amoniaaa 21.06.06, 13:11 Ale tempka nisko bo 36.5... mierzę i mierzę coś z tego musi być. Leki przestałam już brać więc mogę działać z mężulkiem Kto jeszcze jest na tym samym etapie czyli 14 dc???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka5 Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 13:47 U mnie 9 dc.Owu będę miała koło 16dc3mam kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:08 Mierzysz temp.?? Jak to jest czy dzień przed owu dzieją się jakieś dziwne rzeczy typu nagły spadek czy coś w tym rodzaju? Mi chyba nic teraz nie wyjdzie przez ten torbiel... Wykres mam taki popieprzony że szok... Góra - dół - góra - dół... Szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:12 Często w dniu owu jest spadek,a na drugi dzień skok.U mnie nie ma spadku-od razu w górę Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:15 I potem jakiś czas utrzymuje się na wyższym poziomie?? Jejku ja chyba tego nigdy dokładnie nie połapię Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:20 Tak,od skoku do @ utrzymuje się na wyzszym poziomie.Przed @ spada-w razie ciąży nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:30 Na ile wcześniej przed @ spada temperatura? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 14:47 słyszałam że dzień wcześniej ale chyba też może z tym być różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: dziś 14 dc.... 21.06.06, 22:16 Tempka może spaść nawet na kilka dni przed @ albo w dniu @.Nie ma reguły... Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: czyli... 21.06.06, 17:05 U mnie tez 14 dc. owu byla wczoraj i mam nadzieje, ze beda wyniki naszej "pracy". Trzymam kciuki za Was no i za siebie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: czyli... 21.06.06, 17:16 Trzymam kciuki za Was. Będzie dobrze. Teraz będziemy odliczać dni ale już do porodu coś mi sie zdaje (chodzi o Ciebie). U mnie jakoś dziwne mam wrażenie że znowu nic nie wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_z-d U mnie 11dc 21.06.06, 18:52 Narazie spokojnie czekam i mierzę tepmkę + obserwuję sluz i szyjkę macicy. Do owu raczej jeszcze mam trochę czasu, bo w ostatnim cyklu miałam owu dopiero 26 dnia. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: U mnie też 14dc!!!! 21.06.06, 19:06 byłam na usg w pon i bylo piękne jajeczko!!! Dzisiaj śliczna owu, wiec oby starania nie poszły na marne Olcia idziemy łeb w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: U mnie też 14dc!!!! 21.06.06, 19:55 Tatanko ja juz sie nie moge doczeka do 3-go lipca (wtedy powinna byc @ ale mam nadziej, ze nie przylezie) obiecuje sobie, ze wczesniej nie bede testowac ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Olciu!!!! 21.06.06, 21:21 Olciu wg moich obliczeń moja @ przyjdzie 5.07... Jakie dlugie masz cykle???? Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Olciu!!!! 21.06.06, 22:12 Ja mam miedzy 24 a 28 dni. Poniewaz uzywalam testow owulacyjnych to wiem, ze @ przyjdzie na 14 dzien po owu, wiec w tym cyklu wypada to na 3-go. Owu mialam w 12 dc. Tzn. w sumie mogla byc i w 13 dc. Bo gdy test owu wyjdzie pozytywny to w instrukcji jest napsiane, ze owulacja nastapi w ciagu nastepnych 24-36h. W sumie jak robisz test owu raz dziennie to moze byc i szybciej niz 24h od zrobienia testu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Olciu!!!! 22.06.06, 21:15 Olciu ja tam testów owu nie robilam. W 12dc byłam na USG i jajeczko mialo 24mm, wiec wiedzialam, ze mam dwa dni. Poza tym mam typowe objawy szyjkowo - sluzowe więc ciężko u mnie owu przeoczyć. Więc coś czuję że początkiem lipca wielkie testowanko. Mam tylko prośbę Oleńko, Nie nakręcaj się tak. Widzisz to w niczym nie pomaga, a wręcz jest gorzej. Daj sobie czas i powinno byc ok. Dwa cykle to bardzo krótko i może się okazac, ze to jeszcze nie teraz. Ja poki co jestem na luzie i nie spinam się bo to tylko może opóźnić nadejście naszego szczęścia Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
olcialew1 Re: Olciu!!!! 23.06.06, 03:45 Wiem, wiem Tatanko, ze tak moze byc ale podswiadomosc chyba silniejsza niz zdrowy rozsadek. Mam teraz w okol siebie chyba 5 ciezarowek, ktorym udalo sie zajsc w pierwszym lub drugim cyklu staran, wszystkie starsze niz ja. Mysle, ze przez to swiadomie tez sie nakrecam. No i jeszcze mnie endokrynolog nastraszyla z tymi wczesnymi poronieniami, takze nie chce tracic czasu na probowanie bez testow poniewaz nawet jak zajde nie wiadomo za ktorym razem donosze, i to mnie chyba najbardziej martwi. Chcialbym sie cieszyc ciaza od samego poczatku a nie byc w strachu od pierwszych dni. No ale taki moj los. Tym razem postaram sie poczekac do 4-go jezeli 3-go lipca @ nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: Olciu!!!! 23.06.06, 21:45 Oleńko - co to za lekarz, który straszy Cie takimi sytuacjami. Twoja ciąża ma być spokojna, bez obawy o kolejny dzień. Im większy stres tym mniejsze szanse na ciążę, a później na jej donoszenie. Buziaki dla Ciebie i nie stresuj się. U mnie w rodzinie same ciężarówy i małe dzieci. Ja poki co dobra ciocia jestem i kupuję wszystkim do okola prezenty, bo sama nie mam jeszcze komu. Myślę, że już niedlugo!!! Odpowiedz Link Zgłoś