asia264 24.11.05, 14:41 moje dziecko niedługo będzie miało urodziny jak można je wyprawić w przedszkolu czy można przynieść tort?a jak to u was wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 14:50 U nas dzieci przynoszą cukierki i częstują panie i kolegów . Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 15:01 u nas też. Część przedszkoli dziekuje za torty, bo zdarzały się zatrucia. Odpowiedz Link Zgłoś
asia264 abbra I edytek1 24.11.05, 15:08 to nic się nie zmienilo przez 25 lat.nomoże tosą inne cukierki,inne dzieci,inne panie i inne czasy.na szczęście!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 15:16 cukierki,biszkopciki, żelki....bo w grupie mogą być alergicy! Odpowiedz Link Zgłoś
msto05 Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 15:17 Daję Wiktorii torbę pełną różnych słodyczy, które z resztą sama sobie wybiera w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-hani Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 21:01 Moja mała chodzi do prywatnego przedszkola i urodziny wyglądają całkiem ciekawie najpierw jest wywieszona info. kiedy to będzie i kto obchodzi,a tego dnia mama ma wolną kuchnię od 15tej i może robić co chce,ale zawsze jest tort, dmuchanie świeczki,100lat, no i prezenty(obecność nie jest obowiązkowa,można dziecko zabrać po podwieczorku,bo imprezka zaczyna sie po spaniu maluchów i podwieczorku),poza tym panie pomagają-dekorują salę i panuja nad zabawą dzieci, ale najbardziej moja Hania lubi muzykę i tańce co jest w repertuarze urodzin. Hania ma dopiero w styczniu urodziny, więc jeszcze przede mną to wyzwanie cukierków nie ma bo nie wszystkie dzieci potrafią je zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
minmi Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 22:57 Moje dziecko chodzi do państwowego przedszkola. W urodziny można przynieść tort i ciastka. Talerzyki i kubki na soki rozkłada i potem zbiera pani kucharka. Większość dzieci przynosi jednak cukierki. Dla solenizanta organizowana jest specjalna zabawa, w której biorą udział wszystkie dzieci, ale on jest Główną Postacią Dnia. Dzieci robią też dla niego specjalne "korale" i składają życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: urodziny w przedszkolu 24.11.05, 23:35 tort lub ciasto niektóre dzieci zamawiają pizzę Odpowiedz Link Zgłoś
maligrat Re: urodziny w przedszkolu 26.11.05, 23:19 cukierki i pianki, żelki, al eja pytałam po prostu panią jak tu dziecie obchodzą urodziny Odpowiedz Link Zgłoś