ratpole 21.07.10, 17:13 hehehe "Za przeciętną pensję Polak mógł kupić w maju od 0,31 do 0,49 mkw. mieszkania w zależności od regionu." A ile by kosztowalo mieszkanie w bunkrze z gliny i slomy. Taniej? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Walcz do ostaniej kropli. heheh 21.07.10, 17:25 Kup litra wody i walcz. Lonczcie siem ciecie na calym swiecie. heheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Walcz do ostaniej kropli. heheh 21.07.10, 17:32 donk napisała: > Kup litra wody i walcz. Ja siem smiejem, a nie walczem, bzdonku Ja tam mieszkania kupowal nie bendem, zeby nie wiem jak tanie bylo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian no pewnie, ze taniej 21.07.10, 17:26 ratpole napisał: > A ile by kosztowalo mieszkanie w bunkrze z gliny i slomy. Taniej? jak se slome z butow wyjma to bedzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: no pewnie, ze taniej 21.07.10, 17:30 Boga f sercu nie masz bo kcesz amerykanom zabrac slomem a oni potrzebujom do zbierania syfu s plazy. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: no pewnie, ze taniej 21.07.10, 17:33 donk napisała: > Boga f sercu nie masz bo kcesz amerykanom zabrac slomem a oni > potrzebujom do zbierania syfu s plazy. Ot co. Ropa w hameryce juz nie cieknie, a mieszkania w bulwie dalej kupowac trzeba. Zycie jest bardzo nie fair hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ty bonku jeszcze taniej nowy chlewik se postawisz 21.07.10, 17:40 zamiast gliny swinskie klocki uzyjesz, hehehe jak tam ci ciongniencie druta do ostatniej kropli idzie? hehe Odpowiedz Link Zgłoś