12.01.07, 11:09
Witam wszystkich.Mam takie małe pytanie. Staramy się o dzidzię i 7 dni po
przewidywanej owulacji pojawiło się krwawienie, nie plamienie tylko tak jaby
początek okresu (jednak jest to 7 dni przed terminem @). Mam pytanie czy
któraś z Was miała krwawienie implantacyjne i jak ono wygladało, no i
oczywiście jak długo. Jeśli znacie jakieś strony to również proszę o linki bo
mi nic konkretnego nie udało się odszukac. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wiolciam Re: Pytanie 12.01.07, 13:14
      Podciągnę troche moze ktos zauwazy;-(
      • megisa1 Re: Pytanie 12.01.07, 13:29
        zauważyłam smile
        i to znalazłam
        www.starania.webd.pl/topics11/538.htm
        • wiolciam Re: Pytanie 14.01.07, 16:35
          Megisa1 dziękuje za odpowiedź.Mam nadzieję ze to wlasnie to zjawisko u mnie
          wystapilo, bo teraz po 2 dniach jest to lekkie plamienie, zrobie test za dwa
          dni i wtedy sie odezwe. Obawialam sie ze takie mocne krwawienie nie wskazuje
          jesdnak na implantacje, ale moze jednak........ufff lepiej sie nie nakrecac.
          Pozdrawiam wszystkich.
          • draugdur zrob test 14.01.07, 23:26

• deela zrob test 15.01.07, 02:40
              co my wrozki
              codzien pojawia sie jakas panna ktora bola cycki macica dupa wlosy na glowie i krwawi z paznkocia i czy to jest objaw ciazy? sa dwie metody test i ginekolog
              wiec ZROB TEST zrobilabys go szybciej niz piszac tego posta
              jak zapytasz po jakim czasie test wykrywa ciaze to strace przez ciebie zeby bo wbije je w biurko
              • wiolciam Re: zrob test 15.01.07, 07:49
                Nie pytałam nikogo o to czy jestem w ciąży, bo nikt mi tego nie powie ani ja,
                ani ty, ani ginekolog, ani test. Hormon ciążowy wytwarzany jest po tym jak
                nastąpi zagnieżdżenie w macicy a to następuje między 6-10 dniem po owu. Posta
                napisałam właśnie w 7 dniu kiedy nastąpiło krwawienie. We wszystkich
                informacjach, które przeczytałam na temat krwawienia implantacyjnego była mowa
                o raczej o plamieniu, a ja miałam krwawienie. Pytałam właśnie o to czy, któraś
                z forumowiczek miała zamista plamienia krwawienie. Nikt nie każde Ci czytać
                postów, które Cię denerwują, a przede wszystkim odpisywać na nie. Bo zupełnie
                nie chodziło mi o jakieś wróżenie przez Was czy jestem czy nie jestem w ciąży a
                o zwykłą informację na temat implantacji przechodzonej przez forumowiczki.
                Pozdrawiam te które zaglądają na forum po to by móc innym pomóc swoim
                doświadczeniem a nie wyżywają się zjadliwymi odpowiedziami.
              • wrzosowa11 Re: zrob test 18.01.07, 21:55
                Deela, czy ty jesteś jakąś samozwańczą moderatorką na tym forum, czy może
                raczej klawiszką z więziennego oddziału dla ciężarówek? Napisałaś dość
                ordynarny,przykry tekst i po co?
          • verka77 Re: Pytanie 17.01.07, 13:42
            Wiolciu i co u ciebie ?
            wpadłam na Twojego posta choc 1 raz na tym forum, ato dlatego ze dzis mam
            dokladnie to samo co ty smile 7 dni przed @ poajiwlo sie dziwne plamienie nie wiem
            czy to oszalała @ czy implantacja oczekiwana..
            • wiolciam Re: Pytanie 17.01.07, 13:56
              No i właśnienic........sad Tzn. liczylam na to ze jest to implantacja i po 3
              dniach od tego krwawienia dziwnego zrobilam tescik. Niestety jedna kreseczka,
              po kolejnych 3 dniach powtorzylam i niestety to samo. Gdyby to byla implantacja
              to napewno juz by cos wyszlo. Zdziwilo mnie to ze az takie przyspieszenie
              miesiaczki ktore mi sie nigdy nie zdazalo. Analizując cala sytuacje doszlam do
              wniosku ze musze miec chyba niski poziom progesteronu gdyz to krwawienie bylo
              brazowe, wiec dzis sie wybieram do gina aby zrobic badanie. Mam jednak nadzieje
              ze Tobie sie powiedzie i skonczy sie 2 kreseczkami smile. Odzywaj sie i dawaj
              znac jak sie sprawa rozwija. Trzymam kciuki i pozdrawiam Wiola.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka