kasiaprzyb 17.04.04, 22:26 Hej Czy sa może jakies mamy z Manchesteru. Jestem tutaj od niedawna i poszukuje kontaktu z mami. Sama mam 4-letnia coreczke. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienka.harrison Re: Mamy z Manchesteru 17.04.04, 23:07 Hej, Z tego co wiem to żadna się tu nie zgłaszała najbliżej to chyba Newcastle i ja w Ripley (Derbyshire). A byłaś w polskich delikatesach w Didsbury i Chorlton? może tam się popytaj. Ewentualnie moi teściowie (Anglicy) mieszkają w Leigh (niedaleko Wigan/Warrington)więc jak masz ochotę możemy się spotkać np w Trafford Centre w następny weekend (jedziemy w odwiedziny). MAm nadzieję że jakaś mama się zgłosi.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprzyb Re: Mamy z Manchesteru 20.04.04, 16:30 Dziękuję za odzew, szkoda że jedyny, ale zawsze to coś. Miałam nadzieję, że jednak ktoś sie znajdzie w tak dużym mieście. Jestem tutaj od trzech tygodni i spędzę najbliższe dwa lata. W związku z tym mam kilka pytań, czy mogę napisac do Ciebie na priva, również odnośnie naszego spotkania (bardzo miło z Twojej strony). Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka71 Re: Mamy z Manchesteru 20.04.04, 17:28 Czesc, ja wprawdzie mieszkam w Kanadzie (okolice Toronto), ale kuzynka mojego meza mieszka w Manchester (ma dwuletniego synka) i wyslalam do niej e-mail, zeby sobie zajrzala tu na forum i moze akurat ..... Pozdrawiam, Ania (mama Natalii i Konrada) Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka.harrison Re: Mamy z Manchesteru 20.04.04, 17:58 Kasiu, Nie ma za co, bardzo chętnie z Tobą pogadam, pisz na jagienka.harrison@gazeta.pl i gg 2521332. Mam nadzieję że znajdziesz inne mamy z Manchesteru! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikunia Re: Mamy z Manchesteru 29.04.04, 17:51 Hej Kasiu, Ja jestem nie tak daleko od Ciebie, po drugiej stronie Pennines - mieszkam niedaleko Wakefield, pracuje w Leeds. Mam 2-letniego synka. Jesli masz ochote spotkac sie (Trafford Centre?) etc., daj znac. Magda Odpowiedz Link Zgłoś