warcholski 25.11.11, 21:48 widzie ze robicie postepy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czapaiew_pl A jakie korzysci z tego dla ciebie plyna? 25.11.11, 21:59 Do Polski i tak nie przylecisz bo Cię nie stać nawet gdyby dolar był po 10 złotych. A dziad jesteś dalej taki sam jak byłeś więc co ten węgierski VAT dla Ciebie zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Korzysci? 25.11.11, 22:58 skoro dla warcholskiego nie plyna zadne korzysci to pewnie dla was jakies plyna, bo przeciez ktos zawsze musi skorzystac. Moze to wlasnie ty korzystasz, kto wie? To zdaje sie dziala tak, ze im drozszy dolar tym bardziej cie stac na wyjazd gdziekolwiek hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 25.11.11, 23:05 Potobno to dziala tak czym wyzszy dolar tym lepiej bo sie wiecej eksportuje tak twierdzili tutejsi eksperci od ekonomi z hamericzku gdy dolar byl po 2 zlote i tak się bardzo troskali tylko do jasnej cholery co oni eksportowali z tej polski moze know how napie...nia mlotkiem gwozdzi do tubajforow? ale glupie hamerykany sie nie poznaly i wolaly guny. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Korzysci? 25.11.11, 23:14 czapaiew_pl napisał: > Potobno to dziala tak czym wyzszy dolar tym lepiej bo sie wiecej eksportuje Mnie akurat eksport nie interesuje, tym bardziej, ze z Ameryki juz sie nic nie eksportuje, ale zdaje sie, ze do was sie za to duzo importuje i w dodatku placi w dolarach lub euro. Jako forumowy ekonomista powinienes nam wytlumaczyc jak to dziala hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 25.11.11, 23:23 Ja tam nie wiem ja nawet nie wiem gdzie ta americzka ja jestem prosty rolnik ktoremu placa w euro i ktoremu doplaty tez z euro przeliczaja a czy to dobrze czy nie nie wiem ale podobno dobrze. Ty zdaje sie jestes pierwszy makler w sity wiec sie na pewno na tym znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Korzysci? 25.11.11, 23:36 czapaiew_pl napisał: > ja jestem prosty rolnik Tak podejrzewalem. Przepraszam, ze ci zawracam glowe w czasie sadzenia ozimin czy co tam sie sadzi pozna jesienia. Pewnie psie klocki. Ja tak sie znam na roli jak ty na ekonomii hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 25.11.11, 23:42 no ale nie o rolnictwie miales mowic tylko o ekonomii to opowiadaj moze ktoren poslucha i zostanie milionerem tak jak ty hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Korzysci? 26.11.11, 00:28 czapaiew_pl napisał: > no ale nie o rolnictwie miales mowic tylko o ekonomii to opowiadaj moze ktoren > poslucha i zostanie milionerem tak jak ty hehehe Moze bym i opowiedzial, tylko, ze mnie caly czas przesladuje wizja, ze rozmawiam ze zrozumiale wscieklym bulwiakiem, stukajacym z zatloczonego bejzmentu w Hamtramck. Moze zaloguj sie pod innym nickiem to mi przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u ale dostal w jaja !! 26.11.11, 00:38 hahahahhah to on mieszka w Hamtrack Cont. ?? a to ci dopiero numer? jak dopadles dziada ? ze az tak zamilkl ?? ,,,ehehehheheheehehehehehehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole on w caly czas w jaja 26.11.11, 01:21 dostaje, a i deklem od Mercedesa po lbie od czasu do czasu hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: ale dostal w jaja !! 26.11.11, 01:31 Ja tak mieszkam w hamtrack jak ty byles w NY kiedykolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 26.11.11, 01:13 ale jaki mozna byc wscieklym mieszkajac w enklawie Detroit co? Hotgod sobie Hamtramck bardzo chwali od kiedy sie landlord wyprowadził to przestał pobierać opłaty za bejzment. Wiesz jak mi gul śmiga na samą myśl o tym studio które on tam zajmuje! I o tych paradach które tam urządzają . Tak się bawią: www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2009/09/14/Hamtramck.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Korzysci? 26.11.11, 01:20 czapaiew_pl napisał: > www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2009/09/14/Hamtramck.jpg Zdecydowanie nie moja broszka. To juz tobie znacznie blizej. Nie dosc, ze ojszczyzne milujesz, tos jeszcze rolnik do tego. Or should I say a farmer hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 26.11.11, 01:30 To jest teren hotdoga ja sobie spokojnie z mojego dworku ogladam okoliczne laki i pola zadnych zadymiarzy z flagami. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Korzysci? 26.11.11, 01:51 czapaiew_pl napisał: > ja sobie spokojnie z mojego dworku ogladam okoliczne laki i pola zadnych zadymiarzy z flagami. Ty wiesz, ze oni przyjda. Tylko bez flag i raczej noca. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nad_occeanem CCapp i jego dworek 26.11.11, 03:08 czyli walaca sie budka podparta kolkami na terenie bylego P{GRu,,,heehehehheehhehehe CCAP !! ty masz jednak bujna wyobraznie...heehehhehehhhhe,mieszkajac w bylej peegerowskiej chlewni cenisz sobie Polsze bo w Londynie mieszkal bys pod mostem. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Czyli mieszkasz w piwnicy w Dertoit 26.11.11, 13:01 buahahahahahahahahahahaha Dziadzie koscielny. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: Korzysci? 26.11.11, 17:32 Nie przyjdą już Donald 11.11.11 ćwiczenia odpowiednie przeprowadził Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: A jakie korzysci z tego dla ciebie plyna? 26.11.11, 10:18 czapaiew_pl napisał: > Do Polski i tak nie przylecisz ... Masz racje, z tesknoty dawno sie wyleczylem, nie pamietam juz kiedy to bylo...a teraz gliniak wyjasnij po co? Bo chyba nie zapraszasz mnie by uwdziec te wasze na codzien skrzywione gliniackie mordy? Czym mozesz mnie zafascynowac? Masz "fure i komure"? Rzeczywiscie ten wasz VAT mnie nie obchodzi/ innymi slowy nie dotyczy: "15. Zgodnie z obowiązująca od 1.1.2010 r. regułą , VAT jest zwracany podmiotom zagranicznym .." www.paiz.gov.pl/prawo/system_podatkowy/vat_11 ...ale jak wasze media propagandy sukcesu twierdza nie moze byc w UE wyzszy niz niz 25% a tu sie okazuje ze mozecie sie juz calkiem wzorowac na Wegrach 27% i wiecej, a w najblizszym czase spodziewajcie sie - nio, nie bede zgadywal ile, gdzie, kiedy i za co ale tak z szczesliwym Nowym Rokiem 2012, hip hip uraaaaa ... jednym slowem, znaczy lapcie sie za portfele. . Podobno juz tuz, tuz juz, juz tuz, az tuz tak blisko: "Prawdziwy przełom nastąpi w 2046 r." wyborcza.biz/biznes/1,100896,10712173,Ile_panstwo_zyska_na_podwyzszeniu_wieku_emerytalnego.html ...tak tak, dziadu kalwaryjski korzysci z ciebie plyna, mam nadzieje ze oprocz miski kaszy jaka dostajesz za strozowanie na FP, zainteresowanie Polonia ("tom wyjechanom") cos wnosisz wiecej / efektownie produkujesz zlote ruble dla Zielonego Raju? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 26.11.11, 13:38 zlote ruble dawno wymienione na grunty i to bez vatu hehehe i wyobraz sobie grunty nie w ameryce hehe ale co ty golasie mozesz wiedziec oprocz tego co w fakcie wyczytasz Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski sciurski moze doczekasz przelomu w 2046 26.11.11, 18:24 ...i uzbierasz na "kunia do mercedesa" -hahahaha Dawno? nie, nie bylo takiej propagandy w Polskiej Kronice Filmowej - z cyklu Plan Piecioletni, ale dzisiaj cos tak slabo przedziecie, brak tej werwy i nie mata chlopaki juz czym sie pochwalic, nawet te krowy juz zdechly www.youtube.com/watch?v=DtgNQoECLeU&feature=player_embedded a dojne nie daja mleka gdyz nawet: Eksperci zwracają uwagę, że inwestorzy obawiają się ryzyka związanego z inwestowaniem w polskie aktywa. . niezalezna.pl/19551-zloty-slabnie U was zainwestowac miedzy swoimi znaczy ile jeszcze uda sie wam ukrasc i oznacza walke z siekiera o krgulowe pola z tym, ze ty: Dziadu czosknow-szczurowaty na dziadoskim gruncie dreptasz wkolo od Swietojanskiej po mroznym mancioku, wykoszonym sciernisku wiec wyciagnij czopke dalej to ci wrzuce "fajf dola" albo zapytaj sie mynistra o dodatek do kaszy za wysilek na rzecz propagandy dla Poloni = Powtarzam jeszcze raz Polonia teraz mowi wam "pocalujcie wojta" : Pracownicy Ministerstwa Sprawiedliwości i MSZ otrzymają bony świąteczne o wartości 500 i 700 złotych. Resort wyda na to 1 mln 75 tys. złotych. Ministerstwo Sprawiedliwości rozda bony **tylko najbiedniejszym pracownikom**. Chce na to przeznaczyć blisko 400 tys. Złotych . niezalezna.pl/19447-sikorski-rozda-bony-za-milion Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: A jakie korzysci z tego dla ciebie plyna? 26.11.11, 17:31 > Masz racje oczywiście że mam rację jak zazwyczaj >z tesknoty dawno sie wyleczylem brat z siostrą cię z tęsknoty wyleczyli jak tatulowe morgi pod osiedla sprzedali a z milionerem z USA się podzielić kapuchą nie chcieli, w dodatku już do domu nie zapraszają a hotele w bulbie drogie dewizowe więc po co lecieć ? przecież za 1/10 tego można pokój z roommatem cacrochem w lipcu na florydzie dostać! a teraz zapinaj wrotki i śmigaj pod świętego Jacka pomodlić się o 30% VAT w bulbie gołodupcu hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: A jakie korzysci z tego dla ciebie plyna? 26.11.11, 18:34 hotele w bulbie drogie dewizowe więc po co lecieć ? alez coz to mnie obchodzi ile te hotele u was? dla mnie to mozecie nawet postawic na froncie armie dresiazy w oczekiwani aby jakis gostek zechcial ogladac wasze badziewie... czym ty sie morzesz pochwalic zwlaszcza w "Lipcu" =rok ma 12 miesiecy, co zapomnielista czosnkowy czapa_jebie Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: A jakie korzysci z tego dla ciebie plyna? 26.11.11, 18:45 czapaiew_pl napisał: > brat z siostrą cię z tęsknoty wyleczyli jak tatulowe morgi pod osiedla sprzedali a z milionerem z USA się podzielić kapuchą nie chcieli Typowo bulwiacze sqrwysynstwo,musisz przyznac hehehe > w dodatku już do domu nie zapraszają To tez konsekwencja powyzszego Chetnie za to sami korzystaja z zaproszen, co nie? > a hotele w bulbie drogie dewizowe więc po co lecieć? No wlasnie, nie ma po co. > przecież za 1/10 tego można pokój z roommatem cacrochem w lipcu na florydzie dostać! I w lipcu i w styczniu. Na Florydzie zreszta swiat sie nie konczy, a raczej stoi otworem tym bardziej im drozszy dolar hehehe Czyzbys sie staral nas przekonac, ze powinien byc tylko jeden sluszny kierunek wakacyjnych wyjazdow? Bulwa w listopadzie? hehehe > a teraz zapinaj wrotki i śmigaj pod świętego Jacka pomodlić się o 30% VAT w bulbie Jakbys ty wiedzial o co ja sie modle to bys natychmiast milicje zawiadomil hehehe > gołodupcu hehehehe hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 26.11.11, 19:06 ty to masz sczescie, ze matula zugota nie rzygnela hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 26.11.11, 19:10 rat_canals napisał: > ty to masz sczescie, ze matula zugota nie rzygnela hehe Zebys to chociaz wypierdzial cos interesujacego, zeby sie czlowiekowi odpisac chcialo. Co za dno Odpowiedz Link Zgłoś