ada1077 03.06.05, 13:16 Bardzo proszę o opinie o przedszkolu i szkole podstawowej Olimpijczyk w Smochowicach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matik30 Re: Olimpijczyk - Smochowice 08.09.05, 10:05 Przedszkole ma swoją stronę internetową, ale tak naprawdę trudno się z niej zorientować jakie warunki tam panują (chodzi mi o ilość dzieci, opiekunów itd. Poza tym jest to przedszkole prywatne za które trzeba zapłacić więcej (ale o ile więcej - to nie wiem) niż za przedszkole państwowe. Mam nadzieję, że będzie mnie na nie stać, bo planuję posłać tam dzieco od następnego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio112 Re: Olimpijczyk - Smochowice 20.09.05, 12:57 Witam Ja równiez mieszkam na Smochowicach. I nic nie wiem na temat Olimpijczyka. Czy ktoś może cos na ten temat wie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Re: Olimpijczyk - Smochowice 08.09.05, 12:55 Jak sie orientowałam ok. 2 lata temu, to czesne wynosiło ca. 700 PLN. Przedszkole ładne, duże, z ładnym placem zabwa. Niwe pamietam już ile dzieci w grupie. "Towarzystwo" międzynarodowe czasami bywa. Ostatecznie zrezygnowałam i to wcale nie z powodu wysokosci opłat. Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś
matik30 Do sommer1 09.09.05, 08:48 A czy orientujesz się może czy w okolicy jest jakieś przedszkole państwowe? Ja niestety nie znam dobrze tych rejonów, a w niedługim czasie będę tam mieszkać i tam moje dziecko będzie chodziło do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
sommer1 Do: matik30 09.09.05, 12:40 Niestety, nie orientuję się, bo na Smochowicach nie mieszkam. Spróbuj wejść na stronę poznańskiego kuratorium-tam z pewnością będzie lista przedszkoli. Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś