tatoten 16.06.12, 22:26 ..........chociaz stadiony mamy................a ten lewandowski to chlopak z wioski..................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatoten Re: ...zenada..... 16.06.12, 22:54 ...............wygralem 3500 zl......................ciemniaki................ ..........serce mi krwawi........................ Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ JUz sie zaczyna polaczkowe narzekanie. 16.06.12, 23:19 Jakby wygrali tez znalazlbys cos do narzekania. Po chooy cieciu ogladales? Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: JUz sie zaczyna polaczkowe narzekanie. 16.06.12, 23:38 ..........chyba jestem ostatni tu co jest antpolskie......................ale kase mam.............czosnek......nigdy bym nie .................ze jestes pro polak...............interesujace............... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Wielka smuta 16.06.12, 23:48 Skoro przegraliśmy i nie możemy się cieszyć zwycięstwem, to cieszmy się przegraną Rosji. Dla nich nie przejście do ćwierćfinału to dopiero szok. Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: Wielka smuta 16.06.12, 23:51 ..................kacapy won........................... Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten ...euro.......panowie i panie....... 16.06.12, 23:56 ...........jeszcze jes w Polsce................................ Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: ...euro.......panowie i panie....... 17.06.12, 00:02 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przejmujaca-cisza-w-stolecznej-strefie-po-porazce-z-Czechami,wid,14580668,wiadomosc.html?ticaid=1ea48 Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Smuta 17.06.12, 00:10 "Prawdziwą sztuką życia jest śmiać się zawsze i wszędzie, nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie... A jeśli ktoś zada Ci cierpienie najlepszą zemstą jest przebaczenie". Epikur Maciek, zrob cos! Bardzo mnie wepiku...a ten cycat. Jeszcze bardziej niz twoje poprzednie stopki. Przebacz mi ! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tatoten Re: ...euro.......panowie i panie....... 17.06.12, 00:34 ......................sil mi brak by wyzywac....................chyba pierwszy raz................... Odpowiedz Link Zgłoś