11.04.04, 13:31
Napiszci proszę coś o przedszkolach w Ząbkach
Obserwuj wątek
    • gruszka_edziecko Re: Zabki 13.04.04, 00:42
      Zajrzyj do wątku o Markach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=10947844
      Sama tam pisałam o Ząbkachsmile Niestety niewiele mogę dodać, bo choć mieszkamy w
      Ząbkach, to przedszkole mamy w Warszawie.
      Pozdrawiam,
      Gruszka
      • magdamadzia Re: Zabki 13.04.04, 09:17
        A czy wiesz coś o państwowych przedszkolach?
        Może chodzi tam znajome dziecko?
        Mieszkam w Ząbkach 7 lat, mój starszy syn nie został przyjęty do przedszkola na
        ul. Prusa, więc przez trzy lata woziliśy go na Bródno, trochę męczące.
        Młodszemu muszę znależć miejsce w Ząbkach.Ale mam jeszcze na to ponad rok.
        A przedszkole przy Kościele? Podobno jest dobre to przy Makro, choć bardziej
        pasowałoby mi coś w centrum Ząbek. Mieszkam blisko stacji.
        Pozdrawiam
        • anx Re: Zabki 13.04.04, 16:03
          Polecam przedszkole Krasnal w Ząbkach - mają tam 2 przedszkola - dokładne
          adresy możesz sprawdzić na stronie www.krasnal.waw.pl.
          Moje dziecko tam chodzi i jest zadowolone - z rozmów z innymi rodzicami wynika,
          że ich dzieci również są zachwycone i codziennie chętnie chodzą do przedszkola.
          Miłe "ciocie" , dobre jedzenie , dużo ciekawych zajęć. Naprawdę polecam.
        • gruszka_edziecko Re: Zabki 14.04.04, 01:16
          Szczerze mówiąc mam nienajlepszą opinię o tutejszych przedszkolach.sad Może z
          wyjątkiem Olivera.
          Państwowe przy kościele... Kiedyś się tam wybrałam popatrzeć na dzieciaki na
          podwórku. Dla mnie zgroza. Panie wygodnie się rozsiadły na ławeczce i plotkują.
          Maluchy latają samopas, tłuką się (mocno!), przepychają. Jedno dziecko buja się
          wysoko na metalowej huśtawce, a drugie przebiega o włos od tej rozpędzonej
          bujawki. Brr! Wychowawczynie zero reakcji...
          Bodajże rok temu mieli tam remontować plac zabaw, więc pewnie trochę lepiej
          teraz wygląda. To na Westerplatte to chyba jest to "azbestowe" przedszkole, o
          którym kiedyś pisano w prasie lokalnej?
          Szczerze mówiąc wiele Ci nie pomogę, bo mieszkanie tutaj traktuję głównie
          jako "sypialnię". Tak się złożyło, że nawet znajomych tu nie mam, więc też
          informacji nie za wiele.
          Pozdrawiam,
          Gruszka
          • malwina18 Re: Zabki 14.04.04, 18:50
            A co mozesz powiedziec o Oliverze. Wlasnie sie zastanawiam nad tym
            przedkszolem. Informacja w internecie wyglada zachecajaco.
            • gruszka_edziecko Re: Zabki 19.04.04, 00:02
              Za dużo to Ci nie powiemsmile
              Chodziło tam przez pewien czas dziecko sąsiadów-byli zadowoleni.
              Natomiast ja w swoim czasie dzwoniłam do wszystkich ząbkowskich przedszkoli
              (chciałam ofertę z naszym porównać) i tylko tam udzielono mi stosunkowo
              rzetelnych informacji dotyczących zajęć, kadry, posiłków i całej reszty.
              Nie sprawdzałam już później tego przedszkola, bo moje dziecko kategorycznie
              odmówiło wszelkich zmian smile
    • gabrysia33 Re: Zabki 16.04.04, 19:48
      Moja starsza córa Kasia (7 lat) chodziła do przedszkola Krasnal w Ząbkach, mają
      tam świetną opiekę, plac zabaw, często jeżdziła na wycieczki, uczyła się języka
      angielskiego, ten czas wspomina wspaniale ja zreszta tez. Nie miałam żadnych
      problemów. Gdy Kasia wraz ze swoimi koleżankami i kolegami na Dzień Matki
      wystapiła w przedstawieniu z tej właśnie okazji, zakręciła mi się łezka w oku
      (mimo iż jestem nauczycielką i uczestniczę w takich przedstawieniach co rok).
      Dobrze układała sie współpraca z "ciociami". Gdy moja Julcia podrosnie bez
      wyrzutów sumienia tez poślę ją do Krasnala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka