IP: 134.102.121.* 06.02.02, 18:22
Lepper nastepnym prezydentem RP (zaczerpniete z jednego z watkow).
Co sadzicie na ten temat?
U mnie wywolalo to najpierw dlugotrwaly atak smiechu ale gdy juz doszedlem do
siebie i sie nad tym zastanowilem... To jest chyba mozliwe! I co wtedy?

Pozdrowienia

smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Baloo Re: Lepper IP: *.ne.ch 07.02.02, 16:22
      Gość portalu: smile napisał(a):

> Lepper nastepnym prezydentem RP (zaczerpniete z jednego z watkow).
      > Co sadzicie na ten temat?
      > U mnie wywolalo to najpierw dlugotrwaly atak smiechu ale gdy juz doszedlem do
      > siebie i sie nad tym zastanowilem... To jest chyba mozliwe! I co wtedy?
      >
      > Pozdrowienia
      Oczywiscie, ze jest to mozliwe ...
      Wtedy, drogi Usmiechu, to juz dziarscy chlopcy od Pana Andrzeja (przepraszam,
      mialo byc : Wodza) przypilnuja, zeby tacy rozni, podejrzanie usmiechnieci, nie
      zadawali takich pytan... I wszyscy razem, raznym, karnym krokiem pomaszerujemy ku
      swietlanej przyszlosci. Ku chwale Ojczyzny !

Przepraszam, nie "pomaszerujemy" tylko "pomaszeruja"... bo mnie tam nie bedzie

Baloo

• Gość: mao Re: Lepper IP: *.245.143.16.Dial1.SanJose1.Level3.net 08.02.02, 04:21
        Gość portalu: Baloo napisał(a):

> Oczywiscie, ze jest to mozliwe ...
        > Wtedy, drogi Usmiechu, to juz dziarscy chlopcy od Pana Andrzeja (przepraszam,
        > mialo byc : Wodza) przypilnuja, zeby tacy rozni, podejrzanie usmiechnieci, nie
        > zadawali takich pytan... I wszyscy razem, raznym, karnym krokiem pomaszerujemy
        > ku
        > swietlanej przyszlosci. Ku chwale Ojczyzny !
        >
        > Przepraszam, nie "pomaszerujemy" tylko "pomaszeruja"... bo mnie tam nie bedzie
        >
        > Baloo
        >
        .....
        Czy masz zamiar poprosic o azyl polityczny w Chinach Ludowych?

• Gość: Gruha Re: Lepper i naduzycia w kampanii wyborczej! IP: 209.250.153.* 07.02.02, 19:49
      To tylko poczatek powaznych problemow Andrzejka!
      • Gość: :-) Re: Lepper i naduzycia w kampanii wyborczej! IP: 134.102.121.* 07.02.02, 22:23
        Mam nadzieje!

smile
        • Gość: Biala Re: Lepper i naduzycia w kampanii wyborczej! IP: *.qc.sympatico.ca 07.02.02, 23:28
          Ostatnio stracil duzo na popularnosci sad Biedaczek a tyle pracowal nad swoim
          nowym wizerunkiem.
          • Gość: Baloo Re: Lepper i naduzycia w kampanii wyborczej! IP: *.ne.ch 08.02.02, 07:53
            To nic nie znaczy ... Dopoki w Naszym Ulubionym Kraju beda mogli startowac w
            wyborach wyrokowcy scigani listami gonczymi, ze sledztwem w toku i z kilkoma
            wyrokami na karku - wszystko jest mozliwe.
            • Gość: YYZ Do Baloo w sprawie Leppera. IP: *.netcom.ca 08.02.02, 14:28
              No mimo to jednak uwazam, ze koniec Andrzejka jest juz bliski. Dlaczego
              to jest mozliwe, zeby gosc w jego sytuacji startowal w wyborach i zaszedl
              do stolka wicemarszalka(!) to inna sprawa. W Kraju wiekszosc ludzi ma
              na ten temat proste wytlumaczenie: on byl "ulozony" z komuchamy z SLD.
              Niektore gazety nawet dogrzebywaly sie jego wysoce nieczystych
              "zazylosci" z nimi z czasow gdy u waadzy byla Solidarka. Pamietam jedna
              gazeta nawet zamiescila wtedy artykul pt.: "Buldog, ktory urwal sie z
              lancucha".
              • Gość: Baloo Re: Baloo w sprawie Leppera. IP: *.ne.ch 08.02.02, 15:02
                Daltego wlasnie nalezy sie bac ! Bo wszystko, co napisales jest dokladna kalka
                wujaka Adolfa H. w Niemczech w latach 1923-33. tez bywalo z nim krucho, tez sie
                z niego smiali, tez sie roznym cwaniaczkom (z lewa i z prawa) wydawalo, ze go
                wykorzystaja do rozprawy z przeciwnikami (wydawaloby sie) trudniejszymi. A
                potem demokratycznie wybral wybory, a potem ....

Bojacy sie mis Baloo
                • Gość: YYZ Re: Baloo w sprawie Leppera. IP: *.netcom.ca 09.02.02, 23:25
                  No Baloo, bywalo lepiej. Nie jestem taki pewien, czy bedziesz taki dumny
                  ze swojego postu jak go sam przeczytasz. Szczegolnie dla goscia ze
                  Szwajcarii ... nie pasuje. Hitler wygral wybory w sposob demokratyczny?
                  • Gość: Don Re: Baloo w sprawie Leppera. IP: *.uc.nombres.ttd.es 10.02.02, 03:05
                    Gość portalu: YYZ napisał(a):

> No Baloo, bywalo lepiej. Nie jestem taki pewien, czy bedziesz taki dumny
                    > ze swojego postu jak go sam przeczytasz. Szczegolnie dla goscia ze
                    > Szwajcarii ... nie pasuje. Hitler wygral wybory w sposob demokratyczny?

Pozwolisz ,ze porwierdze to co napisal Baloo-Dokumenty mowia :Hitler wygral
                    wybory wiekszoscia glosow!! Miller i SLD wygralo w Polsce wybory wiekszoscia
                    glosow.Tzn. WYBORCY ich wybrali.A ,ze potem obudzili sie z reka w nocniku pelnym
                    gowna to juz inna historia, tak zdarzylo sie nie tylko w Polsce lub Niemczech.
                    Baloo nie musi sie wstydzic swego postu ,natomiast ty koles wykazales sie
                    nieznajomoscia historii i nie wiem czy jestes taki dumny ze swego
                    postu.PS.chciales baranku bozy historykowi (prawie) cos dokazac smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka