brzoza316 07.12.07, 23:26 Dziewczyny jakie są wczesne objawy ciąży???? Mnie boli jajnik i zastanawiam się czy ma to coś wspólnego z ciążą. Do spodziewanej miesiączki zostało mi ok tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id.kulka Re: wczesne objawy ciąży 08.12.07, 10:15 To raczej za wcześnie na objawy ciąży Bardzo bardzo rzadko zdarza się, że można poczuć już coś tak wcześnie - dużo częściej to psyche płata figla - tak dużo myśli się o ciąży, że zaczyna się mieć już jej objawy Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-81 Re: wczesne objawy ciąży 08.12.07, 11:33 poczytaj np grudniowe starania my tez tam przezywamy rozne objawy (nie zawsze ciazowe) razem razniej Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa_noc Re: wczesne objawy ciąży 08.12.07, 12:32 u mnie: twarde piersi i ćmienia w brzuchu na dole jak na miesiaczke Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wczesne objawy ciąży 08.12.07, 14:02 W cyklach nie ciążowych miałam więcej objawów ciążowych, niż wtedy gdy na prawdę zaszłamw ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
po_trzydziestce1 Re: wczesne objawy ciąży 08.12.07, 18:19 Ja dokładnie tak samo jak lilith76. W cyklach, w których nie zaciązyłam dopatrywalam się u siebie wielu objawów. A teraz jestem w 8 tc i jedyny objaw to brak okresu. Mnie jeszcze bolał brzuch jak na okres i bolał tak do 5, 6 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna111 Re: wczesne objawy ciąży 10.12.07, 10:56 ja wlasnie po dziwnych bolach brzucha sie zorientowalam. Bolaly mnie okropnie jajniki, tak jakby miedzy nimi byla lina ktora ktos naciaga w jedna i w druga strone.... piersi bolaly mniej niz zazwyczaj przed miesiaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
malda_80 Re: wczesne objawy ciąży 10.12.07, 11:01 A mnie jajniki od kilku cykli bolą od owulacji do miesiączki...I niestety nie na ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś