aniakra 22.09.08, 16:17 Witam, W tym wątku rozmawiamy o ubraniach firmy 9fashion - podzielmy się uwagami o ich produktach, sklepach, zakupach on-line i innych tematach związanych z ich produktami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwes Re: 9FASHION 22.09.08, 16:52 Miło mi dopisać się do tego wątku. Kupowałam kilka ubrań tej firmy i oto moja opinia: - bardzo fajne wzornictwo - dobre materiały - ładnie wykonane - na plus chyba to, że szyte sa na wysokie osoby, zwłaszcza spodnie. Można zawsze skrócić lub podwinąć, natomiast szczupłe wysokie osoby powinny mieć wystarczającą długość - dobry kontakt mailowy, bez problemu z wysyłką, dostawą i zwrotami po zakupach on-line Minusy - w sklepie on-line płaci się tylko za pobraniem gotówką. Myślę, że warto by było aby już można było płacić kartą - zdarza im się (znam 3 przypadki plus własny) pomylić wysyłane rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
zmyrena Re: 9FASHION 22.09.08, 16:56 Kupiłam sobie jeansy z tej firmy - megawygodne, dobrze skrojone i uszyte z miękkiego materiału. Mam też bluzkę Salabria i płaszczyk - ze wszystkiego jestem zadowolona, produkty są dobrej jakości i ładne. I można prać w pralce, co też jest ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
embeel Re: 9FASHION 22.09.08, 17:56 mam 2 koszule, 2 spódnice i bluzkę z długim rękawem. Dobrze się noszą, nie niszczą w praniu. Ładne, orginalne wzornictwo, miła odmiana od kangurzych' jeansów. Na temat wysyłek się nie wypowiem, bo kupowałam w sklepie firmowym w Łodzi, na ul. Próchnika. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel1000 Re: 9FASHION 21.05.14, 21:12 Jedna z lepszych marek na polskim rynku odzieży dla kobiet w ciąży, jako znawca branży naprawdę polecam! Również w sklepie mamastyl.pl/9fashion_2 Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
suso Re: 9FASHION 22.09.08, 18:16 większość rzeczy mam tej fimry i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio mam jednak problem z jeansami ponieważ roz.36 jest idealny w biodrach, udach ale brzuchol mam duży i bawełniany pas jest ciasny Odpowiedz Link Zgłoś
suso Sprzedam nową bluzę 22.09.08, 20:39 właśnie dziś dostałam przesyłkę z Łodzi, ale okazało się, że mój brzuch jest już zbyt duży na rozmiar S, dlatego chętnie bluzę odsprzedam. Bluza jest czarna, nowa z metką + paragon www.9fashion.com.pl/go/_info/?user_id=348&lang=pl Zainteresowane osoby proszę o kontakt na adres: suso@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
9marta9 outlet 15.05.12, 11:27 Witam, pod koniec kwietnia powstał outlet w Piasecznie w Fashion House firmy 9fashion. jest duży wybór i ceny naprawde sa fajne, i najfajniejsze jest to ze mozna zmierzyć i napewno nie bedzie problemu z za małą bluzka, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszka1981 Re: 9FASHION 01.10.08, 13:09 ubrania są suuper, nosze już w drugiej ciąży, jednak drogie dość; znalazłam jednak tańszą opcję niż firmowy sklep internetowy - mianowicie na allegro, m.in. drugi gat. (malutkie defekty) kilka razy taniej: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=11294615 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10778976 warto tez oczywiście śledzić dział OUTLET na firmowej stronie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: 9FASHION 01.10.08, 14:57 To prawda Agnieszko - ja też śledziłam wyprzedaże outletowe i kupowałam w przecenie ubrania. To samo zresztą z innymi firmami. Jestem zadowolona z ich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka848 Re: 9FASHION 06.10.08, 17:16 Ja również uważam że firma ma świetne ubrania. Są dosć drogie ale jakościowo bardzo dobre. Wiele z nich mozna też nosić po ciąży. W 100% polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
derrcia Re: 9FASHION 29.10.08, 17:44 Ja też jestem zdania, że ubrania są świetne dobrze uszyte i przedewszystkim bardzo wygodne. Spodnie są dla mnie za długie i muszę skracać ale bluzeczki są naprawdę fajne. Ostatnio zakupiłam pas ciążowy i jestem z niego zadowolona przedłuża bluzki i świetnie wygląda z koszulą, którą oczywiście kupiłam w sklepie. A na temat wysyłki nic nie powiem gdyż kupuję w sklepie w Warszawie na Andersa 21 obsługa jest fachowa panie świetnie mi doradziły. Ogólnie jestem zadowolona i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
widosna Re: 9FASHION 10.01.09, 00:48 A ja mam pytanie odnośnie ich rozmiarówki bluzek. Normalnie noszę rozmiar 42 - czy w 9fashion powinnam wziąć L czy XL? Jakoś, pomimo podanych wymiarów, nie mogę się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
mmisiaaa Re: 9FASHION 14.01.09, 12:43 Ja przed ciążą nosiłam rozm.L. teraz jestem w 27 tyg. i kupuję u nich rozm. L i XL, także najlepiej przymierzyć. Jednak wydaje mi się że różnica pomiędzy tymi rozmiarami nie jest duża, więc proponowałabym XL, napewno wystarczy do końca ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka848 Re: 9FASHION 03.03.09, 08:18 po raz kolejny muszę pochwalić ciuchy 9fashion - jestem już szczęśliwą mamusią, a ciuchy które kupiłam w ciąży noszę do tej pory, gdyż są bardzo wygodne, a bluzeczki ułatwiają karmienie oglądałam najnowszą kolekcję i tak mi się podoba, że chyba coś sobie zamówię... przy okazji, znalazłam na stronie informacje o konkursie i zastanawiam się czy mimo że już nie jestem w ciąży, mogłabym wysłać swoje zgłoszenie - mam mnóstwo świetnych zdjęć z brzuszkiem właśnie w ciuchach 9fashion. Polecam fotografowanie się w tym cudownym stanie, świetnie ogląda się te zdjęcia gdy maleństwo jest już na świecie )) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabud Re: 9FASHION 24.06.09, 15:57 Jeżeli chodzi o wzory i fasony ubrań są bardzo ładne. Niestety po praniu kolorowe rzeczy mogą farbować i są do niczego. Oddałam bluzkę do reklamacji. Koleżance z kolei po praniu ręcznym pofarbowała sukienka. Informacja u producenta w związku z reklamacją marna, zarówno na stronie internetowej jak i mailowo. Ostrożnie z kolorowymi rzeczami, chyba że kogoś stać na jednorazowe ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka1983 Re: 9FASHION 31.03.10, 15:36 Ubrania rzeczywiście mają fajne, ceny nie są niskie, ale za jakość trzeba płacić, podobno to polskie rzeczy, a nie szyte w chinach więc cena jest zrozumiała. W częstochowie jest ich nowy sklep firmowy, na wolności, kupiłam dwie rzeczy i 3 dostałam za pół ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
kami-6 Re: 9FASHION 18.08.10, 10:55 Witam, Bardzo przyjemniy i dobrze zopatrzony również w 9 fashion jest sklep Bella Mama w Krakowie przy ulicy Długiej 34. Mają bardzo szeroki wybór odzieży ciążowej, jak również wszystkich akcesoriów związanych z połogiem i karmieniem. Szczerze POLECAM!!! Mają również stronę www.bellamama.pl oraz sklep.bellamama.ogicom.pl/index.php/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorkagal Re: 9FASHION 13.01.11, 17:04 Ubrania z 9f są naprawdę bardzo fajne. Jestem bardzo z nich zadowolona. fakt, ze za jakość trzeba zapłacić ale mało które markowe ubrania mocno ekspolatowane (tak jak w ciąży) wytrzymują tak długo nie tracąc swoich walorów. Mam w sumie kilkanaście rzeczy które eksploatuje codziennie i wszystko jest o.k. Znalazłam sklep inetrnetowy www.bemummy.pl/ gdzie jest cała kolekcja,ceny tez są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
anmas793 Re: 9FASHION 17.08.11, 10:50 Właśnie się zastanawiam czy w Łodzi poza sklepem na Zachodniej można gdzieś jeszcze kupić ubrania 9fashion. Wiem, że mają sklep internetowy ale nie ma to jak przymierzyć. Jeśli wiecie o jakimś innym punkcie czekam na wiadomość i z góry dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
sunnydays-live Re: 9FASHION 17.08.11, 21:31 Cześć, kiedyś był jeszcze sklep firmowy na Próchnika. Tam co chwila były super promocje na końcówki kolekcji. albo rabaty za większe zakupy. Trzeba wejść na ich stronę, na pewno mają tam aktualną informację. Sama też sprawdzę i dam znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
9f-sklep Re: 9FASHION 18.08.11, 09:50 witam serdecznie od 1 września firma 9fashion otwiera sklep producenta w siedzibie swojej firmy przy ul. Legionów 119. Zapraszamy w godzinach 8-16. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinus_1 Re: 9FASHION 19.08.11, 14:39 Witam, to super! W takim razie muszę we wrześniu zaciągnąć Żone do Was! Będzie mogła sobie poprzebierać w ciuszkach i poprzymierzać coś Napewno znajdzie coś fajnego dla siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
sunnydays-live Re: 9FASHION 23.08.11, 22:24 w pierwszych dniach od otwarcia będą pewnie super ceny, ciekawe czy już nową kolekcję będą sprzedawać? takie to lato chlodne i deszczowe, że wkurzają mnie już krótkie rękawki na wystawach. Aaa marcinus, tam nie tylko dla żony coś znajdziecie, widziałeś jakie mają fajowe koszulki dla tatusiów? takie z napisami super tata, jak będziesz grzeczny to może żona Ci kupi Odpowiedz Link Zgłoś
9marta9 Re: 9FASHION 15.05.12, 11:31 anmas793 napisała: > Właśnie się zastanawiam czy w Łodzi poza sklepem na Zachodniej można gdzieś jes > zcze kupić ubrania 9fashion. Wiem, że mają sklep internetowy ale nie ma to jak > przymierzyć. Jeśli wiecie o jakimś innym punkcie czekam na wiadomość i z góry d > ziękuję ) Jest sklep outletowy w Piasecznie w Fashion House, polecam, ja jak najbardziej jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
ulek0 Re: 9FASHION 11.09.11, 21:34 witam przyszłe mamuśki widziałam wyprzedaż spodni ciążowych 9 Fashion na www.sklep.modaboutique.eu i sama sobie zakupiłam parę bo już niedługo będą mi potrzebne zapłaciłam 65 zł a przesyłkę dostałam po 2 dniach , mają jeszcze spory wybór więc jak dostanę wypłatę to kupię sobie jeszcze jedne, bo jak to mówią spodni i butów nigdy za wiele , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna7 Re: 9FASHION 12.09.11, 10:49 dziewczyny, ja zakupiłam sobie super spodnie 9fashion w ich sklepie internetowym, a moja koleżanka była w ich sklepie w Łodzi, podobno ceny są niższe niż w sklepie internetowym. muszę się tam wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
kasianatul Re: 9FASHION 11.10.13, 08:43 Zobacz też w sklepie mjakmama.net, tam mają parę ich produktów w super cenie Odpowiedz Link Zgłoś