nikunia4 28.11.05, 12:05 Chciałabym zacząć powoli uczyć córkę obsługi komputera. Pisanie literek mamy za sobą. Teraz już chyba czas na proste programy dla maluchów. Co polecacie i gdzie tego typu programy można kupić (ściągnąć...)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka71 Re: Programy komputerowe dla 4 latka 28.11.05, 12:10 U nas nie ma kodów, ani domofonu, drzwi po południu są otwarte, i sęk w tym że wolałaby aby był domofon lub kod, bo kiedyś jak weszłam to mogłam wszystkie ubrania wynieść i nikt by nie wiedział że ja byłam , a tak się trąbi na wypadek bezpieczeństwa, nie powiem Panie jak kogoś nie bardzo kojarzą to pytają czy jest zgoda na odebranie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Programy komputerowe dla 4 latka 28.11.05, 12:12 Sorry pomyliłam posty ( Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Programy komputerowe dla 4 latka 28.11.05, 13:47 Królik Bystrzak dla przedszkola i dla zerówki, Kubusiowe Przedszkole, jest jeszcze taka seria z Papatką w roli głównej ale nie ma córki więc nie podam tytułu bo nie pamiętam, a płytę gdzieś wcięło. Poszukaj na stronach z torrentami, w sklepach, bywają też na Jarmarku Europa (ale to be) Odpowiedz Link Zgłoś
benefis1 Re: Programy komputerowe dla 4 latka 29.11.05, 21:24 Polecam stronę cbeebees czy jakiś tak - BBC dla dzieci , mozesz poszukać jej przez haslo "childrens BBC" . Rewelacja , pelno zabaw i gier z ulubionymi bohaterami. nikunia4 napisała: > Chciałabym zacząć powoli uczyć córkę obsługi komputera. Pisanie literek mamy > za sobą. Teraz już chyba czas na proste programy dla maluchów. > Co polecacie i gdzie tego typu programy można kupić (ściągnąć...)? Odpowiedz Link Zgłoś
iwciad Re: Programy komputerowe dla 4 latka 29.11.05, 22:18 Mój synek ma 4,5 roku.Bardzo lubi grać w komputerową gratkę.kupujemy taką gazetkę w Saloniku prasowym "komputerowa gratka" a do niej jest dołączona płytka.Wydawnictwo Egmont Polska. Jest to gra z rodzaju edukacyjnych.Poza tym czasami kupuję jakąś gazetkę ale uważam aby bylo oznaczenie ze gra bez przemocy itd.Dzisiaj np. wracając z przedszkola kupiliśmy jakąś taką gazetkę "Mały czytelnik-Pożyteczne gry" a w numerze:kolorki humorki, maluj z nami oraz wiele zadań.Produkt bez przemocy.Cena ok.9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Programy komputerowe dla 4 latka 30.11.05, 06:54 scooby doo strachy na lachy , krolik bystrzak, rewelacja - gdzie jest rybka nemo bob budowniczy moze byc juz dla 3 latkow a teraz na topie gra kurczak mały - ale trzeba pomagac juz przy nastepnych poziomach bo troche trudne. Odpowiedz Link Zgłoś