Dodaj do ulubionych

Kozia Dupa, czy jest ktos z

12.02.04, 20:20
Interesuje mnie bardzo praca w Koziej Dupie. Mam tam ciotke, takze spanko
bedzie. Jedzeniem ciotka tez sie podzieli. Interesuje mnie tylko praca jako
CEO jakiejs duzej firmy w Koziej Dupie najlepiej zeby w wiezowcu bylo (z
windom oczywiscie). W Polsce wszelkie szkoly pokonczylam i pracowalam na
granicy na straganie, takze jezykow tez sie troche zna, nie? Czy ktorys z
panow furmankowiczow moglby mi pomoc. Interesujom mnie tylko powazne
odpowiedzi.

PS. Po flaszniecu konsula Koziej Dupy dostalam wize na kupe lat i po powrocie
do kraju zagwarantowana prace przy skrabowaniu toaletow w konsulacie. Pisze
to tylko po to zeby wam sie Koziodupowicze polscy nie wydawalo ze ja chcem w
tej Koziej Dupie zostac. Ot tak poprostu troche eksperjensu nabrac i
szczesliwie na lono ojczyzny powrocic.

Yours Truly,

Turystka Zagraniczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: fjóczer yz no wiza Poważna odpowiedź IP: *.dyn.optonline.net 12.02.04, 21:15
      To zależy, czy chcesz być CEO na czarno tzn. czy Twoja wiza do Koziej Dupy nie
      jest przypadkiem turystyczna.
      • turystka_zagraniczna Re: Poważna odpowiedź 12.02.04, 21:28
        Gość portalu: fjóczer yz no wiza napisał(a):

> To zależy, czy chcesz być CEO na czarno tzn. czy Twoja wiza do Koziej Dupy
        nie
        > jest przypadkiem turystyczna.

Oczywiscie ze turystyczna. Przeciez ja jestem Turystka. Za innego rodzaju wize
        musialabym isc z konsulem na lody. A mi jako przyszlej CEO w wiezowcu takie
        rzeczy ma sie rozumiec nie przystojom. Flasznac moglam, ale to wszystko. Takze
        posade CEO przyjme tylko na czarno. No wiec jak to w tej Koziej Dupie wyglada?
        Czy dyskryminuje sie turystow pochodzenia slowianskiego? Niejaki pan Lord
        Hoojton, zdaje sie rodowity Koziodupowicz, bardzo nieladnie sie do mnie odzywa.
        Czyzby byly to przejawy dyskryminacji z jaka mozna sie spotkac w tym miejscu
        mlekiem i miodem plynacym? Bardzo prosze szczerych ludzi o odpowiedz na
        powyzsze pytania.

Yours Truly,

Turystka Zagraniczna.
        • Gość: fjóczer yz no wiza Jak turystyczna to wsio w pariadkie IP: *.dyn.optonline.net 12.02.04, 21:40
          Bo my tu w Pomrocznej respektujemy doktrynę Siwca. Wpuszczamy turystów ze
          wszystkich stanów, a wypuszczamy tylko tych z Kazachstanu i Uzbekistanu. A
          wieżowiec postawimy pionowo zaraz po Twoim przybyciu (na razie leży).
          • turystka_zagraniczna To ja, Turystka. 12.02.04, 22:07
            Gość portalu: fjóczer yz no wiza napisał(a):

> Bo my tu w Pomrocznej respektujemy doktrynę Siwca. Wpuszczamy turystów ze
            > wszystkich stanów, a wypuszczamy tylko tych z Kazachstanu i Uzbekistanu. A
            > wieżowiec postawimy pionowo zaraz po Twoim przybyciu (na razie leży).

Znam te zjawisko. Konsulowi tez lezal ale jak go flasznelam to odrazu postawil.
            Znaczy ty mi mowisz ze pulapka paszportowa w Koziej Dupie istnieje? A byl tu
            niejaki ochotnik co na rzadko w kalesony sral zeby wytlumaczyc tu
            przebywajacemu ludowi, ze to nie prawda bo rzekomo nie bylo dowodow. Jako
            turystka jestem ta cala sprawa wielce niezapokojona, bo w Koziej Dupie na stale
            zostawac nie chcem. Ino troche dorobic. Jaka walute ma Kozia Dupa?
            PS. Bez waszej pomocy sprawa chyba mi sie rypnie bo ciotka nie odpisuje na
            listy. Znaczy sie lokum nie bede miala. Czy moglabym dostac u kogos z Was stale
            zameldowanie? Przypominam ze POTRAFIE sie oddzwieczyc.

Yours Truly,

Turystka Zagraniczna.
            • Gość: Fjuczer iz no wiza Stałe zameldowanie "turystyczne" chciałaś powiedzi IP: *.dyn.optonline.net 12.02.04, 22:49
              eć? To się załatwia peselem. Wystarczy odświeżyć stosunek wojskowy z WKU i od
              ręki otrzymasz 'stałe zameldowanie turystyczne'. Ten sposób zameldowania
              stosujemy dla wszystkich obczyźnianek ze wszystkich kontynentów.

Jeśli chodzi o pułapkę to stanowczo OGŁASZAM: pułapka paszportowa w Koziej
              Dupie nie istnieje. Zatrzymujemy wprawdzie dla jaj od czasu do czasu na
              lądowisku Ukencie, ale to tylko dla żartu, jak nam się nudzi. Wesoło ma być i
              już.
              • turystka_zagraniczna Re: Stałe zameldowanie "turystyczne" chciałaś pow 13.02.04, 00:02
                A mnie konsul zadnego pesela nie dal. A warunki przeciez mam dobre( dabul di).
                Do woja mnie tez nie wezma bom przecie niewiasta, ale stosunek zawsze moge
                odbyc, znaczy odswiezyc. A wesolosci to ja w Koziej Dupie nie szukam. Ja do
                pracy tam jade a nie zeby ktos se ze mnie na jakims tam Ukenciu zarty robil. Ja
                jestem powazna turystka z Polski. Prosze mnie nie obrazac. Bo jak nie to woly
                wyprzegam i ide dalej w Krajniku solniczki sprzedawac.

Yours Truly,

Turystka Zagraniczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka