Dodaj do ulubionych

...zenada.....

16.06.12, 22:26
..........chociaz stadiony mamy................a ten lewandowski to chlopak z wioski.....................
Obserwuj wątek
    • tatoten Re: ...zenada..... 16.06.12, 22:54
      ...............wygralem 3500 zl......................ciemniaki................

..........serce mi krwawi........................
    • _czosnek_ JUz sie zaczyna polaczkowe narzekanie. 16.06.12, 23:19
      Jakby wygrali tez znalazlbys cos do narzekania.
      Po chooy cieciu ogladales?

• tatoten Re: JUz sie zaczyna polaczkowe narzekanie. 16.06.12, 23:38
        ..........chyba jestem ostatni tu co jest antpolskie......................ale kase mam.............czosnek......nigdy bym nie .................ze jestes pro polak...............interesujace...............
    • maciekqbn Wielka smuta 16.06.12, 23:48
      Skoro przegraliśmy i nie możemy się cieszyć zwycięstwem, to cieszmy się przegraną Rosji. Dla nich nie przejście do ćwierćfinału to dopiero szok.
      • tatoten Re: Wielka smuta 16.06.12, 23:51
        ..................kacapy won...........................
        • tatoten ...euro.......panowie i panie....... 16.06.12, 23:56
          ...........jeszcze jes w Polsce................................
          • maciekqbn Re: ...euro.......panowie i panie....... 17.06.12, 00:02
            wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przejmujaca-cisza-w-stolecznej-strefie-po-porazce-z-Czechami,wid,14580668,wiadomosc.html?ticaid=1ea48
            • ratpole Smuta 17.06.12, 00:10
              "Prawdziwą sztuką życia jest śmiać się zawsze i wszędzie, nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie... A jeśli ktoś zada Ci cierpienie najlepszą zemstą jest przebaczenie". Epikur

Maciek, zrob cos! Bardzo mnie wepiku...a ten cycat. Jeszcze bardziej niz twoje poprzednie stopki. Przebacz mi ! hehehe
              • maciekqbn Re: Smuta 17.06.12, 00:11
                Wybaczam ci i nie grzesz więcej.
            • tatoten Re: ...euro.......panowie i panie....... 17.06.12, 00:34
              ......................sil mi brak by wyzywac....................chyba pierwszy raz...................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka