oliszka 29.12.06, 08:59 jestem w 37 dc ( wczesniej 35 dniowe cykle z mastodynonem) teraz pierwszy cykl z bromergonem (prl 43), test negatywny ....a @ nie widać...lekarz karze brac bromergon do marca i zadnych innych leków... co robić? mam dość czekania na @!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika28wawa Re: bardzo proszę o rade 29.12.06, 12:37 Witaj Ja biorę już 3 miesiąc bromergon i progesteron ( też miałam takie nieregularne, długie cykle)i nic z ciąży. Już zaczynam wątpić czy w ogóle zajdę w ciąże. Robię wszystko jak nalezy a tu nic. We wtorek ( po sylwestrze) mam wizytę u gina, ze wszystkimi wynikami moich badań. Mam nadizeję, ze ewszystko ok. Może to wina męża, a może nie. Będę dalej próbować z bromergonem i progesteronem. Może poradz się innego lekarza, jak nie czujesz się pewna tego. Pozdrawiam Nika Odpowiedz Link Zgłoś
oliszka Re: bardzo proszę o rade 29.12.06, 13:36 Raczej ufam lekarzowi, problem w tym, że bromergon miał mi skrócić cykle a tu nic....czekam i czekam Odpowiedz Link Zgłoś