi i sutki, szczególnie wieczorem robią się baloniaste smile Bóli podbrzusza
      jak narazie nie mam, a z tego co pamiętam to dzień przed miesiączką już się
      pojawiały. Mam głęboką nadzieję, że jutro okres się nie pojawi sad

A jak u Was dziewczyny? Jak samopoczucie?
      • monia_82 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 10.06.06, 11:58
        A u mnie jak pisałam wcześniej, żadnych konkretnych objawów ani na ciąże ani na
        @. Dzisiaj jest 40dc, w związku z tym, że cykle mam nieregularne chce poczekać
        jeszcze z testowaniem może do środy (jesli wczesniej sie nie zjawi @)
        Jedynie jestem strasznie śpiąca, i jakaś taka zmęczona - nic mi sięnie chce.
        Acha i cały czas bym coś jadła.

To chyba tyle
        Pozdrawiam
        :o)
        • agnieszka_z-d Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 10.06.06, 18:55
          Monia - a może poczekaj do Bożego Ciała (do czwartku)?? To zatestowałybyśmy
          razem...wink)) Bo ja mam żelazny zamiar testować w czwartek. Oczywiście o ile
          żadna @ mi się w międzyczasie nie przyplącze...
        • mamastaska Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 11.06.06, 20:51
          no to u mnie tak się zaczęłowink)))))
    • amoniaaa ;) 10.06.06, 12:11
      Właśnie odwiedziła mnie siostra w sklepie i poszła do sklepu więc poprosiłam ją
      żeby od razu kupiła mi test... Może dziś się czegoś dowiem big_grin Trochę dygam...
      No i dziwnie wciąż boli mnie brzuch sad diabli wiedzą!
      • dziubasek_ona Re: ;) 10.06.06, 12:12
        amoniaaa może poczekaj z testem do jutra, zrób go z rana?
        • amoniaaa właśnie o tym myślałam ;-) 10.06.06, 12:14
          Właśńie sobie tak myślałam haha i masz rację zrobię rano żebym nie musiała
          powtarzać big_grin
          • dziubasek_ona :-) 10.06.06, 12:16
            No i odrazu daj znać co i jak?! Jeju mnie tak piesi i sutki swędzą, że masakra
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ratuntuuuu uncertain
            • amoniaaa Re: :-) 10.06.06, 12:18
              a mnie jakoś dziwnie boli wciąż brzuch sad oddałam mojej siostrze bułkę z szynką
              bo jak ugryzłam to myślałam że zaraz zwrócę uncertain Chętnie zjadła moje śniadanko i
              mówi że pyszna ta bułeczka wink Jedno jest pewne - ona nie jest w ciąży haha wink
              • dziubasek_ona amoniaaa 10.06.06, 15:52
                test już zakupiony? smile
                • kropcia1 Re: amoniaaa 10.06.06, 18:26
                  Dziubasek trzymam kciuki!!!!I za wszystkie testującesmile
                  • dziubasek_ona kropcia1 10.06.06, 18:39
                    O i kropcia się odezwała! 3maj mocno kciuki, żeby miesiączka jutro nie
                    przyszła smile
                    • goldenek78 Teścik 10.06.06, 19:41
                      Ja wczoraj testowałam, bo już nie mogłam się doczekać, tym bardziej, że non stop
                      tylko siedzę na tym forum i czytam.
                      Zrobiłam test ... dwie kreseczki!!!! HUUUUURA!!
                      To nasze pierwsze dzidzi i pierwsze staranie się o nie.
                      • dziubasek_ona goldenek78 10.06.06, 20:19
                        goldenek78 gratuluję!!! big_grin
                        Jeśli można wiedzieć, w którym dniu cyklu zrobiłaś test?

Pzdr, Gosia.
                        • syla27 Re: goldenek78 10.06.06, 22:34
                          gratuluję, ja niestety tak jak się spodziewałam dostałam wczoraj po południu
                          okres - pierwszy raz w życiu przyszedł po południu!!! Jednak u mnie piersi są
                          dobrym barometrem - jak przestają boleć to znaczy że okres jest nieuchronny
    • viwka Forum "Luty 2007" zaprasza ;) 10.06.06, 23:09
      Też w tym tygodniu miałam tescik.. I Zdaliśmy wink
      • kamilka1979 Pozytywny!!! 11.06.06, 08:19

Ja zrobiłam test już w czwartek ,to był 30dc(przy cyklach 31-32dni)no i udało
        się,po czterech miesiącach starań.
        Oby wszystko było dobrze!
        Pozdrawiam Kamila
        src="bd.lilypie.com/UPiLp2.png"
        • dziubasek_ona a u mnie... 11.06.06, 11:37
          Cześć dziewczyny.
          Ja jeszcze nie testuję, dziś jest dzień mojej @, więc pozostaje mi cierpliwie
          czekać do jutra smile Sutki niesamowicie mnie bolą i tempka 37,2 st.
          Pzdr, Gosia.
          • nadya22 Re: a u mnie... 11.06.06, 19:21
            Dziubasku oby się udało smile Dalej jedziesz na Bromergonie??
            • dziubasek_ona Re: a u mnie... 11.06.06, 22:18
              Jasne, że dalej jestem na Bromergonie smile A tak na marginesie to miesiączkę od
              prau miesięcy mam regularną i dziś miała się pojawić, ale jej nie ma big_grin Jeju
              może nam się udało!!! We wtorek robię test, jutro jeszcze odpuszczę. 3majcie
              się pa, Gosia.
    • amoniaaa Zdaję relację ;) 12.06.06, 10:46
      Testu nie "zaliczyłam"... Tzn. nie chcę panikować ale tak jakby słabiutka
      kreseczka była, ale to moje zwidy może...Ustalmy że nic nie było. Zaczełam
      mierzyć temp. i spada więc z pewnością nic nie jest. Tyle że moja @ trwała 2
      dni a trzeciego to już śladu po niej nie było!!!! W środę idę do gina choćby
      nie wiem co.NIe wiem co to za anomalia u mnie ostatnio sad Acha a w czwartek
      jedziemy z mężem i moją mamą na "wycieczkę" na Jasną Górę.... Pomodlę się za
      Was wszystkie no i za mnie oczywiście big_grin Nie raz tam byłam i "efekty" są
      rewelacyjne!!!!
      • monia_82 Re: Zdaję relację ;) 14.06.06, 17:19
        Kurde miałam awarie neta sad dlatego dopiero teraz sie odzywam.
        U mnie bez wiekszych zmian - (.)(.) zaczeły mnie boleć ale często tak mam przed
        @. Testu nie zrobiłam bo miałam taki młyn od poniedziałku, że szkoda gadać.
        Dzisiaj wieczorkiem podjade do apteki i jutro z rańca zrobie.
        Mam jednak dziwne przeczucie, ze @ sie zbliza - może nie bede musiała jutro
        testować.
        Postanowiłam mierzyć od jutra temp. Zobaczymy co z tego wyjdzie
        Fajnie, ze wspomozesz nasze starania modlitwą - dzięki
        Pozdrowionka
        • monia_82 genialne przeczucie 15.06.06, 07:27
          Nie musiałam testowac bo z rana wyprzedziła mnie wredna @
          Nie powiem żeby mi nie było ciut żal ale jakoś nastawiałam się na to,że za
          pierwszym razem się nie uda - byłoby za pięknie smile
          Dzisiaj 1dc i i trzeba przygotowywac się do 2 cyklu starań
          Pozdrawiam
    • dziubasek_ona Udało się :) 13.06.06, 07:50
      Robiłam dziś test - II krechy, jestem w ciąży smile
      • amoniaaa Huuuuuuuraaaaaaaa 13.06.06, 08:26
        Wielkie gratulacje. Cały czas trzymałam za Ciebie kciuki!!!!!! Ale się cieszę.
        Możesz mi przypomnieć jak długo się staraliście? No i jakie masz te objawy
        teraz jak już jesteś pewna na 100%???? Buziaczki i dużo zdrówka Wam życzę
        <jupi> Ale jaja. Super.
        • kropcia1 Re: Huuuuuuuraaaaaaaa 13.06.06, 08:57
          Ale jazdasmile))) Super!! Gratuluje...Będę Cię odwiedzać na lutówkach a TY wpadnij
          do mnie czasem na styczniówkismile))W końcu niewiele czasu nas różnismile) Pozdrawiam
          • dziubasek_ona Re: Huuuuuuuraaaaaaaa 13.06.06, 09:15
            Ok smile Jeju, nie mogę się otrząsnąć normalnie big_grin
            • nadya22 Re: Huuuuuuuraaaaaaaa 13.06.06, 14:09
              Gratuluje smile Miałaś zdać relacje także na folikówkach - zapomniałaś??hihi ale
              przecieki i tak były big_grin I już wiemy smile
        • dziubasek_ona Re: Huuuuuuuraaaaaaaa 13.06.06, 09:12
          Staraliśmy się od marca. Z objawów to:
          - nabrzmiałe i bolące piersi,
          - powiększone i baaardzo bolące sutki,
          - temperatura w pochwie powyżej 37 st. utrzymująca się od dłuższego czasu,
          - rozszerzył mi się pępek parę dni przed spodziewaną miesiączką smile

To wszystko smile Pozdrawiam i dziękuję za kciuki! big_grin

• erbarmanka Re: Huuuuuuuraaaaaaaa 21.06.06, 22:52
          Aha, dziubasku-jeszcze jedno pytanie. Napisz,czy w ciąży pojawia się jakiś śluz
          i jak on wygląda. Pozdrawiam, papap
      • erbarmanka Re: Udało się :) 15.06.06, 18:41
        Dziubasku, gratuluję. Pamiętasz mnie jeszcze??? Ty, kropcia i ja zmagamy sie od
        tamtego miesiąca. Zaciążyła kropcia, teraz TY, więc w pzryszłym cyklu czas na
        mnie,cio??? hihih Szczerze mówiąc czekam na efekty! Albo na @ albo na 2 krechy.
        Miałabym kilka pytań do Ciebie, ale moze innym razem-dorwiemy sie necie.
        Gratuluję i trzymamm kciuki
        pa, kasia
        • dziubasek_ona erbarmanka 15.06.06, 22:43
          Jasne, że pamiętam Cię erbarmanka big_grin
          Tak dokładnie, teraz kolej na Ciebie! Łap fluidki
          ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Który dzień cyklu masz?

Jutro przed południem wyjeżdżam na weekend i na necie będę w pn od rana, więc
          śmiało pytaj co chcesz smile
          Udanego i owocnego weekendu Ci życzę, pozdrawiam i do sklikania, Gosia tongue_out
          • kropcia1 Re: erbarmanka 16.06.06, 09:08
            Erbarmanka oczywiscie,że teraz kolej na Ciebiesmile)) Więc trzymam mocno
            kciukismile)) Ja tam właśnie się męczę z mdłościami...mam wrażenie, że nigdy nie
            przejdąsmile)) pozdrawiam Was dziewczynysmile)
    • misia9944 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 13.06.06, 14:24
      Dziubasku Gratuluje idziemy chyba łeb w łeb smile hehe.
      Trzymaj sie, Jestem z WAMI.
      • erbarmanka Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 21.06.06, 22:46
        Witajcie dziubasku i kropciu,
        nie pisałam, bo znów pzreżywałam swoją porażkę. Obiecałam sobie , że nie będę
        robić testu wczesniej, niż w dniu spodziewanej @. Spodziewałam się jej w
        poniedziałek.Nie pzryszła, ale pojawiło się plamienie, czyli zwiastun @ i we
        wtorek dostałam sad Zaczynam bardzo pzreżywać nieudane próby. Zaczynają mi sie
        teraz wakacje, więc odpocznę trochę, będzie mniej nerwów, będę miała czas na
        wizyty u lekarzy i moze zdecyduję się na monitoring? Dziewczyny, trzymajcie za
        mnie kciuki, bo tak bardzo pragniemy z mężem tej dzidzi. A ja załamuję się z
        cyklu na cykl bardziej. POMOCY crying
        pozdrawiam Was moje drogie. Aha, dziubasku, napisz więcej o tych Twoich
        pierwszych zauważalnych objawaw. Były w ogóle takowe???
        Kasia
        • kropcia1 Re: Testujemy 10/11/12 czerwca 22.06.06, 08:03
          Erbarmanko jak masz możliwość to idź na monitoring to znacznie zwiększa
          szansę...pozatym mi też cieżko było się starać , gdy nic nie robiłam , żeby
          zwiększyć szanse...każde zrobione badanie to krok do przodu...ja takich kroków
          musiałam zrobić sporo zanim się doczekałam...dobrze, że wcześnie zaczęłam
          działać....pozdrawiam
          • dziubasek_ona kropcia1 22.06.06, 11:38
            cześć kobietko, co słychać? nic się nie odzywasz ostatnio smile
        • dziubasek_ona erbarmanka 22.06.06, 11:37
          Witaj smile
          Przykro mi, że znowu Ci się nie udało uncertain Może warto wybrać się na ten
          monitoring? Wydasz niewiele a szanse i nadzieje będą duże big_grin

erbarmanka z pierwszych objawów jakie miałam to powiększone, bolące piersi i
          sutki gdzieś z 3 dni po owulacji. Śluz pojawił mi się 3 dni przed terminem @ no
          i oczywiście po owulacji temperatura w pochwie powyżej 37 st.
          • dziubasek_ona Re: erbarmanka 22.06.06, 11:37
            enter za szybko smile

Pozdrawiam Cię erbarmanka i życzę powodzenia wink
        • dziubasek_ona erbarmanka 22.06.06, 11:37
          Witaj smile
          Przykro mi, że znowu Ci się nie udało uncertain Może warto wybrać się na ten
          monitoring? Wydasz niewiele a szanse i nadzieje będą duże big_grin

erbarmanka z pierwszych objawów jakie miałam to powiększone, bolące piersi i
          sutki gdzieś z 3 dni po owulacji. Śluz pojawił mi się 3 dni przed terminem @ no
          i oczywiście po owulacji temperatura w pochwie powyżej 37 st.
          • erbarmanka Re: erbarmanka 22.06.06, 19:06
            Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Będę starała się umówić z moim lekarzem, ale
            wiem,ze 20 zcerwca wyjechał na urlop i bedzie dopiero około 7 lipca. Tylko to
            będzie już po mojej owulacji.A ja barzdo nie chciałąbym zmieniać mojego
            lekarza. Nie wiem, jak to zrobic? chyba zaczne od badan na wlasna reke typu:
            poziom prolaktyny itd. A wlasnie, jakie jeszcze badania trzeba zrobic,zeby
            wykryc, co sie dizeje z moim organizmem? Ratujcie, dizewczyny! Bo zaczynam
            ostroi działac.A pod koniec wakacji chce byc juz szczesliwie oczekującą! no
            Buzka dla was, "Grubasy" hihih ;P
            • kropcia1 Re: erbarmanka 22.06.06, 20:31
              W 3 dc zbadaj sobie FSH i LH....prolaktyne obojętnie w którym dniu - zrób ją z
              obciążeniem też...moze w sumie najlepiej zacznij od tej prolaktyny....i jeszcze
              dobrze by było zrobić progesteron 7 dni po prawdopodobnej owulacji...będziesz
              miała gwarancję, że masz owulacjęsmile) To wszystko narazie....

Dziubasek jak się czujesz???Jak objawy teraźniejsze? coś się zmieniło?
              • kropcia1 Re: erbarmanka 22.06.06, 20:35
                acha ten poziom progesteronu poprostu pokazuje czy doszło do owulacji czy
                nie... i jak umiesz namówić meża, to niech idzie na badanie nasionek....każdy
                lekarz proponuje najpierw zaczać od badania męża...mój był , a potem chodził
                dumny, że ma dobre plemniczkismile)))
                • erbarmanka Re: erbarmanka 22.06.06, 23:45
                  Dzięki, kropciu. Zrobię jak mówisz. Nie wiem, co to za badanie w 3dc. Ale inne
                  już spisałam i od następnego tygodnia zacznę działać. A z męzem nie będzie
                  problemu. pragnie równie mocno tej dzidzi jak ja, więc nie musze go nawet
                  namawiać,musze się tylko zorientować, gdzie u nas robi się to badanie. Dzięki
                  raz jeszcze smile
                  Pozdrawiam wasze powiekszone grono - szczęściary smile hihi
                  • kropcia1 Re: erbarmanka 23.06.06, 09:07
                    te badania w trzecim dniu cyklu robi się by określić stosunek LH do FSH.
                    Najlepiej gdy wynosi ok. 1 ....wszelkie odchylenia od normy trza leczyć , bo
                    utrudniają zapłodnienie... ale najlepiej gdy zaczniesz od prolaktyny,
                    progesteronu i badań meżasmile)) powodzenia i informuj o wynikach...
                    Acha przed zbadaniem prolaktyny pamietaj o przynajmniej jednodniowej
                    wstrzemięźliwości od sexu, musisz być na czczo, i zrelaksowana, unikaj wysiłku
                    fizycznego....bo te wszystkie sprawy fałszywie zawyżają wynik...
                    Babdani nasienia robi się w laboratorium, musisz tylko sprawdzić czy jest to w
                    ofercie....często materiał można oddać w domu, tylko do godziny trzeba go
                    dostarczyć na miejsce...
                    • dziubasek_ona hej dziewczyny 23.06.06, 09:29
                      u mnie bez zmian smile czuję się dobrze i oby tak dalej! dziś jedziemy z moim M.
                      do moich rodziców na weekend smile W pn lub wt idę porobić wszystkie badania. 4
                      lipca idziemy zobaczyć serduszko big_grin jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie,
                      w swoim tel. komórkowym na tapecie mam zdjęcie z USG mojej kruszynki,
                      zwariowałam nie? smile))

erbarmanka widzę, że kropcia1 już dała Ci wskazówki odnośnie badań, więc do
                      roboty smile mój ukochany też robił badanie nasienia, wyszło super. ja robiłam
                      prolaktynę, progesteron, cytologię, hormony, USG tarczycy, to chyba wszystko confused

Pozdrawiam Was podwójnie smile))
                      • kropcia1 Re: hej dziewczyny 23.06.06, 12:05
                        hej! Dziubasek ja też ide na USG 4 lipca...już się nie mogę doczekać, bo to
                        ważne USG....dowiem się czy wszystko jest ok....
                        U mnie mdłości się zaczęły w 7tc...ale lekkie....teraz jestem w 10 i jest coraz
                        gorzej....dziś całe rano po śniadaniu się zwijałam z bólu żołądka...szkoda
                        gadać...mam nadzieję, że Cię ominą wszelkie sensacje...a i jem non stop...
                        głównie kapuste kiszoną pod różną postaciąsmile))

Erbarmanka zapomniała, ze warto by też zrobić razem z prolaktyną TSH
                        tarczycy...tarczyca często nie pozwala zajść w ciążę...
                        • amoniaaa hi hi hi 23.06.06, 12:07
                          No to czuję że synuś będzie. Moje siostry ciągle zajadały coś kwaśnego wink
                          • rena78 Re: hi hi hi 23.06.06, 13:35
                            witajcie troszkę się nie odzywałam a tu takie zmiany gratuluję dziubaseksmile
                            erbarmanka dla ciebie też fluidki ode mnie pozdrowionka
                            • dziubasek_ona hi hi hi 23.06.06, 14:18
                              dzięki rena78 smile
                              • erbarmanka Re: hi hi hi 25.06.06, 13:46
                                czesć, ale super mieć na tapecie kom swoją kruszynkę-nawet w takiej postaci.
                                Super. Dzięki dziewczyny za porady. dam znać, co i jak! Dzięki za fluidki od
                                reny i w ogóle za wsparcie Wasze!
                                miłego weekendu,pappa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka