Dodaj do ulubionych

@ i 1dc , czy jest nas wiecej?

01.03.07, 12:02
moze w grupie bedzie razniej
to moj 3 cykl
moze do 3 razy sztuka smile
Obserwuj wątek
    • asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 12:07
      Czesc kolezanko, to ja bede druga. Jeszcze do dzis mialan nadzieje bo to byl 1
      dzien po spodziewanej @. Ale dzis zaczely sie juz plamienia wiec chyba moge
      powiedziec ze to tez 1 dzien cyklu.
      To jest tez moj 3 cykl staran. Nie wiem czemu znowu nie wyszlo. Przytulanko
      bylo w dzien owulacji a takze przed i po, zarowno w pierwszym jak i drugim
      cyklu.
      Poprzedni cykl trwal 31dni. Wiec owu moge spodziewac sie polowie marca
      A u ciebie jak dlugie sa cykle?
    • zyrafa36 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 12:49
      Melduję się. Dziś 1dc. Nie moge powiedzieć który to cykl starań- ja to liczę w
      latach. Moja sytuacja jest bardziej skomplikowana - moze to kiedyś opiszę, ale
      nie dziś. @ przyszła 3 dni później- więc juz prawie byłam w ciąży. Oj smutno.
      Ale głowa do góry... dobrze będzie.
    • rubens22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 21:42
      dolaczam . 1dc, 3 cykl staran, z tym, ze cykl mam 25 dniowy, wiec jakby wiecej
      mozliwosci. to mnie troche pociesza, ale ja ogolnie niecierpliwa niestety
      jestem...dzis jest w bulgarii obchodzone hm...swieto, jeszcze z czasow
      poganskich. obdarowuje sie bliskich bransoletkami z bialo-czerwonych nitek. Ma
      przynosic szczescie i plodnosc, nosic trzeba do konca marca lub do zobaczenia
      bociana wink
      trzy takie dostalam, no to zobaczymy, czy za 2 tygodnie sie uda smile
    • jollyb Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 02.03.07, 02:02
      Hej dziewczyny pozdrowienia z zasypanej Kanady , dzisiaj mielismy w toronto
      burze sniezna!!! to moj 4 dzien cyklu i rok staran. macie racje razem
      razniej.pozdrawiam
    • hagowiec hej asiulka, zyrafa, rubens i jollyb 02.03.07, 07:54
      witam serdecznie
      mam cykle 26 dniowe
      pod koniec tamtego cyklu zaczelam mierzenie temperatury
      zdazylam ją jeszcze zmierzyc wczoraj rano i z 37,0 spadla w dniu @ na 36,7 wiec
      na wlasnej skorze zaobserwowalam slynny jej spadek sad, a taka mialam nadzieje
      w tym cyklu chcialabym sie wyluzowac i niemyslec, ale to chyba niemozliwe bo
      bardzo dzidziusia chce,
      jestem juz 7 miesiecy po slubie, moj maz nie chcial zaczac staran zaraz po
      slubie ale od nowego roku postanowilismy ze dzidzius bedzie
      zawsze myslalam ze jak sie juz zdecydujemy to bedzie za pierwszym razem a tu NIE
      hmm, ale jestem dobrej mysli i zycze nam wszystkim zdrowych fasoleczek:smile
      pozdrawiam
    • asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 03.03.07, 18:19
      Jak juz pisalam w innych watkach, za szybk wpisalam sie na marzec,moje
      plamienia sie nie rozwinely w @, a za to tescik pokazal slaba druga
      kreske.Udalo sie i wam zycze zeby tez sie udalo!!!
      • ewinka22 Re: asiulka555 gratulacje, a ja znów zaczynam... 03.03.07, 20:30
        asiulka555 gratulacje przede wszystkim i mnóstwo zdrówka dla Wassmile Ja dzisiaj zaczynam nowy cykl starań (pierwszy po leczeniu torbieli na jajniku), a tak w ogóle to staramy się już nieco ponad roksad Ale z wiosną nowe nadzieje, oby nam wszystkim się udałosmilePozdrawiam Ewa
      • hagowiec Asiulka gratulacje ! 05.03.07, 07:48
        ale fajnie, bardzo sie ciesze, prosimy o dobre fluidki dla nas smile
        Zycze slicznej i zdrowej fasolki, dbaj o siebie smile
      • zyrafa36 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 08:37
        asiulka555!!!!! Gratulacje!!!!! Oj.. to chyba baaardzo szczęśliwy wątek.
        Zdrowia dla Twojej dzidzi i dla Ciebie. I taty oczywiście, żeby maił siłę
        biegać w nocy po śledzie, ogórki i czekoladę z orzechami.
      • kwiatek75x Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 10:52
        Serdecznie Ci gratuluję, ja czekam do 8 marca na moją @, oby ona nie nadeszla.
        Zdrówka życzę.
    • asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 09:18
      Dziekuje wszystkim za gratulacje.
      Trzymam oczywiscie za was kciuki. W watku lutowym udalo sie prawie wszystkim
      99%, tylko jednej nie (ale teraz napewno sie uda, aaniussia trzymam kciuki)
      Pozdrawiam. Dzis zaczyna sie 6 tydzien
    • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 06.03.07, 11:27
      wczoraj zaczelam staranka smile
      wiem ze dopiero dzis jest 6 dc ale co tam, na poczatek dla przyjemnosci smile
      co taka cisza?
      gdzie sie pochowalyscie
      u mnie dzisiaj piekna pogoda, sloneczko i jest cieplutko, jutro podobno ma byc
      17 stopni, nie wiem czym nas ta zima jeszcze zaskoczy , haha
      • ewinka22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 06.03.07, 14:04
        U mnie też piękna "wiosna"smile Dziś mój 4dc, może uda się tym razemsmileFajnaie by było tak na wiosnę, bo trochę już czekamy, ale w końcu musi sie udać czyż nie???smile POzdrawiam Was wszystkie słonecznie i wiosenniesmile Ewa
    • hagowiec 8dc 08.03.07, 08:08
      dziewczynki dzis jest nasze swieto i nasz 8dc smile,
      mierze temperature w tym cyklu, mam pytanie do was pytanie, kiedy powinnam sie
      spodziewac owu przy cyklach 26 dniowych, czy zawsze owu wystepuje ok 14 dni
      przed @?
      • ewinka22 Hagowiec Faza poowulacyjna różnie długa;) 08.03.07, 17:14
        Hagowiec, owulacja nie zawsze występuje 14 dni przed miesiączką. Ten czas moze być różny dla każdej z nas , ale zazwyczaj jest stały dla danej kobiety. Może się wahać w granicach 10-16dni. Czyli przy cyklach 26 dniowych możesz sie spodziewac owulacji już koło 10dc, ale równie dobrze dopiero koło 16dc. Jeśli mierzysz temperaturę i zobaczysz ten magiczny skok zobaczysz ile dni będzie wysokiej temperatury, to będziesz miała mniej wiecej pojęcie ile u Ciebie trwa faza poowulacyjnasmile Daj znać jak się coś ruszy u Ciebiesmile
        Ja w tym cyklu stwierdziłam, ze nie mierzę temperatury, nie wiem czy w ogóle będę miała owulację bo u mnie to rzadkość i nie chcę się dołować samymi niskimi tempkamismile Zyczę powodzenia i pisz jakby cosmile Pozdrawiam Ewka
        • hagowiec Re: Hagowiec Faza poowulacyjna różnie długa;) 09.03.07, 08:38
          ewa,
          dzieki za odpowiedz
          dzisiaj 9dc i temp drgnela o 0,1 do gory wiec mysle ze juz owu niedlugo smile
          starania juz zaczete smile
    • amoniaaa do hagowiec !!!! 09.03.07, 11:31
      hagowiec, ja lada dzień do was dołączę wink ale już się tym nie dołuję...
      pozdrawiam smile
      • hagowiec Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 11:56
        jak to dolaczysz?
        nie przywiozlas fasolki z egiptu?
        • amoniaaa Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 12:11
          no chciałabym ale nie liczę na to wink
          • hagowiec Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 12:56
            mam znajomych ktorzy w tamtym roku przywiezli z egiptu fasolke
            amoniaaa zycze ci tego samego smile
            • amoniaaa Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 13:22
              oj nie dziękuję, ale tak jak pisałam - raczej nic z tego nie wyszło sad
    • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 12.03.07, 07:47
      hej hej
      co tam u was?
      powinna byc juz chyba owu?
      jak wasze staranka?
      u mnie cos dziwnego z temp bo spadla zaraz po skoku i nic juz z tych wykresow
      nie rozumiem sad
      • ewinka22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 13.03.07, 11:02
        Witam witam piękną wiosnąsmile

No u mnie dzisiaj 11dc temperaturka nisko, śluzu ani widu ani słychuwink No u mnie z owulacją to jest tak, że jeśli w ogóle się pojawia to dopiero koło 20dc wiec ja jeszcze sobie poczekamsmile Ale chętnie poczytam jak Wasze staranka i co u Was się dzieje w tej sprawiesmile
        Pozdrawiam słonecznie Ewcia
    • amoniaaa obiecałam :P 13.03.07, 10:23
      tak jak mówiłam dołączam... wprawdzie jakieś 2 dni później ale to pewnie przez
      tą zmianę klimatu troszkę mi się pozmieniało smile Dzisiaj spokojnie mogę
      powiedzieć że się od rana @ rozkręca smile
      Pozdrawiam
      • mikrowanka cześć amoniuu 13.03.07, 11:06
        Miałam nadzieję ze zobaczę Cie w tym wątku z innym tytułem, ale życie jak
        zawsze pisze swoje scenariusze, na które chyba nie bardzo mamy wpływ.
        Przytulam Cie mocno
        Ja jeszcze trzy dni. Nie czuje sie niestety ciazoweo, z ogóle w tym miechu był
        falstart starankowy - zaczęliśmy za wcześnie, skończylismy za wcześnie wiec
        pewne kolejny raz dołaczę do Ciebie smile
        a co... damy radę!!!!
        • amoniaaa Re: cześć amoniuu 13.03.07, 11:39
          no pewnie że damy rade smile my kobitki jesteśmy silne. U mnie to już teraz 18
          cykl skończony ale staję się coraz silniejsza smile
          Acha no i jakoś @ nadal nie ma a biust znowu zaczął boleć i jest twardy jak
          skała... Do końca dnia powinna się rozkręcić wink
          pozdrawiam
          • mikrowanka Re: cześć amoniuu 13.03.07, 12:25
            a moze jednak sie nie rozkręci...
            kurcze trzymam za Ciebie
            bez wzgęldu na to co sie wydarzy
            • amoniaaa Re: cześć amoniuu 13.03.07, 12:42
              ja tam w cuda nie wierzę ale dzięki że trzymasz za mnie kciuki smile ja za Ciebie
              też!!!!!
    • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 13.03.07, 15:08
      HEJ HEJ
      melduje sie dzisiaj
      u mnie piekny cieply dzien
      amoniu szkoda ze @ przyszla, myslalam ze jednak egipt zadzialal sad
      u mnie znowu temp podskoczyla do 37
      postanowilam sie nie przejmowac i dzialam z mezem niepatrzac na temp smile
      • amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 14:32
        nie przyszła jeszcze tongue_out rozkręca sie od wczoraj ale sie rozkrecic nie umie wink
        narazie cicho, ale juz nadchodzi napewno wink Dojdzie,ona zna już tą swoją
        trasę tongue_out pozdrawiam
        • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 14:59
          COS MAM PRZECZUCIE ZE NIE PRZYJDZIE smile
          dzis 37,1 idzie w gore
          pozdrawiam
          ale dzisiaj pieknie na dworze
          ide dzisiaj na aerobic po pracy, ten walek z brzucha musi zniknac, hihi
          • amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 15:08
            wczoraj była jedna mała brązowa plamka... więc raczej chyba przyjdzieuncertain zresztą
            czuję się okresowo!! smile
            • mikrowanka chyba się dołaczam 14.03.07, 15:48
              u mnie dziś pojawiły się brązowe plamki
              stanowczo za prędko, bo wydaje mi sie ze owu była 13 dnia, a dziś jest 25 dc ,
              czyli jeszcze powinna z 2 dni przetrwać, tak było do tej popry - faza lutealna
              14 dni, a ja w ogóle jestem od 16 dnia na duphastonie
              no ale cóż zrobic, organizm płata figle.
              ehhh
              wcale mi sie to nie podobasad
              • mikrowanka amoniaa co u ciebie ... 15.03.07, 11:36
                • mikrowanka Re: amoniaa co u ciebie ... 15.03.07, 11:37
                  kliknęłam za predko smile
                  u mnie dzis kolejne 2 brązowe kropki, więc pewnie szybko rozwinie sie
                  małpiszon...
                • amoniaaa Re: amoniaa co u ciebie ... 15.03.07, 11:38
                  wczoraj @ przyszła... umierałam pół wieczoru z bólu brzucha sad poszłam spać o
                  21ej uncertain
                  Trzymaj sie i nie poddawaj!!! pozdrawiam
                  • mikrowanka do bani 15.03.07, 11:42
                    wiesz ja juz sie poddałam smilebo wiem czym sie skończą te plamienia... nawet nie
                    płacze, nie wiem czemu
                    najbardziej dobija mnie widok ślicznych brzuszków swoich koleżanek i te ciągłe
                    pytania: a kiedy wy ? a czemu jeszcze nie ? itd itd.
                    no nic zasiskamy zęby i żyjemy jakby nigdy nicsmile
                    pozdarwiam Cie!!!
                    • amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:05
                      musisz sobie wymyśleć jakąś odp. dla wszystkich i wszystkim gadaj dlaczego
                      jeszcze niesmile Jak to zastosowałam i się odwalili!!! Nie poddawaj się bo
                      dostaniesz ciosy od amoni smile
                      • hagowiec Re: do bani 15.03.07, 12:15
                        ludzie sa okrutni
                        amonia jakie ty podajesz uzasadnienie ze jeszcze nie?
                        ja mowie ze sie staramy, ale chyba to zmienie bo robia duze oczy i mowia "oj
                        chyba nie bardzo", to troche przykre
                        albo , "ile to juz od waszego slubu? a dziecki cos nie widac!"
                        a o zafasolkowanie wcale nie jest latwo !!!
                        • mikrowanka Re: do bani 15.03.07, 12:18
                          obrzydliwe te ich hasła!!!!
                          nawet nie mają pojęcia jak to rani.

amoniuuu- dziekuję
                          umiejętnosć godzenia sie z losem to mój nowy życiowy cel smile
                          • amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:55
                            nie masz za co dziękować, jakby było wam bardzo smutno to piszcie do mnie od
                            razu smile postaram się Wam pomóc smile pozdrawiam
                        • amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:54
                          mówię że się budujemy i narazie nam tak dobrze, jak przyjdzie czas to będzie i
                          dziecko smile
                          • gite Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:05
                            czy ja tez mogę sie do Was dołączyć?Od wczoraj jestem kłębkiem nerwów bo dzis
                            jest czas @ i czekam a raczej nie czekam na nią.Staramy sie z mężem juz pół roku
                            i nicsad strasznie mnie to przygnębia.Szczególnie to wyczekiwanie czy tym razem
                            sie uda.
                            Pozdrawiam Was wszystkie
                            • mikrowanka Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:12
                              pewnie zo możesz sie dołączyć , ale jeśli nadal nie ma @ to chyba zły wątek smile))
                              trzymam kciuki zeby @ do ciebie nie przylazła...
                              u mnie nadal brąz (niech mi nikt nie mówi że dziewczyny lubią brąz smile)... nowa
                              4 mm kropka na bieliźnie (to juz od rana 3)
                              normalnego krwawienia jeszcze nie ma
                              • gite Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:17
                                Witaj.
                                Oj myśle ze to dobry wąteksad bo dzis jest termin @ no i brzuch juz pobolewasad i
                                piersi więc raczej nie łudze sie ze tym razem sie udało.
                                • hagowiec Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:26
                                  WITAJ
                                  BADZ DOBREJ MYSLI!
                                  pozdrawiam
                            • amoniaaa Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:24
                              no pewnie że możesz smile nic się nie denerwuj bo szkoda nerwów. U mnie aktualnie
                              19 cykl starań więc wiem już coś na temat stresów wink
                              Głowy do góry i dużo optymizmu!!!!
                              pozdrawiam
                              • gite dzięki !! 15.03.07, 13:32
                                Dzięki wielkie. W grupie zawsze raźniejwink
                                Za każym razem mam nadzieje, a potem bolesne rozczarowaniesad ostatnio nie miałam
                                zadnych objawów nadchodzacej @ juz myslałam ze sie udało a ta paskuda przyszła z
                                nagła, bez zapowiedzicrying Mam nadzieje dziewczyny że nam sie w końcu uda!!!!!
                                Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!!!!
                                • kicia03 Re: dzięki !! 15.03.07, 15:01
                                  czy @ jest zawsze 14 dni po owulacji? owu mialm 1.03 czyli 14 dc a cykl mam
                                  zwykle 31 dniowe. czy dobrze nyle ze teraz powinien byc krótszy?
                                  • amoniaaa Re: dzięki !! 15.03.07, 15:09
                                    u mnie jest różnie, raz 14 dni po owu, a teraz miałam nawet 16 dni po... tak
                                    więc sama widzisz uncertain
                                  • inesita6 ile czasu już się staracie? 15.03.07, 15:58
                                    My staramy się już 14 misięcy i dalej nic.Mam nieregularne cykle i mąż kupił
                                    test owulacyjny.Mamy nadzieję że z jego pomocą nam się uda.Pozrawiam Was
                                    dziewczyny i trzymam kciuki za nas wszystkie.
                                • amoniaaa Re: dzięki !! 15.03.07, 15:09
                                  no pewnie że nam się w końcu też uda smile co my gorsze czy jak?? wink
                                  • kicia03 Re: dzięki !! 15.03.07, 15:16
                                    NO WŁASNIE!!! Trzymajmy kciuki! najpózniej w niedziele sie okaze!
                                    • mikrowanka właśnie przyszła @ 15.03.07, 18:02
                                      podziwiam cie amoniuu że potrafisz to tak dzielnie znosić. Ja jestem daremna w
                                      tej kwestii
                                      rycze i rycze
                                      ...do jutra mi przejdzie ...oby
                                      • inesita6 do mikrowanka 15.03.07, 19:38
                                        Dobrze wiem jaki to jest żal gdy myślisz ze to już a przychodzi@, ale trzymaj
                                        się następnym razem może się uda.ja też juz długo się staram o dzidzie.miejmy
                                        nadzieję że już niedługo sie nam uda.
                                        • mikrowanka nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 08:37
                                          jakoś trzeba sie trzymać no nie? czasem, tak jak wczoraj juz wysiadam, ale
                                          wiara podobno czyni cuda , a ja jestem wierząca i dziś już mi lepiej...
                                          właśnie zamówiłam testy owulacyjne w wiekszej ilości, bo ostatnio brakło mi ich
                                          w 11 dniu hihihi
                                          co ma wisieć nie utonie
                                          dziewczyny!!!! dzieki wam !!! NAM TEZ ZAŚWIECI NASZE MAŁE SŁONECZKO!!!!
                                          • kicia03 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 08:42
                                            Dasz rade! Tez juz sie chcialam poddac, niby wszystko ok a czlowiek sie
                                            stresuje. Ja mam taka cicha nadzieje za w tym cyklu sie udalo! Najwazniejsze
                                            pozytywne nastawienie (czego mi tez czasami brakuje) Glowa do gory!
                                            • gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 09:56
                                              no i po nadziejisadsadsadsad przyszła @.Boże jak mi przykro.Obiecałam sobie ze
                                              zniose to dzielnie ale mam potwornego doła, za każdym razem jest nadzieja a
                                              potem ogromne rozczarowanie.
                                              • mikrowanka Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 10:45
                                                Wiem co czujesz, ale nie martw sie, jutro znów zobaczysz słonko i pomyślisz...
                                                oooo może w tym cyklu sie uda? i z nowa nadzieja zaczniesz kolejny dzień...
                                                trzymaj sie
                                              • inesita6 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 10:49
                                                Właśnie zawsze mamy doła jak przychodzi @.Przez drugą połowę cyklu mamy
                                                nadzieję że się udało,doszukujemy się objawów ciąży, ba nawet ja je czasmi
                                                znajduje a potem znowu nic.To okropne.Mój mąż nie bardzo rozumi kiedy miewam
                                                doły.Zawsze mówi że przecież się postaramy w następnym miesiącu.To już trwa 14
                                                miesięcy i czasami trace nadzieje.
                                                • gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 11:26
                                                  dokładnie jest jak mówisz....nadzieja ze sie udało, doszukiwanie sie objawów,
                                                  stres zeby tylko nie przyszła @ a potem rozczarowanie i potworny dół w którym
                                                  własnie jestemsadno ale cóz...co mozmy zrobic?!popłaczemy sobie ciuchutko gdzies
                                                  w samotności i dalej bedziemy sie starac, dalej bedziemy czekac i dopatrywac sie
                                                  symptomów upragnionej ciąży.W końcu nam sie uda!!!!!!!! A dzis sobie jeszcze
                                                  popłacze...jutro bedzie lepiej.
                                                  całuje was mocno.
                                                  • inesita6 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 11:44
                                                    Ja przepłakałam wczoraj cały wieczór.Dziś mi troche lepiej,ale i tak humorek do
                                                    bani.Nic mi się nie chce.Okropne jest też to że rodzinka się dobytuje kiedy
                                                    będzie dzidzia.My zawsze mówimy że jeszcze nie,że jeszcze mamy czas.Oni nawet
                                                    nie przypuszczają że nam po prostu nie wychodzi.
                                                  • gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 13:42
                                                    dokładnie Inesita.To najbardzije boli jak wszyscy wokół tylko w kółko pytają się
                                                    a kiedy? a czemu jeszcze nie? Nie ma na co czekać! Nawet sobie nie zdaja sprawy
                                                    ze to nie zalezy od naszego wygodnictwa (jak myślą), a nie chce sie każdemu
                                                    chwalić ze mamy problemsad to jest zbyt intymne i zbyt bolesnesad Powiem Wam ze
                                                    dzis czuje się wyjatkowo tym wszystkim zmęczona, mam wrażenie ze jestem jak
                                                    balon z którego uszło całe powietrze, nic mnie nie cieszysad
                                                  • inesita6 Re: do gite 16.03.07, 14:02
                                                    Ja wczoraj przepłakałam cały wieczór,a dziś mam opuchnięte oczy i podły
                                                    humor.Nawet nie dzwonię do rodzinki bo znowu będzie mówić że chce wnuka.to
                                                    okropnie dołujące jest.
                                                  • gite Re: Damy rady??!! 16.03.07, 14:18
                                                    No to musimy dzis super atrakcyjnie wyglądaćsad ja jestem teraz w pracy ale juz
                                                    sobie cały makijaż zmyłam crying ja własnie dzis jade do domu i mam nadzije ze tym
                                                    razem dają mi spokój z pytaniami.Jeszcze najgorsze jest to ze ostatnio nie moge
                                                    sie z mezem dogadać, dzis kiedy ta cholerna @ przyszła nawet mnie nie
                                                    przytuliłsad oj czeka mmnie trudny weekend.Najchętniej bym sie gdzies zaszyła,
                                                    daleko, w samotności i wypłakała te wszystkie smutki.Ale wiecie co? zrobie cos
                                                    chyba zupełnie innego...pójde jutro do fryzjera i zmienie fryzurkę, moze kupie
                                                    sobie cos fajnego a wieczorem sie upijewink(teraz moge bo nie ma dzidzi w
                                                    brzuszku).Moze to mi jakos pomoże-zawsze to jakas autoterapiawink
                                                  • mikrowanka już!!!! koniec smutków!!!! wiosna moje Panie 16.03.07, 14:04
                                                    ja wybeczałam wczoraj cały wieczór... tak jak Wy
                                                    dziś wstałam i czułam sie jak balonik bez powietrza... tak jak wy
                                                    a teraz mówie NIE!!!! Nowy cykl, nowa nadzieja, nowy miesiąc, no i wiosna
                                                    nadchodzi!!!!
                                                    a tak w ogóle to leci jak z kranu i potwornie mnie jeden jajniol boli o
                                                    feeeee smile
    • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 17.03.07, 13:20
      koniec zmartwien !
      trzeba myslec pozytywnie i ze moze byc juz tylko lepiej
      zaraz jade do domku
      tak mezus czeka z lasagne smile
      jestem juz po polowie cyklu
      moze w tym cyklu sie udalo?
      to sie okaze pod koniec miesiaca
      trzymajcie sie kochane cieplutko
      pozdrawiam
      • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 12:44
        PONIEDZIALEK
        co u was slychac? mysle ze w tym tygodniu nie bedzie zmartwien
        w piatek jedziemy z mezem na weekend do tatralandii smile juz sie ciesze na wyjazd
        • amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 14:20
          a u nas po staremu smile @ poszła i znowu od nowa..... 28 kwietnia jedziemy ze
          znajomymi na majówkę na tydzień do Jastarni smile Już sie ciesze!!!
          • inesita6 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 18:16
            dziewczynki zazdoszcze Wam tej siły i optymiznu.Ja sama przed sobą udaję że
            wszystko jest ok.i że wreszcie nam sie uda
            • mikrowanka Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 20.03.07, 09:15
              no u mnie dzis 6dc, hihih jeszcze tydzień i znów oczekiwanie na ... najgorsze
              albo może w końcu na najlepsze
              na razie jeszczze wstrzymuję sie przed kliniką niepłodnosci, ale już mnie tak
              nie przeraża
              najgorsze jest to że w te poronioną ciażę zaszłam za 3 razem!!!!! a teraz...

feee to ta pogoda tak źle nastraja
              • gite Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 20.03.07, 13:25
                Witam Was kochane.
                Ja dzis 5dc., @ zakończona. Zaczęte mierzenie temp...... i kolejna nadziejawink no
                ale człowiek nadzieją żyję!!! Trzymam za Nas dziewczyny mocno kciuki!!! Staramy
                sie nie stresować, pić więcej wina wieczorkiem na rozluźnienie (ha ha ha,
                słyszłam ze to o dziwo pomaga no i jest przyjemne).Dość tego
                stresowania.Zobaczymy co z tego wyjdziewink
                ps. a z tym winem to ja mówiłam całkiem poważniewink
                • hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 21.03.07, 13:04
                  hej
                  az trudno uwierzyc ale dzis juz 21dc
                  @ jezeli nadejdzie to 27 czyli za mniej niz tydzien, w weekend planuje sie
                  wyluzowac i nie myslec o @.
                  pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka