aiw_lys 07.04.08, 11:56 Czy ktoś z Was był może u dr Kubika i mógłby coś o nim powiedzieć? przyjmuje w medicoverze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusia_mala Re: dr Kubik 08.04.08, 17:31 Ja byłam na usg ciąży. Może akurat miał zły dzień, ale był na maxa zakręcony. Miły, ale kładłam się na łóżko 3 razy (po ubraniu się już musiałam się znów rozbierać), bo zapominał czegoś sprawdzić Potem jeszcze zawiesił mu się komp czy drukarka i nie wiedział co z tym zrobić Ogólnie cała ta wizyta mnie rozbawiła. Niestety nic ci nie powiem o nim jako specjaliście, bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: dr Kubik 09.04.08, 22:13 Uciekaj od niego jak najdalej. Mojej znajomej źle obliczył termin porodu 0 pomylił się tylko o miesiąc! Inna znajoma straciła przez niego ciążę - kazal odstawic leki podtrzymujące choc ciąża była na maxa zagrożna. Staciła dzidziusia w 15tc Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: dr Kubik 10.04.08, 15:37 o kurka, a mialam miec u niego te najwazniejsze usg w 14 tc... kurcze. chyba jednak sie przepisze. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_mala Re: dr Kubik 10.04.08, 16:10 Byłam też na usg ciąży u dr Maciejewskiego i dr Jęczeń (robi tylko usg) - polecam, może jeszcze się przepiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: dr Kubik 10.04.08, 16:47 Na usg genetyczne polecam dr Brzóskę z Invicty w Gdańsku. Tam mają super sprzęt, a dr Brzóska jest rewelacyjna pod względem obsługi tego sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: dr Kubik 11.04.08, 08:43 jednak się przepisałam. koleżanka z pracy poleciła mi lekarza u którego ona była, więc jestem spokojniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
wicca11 Re: dr Kubik 11.04.08, 11:29 Jesli korzystasz z Medicoveru to umów się do doktora Pietrasika. To świetny specjalista od usg. pozdrawiam wicca Odpowiedz Link Zgłoś
muszusmok Re: dr Kubik 11.04.08, 19:07 a ja wręcz przeciwnie- polecam dr Kubika. dzięki niemu moja ciąża dotrwała do końca i wszystko zakończyło się szczęśliwie. to prawda, trochę "zamotany"- zwłaszcza na początku, ale niczego nie przegapił, wręcz przeciwnie- bardzo dokładnie i wręcz z nawiązką dbał o wszystko. każda niejasność była uściślana. ogólnie- super. a Pietrasik rzeczywiście jest dobry Na patologii dziewczyny mówiły z kolei, że Kubik b. dobrze szacuje masę dziecka- niemal idealnie. mnie robił tylko 1 USG na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
kat_wozniak Re: dr Kubik 29.04.08, 09:30 Ja również polecam dr Kubika. Dzięki niemu donosiłam ciążę i teraz mam śliczną córeczkę. Robił badania dla pewności bez żadnego problemu. Wszystko sprawdzał. A jak było podejrzenie wczesnego porodu i zatrucie ciążowe skierował do szpitala, gdzie sam przychodził i pytał jak samopoczucie, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
klusencja82 Re: dr Kubik 25.09.08, 12:32 dr Kubik jest miły, ale jeżeli chodzi o USG to specjalnie się nie przykłada, tzn pewnie widzi co ma widzieć, ale nie dba, aby Maluszka zobaczyła mama,badanie bardzo krótkie i bez rewelacji, następnym razem wybrałabym się do innego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś