bruno5 06.02.14, 16:35 Moge uprawiac sex codziennie.Tylko z kobietami do 40 lat.Starsze nadaja sie tylko do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Mam 64 lata 06.02.14, 20:50 no wisz , po 40ce toy boy zawsze jest opcja dla dziewczecia , fakt ze jaruzel ci stoi jako tako nic nie zmienia a co jeszcze masz w ofercie ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: Posiadam wielkie g...no 06.02.14, 23:12 jaki dom,jaki majatek Bruner???,,,,przeciez ty siedzisz w domu starcow w Toronto,w malej ciasnej klitce z jednym oknem I z 900 $ emerytury ,stara twoja dawno cie zostawila I siedzi z mlodszym od niej o 10 lat ,a tobie =zostalo ze sie mozesz wysrac smialo !=,,heehehehehehehheheehheehheehehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Ty glupku 07.02.14, 12:49 Mam kase bo nie wynajmowalem sie do roboty jak ty tylko handlowa,em.W mieszkaniu mam trzy okna.Dom w Toruniu to spadek po ciotce.Jestemz zona juz 39 lat i bede z nia do konca zycia mojego czy jej. Odpowiedz Link Zgłoś
nativeau bruniak 07.02.14, 13:49 jak wiesz, turunto jest bardzo kosztownym miastem, milion dolcow dom to przecietniactwo. Kobiety w turntu sa spiesione, z czym do gosci. jesli handel na boku to by cie tamtejsze sluzby namierzyly w ciagu roku w tym kablarskim srodowisku w jakim jestes zmuszony zyc. Przyslij zdjecie fiuta bo znam rezysera ktory szuka seniora ze sprawnym atrybutem. Bardzo dobrze placa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 do wiadomosci 07.02.14, 19:16 tania amerykanska wodka i indinskie papierosy to bylo Polakom na reke i nikt przez 20 lat nie zakablowal. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u po co ci ten spadek ? 08.02.14, 02:43 skoro siedzisz w Toronto w domu starcow? ,,,,,,heheheheheheeh...... od spadku w Polsce trzeba zaplacic 30% podtatku od wzbogacenia sie do panstwa ,wiec gdybys dostal w rzeczywistosci jakas chalupe w Toruniu to musialbys wybulic do Urzedu Skarbowego w Polszu prznajmniej 50 tysiecy zlotych ,a swoja droga po ci ten dom skoro siedzisz na malej klitce w domu starcow w Kanadu I siedziec tam bedziesz do usranej smierci ,jadac raz do roku na tydzien do Polszu zeby nazrec sie zapiekanek I napic taniego piwa ,,,hihiihiihihhihihihihihihihihiihihihhihihihiihi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 fuck-u 08.02.14, 13:17 dom w Toruniu wynajety.Mieszkaninie LAC wystarczajace nawet ma duzy taras na pietrze i ladny balkon.Tu za swoj szajerek musisz placic z 6000 tysiecy dolarow samego podatku.Czy jst u Ciebie duzo myszy i karaluchow ? Odpowiedz Link Zgłoś
nativeau Re: fuck-u 08.02.14, 14:01 dobrze robisz bruno ze nie masz domu w kanadoopie bo jak wam pjer-nom korekcjom domuff to poplynalbys tak ok 60 min, a 90 na maksa. jednostek sie domysl, nie jestem pewien czy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u a ile wybuliles do Urzedu Skarbowego ? 09.02.14, 00:18 za podatek od wzbogacenia za spadek , niemniej niz 45 tysiecy zlotych .do tego musisz zglaszac co roku dochod z wynajmu domu do Urzedu Skarbowego,bo jak cie doopnom to dopie...m ci tzw, domiar !! za niezaplacenie podatku od dochodow w Polszu. Urzedy Skarbowe w Polszu sa gorsze od kanadyjskich ,,,,,,,,pojdziesz z torbami Bruner !!!!,,hihihihiihihhihiihihihihhi !! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Re: a ile wybuliles do Urzedu Skarbowego ? 09.02.14, 15:11 WSZYSTKIE PODATKI SA PLACONE NA BIEZACO.dO LIPCA DOM BEDZIE SPRZEDANY A PINIADZE ULOKOWANE W FUNDUSZU AKCJI W pOLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u i co z tego Bruner ? 09.02.14, 23:16 ze forse po sprzedaniu chalupy ulokujesz w jakis funduszach w Polszu ,skoro nie bedziesz z tych pieniedzy korzystal ,tylko bedziesz sie patrzyl na cyfry na ksiazeczce !!!,,ehehheehee!,zamiast lezec jajmi na Florydzie,lub Hawajach lub hustac sie z nagimi babami w uzdrowiskach Ciechocinka czy Miedzyzdroji ,dalej bedziesz siedzial w domu starcow I wpier,,,dalal cienka zupke z proszku ,a tymczasem za 3-4 lata strzelisz w kalendarz I wnuczki zgarna cala kase I przepie..rdola w Kasynach w Toronto !!,,hihhiihihhihihiihihihihiihihiih !! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 fuck-u 10.02.14, 15:13 Forsa trzeba obrucic i troche na niej zarobic.Lekarz mowi ze jeszcze pociagne ze 40 lat.Mnie nie interesuja stare ku... kuracjuszki z Ciechocinka ja lubie mlode dupy.Zupki cienkiej nie jem .Lubie dobre drogie i zdrowe jedzenie.Tu gdzie mieszkam to nie jest dom starcow tylko rezydencja dl osob 59 plus.Nie martw sie ja korzystam z ycia kazdego dnia.Pieniazki sa i zdrowi tez dopisuje wic sie czlowiek relaksuje.Ostanio na Hawajach przez dwa tygodnie byla moja zona corka i ziec.Pozdrawiam serdecznie i zycze owocnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: fuck-u 11.02.14, 00:58 hehehehehe przez chyba 15 lat tu nie zagladalem ale jak widac niewiel sie zmienilo.... te same klotonie jak w Grumpy Old Men..... Odpowiedz Link Zgłoś