vaisala 05.07.07, 08:42 to nie jest żart,nie mogę dodzwonić się do mojego gina,nie wiem co robić!? utknęła mi rano gumka nie potrafię jej wyciągnąć nie wiem czy czekać czy jechać gdzieś od razu,. naprawdę zaczynam być spanikowana! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: potrzebuję rady 05.07.07, 08:44 chyba nie ma powodów do paniki,gumka nie jest toksyczna.jeśli sama nie wyjdzie to pojedź na pogotowie,oni tam nie z takimi rzeczami mają do czynienia.a swoją drogą to miałaś pecha! Odpowiedz Link Zgłoś
vaisala Re: potrzebuję rady 05.07.07, 08:51 miałam,pecha miałam! najgorsze że jestem w tej chwili w pracy i do 15 nie mam jak się wyrwać. dzięki za pocieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylpal13 Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:01 ja bym pojechałą prywatnie do jakiegoś lekarza, dla mnie byłoby to troche krępujące tak na izbe do szpitala jechać, współczuję serdecznie, ale myśle ze możesz poczekać do popołudnia, choć czjesz sie z pewnoscią mało komfortowo Odpowiedz Link Zgłoś
vaisala Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:17 mało komfortowo to mało powiedziane, na pogotowie na pewno nie pójdę,znam tych lekarzy .głupio mi! łudzę się jeszcze że jakoś wyjdzie wiem jestem naiwna ale jakoś trzeba się pocieszać! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:27 to faktycznie idź prywatnie.nie zazdroszczę ci Odpowiedz Link Zgłoś
mocpytan Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:28 Umów się gdziekolwiek do ginekologa. Szkoda, że nie jesteś w domu, próba poleżenia, odprężenia się i "wyjęcia" mogłaby zadziałać, ale do tego potrzebne jest rozluźnienie a nie stres. Ginekolog powinien rozwiązać problem. Nie stresuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:32 o rety, bez przesady. Do macicy rzecież prezerwatywy nie wepchaliście. Idź więc do toalety, wsadź sobie palca i wgrzebiesz. Pochwa nie jest długości tunelu La Mache, na pewn dasz sama radę wyjąć, jeżeli spróbujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
vaisala Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:40 próbowałam,ale niestety! ale dodzwoniłam si,ę już do lekarza i idę do niego po pracy, nawet nie wiecie jak głupio mi było o tym z nim rozmawiać. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: potrzebuję rady 05.07.07, 09:50 > próbowałam,ale niestety a jak próbowałaś, to dotykałaś palcem gumki, czy jej po prostu znleźć nie możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: potrzebuję rady 06.07.07, 09:14 No i co? Kto w końcu wyjął? Lekarz czy Ty? Odpowiedz Link Zgłoś