20.11.07, 21:00
witam,
tak czytam i czytam te wątki i mam coraz większe wątpliwości. Sprawa wygląda tak. Było mizianie w płodne dni( raz bez zabezpieczenia), potem niby piersi się powiekszyly, senna masakrycznie bylam, ale przyszla @ co prawda mniejsza niz zwykle, pelna nadziei zrobilam test i wyszedl negatywny, ale senność nie przeszla, kłują jajniki od czasu do czasu i brzuszek jakis taki twardszy sie zrobil. Czy mozliwe zebym byla jednka w ciazy? naczytałam się co tutaj piszecie i szczerze mówiąc jestem nakręcona dziko tongue_out co prawda nie staramy się o dzidzię jakoś specjalnie, ale mój instynkt macierzyński krzyczy już wink powtórzyć test czy czekać do następnej @?
Obserwuj wątek
    • artdesign84 Re: ciąża? 20.11.07, 21:06
      dla świętego spokoju możesz zrobić test z krwi beta hcg, ale wydaje
      mi się że to jeszcze nie to
      powodzenia w staraniach!!
      • zefirekk Re: ciąża? 20.11.07, 21:14
        może rzeczywiście się zbyt nakręciłam. Z tymi staraniami to raczej ciężko będzie, bo mój narzeczony uważa, że powinnam skończyć pierw studia. Natomiast ja uważam, że teraz jest idealny czas na zajście w ciążę. Poród w przyszłe wakacje, a potem do napisania magisterka tylko, to daje rok z dzidzią w domu smile a i potem łatwiej. w każdym razie kilka miesięcy temu odstawiłam tabletki a i nie zawsze zdaża nam się mieć zabezpiecznie, więc mam nadzieję, że niedługo się pojawi w brzuszku gość smile Czy Wy też byłyście takie nakręcone? smilepozdrawiam mocno.
        • vi-23 Re: ciąża? 21.11.07, 09:42
          ja na poczatku jak zdecydowalismy sie na dzidzie to tez bylam nakrecona bo
          wydaje sie ze w ciaze mozna zajsc tak od razu a jak przyszla @ to i
          rozczarowanie ogromne zarazem...co prawda u mnie jest to "dopiero" drugi cykl
          staran (i mam nadzieje ze ostatni) ale w sercu cos tam siedzi i przykro jest ze
          sie nie udalo...w tamtym cyklu nie powiem bo sie nakrecalam smile ale jak miesiac
          obserwowalam swoje cialo i potem przyszla @ to mialam wszystkiego dosyc,bylam
          tym zmeczona wiec teraz obiecalam sobie ze nie bede wyszukiwac u siebie oznak
          ciazy,co ma byc to bedzie,staram sie o tym nie myslec, nie warto sie tak
          nakrecac bo potem naprawde pozostaje tylko wielki smutek i rozczarowanie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka