Dodaj do ulubionych

Boje się!!!Pomożcie:(

05.07.07, 09:45
Wczoraj byla u lekarza zbadal mnie i powiedzial ze jest wszystko w porzadku a
dzis jestem w pracy i zobaczylam lepki sluz lekko różow-brązowy co to moze
byc dodam ze jestem w 9tc.Pomozcie!czy moze to oznaczac najgorsze niby czuje
sie dobrze a lekarz dodal ze bole brzucha nie silne ale lekkie tak jak na
miesiaczke i mozliwe ekkie plamienia to normalne w ciazy czy faktycznie?Miala
moze ktoras z was tego typu objawy i wszystko bylo w porzadku??Prosze
pomozcie bo zaczelam sie bac i wogole caly czas mysle o moim dzieciatku!czy
wszystko bedzie dobrze! Pozdrawiam zrozpaczona
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Boje się!!!Pomożcie:( 05.07.07, 09:52
      Nie każde plamienie oznacza poronienie, ale z każdym nalezy udać się do lekarza
      jak najszybciej. Ja w pierwszej ciąży zaczęłam plamić i było to oznaką
      poronienia, w obecnej w 8 tc wylało się ze mnie dużo więcej krwi i to nagle, a
      moje bliźnięta rosna jak na drożdżach. Tak więc nie zastanawiaj się, tylko idź
      do lekarza i na usg, prawdopodobnie dostaniesz luteinę czy duphaston.
    • mika_821 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 05.07.07, 11:39
      Nie wiem czy mnie dzidzia chce przestarszyc bo ostatnio zyjhe w ciaglym stersie
      w pracy szczegolnie stosunki z szefostwem poniewaz pracuje w ksiegowosci a
      teraz jest goracy okres wiec moze powinnam troche przystopowac i mniej sie
      denerwowac
      • artdesign84 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 05.07.07, 11:40
        Przede wszystkim nie denerwuj się i idź do lekarza JAK NAJSZYBCIEJ!!
        Trzymam za was kciuki i wierze że będzie dobrze.
    • sylwia979 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 04:22
      tez mam takie plamienia delikatne - wkladki non stop zmieniam,bylam u lekarza dzisiaj i mi powiedzialam ze u niektorych kobiet tak jest - zalezy tez od organizmu .
      tez jestem 9t 4d ciazy - dobrze sie czuje - mam tylko sennosc....
      mam sie niczego nie obawiac no chyba ze brzuch bedzie bolal to szybko do niej mam zadzwonic na komorke....
      na ta chwile czuje sie doskonale big_grin
      tylko ta pogoda mnie dobija big_grin
      • mika_821 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 07:23
        Witam identycznie u mnie tak jakbym o sobie slyszala w srode bylam u lekarza
        tez powiedzial ze to jest normalne i bylo wszystko w porzadku a wczoraj tylko
        raz na wkladce lekko lepki i rozowawy sluz ale tylko z rana mysle ze to po
        badaniu srodowym tak sie stalo w sumie oprocz sennosci to dobrze sie czuje wiec
        mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i tobie tez z calego serca tego
        samego zycze niech nasze dzieciatka sie rozwijajasmile
    • damap Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 08:45
      Ja tak miałam po badaniu ginekologicznym wewnętrznym... podrażnione miejsce czy
      jak to nazwać, stąd taki śluz... Teraz mam 7,5 miesięcznego synka smile Nie mrtw
      się, pozdrawiam
      • mika_821 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 09:38
        dzieki wam wszystkim za te slowa dzis czuje sie duzo lepiej i nic sie nie
        dzieje oprocz tej pogody strasznie senna a tu trzeba siedziec w pracysad jeszcze
        raz wielkie dzieki i czuje sie spokojnieszja a wizyte mam u gina dopiero za 4
        tyg.mam nadzieje ze juz duzo zobacze na usgsmilesmilepozdrawiam
    • kotka232 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 13:56
      Ja równiez miałam na poczatku ciązy bóle brzucha jak przy okresie ale moj
      lekarz powiedział ze to grozi poronienirm i dał mi tabletki ,które nazywaja sie
      Duphaston po , których od razu przeszło a ja przestałam sie martwic..a moim
      zdaniem plamien w ciazy nie powinno byc wogole. Radziłabym skontaktowac sie z
      innym lekarzem i to jak najszybciej .
    • agusiatko24 Re: Boje się!!!Pomożcie:( 06.07.07, 16:34
      ja mialam plamienia od 6 do 11tc i bralam duphaston i juz nie mam zadnych
      plamien.Bardzo sie balam ale juz jest oki.....mam nadzieje ze u ciebie to tez
      nic groznego.Na poczatku ciazy,tak to trzeciego miesiaca,moga sie takie
      plamienia pojawic
    • karciak mika_821 06.07.07, 19:15
      ja też miałam plamienia śluz różowo - brązowy na początku ciąży, nie martw się
      to ciąża się zawiązuje będzie wszystko ok, ja mam teraz 4 miesięczną córcię.
      głowa do góry będzie dobrze musi być
      pozdrowienia
    • asik_cz zapraszamy na forum lutowych mam, 08.07.07, 01:00
      bo widze po wieku ciaży, że nasze dzidzie to rówieśnicy brxuszkowi. Będzie
      dobrze. Musi być. Ale idź do lekarza.
      Link do forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47868
      • mika_821 Re: zapraszamy na forum lutowych mam, 08.07.07, 08:49
        Dziekuje wszystkim za chec udzielenia mi inforamcji i wsparcia powiem tak ze od
        tego dnia tzn tego jednego porannego razu co wystraszyl mnie ten sluz na
        wkladce nic sie nie pojawilo to tegoz momentu czuje sie swietnie.Moze
        pomyslicie ze jestem nienormalna ale caly czas mowie do mojego dzidziusia zeby
        nie straszyl mamusi od tego momentu jest wszystko w porzadku moze to skutkuje i
        dzieciatko czuje ze ktos czeka na niego w tym naszym realnym swieciesmilejeszcze
        raz wielkie dzieki w srode tj. 11.07 zaczynam 10tc i wierze gleboko ze wszystko
        bedzie w porzadkusmilepozdrawiam
    • k.sameryt Re: Boje się!!!Pomożcie:( 08.07.07, 11:44
      hej, skontaktuj się z lekarzem . Ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle takich
      objawów, w drugiej dokładnie tak jak TY... Pierwszy lekarz powiedział, że to
      normalne, wziął nawet pod uwagę nadżerkę, tylko, że ja miałam wynik cytologii
      sprzed dwóch mies. i I grupę. Dopiero drugi lekarz stwierdził, że lepiej
      dmuchać na zimne, zlecił komplet badań, w tym na tarczycę i poziom hormonu
      ciążowego, zrobił usg, na bóle przepisał no-spę i kazał leżeć - bez żadnych
      leków podtrzymujących. Po dwóch miesiącach wszystko się unormowało, a teraz mam
      już tylko miesiąc przed sobą. Warto się skonsultować z innym lekarzem, albo
      przeejechać na izbę do szpitala. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka