Dodaj do ulubionych

32 tydzień!!!

24.08.06, 12:51
HEJ! Witam przyszłe mamy. właśnie wróciłam od gin i wiem że moja mała
rośnie!!! już ma 2200 g. a w 20 tyg. lekarz mnie straszył że za mała jak na
swoje tygodnie. Już nie mogę się doczekać a jest coraz ciężej nosić ten
ogromny brzuch wink Termin na 21 października. Pozdrawiam mamy październikowe
i wszystkie. Piszcie co u Was!
Obserwuj wątek
    • superktosia Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 12:59
      a ja bylam wczoraj na USG i baba mnie wkurzyla. Znowu mi nie chciala powiedziec
      jaka jest plec dziecka, nic mi nie pokazala a w dodatku nawet nie podala mi
      wagi dzidzi. Co do plci to jeszcze te 8 tygodni wytrzymam ale co do reszty to
      wrrrrr....
      • ewajako Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 13:24
        Superktosia a myślałaś o zmianie lekarza albo choc o konsultacji u innego? Fakt
        że jak nic się złego nie dzieje i dzidzi rośnie ok to lekarz nie mówi ale
        powinien Ci udzielić ifrormacji o które pytasz!!! Pozdrawiam.
        • superktosia Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 13:27
          ja lekarza mam ok, tylko ona sama mi nie robi USG tylko kieruje mnie do innej i
          tamta mnie tak wkurzyla. jak poskarzylam sie swojej lekarce to powiedziala ze
          moze mi dac nastepne skierowanie ale chyba dam sobie spokoj, dla wlasnego widzi-
          mi-sie nie bede narazala dziecka
    • paulina233 Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 13:08
      Witam, obecnie jestem w 35 tyg. i mam termin na 3 października. W 30 tyg.
      miałam robione USG i mój synek ważył wówczas 1500-1600, niestety nie wiem ile
      mierzył bo podobno już teraz, w tych tygodniach, nie podają wzrostu. Teraz
      dopiero ide na wizyte 4 września, ciekawe czy zrobią mi znowu USG, myślę że
      powinni gdyż mój mały ostatnio miał położenie miednicowe i wydaje mi się że jak
      narazie go nie zmienił bo czuje że jest w tym samym miejscu. Pozdrawiam
      • superktosia Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 13:45
        moje malenstwo juz sie praktycznie obrucilo i odczucia staja sie coraz mniej
        przyjemne - caly czas czuje wciskanie sie jego/jej stopek pod zebra... a tak
        milo bylo hihihi juz wolalam kopanie w pecherz smile
      • ewajako Re: 32 tydzień!!! 30.08.06, 08:08
        Witam mamy pażdziernikowe wink Widzę że moja dziewczynka jest duża jak na
        swoje "latka" smile. Zgadzam się że kopanie w żebra do przyjemnych nie należy ale
        fajnie też poczuć tą maleńką stopkę jak się wypina z brzucha. Czy Wam teraz
        lepiej się śpi? Mam wrażenie że lepiej śpię, dyskomfort sprawia tylko duży
        brzuch i wstawanie na siusiu. Jak u Was? Pozdrawiam
    • gosia2122 Re: 32 tydzień!!! 24.08.06, 13:40
      Tez jestem w 32 tc. Termin mam na 25 pazdziernika.
      W 31 tc. synek wazył 1 940 g.
      • alenka83 Re: 32 tydzień!!! 30.08.06, 13:52
        Witam serdecznie wszystkie przyszle mamusie
        Jestem nareszcie w 32 tc po miesiacu spedzonym na podtrzymaniu. Porod
        wstrzymywany byl 2 tyg temu wiec ciesze sie ze udalo sie dotrzymac do 32 tyg i
        oby jeszcze troche usiedziala w brzuszku. Dzidzia wazy 1,600 wiec jest ok.
        Pozdrawiam
        • olinek11 Re: 32 tydzień!!! 30.08.06, 14:24
          Witam Serdecznie!! Jutro koncze 31 tydzien i jak narazie nie jest zle chociaz
          boje sie jak to bedzie poniewaz mam problemy z szyjka i ogolnie troche zle sie
          czuje. We wtorek ide na USG wiec bede wiedziala jaka duza jest moja
          dziewczynka. Mam juz prawie czteroletnia corcie ktora bez przerwy dopytuje sie
          o siostre, urodzilam ja w 36 tygodniu i mam nadzieje ze tym razem tez chociaz
          tyle wytrzymam. Pozdrawiam wszystkie mamy i ich brzuszki!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka