Dodaj do ulubionych

Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej

09.01.07, 21:27
Czy mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa zDabrowy Gorniczej lub z
Będzina?Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • zabielka Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 09.01.07, 23:31
      mnie samej polecono dr Jakuba Michalczyka. prywatnie przyjmuje w Dąbrowie a
      pracuje w szpitalu nr2 w Sosnowcu
    • aga716716 Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 11:13
      Cześć! Ja polecam Ci dr Mirosławę Mandat. Pracuje w Szpitalu w Będzinie jest
      też anestezjologiem. Prywatnie przyjmuje w Wojkowicach a państwowo w Będzine na
      ul. Siemońskiej to bardzo blisko Dąbrowy G.Sama do niej chodze i bardzo sobie
      chwalę.
      • eveczki Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 12:47
        hej, ja chodzę do dr Jolanty Wróbel. Jest rewelacyja, polecam. Prywatnie
        przyjmuje na Staszicu (koło Reala) ma swój gabinet "Dla Zdrowia i Rodziny" ul
        Staszica 58 tel. 032 264 37 86 lub 260 40 29.
        Kobiet bardzo życzliwa, zero kolejek, żadnego stresu, poświęca tyle czasu ile
        kobieta potrzebuje, wszystko tłumaczy, gabinet nowocześnie urządzony, sanitarka
        bez zastrzeżeń.
        Polecam
    • eveczki Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 12:49
      acha... absolutnie odradzam ci dr Chrobaka, jako lekarz robi więcej
      komplikacji.Poza tym jest niemiły.
      • zalach Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 19:04
        Jestem z DG,urodziłam w szpitalu w Dąbrowie w lipcu 2006.Ciążę prowadziła Dr
        Juszczyk.Prywatnie przyjmuje w domu(dzielnica Dziewiąty).Pracuje tez w szpitalu
        w DG.Bardzo fajna kobietka,miła i nie panikująca,co dla mnie było bardzo
        ważne.Polecam gorąco!Jedyny minus,że nie ma paratu USG w gabinecie,umawia sie w
        szpitalu,ale przy okzaji mozna zwiedzić porodówkę!
        • dorciaaa Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 19:30
          Witam, ja moge polecić dr Stefana Madeja. Człowiek doświadczony, położnik,
          cytolog, miły i kompetentny. W gabinecie ma USG i aparat do słuchania tętna
          dziecka. Jedyna wada to to, że przyjmuje tylko prywatnie w DG na ul. szpitalnej
          14 (zielony budynek - przychodnia - obok szpitala)ale współpracuje z dr Bożeną
          Klimczyk która pracuje w szpitalu jak i przyjmuje prywatnie.
          Powodzenia.
        • dorciaaa do zalach 10.01.07, 19:32
          Mam pytanko odnośnie porodu w szpitalu w DG. Krążą różne opinie na ten temat i
          zazwyczaj nie pochlebne. Dotyczą szczególnie pielęgniarek na oddziale
          noworodków. Chciałam zapytać czy tak jest w rzeczywistości.
          Pozdrawiam
          • mskibi Re: do zalach 10.01.07, 20:35
            Witam, w zeszlym roku rodzilam w dabrowskim szpitalu,porod przyjomowala dr
            Klimczyk a prowadzil mnie dr Ziembinski. Co do poloznych i tych od noworodkow to
            powiem tyle, polozne byly super natomiast na noworodkach sa dwa niemile
            babsztyle ktore wystawiaja swiadectwo reszcie personelu co nie znaczy ze
            wszystkie takie sa.Czasami sie zastanawiam co one tam robiasmile pozdrawiam
            • dorciaaa Re: do zalach 11.01.07, 19:22
              Dziękuje za informacje. Może jednak zdecyduje się na poród w DG.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka