zaslona4 09.01.07, 21:27 Czy mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa zDabrowy Gorniczej lub z Będzina?Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabielka Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 09.01.07, 23:31 mnie samej polecono dr Jakuba Michalczyka. prywatnie przyjmuje w Dąbrowie a pracuje w szpitalu nr2 w Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
aga716716 Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 11:13 Cześć! Ja polecam Ci dr Mirosławę Mandat. Pracuje w Szpitalu w Będzinie jest też anestezjologiem. Prywatnie przyjmuje w Wojkowicach a państwowo w Będzine na ul. Siemońskiej to bardzo blisko Dąbrowy G.Sama do niej chodze i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
eveczki Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 12:47 hej, ja chodzę do dr Jolanty Wróbel. Jest rewelacyja, polecam. Prywatnie przyjmuje na Staszicu (koło Reala) ma swój gabinet "Dla Zdrowia i Rodziny" ul Staszica 58 tel. 032 264 37 86 lub 260 40 29. Kobiet bardzo życzliwa, zero kolejek, żadnego stresu, poświęca tyle czasu ile kobieta potrzebuje, wszystko tłumaczy, gabinet nowocześnie urządzony, sanitarka bez zastrzeżeń. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
eveczki Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 12:49 acha... absolutnie odradzam ci dr Chrobaka, jako lekarz robi więcej komplikacji.Poza tym jest niemiły. Odpowiedz Link Zgłoś
zalach Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 19:04 Jestem z DG,urodziłam w szpitalu w Dąbrowie w lipcu 2006.Ciążę prowadziła Dr Juszczyk.Prywatnie przyjmuje w domu(dzielnica Dziewiąty).Pracuje tez w szpitalu w DG.Bardzo fajna kobietka,miła i nie panikująca,co dla mnie było bardzo ważne.Polecam gorąco!Jedyny minus,że nie ma paratu USG w gabinecie,umawia sie w szpitalu,ale przy okzaji mozna zwiedzić porodówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaaa Re: Kto z Będzina albo z Dąbrowy Górniczej 10.01.07, 19:30 Witam, ja moge polecić dr Stefana Madeja. Człowiek doświadczony, położnik, cytolog, miły i kompetentny. W gabinecie ma USG i aparat do słuchania tętna dziecka. Jedyna wada to to, że przyjmuje tylko prywatnie w DG na ul. szpitalnej 14 (zielony budynek - przychodnia - obok szpitala)ale współpracuje z dr Bożeną Klimczyk która pracuje w szpitalu jak i przyjmuje prywatnie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaaa do zalach 10.01.07, 19:32 Mam pytanko odnośnie porodu w szpitalu w DG. Krążą różne opinie na ten temat i zazwyczaj nie pochlebne. Dotyczą szczególnie pielęgniarek na oddziale noworodków. Chciałam zapytać czy tak jest w rzeczywistości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mskibi Re: do zalach 10.01.07, 20:35 Witam, w zeszlym roku rodzilam w dabrowskim szpitalu,porod przyjomowala dr Klimczyk a prowadzil mnie dr Ziembinski. Co do poloznych i tych od noworodkow to powiem tyle, polozne byly super natomiast na noworodkach sa dwa niemile babsztyle ktore wystawiaja swiadectwo reszcie personelu co nie znaczy ze wszystkie takie sa.Czasami sie zastanawiam co one tam robia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaaa Re: do zalach 11.01.07, 19:22 Dziękuje za informacje. Może jednak zdecyduje się na poród w DG. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś