hagowiec 01.03.07, 12:02 moze w grupie bedzie razniej to moj 3 cykl moze do 3 razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 12:07 Czesc kolezanko, to ja bede druga. Jeszcze do dzis mialan nadzieje bo to byl 1 dzien po spodziewanej @. Ale dzis zaczely sie juz plamienia wiec chyba moge powiedziec ze to tez 1 dzien cyklu. To jest tez moj 3 cykl staran. Nie wiem czemu znowu nie wyszlo. Przytulanko bylo w dzien owulacji a takze przed i po, zarowno w pierwszym jak i drugim cyklu. Poprzedni cykl trwal 31dni. Wiec owu moge spodziewac sie polowie marca A u ciebie jak dlugie sa cykle? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa36 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 12:49 Melduję się. Dziś 1dc. Nie moge powiedzieć który to cykl starań- ja to liczę w latach. Moja sytuacja jest bardziej skomplikowana - moze to kiedyś opiszę, ale nie dziś. @ przyszła 3 dni później- więc juz prawie byłam w ciąży. Oj smutno. Ale głowa do góry... dobrze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rubens22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 01.03.07, 21:42 dolaczam . 1dc, 3 cykl staran, z tym, ze cykl mam 25 dniowy, wiec jakby wiecej mozliwosci. to mnie troche pociesza, ale ja ogolnie niecierpliwa niestety jestem...dzis jest w bulgarii obchodzone hm...swieto, jeszcze z czasow poganskich. obdarowuje sie bliskich bransoletkami z bialo-czerwonych nitek. Ma przynosic szczescie i plodnosc, nosic trzeba do konca marca lub do zobaczenia bociana trzy takie dostalam, no to zobaczymy, czy za 2 tygodnie sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
jollyb Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 02.03.07, 02:02 Hej dziewczyny pozdrowienia z zasypanej Kanady , dzisiaj mielismy w toronto burze sniezna!!! to moj 4 dzien cyklu i rok staran. macie racje razem razniej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec hej asiulka, zyrafa, rubens i jollyb 02.03.07, 07:54 witam serdecznie mam cykle 26 dniowe pod koniec tamtego cyklu zaczelam mierzenie temperatury zdazylam ją jeszcze zmierzyc wczoraj rano i z 37,0 spadla w dniu @ na 36,7 wiec na wlasnej skorze zaobserwowalam slynny jej spadek , a taka mialam nadzieje w tym cyklu chcialabym sie wyluzowac i niemyslec, ale to chyba niemozliwe bo bardzo dzidziusia chce, jestem juz 7 miesiecy po slubie, moj maz nie chcial zaczac staran zaraz po slubie ale od nowego roku postanowilismy ze dzidzius bedzie zawsze myslalam ze jak sie juz zdecydujemy to bedzie za pierwszym razem a tu NIE hmm, ale jestem dobrej mysli i zycze nam wszystkim zdrowych fasoleczek: pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 03.03.07, 18:19 Jak juz pisalam w innych watkach, za szybk wpisalam sie na marzec,moje plamienia sie nie rozwinely w @, a za to tescik pokazal slaba druga kreske.Udalo sie i wam zycze zeby tez sie udalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewinka22 Re: asiulka555 gratulacje, a ja znów zaczynam... 03.03.07, 20:30 asiulka555 gratulacje przede wszystkim i mnóstwo zdrówka dla Was Ja dzisiaj zaczynam nowy cykl starań (pierwszy po leczeniu torbieli na jajniku), a tak w ogóle to staramy się już nieco ponad rok Ale z wiosną nowe nadzieje, oby nam wszystkim się udałoPozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Asiulka gratulacje ! 05.03.07, 07:48 ale fajnie, bardzo sie ciesze, prosimy o dobre fluidki dla nas Zycze slicznej i zdrowej fasolki, dbaj o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa36 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 08:37 asiulka555!!!!! Gratulacje!!!!! Oj.. to chyba baaardzo szczęśliwy wątek. Zdrowia dla Twojej dzidzi i dla Ciebie. I taty oczywiście, żeby maił siłę biegać w nocy po śledzie, ogórki i czekoladę z orzechami. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek75x Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 10:52 Serdecznie Ci gratuluję, ja czekam do 8 marca na moją @, oby ona nie nadeszla. Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka555 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 05.03.07, 09:18 Dziekuje wszystkim za gratulacje. Trzymam oczywiscie za was kciuki. W watku lutowym udalo sie prawie wszystkim 99%, tylko jednej nie (ale teraz napewno sie uda, aaniussia trzymam kciuki) Pozdrawiam. Dzis zaczyna sie 6 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 06.03.07, 11:27 wczoraj zaczelam staranka wiem ze dopiero dzis jest 6 dc ale co tam, na poczatek dla przyjemnosci co taka cisza? gdzie sie pochowalyscie u mnie dzisiaj piekna pogoda, sloneczko i jest cieplutko, jutro podobno ma byc 17 stopni, nie wiem czym nas ta zima jeszcze zaskoczy , haha Odpowiedz Link Zgłoś
ewinka22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 06.03.07, 14:04 U mnie też piękna "wiosna" Dziś mój 4dc, może uda się tym razemFajnaie by było tak na wiosnę, bo trochę już czekamy, ale w końcu musi sie udać czyż nie??? POzdrawiam Was wszystkie słonecznie i wiosennie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec 8dc 08.03.07, 08:08 dziewczynki dzis jest nasze swieto i nasz 8dc , mierze temperature w tym cyklu, mam pytanie do was pytanie, kiedy powinnam sie spodziewac owu przy cyklach 26 dniowych, czy zawsze owu wystepuje ok 14 dni przed @? Odpowiedz Link Zgłoś
ewinka22 Hagowiec Faza poowulacyjna różnie długa;) 08.03.07, 17:14 Hagowiec, owulacja nie zawsze występuje 14 dni przed miesiączką. Ten czas moze być różny dla każdej z nas , ale zazwyczaj jest stały dla danej kobiety. Może się wahać w granicach 10-16dni. Czyli przy cyklach 26 dniowych możesz sie spodziewac owulacji już koło 10dc, ale równie dobrze dopiero koło 16dc. Jeśli mierzysz temperaturę i zobaczysz ten magiczny skok zobaczysz ile dni będzie wysokiej temperatury, to będziesz miała mniej wiecej pojęcie ile u Ciebie trwa faza poowulacyjna Daj znać jak się coś ruszy u Ciebie Ja w tym cyklu stwierdziłam, ze nie mierzę temperatury, nie wiem czy w ogóle będę miała owulację bo u mnie to rzadkość i nie chcę się dołować samymi niskimi tempkami Zyczę powodzenia i pisz jakby co Pozdrawiam Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: Hagowiec Faza poowulacyjna różnie długa;) 09.03.07, 08:38 ewa, dzieki za odpowiedz dzisiaj 9dc i temp drgnela o 0,1 do gory wiec mysle ze juz owu niedlugo starania juz zaczete Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa do hagowiec !!!! 09.03.07, 11:31 hagowiec, ja lada dzień do was dołączę ale już się tym nie dołuję... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 11:56 jak to dolaczysz? nie przywiozlas fasolki z egiptu? Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 12:56 mam znajomych ktorzy w tamtym roku przywiezli z egiptu fasolke amoniaaa zycze ci tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do amoniii !!!! 09.03.07, 13:22 oj nie dziękuję, ale tak jak pisałam - raczej nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 12.03.07, 07:47 hej hej co tam u was? powinna byc juz chyba owu? jak wasze staranka? u mnie cos dziwnego z temp bo spadla zaraz po skoku i nic juz z tych wykresow nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewinka22 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 13.03.07, 11:02 Witam witam piękną wiosną No u mnie dzisiaj 11dc temperaturka nisko, śluzu ani widu ani słychu No u mnie z owulacją to jest tak, że jeśli w ogóle się pojawia to dopiero koło 20dc wiec ja jeszcze sobie poczekam Ale chętnie poczytam jak Wasze staranka i co u Was się dzieje w tej sprawie Pozdrawiam słonecznie Ewcia Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa obiecałam :P 13.03.07, 10:23 tak jak mówiłam dołączam... wprawdzie jakieś 2 dni później ale to pewnie przez tą zmianę klimatu troszkę mi się pozmieniało Dzisiaj spokojnie mogę powiedzieć że się od rana @ rozkręca Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka cześć amoniuu 13.03.07, 11:06 Miałam nadzieję ze zobaczę Cie w tym wątku z innym tytułem, ale życie jak zawsze pisze swoje scenariusze, na które chyba nie bardzo mamy wpływ. Przytulam Cie mocno Ja jeszcze trzy dni. Nie czuje sie niestety ciazoweo, z ogóle w tym miechu był falstart starankowy - zaczęliśmy za wcześnie, skończylismy za wcześnie wiec pewne kolejny raz dołaczę do Ciebie a co... damy radę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: cześć amoniuu 13.03.07, 11:39 no pewnie że damy rade my kobitki jesteśmy silne. U mnie to już teraz 18 cykl skończony ale staję się coraz silniejsza Acha no i jakoś @ nadal nie ma a biust znowu zaczął boleć i jest twardy jak skała... Do końca dnia powinna się rozkręcić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: cześć amoniuu 13.03.07, 12:25 a moze jednak sie nie rozkręci... kurcze trzymam za Ciebie bez wzgęldu na to co sie wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: cześć amoniuu 13.03.07, 12:42 ja tam w cuda nie wierzę ale dzięki że trzymasz za mnie kciuki ja za Ciebie też!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 13.03.07, 15:08 HEJ HEJ melduje sie dzisiaj u mnie piekny cieply dzien amoniu szkoda ze @ przyszla, myslalam ze jednak egipt zadzialal u mnie znowu temp podskoczyla do 37 postanowilam sie nie przejmowac i dzialam z mezem niepatrzac na temp Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 14:32 nie przyszła jeszcze rozkręca sie od wczoraj ale sie rozkrecic nie umie narazie cicho, ale juz nadchodzi napewno Dojdzie,ona zna już tą swoją trasę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 14:59 COS MAM PRZECZUCIE ZE NIE PRZYJDZIE dzis 37,1 idzie w gore pozdrawiam ale dzisiaj pieknie na dworze ide dzisiaj na aerobic po pracy, ten walek z brzucha musi zniknac, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 14.03.07, 15:08 wczoraj była jedna mała brązowa plamka... więc raczej chyba przyjdzie zresztą czuję się okresowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka chyba się dołaczam 14.03.07, 15:48 u mnie dziś pojawiły się brązowe plamki stanowczo za prędko, bo wydaje mi sie ze owu była 13 dnia, a dziś jest 25 dc , czyli jeszcze powinna z 2 dni przetrwać, tak było do tej popry - faza lutealna 14 dni, a ja w ogóle jestem od 16 dnia na duphastonie no ale cóż zrobic, organizm płata figle. ehhh wcale mi sie to nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: amoniaa co u ciebie ... 15.03.07, 11:37 kliknęłam za predko u mnie dzis kolejne 2 brązowe kropki, więc pewnie szybko rozwinie sie małpiszon... Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: amoniaa co u ciebie ... 15.03.07, 11:38 wczoraj @ przyszła... umierałam pół wieczoru z bólu brzucha poszłam spać o 21ej Trzymaj sie i nie poddawaj!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka do bani 15.03.07, 11:42 wiesz ja juz sie poddałam bo wiem czym sie skończą te plamienia... nawet nie płacze, nie wiem czemu najbardziej dobija mnie widok ślicznych brzuszków swoich koleżanek i te ciągłe pytania: a kiedy wy ? a czemu jeszcze nie ? itd itd. no nic zasiskamy zęby i żyjemy jakby nigdy nic pozdarwiam Cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:05 musisz sobie wymyśleć jakąś odp. dla wszystkich i wszystkim gadaj dlaczego jeszcze nie Jak to zastosowałam i się odwalili!!! Nie poddawaj się bo dostaniesz ciosy od amoni Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: do bani 15.03.07, 12:15 ludzie sa okrutni amonia jakie ty podajesz uzasadnienie ze jeszcze nie? ja mowie ze sie staramy, ale chyba to zmienie bo robia duze oczy i mowia "oj chyba nie bardzo", to troche przykre albo , "ile to juz od waszego slubu? a dziecki cos nie widac!" a o zafasolkowanie wcale nie jest latwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: do bani 15.03.07, 12:18 obrzydliwe te ich hasła!!!! nawet nie mają pojęcia jak to rani. amoniuuu- dziekuję umiejętnosć godzenia sie z losem to mój nowy życiowy cel Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:55 nie masz za co dziękować, jakby było wam bardzo smutno to piszcie do mnie od razu postaram się Wam pomóc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: do bani 15.03.07, 12:54 mówię że się budujemy i narazie nam tak dobrze, jak przyjdzie czas to będzie i dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gite Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:05 czy ja tez mogę sie do Was dołączyć?Od wczoraj jestem kłębkiem nerwów bo dzis jest czas @ i czekam a raczej nie czekam na nią.Staramy sie z mężem juz pół roku i nic strasznie mnie to przygnębia.Szczególnie to wyczekiwanie czy tym razem sie uda. Pozdrawiam Was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:12 pewnie zo możesz sie dołączyć , ale jeśli nadal nie ma @ to chyba zły wątek )) trzymam kciuki zeby @ do ciebie nie przylazła... u mnie nadal brąz (niech mi nikt nie mówi że dziewczyny lubią brąz )... nowa 4 mm kropka na bieliźnie (to juz od rana 3) normalnego krwawienia jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:17 Witaj. Oj myśle ze to dobry wątek bo dzis jest termin @ no i brzuch juz pobolewa i piersi więc raczej nie łudze sie ze tym razem sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:26 WITAJ BADZ DOBREJ MYSLI! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Czy ja też mogę? 15.03.07, 13:24 no pewnie że możesz nic się nie denerwuj bo szkoda nerwów. U mnie aktualnie 19 cykl starań więc wiem już coś na temat stresów Głowy do góry i dużo optymizmu!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gite dzięki !! 15.03.07, 13:32 Dzięki wielkie. W grupie zawsze raźniej Za każym razem mam nadzieje, a potem bolesne rozczarowanie ostatnio nie miałam zadnych objawów nadchodzacej @ juz myslałam ze sie udało a ta paskuda przyszła z nagła, bez zapowiedzi Mam nadzieje dziewczyny że nam sie w końcu uda!!!!! Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia03 Re: dzięki !! 15.03.07, 15:01 czy @ jest zawsze 14 dni po owulacji? owu mialm 1.03 czyli 14 dc a cykl mam zwykle 31 dniowe. czy dobrze nyle ze teraz powinien byc krótszy? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: dzięki !! 15.03.07, 15:09 u mnie jest różnie, raz 14 dni po owu, a teraz miałam nawet 16 dni po... tak więc sama widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 ile czasu już się staracie? 15.03.07, 15:58 My staramy się już 14 misięcy i dalej nic.Mam nieregularne cykle i mąż kupił test owulacyjny.Mamy nadzieję że z jego pomocą nam się uda.Pozrawiam Was dziewczyny i trzymam kciuki za nas wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: dzięki !! 15.03.07, 15:09 no pewnie że nam się w końcu też uda co my gorsze czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia03 Re: dzięki !! 15.03.07, 15:16 NO WŁASNIE!!! Trzymajmy kciuki! najpózniej w niedziele sie okaze! Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka właśnie przyszła @ 15.03.07, 18:02 podziwiam cie amoniuu że potrafisz to tak dzielnie znosić. Ja jestem daremna w tej kwestii rycze i rycze ...do jutra mi przejdzie ...oby Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 do mikrowanka 15.03.07, 19:38 Dobrze wiem jaki to jest żal gdy myślisz ze to już a przychodzi@, ale trzymaj się następnym razem może się uda.ja też juz długo się staram o dzidzie.miejmy nadzieję że już niedługo sie nam uda. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 08:37 jakoś trzeba sie trzymać no nie? czasem, tak jak wczoraj juz wysiadam, ale wiara podobno czyni cuda , a ja jestem wierząca i dziś już mi lepiej... właśnie zamówiłam testy owulacyjne w wiekszej ilości, bo ostatnio brakło mi ich w 11 dniu hihihi co ma wisieć nie utonie dziewczyny!!!! dzieki wam !!! NAM TEZ ZAŚWIECI NASZE MAŁE SŁONECZKO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia03 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 08:42 Dasz rade! Tez juz sie chcialam poddac, niby wszystko ok a czlowiek sie stresuje. Ja mam taka cicha nadzieje za w tym cyklu sie udalo! Najwazniejsze pozytywne nastawienie (czego mi tez czasami brakuje) Glowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 09:56 no i po nadzieji przyszła @.Boże jak mi przykro.Obiecałam sobie ze zniose to dzielnie ale mam potwornego doła, za każdym razem jest nadzieja a potem ogromne rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 10:45 Wiem co czujesz, ale nie martw sie, jutro znów zobaczysz słonko i pomyślisz... oooo może w tym cyklu sie uda? i z nowa nadzieja zaczniesz kolejny dzień... trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 10:49 Właśnie zawsze mamy doła jak przychodzi @.Przez drugą połowę cyklu mamy nadzieję że się udało,doszukujemy się objawów ciąży, ba nawet ja je czasmi znajduje a potem znowu nic.To okropne.Mój mąż nie bardzo rozumi kiedy miewam doły.Zawsze mówi że przecież się postaramy w następnym miesiącu.To już trwa 14 miesięcy i czasami trace nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 11:26 dokładnie jest jak mówisz....nadzieja ze sie udało, doszukiwanie sie objawów, stres zeby tylko nie przyszła @ a potem rozczarowanie i potworny dół w którym własnie jestemno ale cóz...co mozmy zrobic?!popłaczemy sobie ciuchutko gdzies w samotności i dalej bedziemy sie starac, dalej bedziemy czekac i dopatrywac sie symptomów upragnionej ciąży.W końcu nam sie uda!!!!!!!! A dzis sobie jeszcze popłacze...jutro bedzie lepiej. całuje was mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 11:44 Ja przepłakałam wczoraj cały wieczór.Dziś mi troche lepiej,ale i tak humorek do bani.Nic mi się nie chce.Okropne jest też to że rodzinka się dobytuje kiedy będzie dzidzia.My zawsze mówimy że jeszcze nie,że jeszcze mamy czas.Oni nawet nie przypuszczają że nam po prostu nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: nowy cykl nowa nadzieja 16.03.07, 13:42 dokładnie Inesita.To najbardzije boli jak wszyscy wokół tylko w kółko pytają się a kiedy? a czemu jeszcze nie? Nie ma na co czekać! Nawet sobie nie zdaja sprawy ze to nie zalezy od naszego wygodnictwa (jak myślą), a nie chce sie każdemu chwalić ze mamy problem to jest zbyt intymne i zbyt bolesne Powiem Wam ze dzis czuje się wyjatkowo tym wszystkim zmęczona, mam wrażenie ze jestem jak balon z którego uszło całe powietrze, nic mnie nie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 Re: do gite 16.03.07, 14:02 Ja wczoraj przepłakałam cały wieczór,a dziś mam opuchnięte oczy i podły humor.Nawet nie dzwonię do rodzinki bo znowu będzie mówić że chce wnuka.to okropnie dołujące jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: Damy rady??!! 16.03.07, 14:18 No to musimy dzis super atrakcyjnie wyglądać ja jestem teraz w pracy ale juz sobie cały makijaż zmyłam ja własnie dzis jade do domu i mam nadzije ze tym razem dają mi spokój z pytaniami.Jeszcze najgorsze jest to ze ostatnio nie moge sie z mezem dogadać, dzis kiedy ta cholerna @ przyszła nawet mnie nie przytulił oj czeka mmnie trudny weekend.Najchętniej bym sie gdzies zaszyła, daleko, w samotności i wypłakała te wszystkie smutki.Ale wiecie co? zrobie cos chyba zupełnie innego...pójde jutro do fryzjera i zmienie fryzurkę, moze kupie sobie cos fajnego a wieczorem sie upije(teraz moge bo nie ma dzidzi w brzuszku).Moze to mi jakos pomoże-zawsze to jakas autoterapia Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka już!!!! koniec smutków!!!! wiosna moje Panie 16.03.07, 14:04 ja wybeczałam wczoraj cały wieczór... tak jak Wy dziś wstałam i czułam sie jak balonik bez powietrza... tak jak wy a teraz mówie NIE!!!! Nowy cykl, nowa nadzieja, nowy miesiąc, no i wiosna nadchodzi!!!! a tak w ogóle to leci jak z kranu i potwornie mnie jeden jajniol boli o feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 17.03.07, 13:20 koniec zmartwien ! trzeba myslec pozytywnie i ze moze byc juz tylko lepiej zaraz jade do domku tak mezus czeka z lasagne jestem juz po polowie cyklu moze w tym cyklu sie udalo? to sie okaze pod koniec miesiaca trzymajcie sie kochane cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 12:44 PONIEDZIALEK co u was slychac? mysle ze w tym tygodniu nie bedzie zmartwien w piatek jedziemy z mezem na weekend do tatralandii juz sie ciesze na wyjazd Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 14:20 a u nas po staremu @ poszła i znowu od nowa..... 28 kwietnia jedziemy ze znajomymi na majówkę na tydzień do Jastarni Już sie ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inesita6 Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 19.03.07, 18:16 dziewczynki zazdoszcze Wam tej siły i optymiznu.Ja sama przed sobą udaję że wszystko jest ok.i że wreszcie nam sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 20.03.07, 09:15 no u mnie dzis 6dc, hihih jeszcze tydzień i znów oczekiwanie na ... najgorsze albo może w końcu na najlepsze na razie jeszczze wstrzymuję sie przed kliniką niepłodnosci, ale już mnie tak nie przeraża najgorsze jest to że w te poronioną ciażę zaszłam za 3 razem!!!!! a teraz... feee to ta pogoda tak źle nastraja Odpowiedz Link Zgłoś
gite Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 20.03.07, 13:25 Witam Was kochane. Ja dzis 5dc., @ zakończona. Zaczęte mierzenie temp...... i kolejna nadzieja no ale człowiek nadzieją żyję!!! Trzymam za Nas dziewczyny mocno kciuki!!! Staramy sie nie stresować, pić więcej wina wieczorkiem na rozluźnienie (ha ha ha, słyszłam ze to o dziwo pomaga no i jest przyjemne).Dość tego stresowania.Zobaczymy co z tego wyjdzie ps. a z tym winem to ja mówiłam całkiem poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
hagowiec Re: @ i 1dc , czy jest nas wiecej? 21.03.07, 13:04 hej az trudno uwierzyc ale dzis juz 21dc @ jezeli nadejdzie to 27 czyli za mniej niz tydzien, w weekend planuje sie wyluzowac i nie myslec o @. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś