Dodaj do ulubionych

wyniki green card

IP: *.client.comcast.net 14.05.04, 22:50
czy ktos juz zostal powiadomiony o wylosowaniu green card w dv 2005?
Obserwuj wątek
    • kjs13 Re: wyniki green card 17.05.04, 11:40
      Sa trzy mozliwosci:
      1) nikt jeszcze nie dostał powiadomienia
      2) ci co dostali nie chca sie tym pochwalic
      3) ci co dostali nie pisza na tym forum
      i oczywiscie jest czwarta mozliwosc, ci ktorzy nie wysylali zgloszenia, ale oni
      chyba nie maja po co pisac.

Przysyłajcie, czekam!!!
      • maggie27 Re: wyniki green card 17.05.04, 14:16
        Dostałam, pocztą, priorytetem.
        • kjs13 Re: wyniki green card 17.05.04, 15:55
          Gratuluje. A co w takim liście jest? Czy podaja jakie sa koszty? Jakie trzeba
          przygotowac dokumenty?
          • bela_azi Re: wyniki green card 18.05.04, 19:30
            No pochwalcie się Ci ,których już wylosowali !!!!
            Nie wierze ,ze tylko jedna osoba !!!
          • doupa_nazi Re: wyniki green card 19.05.04, 00:33
            kjs13 napisał:

> Gratuluje. A co w takim liście jest? Czy podaja jakie sa koszty? Jakie trzeba
            > przygotowac dokumenty?

ja tez dostalem grin karte, ale na chooy mi potrzebna, bo po chooy mialbym
            jechac do tych malpolodow do usa, albo jeszcze gorzej do kanady, do tych
            drwalii pedalow. wiec wystawilem na licytacje na alegro, hehehe

pozdro dla vipka (tego lysego chooya, co skoorke trzepie codzien)
    • Gość: niezla_d moja kuzynka wlasnie dostala zawiadomienie IP: *.c3-0.sbo-ubr2.sbo-ubr.ma.cable.rcn.com 17.05.04, 16:08
      o wylosowaniu
      • Gość: zdesperowana Re: moja kuzynka wlasnie dostala zawiadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 09:46
        a ja kiedy dostane?!
    • Gość: Doradca Re: wyniki green card IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 19:45
      Napiszcie na forum azbest albo lepiej wywieście na tablicy przed GSem w Mońkach.
      Tam wiedzą lepiej.
    • Gość: Nazgi co z niekaralnoscią ?? IP: *.enformatic.pl 31.05.04, 17:45
      Ja dostalem dzis kwity... ale pisze tam ze nie mozna byc karanym, ja bylem... a
      z co? za posiadanie Windowsa lewego... sad czy to zawdzi na tym ze nie dostane ?
      czy to juz nie widnieje w Krjowym Rejestrze... ?? help!

Nazgi
      • Gość: lisa Re: co z niekaralnoscią ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:11
        jesli byles karany to odpadasz automatycznie.Nie ma co ukrywac bo i tak cie
        przeswietla, poza tym trzeba dostarczyc zaswiadczenie o niekaralnosci.
        • Gość: Nazgi Re: co z niekaralnoscią ?? IP: *.enformatic.pl 31.05.04, 21:08
          ale chodzi o to ze w krajowym rejestrze sadownictwa, to moje gowno mialo wisiec
          tylko rok, potem jest to wykreslane. jak by po roku pracodawca chcial sie
          dowiedziec czy bylem karany to dostanie info ze nie, bo wisialo to tylko przez
          rok. czy tak samo bedzie w tym wypadku?
          • Gość: lisa Re: co z niekaralnoscią ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 21:31
            a powiedz mi-byles notowany na policji?nie wiem jak to jest z rejestrem, ale
            wydaje mi sie ze jest napisane ze za jakiekolwiek problemy z prawem.Nie
            wiem ,czy to wyjdzie czy nie.Wejdz na forum praca i zapytaj na nim, tam siedza
            prawnicy, moze ktos cos wie.
            • Gość: Nazgi Re: co z niekaralnoscią ?? IP: *.enformatic.pl 31.05.04, 21:39
              czy na policji bylem notowany? no poza ta sprawa to nie... a wiadomo ze w
              zwiazku z ta notowany byc musialem...
    • mw80 Re: wyniki green card 31.05.04, 23:19
      chaha!!a ja dzisiaj dostałam magiczną kopertęsmile) chyba się cieszę, chociaż to
      komplikuje parę spraw, ale ile zaczna nowych możliwości....pozdrowienia od
      22tysiącznego wylosoanego
      • Gość: lisa Re: wyniki green card-do mw80 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:50
        jak to 22 tysiecy?czy tyle wylosowali do tej pory w Polsce czy jak?Czy w ogole?
        jak to jest?Podaja numer na dokumentach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka