Dodaj do ulubionych

poznańskie porodówki

29.05.14, 10:33
rodziłam na polnej ale teraz zastanawiam sie nad świętą rodziną, podobno zzo maja na życzeniesmile
czy któraś z Was zna ten szpital?
polna jaka jest taka jest, daje chyba tylko komfort bezpieczeństwa ze wzgledu na sprzęt jakim dysponuje w razie problemów, bo o jakimś indywidualnym podejściu nie ma mowy, istny taśmociąg....
Obserwuj wątek
    • memphis90 Re: poznańskie porodówki 29.05.14, 15:51
      Ja tylko na Polnej. Z porodówki jestem zadowolona, ale oddział poporodowy do sajgon totalny. Ja marudziłam na salę 4-osobową, rok później moja koleżanka leżała na tej sali już jako 5, a jak przyszłam na odwiedziny, to wjeżdżała właśnie 6 mama z noworodkiem uncertain Porodów w wodzie nadal nie ma, ale jest podtlenek azotu na życzenie.
    • littlemom Re: poznańskie porodówki 29.05.14, 18:01
      Ja pierwszy poród mam przed sobą, ale z opinii wielu osób jakoś najbardziej mnie przekonuje Raszeja wink zresztą znajoma rodziła we wrześniu zeszłego roku i po odwiedzinach (na patologii ciąży a później na noworodkowym) stwierdziłam, że będę się w tym szpitalu czuć komfortowo- to przecież najważniejsze smile
    • princy-mincy Re: poznańskie porodówki 30.05.14, 19:25
      Ile osob, tyle opińii.
      Pierwsze dziecko rodzilam na Lutyckiej i nawet mi sie podobał szpital.
      Drugie dziecko na Polnej i byłam zachwycona, zwłaszcza tym, ze dziecko było cały czas ze mną, dostałam je zaraz po cesarce i miałam przy sobie.
      Na Lutyckiej dziecko zobaczyłam po 24 h.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka