dorotaa13 18.01.07, 14:43 Mam pytanie; jakie warunki trzeba spełnić aby moja 3 letnia coreczka została przyjęta do przedszkola?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maklima Re: rekrutacja 18.01.07, 16:55 ciężko będzie odpowiedzieć, bo chyba nikt nie zna "Twojej córeczki"- o co tak konkretnie pytasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaa13 Re: rekrutacja 19.01.07, 09:27 chyba zle sformułowalam swoje pytanie,ale chodzi mi o to czy zeby zapisac dziecko do przedszkola musi byc zameldowane w miejscu gdzie znajduje sie przedkszole, czy obydwoje rodzicow musi pracowac...itp. czy moze zna ktos odpowiedz na te pyatania??? Odpowiedz Link Zgłoś
tina181 Re: rekrutacja 19.01.07, 11:18 Nie znam odpowiedzi, ale tez mam pytanie. Urodze w marcu drugie dziecko i bede na mancierzynskim. Lepiej zlozyc wniosek, zanim urodze (wtedy nie ma rodzenstwa, ale mama pracuej), czy potem? Ktory wariant zwieksza szanse przyjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe_m3 Re: rekrutacja 19.01.07, 11:49 -miejsce zameldowania - najlepiej ta sama gmina, -oboje rodzice pracujący, -dziecko musi mieć skończone 3 latka we wrześniu (mi się udało z listy rezerwowej, bo mała jest z końca października), tina181, wg mnie lepiej wcześniej złożyć wniosek, bo jak już urodzisz, będziesz na macierzyńskim...będziesz w domu - czyli możesz się opiekować też starszym dzieckiem, poza tym nie będziesz mieć stałej pensji (tylko przez 6 miesięcy), a wymogiem są rodzice pracujący. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy1 Re: rekrutacja 20.01.07, 13:00 -> U nas synek zameldowany Warszawa - Wlochy, a chodzi do przedszkola Warszawa - Śródmieście. -> Dwoje rodzicow pracujacych (w pazdzierniku jak sie miejsca zwolnily to przyszlo dwoje dzieci od mamy ktora siedzi z trzecim na wychowawczym) -> Synek mial dwa lata i miesiac jak poszedl do przedszkola. Bylo miejsce (jakas mam zadzwonila ostatniego sierpnia ze rezygnuje) i synek w piatek 1 wrzesnia poszedl na godzinke do przedszkola. Potem od poniedzialku zostawal juz normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś