11.06.06, 22:08
Cześć przyszłe mamusie! chodzicie sobie na plażę? oczywiście nie chodzi mi go godzinne leżenie plackiem. ja korzystam z ładnej pogody i chodzimy z moją córeczką pobawić sie w piasku, mam nadzieję ze nie zaszkodzi to dzidzi w brzuszku, termin na grudzień.
Obserwuj wątek
    • lindi02 Re: plaża 11.06.06, 22:37
      Ja jestem w 8 mies i jak najbardziej chodze z synem na basen i tez sie opalam
      aczkolwiek w kostiumie jednoczesciowym bo niemam odwagi do dwuczesciowego.
      Widuje na basenie kobiety w dwuczesciowym bikini i troche podziwiam bo mi tak
      jakos glupiosmile
      Mysle ze troche promieni slonecznych niezaszkodzi a nam doda energii i opalone
      bedziemy milej na siebie patrzec .
    • maminuk Re: plaża 12.06.06, 22:43
      Jestem w 19 tyg i w sobotę jadę na 2 tyg. nad morze. Zamierzam spacerować po
      plaży, a odpoczywać pod parasolem, w cieniu. Planuję raczej zakrywać brzuch,
      ale zabieram kostim 2-częściowy (na wszelki wypadek)
    • althea35 Re: plaża 13.06.06, 08:45
      Ja niedawno bylam w cieplym miejscu i korzystalam ze slonca, nie jakos z
      przesadza, ale czasmi chwilke na sloncu polezalam czy pospacerowalam.
      Pozniej przeczytalam artykol w gazetce o ciaze i bylo tam napisane, ze kapiele
      sloneczne nie sa zagrozeniem dla plodu. Trzeba uwazac ze sloncem ze wzgledu na
      sklonnosci ciezarnych do powstawania plam na skorze, wiec lepiej stosowac duze
      filtry. I trzba duzo pic, zeby sie nie odwodnic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka