synthia82 02.09.07, 17:02 Kiedy zaczęło dręczyć was złe samopoczucie?? Kiedy pojawiły sie mdłości? Czy było to jeszcze przed terminem spodzieanej miesiączki, czy już wtedy gdy wiedziałyście, że jesteście w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Mdłości 02.09.07, 18:01 Mdłości przed terminem okresu to chyba raczej rzadkie wypadki, reagujemy tak na rosnący progesteron, który tam nam się daje we znaki. U mnie mdłości pojawiły się w 7-8 tygodniu i trwały aż do około 15 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: Mdłości 03.09.07, 13:30 U mnie mdłości pojawiły się kilka dni temu czyli na początku 6 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Mdłości 03.09.07, 13:57 u mnie pojawiły sie na przełomie 5 i 6 tc teraz jestem w 7 tc i doszły wymioty ale rzadko sa na szczescie jadłowstret mam nieststy rowniez i zmuszam sie do jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Mdłości 03.09.07, 14:44 Ja przy córce mdłosci miałam chyba też na przełomie 6 tyg,teraz mam 23 dc i mam mdłosci więc jeśli są one spowodowane ciążą to chyba jestem w tej rzadkiej grupie,za jakieś 4 dni sie dowiem.Czytałam ostatnio że mdłosci moga wystapic już po 2 tyg od zapłodnienia www.acifolik.pl/jestes_w_ciazy.html Odpowiedz Link Zgłoś