Dodaj do ulubionych

Plackarnia Babuni

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:45
Właśnie próbowałyśmy z koleżankami zamówić jakieś jedzonko na telefon.
Zadzwoniłyśmy do firmy "Plackarnia Babuni" (Stadion GKS Katowice)i co się
okazało? Pan przyjmujacy zamówienie wyśmiał koleżankę gdy ta zapytała o
rodzaj mięsa w kebabie. Stwierdził że chyba nawet producent tego nie wie i
czy jada na mieście że zadaje takie pytania?? Stwierdził też że może to być
nawet z kota lub psa!!! Co za miłe potraktowanie konsumenta. Życzymy
wszystkim obecnym i przyszłym klientom plackarni SMACZNEGO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: staly klient Re: Plackarnia Babuni IP: *.wnc.katowice.pl 12.01.05, 10:07
      a ja bylam obsluzona bardzo uprzejmie, jedzonko tez bardzo smaczne. czesto zamawiamy placuszki do firmy.
      • Gość: placek wacek Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:43
        sie nie zesraj po placuszkach ...
        • Gość: Zawiedzione Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:38
          Mamy nadzieje, ze ty sie po nich zesrasz
    • Gość: ona Re: Plackarnia Babuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:36
      Same pyszności są w "Plackarni Babuni". Do tego miły głos w telefonie i
      przystojny szef!!!
      • Gość: hmm... Re: Plackarnia Babuni IP: *.wnc.katowice.pl 20.01.05, 16:49
        no ciekawe któż zna szefa plackarni osobiście?
        • Gość: ha Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:08
          Przeciez szefem jest babunia ,bo to jej plackarnia
          a czy ona przystojna to nie wiem,co kto lubi
          • Gość: katalinna Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:29
            jestem stała kientką Plackarni i potwierdzam,placki pyszne,pierogi się
            rospływają w ustach.Szef jest naprawde przystojny,a babunia zawsze miła
            • myf1 Re: Plackarnia Babuni 28.01.05, 14:46
              ktoś tu wyraźnie podjudza dziewczynę szefa :)
              • myf1 Re: Plackarnia Babuni 28.01.05, 14:49
                katalinna - a to imię to wygląda mi na anagram
            • Gość: ha Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:08
              Babunia jagunia i diabelsko przystojny szef w jednym placuszku?
            • Gość: Bonkreta Re: Plackarnia Babuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:57
              Dziś wybrałam się do Plackarni, zachęcona pozytywnymi opiniami w Wyborczej.
              Pełna najlepszego nastawienia. Nawet madejowe krzesełka nie zepsuły mi
              nastroju. Chciałam zamówić placek po węgiersku, specjalnie po to się wybrałam.
              Pierwsze zdziwko - dla mnie placek po węgiersku występuje w towarzystwie
              wołowiny, a nie wieprzowiny, ale nic - postanawiam wypróbować wersję babuniową.
              Niestety - placka po węgiersku nie dostanę, bo skończył się sos i kucharz
              dopiero robi, nie wiadomo, kiedy będzie (jest piątek, ok. godz. 20 -
              najgorętsze godziny w knajpach). Wzdycham więc i zamawiam w zastępstwie pierogi.
              Na realizację tego zamówienia czekam ponad pół godziny, co wydaje mi się lekką
              przesadą, zważywszy charakter dania, ale obsługuje tylko jedna, skądinąd miła
              pani, która wyraźnie się nie wyrabia - kilka osób w tym czasie podchodzi i
              pyta, kiedy dostanie swoje coś.
              W czasie mojego oczekiwania na pierogi lokal się zapełnia i po chwili przy
              czterech otaczających mój stolikach siedzą goście. Prawie wszyscy palą. Na moje
              pytanie o salę dla niepalących pani ma oczy wielkie jak spodki, zupełnie,
              jakbym pytała o salę do siedzenia bez majtek (akurat bardzo źle znoszę dym
              tytoniowy, w dodatku jestem w ciąży...).
              W końcu dostaję swoje pierogi, porcja wyraźnie dla odchudzających się. Może i
              niezłe by były, gdyby nie to, że muszę je wyławiać ze stojącej na talerzu wody
              z tłuszczem (tak z pół cm). Dla mnie obrzydlistwo, a wynalazek łyżki cedzakowej
              powinien być kucharzowi znany.
              Podsumowując - wychodzę z piekącymi, czerwonymi oczami, bółem głowy, ubranie mi
              śmierdzi dymem i jest mi trochę niedobrze. Znam lepsze sposoby spędzania
              piątkowego wieczoru.
              A teraz pójdę sobie zrobić coś do zjedzenia.
              • Gość: Obsługa Re: Plackarnia Babuni IP: *.chello.pl 16.09.05, 13:49
                Bardzo przepraszamy za zaistniałą sutuację. Na szczęście tego typu rzeczy
                zdarzają się niezwykle rzadko i są naprawdę marginalne.
    • Gość: wartolot Re: Plackarnia Babuni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 00:31
      hmmm znam wszystkich ludzi ktorzy tam pracuja i :
      -nikt by nigdy tak niepowiedział bo to oczywista strata klientów
      -po drugie jedzenie maja bardzo dobre
      -po trzecie bardzo dobry pomysł naprzeciw zalewu pizzeri

Polecam kazdemu :)
    • yasmin_ch Re: Plackarnia Babuni 07.02.05, 23:01
      niech wiec ktos podrzuci jakis namiar na Plackarnie, bo w sumie oprocz
      pierwszego postu wszystkie sa pozytywne;-)))
      • Gość: babunia :) Re: Plackarnia Babuni IP: *.wnc.katowice.pl 07.02.05, 23:28
        2500103
        2543565
        2543575

Smacznego
        • Gość: ciekawski Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:46
          Pozytywne... tylko ze z jednego komputera :-(
          • Gość: hahaha Re: Plackarnia Babuni IP: *.wnc.katowice.pl 08.02.05, 10:56
            widze ze z wiedza informatyczna kiepsko, neostrada głupolu!
            • Gość: ciekawski Re: Plackarnia Babuni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:19
              Chodziło mi dokładnie o twoj adres (wnc.katowice) ,gdzie raz jestes stałym
              klientem, a teraz babunią.
              Wnioskuje po chamstwie jakie zprezentowales (vide-glupolu) ze jestes wlasnie
              szefem-spamerem plackarni.
              mam nadzieje ze placki prezentuja wyzszy poziom niz twoja kultuta ale ja tego
              na pewno nie sprawdze

• katalinna Re: Plackarnia Babuni 09.02.05, 18:13
                czesc!to znowu ja!pragnę was uswiadomic,ze te zle posty pochodza od
                konkurencji.nie wszyscy bowiem stosują uczciwą walkę o klienta.ich nowe danie
                placki po bolonsku to niebo w gebie.calusy dla babuni i calej reszty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka