Dodaj do ulubionych

... do Panów.... od 40 do 55 lat...

17.04.02, 19:20

... przyroda budzi się do życia i Ja tez chcę czuć, że zyję...więc
Szukam Przyjaciela, najchętniej mieszkającego w Australii, Californii
bądź Nowej Zelandii.
Lubie cieplejsze kraje niż Polska.

Jestem sama od 10 lat i mam już dość tej samotności.
Zosia-samosia to nie dla mnie.Potrzebuję płci odmiennej obok siebie !

Marzy mi się mężczyzna dojrzały, odpowiedzialny, miły, do którego
przytulę się z ufnością.
Wygląd zewnetrzny nie ma znaczenia, aczkolwiek większą sympatię budzą
we mnie ludzie z nadwagą niż z niedowagą.
Sytuacja finansowa jest też bez znaczenia, lecz zaproszona na obiad
lub kolację - płacić za siebie nie będę, hahaha.

Tak bardzo chciałabym się znów poczuć 100% kobietą, akceptowaną,
lubianą przez tego jednego-jedynego.
Wprawdzie na wybory Miss Swiata szansy nie mam, ale tez ludzie
nie uciekają na moj widok.

Czy jest wśród Was ten, do którego me serce zabije ?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: 42 Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: 134.65.105.* 17.04.02, 19:29
      a dlaczego tylko z tamtego regionu swiata?
      czy moze byc inny cieply kraj -w Europie?
      np. Wlochy?
      napisz cos o sobie na priva
      doizy@hotmail.com
      • meteo Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... 17.04.02, 19:38
        Z cieplych krajow masz tutaj niejakiego don2, mieszkajacego w Hiszpanii. Tyle,
        ze on za stary dla Ciebie (ponad 60 lat). I za bardzo patrzy na pieniadze - od
        czasow swych lewych interesow jeszcze w Polsce lat 1970-tych. Ale kobitki
        lubi,i to wszystkie wink
        Aha, poza tym STRASZNY gbur i chamidlo. Wiec na niego lepiej uwazaj, gdyby sie
        do Ciebie odezwal.
        Powodzenia z innymi, bardziej normalnymi facetami smile
        Pozdro
    • drapieznik kwalifikuje sie. 17.04.02, 19:42
      obiad (co to jest?) zjedz w domu, a kolacje bedzie polaczona ze sniadaniem. O
      placenie sie nie martw, juz ja to zalatwie, ze bedziesz zadowolona. Ale jak cos
      zamowisz, to musisz tak dlugo jesc az zjesz. A jak nie to nozem zeby ci
      podwaze.Nie badz malostkowa z ta NZ czy AU. Twoja sytuacja finansowa wyglada
      podejrzanie wiec sie dobrze zastanow. Bardzo mi sie to wiejskei porownanie
      twoje urody podoba: ja tez sie srzedac nie dam...

Tylko obys nie okazala sie pedalem, jak mi sie juz raz trafilo hehehehehe, wiec
      pamietaj w jakim zaimku wystepujesz.

A zajmiesz sie biednym alkoholikiem, posiadaczem szklarni wielohektarowej o
      minimalnych potrzebach seksualnych? Lekarze mowia, ze niewiele mi juz zostalo
      (do zycia oczywiscie) a tyle tego nazbieralem, ze nie ma komu tego cholernego
      dobytku zostawic. Tylko martwi mnie, ze mozesz byc pedalem a mnie to teraz juz
      nie interesuje. Chyba tak jest. No moze. Juz sam nie wiem.
    • karelia Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... 17.04.02, 20:49
      nie pozwole obrazac Dona!!! Toz to facet 100%. Jesli sie do Ciebie odezwie ,
      zapanmietaj kazde jego slowo , no moze troche przesadzamwink
      Kobieto tos dobrze trafila , ilu tu wspanialych PANOW!!!!! Ale problem w tym ,
      ze sa zajeci. A jak mowia , ze nie, to tak udajawink bo oni wszyscy lasi na
      damskie powaby. Np taki.....Jesuuuuu, a taki ,,,,,, no cud, a taki ,.,.,.,., ze
      tez taki jeszcze sie uchowal ( mam na mysli Drapieznikawink)Wszyscy oni sa
      naprawde godni uwagi i mozesz spokojnie oddac swe zycie w ich rece.
      a co oznacza ta liczba 14? czyzby...?
      • Gość: ........ Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.sympatico.ca 17.04.02, 21:23
        Az dziw bierze ze Ty sama. Tak ladnie umiesz sie
        zaprezentowac, bez zadnego sztafirowania sie i udawania. Wymogi
        co prawda masz, ale kto z nas gardzi cieplem? Musialo Ci sie
        go duzo nakomulowac przez te 10 lat samotnosci, nieprawdaz?
        Raz jeszcze sie dziwie ze przez tak dlugie lata nikt tego
        nie dopatrzyl. Co za ofermy z tych mezczyzn ( to sie tylko
        tyczy oczywiscie tych ktorzy sie takowymi czuja). Pozdrawiam
        slonecznie
      • drapieznik all right, Karelia, what do you do in July? 17.04.02, 22:39
    • majka14 Re: ..dzięki za ostrzeżenia i dobre rady ... 17.04.02, 22:27

...a dla wątpiących w moją płeć mówię - urodziłam się dziewczynką,
      a w odpowiednim wieku stałam się kobietą, od długiego czasu samotną.
      Tak czasami bywa.
      Proszę nie dziwić się, że wybrałam takie a nie inne ciepłe kraje,
      lecz wydaje się, że najwięcej osób tu zagląda właśnie z tych miejsc.
      Liczba 14, ten numer to nadaje już gazeta z uwagi na olbrzymia ilość
      logujących się. Mój wiek to raczej odwrotność tej liczby.

Czy to jest dobra droga na poznanie wartościowego mężczyzny, nie wiem.
      Wiem natomiast, że tylko tu, na Forum i tylko ten jeden raz
      odważyłam sie powiedzieć, że żle jest iść przez życie w liczbie
      pojedyńczej.
      Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
      • drapieznik Re: ..dzięki za ostrzeżenia i dobre rady ... 17.04.02, 22:45
        Czyzby twoj wiek rzeczywiscie byl 1/14 roku??
      • luiza-w-ogrodzie inne mozliwosci ;-) 17.04.02, 22:51
        majko, a na kobiete z cieplych krajow nie reflektujesz? Tu w Australii duzo
        takich cieplych siostr czeka wink

Kazde miejsce dobre na szukanie wartosciowych ludzi, choc Twoja bezposrednosc
        moze zwalic z nog - ta desperacja samotnej Polki probujacej sie wyrwac do
        cieplych krajow.

Na pocieche: przez internet poznalam kilku fantastycznych mezczyzn, w tym
        czlowieka, z ktorym byc moze pozegluje dalej przez zycie. Ale nie do cieplych
        krajow...

Luiza-w-Ogrodzie
        • drapieznik Re: inne mozliwosci ;-) 17.04.02, 23:03
          podaj link...
        • cornio Re: inne mozliwosci ;-) 17.04.02, 23:08

ja bym byl kandydatem ,gdyby: nie lubie przechodzonego towaru,jak towar za
          dlugo lezy (10 lat ) i nikt go nie chcial to mowi samo za siebie! jestem na
          Biegunie polnocnym-zimno,i juz lepiej eskimoske obracac jak rozlazle babsko
          miejace nadzieje na idiote ? A sprzataczki nie potrzebuje
          • drapieznik Re: inne mozliwosci ;-) 17.04.02, 23:35
            Szanuje twoja wypowiedz.
            • Gość: ........ Re: inne mozliwosci ;-) IP: *.sympatico.ca 17.04.02, 23:43
              Bez obrazania Panowie. Co to znaczy towar lezal i nikt go nie
              chcial przez 10 lat? A moze nie chciala sie dac przez te chyba
              jej "wiecznosc". Taka dobrze by bylo sprobowac, nie sadzicie? Sama
              o to teraz prosi.
          • Gość: sar Re: inne mozliwosci ;-) IP: *.prem.tmns.net.au 17.04.02, 23:45
            cornio napisał(a):

>
            > ja bym byl kandydatem ,gdyby: nie lubie przechodzonego towaru,jak towar za
            > dlugo lezy (10 lat ) i nikt go nie chcial to mowi samo za siebie! jestem na
            > Biegunie polnocnym-zimno,i juz lepiej eskimoske obracac jak rozlazle babsko
            > miejace nadzieje na idiote ? A sprzataczki nie potrzebuje

Mowi samo za siebie, powiadasz. No, po przeczytaniu twojego komentarza to tylko
            tyle, ze przez te 10 lat tylko tacy jak ty "dzentelmeni" jej sie trafiali. Nic
            dziwnego ze wciaz szuka.

sar
            • Gość: Sar Re: do majki14 IP: *.prem.tmns.net.au 17.04.02, 23:47
              Do Majki: Pewnie teraz juz wiesz, jak to trzeba z naszymi rodakami uwazac. I tu
              i tam. Ci zagraniczni Polacy wcale nie lepsi od tych w domu. Jak nie jestes
              Claudia Schiffer, to porzuc nadzieje. Panowie ponizej pewnych standardow nie
              schodza.
              Juz lepiej poszukaj sobie w tych cieplych krajach kogos spoza naszego kregu
              jezykowego. Ale wyjatki sie zdarzaja - zycze powodzenia !!!

Sar
              • drapieznik Re: do majki14 17.04.02, 23:57
                Nie wiem czy to dobra porada zeby 'pchac dziewczyne' w ajkas taka sytuacje
                ktora jej wyraznie 'nie lezy' chociaz przeciez trudno by sie do tego przyznac.
                Zajmij sie soba a lepiej na tym wyjdziesz.

Prawda o tych 'standardach'. Z powodu tych standardow moj kolega (44) nie mial
                dziewczyny od 20 lat...

Cos mi tu zaczyna switac: Majka, jestes bardzo wierzaca?
                • Gość: Sar Re: do majki14 IP: *.prem.tmns.net.au 18.04.02, 00:09
                  drapieznik napisał(a):

> Nie wiem czy to dobra porada zeby 'pchac dziewczyne' w ajkas taka sytuacje
                  > ktora jej wyraznie 'nie lezy' chociaz przeciez trudno by sie do tego przyznac.
                  > Zajmij sie soba a lepiej na tym wyjdziesz.

To bylo do Majki nie do ciebie, wiec o co chodzi. Tutaj prawie kazdy zajmuje sie
                  wszystkimi innymi tylko nie soba. Taka juz natura tego dzialu.
                  I nie o "pchaniu" tu mowa, ot taka sobie moja prywatna opinia.

Zegnam
                  • drapieznik Re: do majki14 18.04.02, 00:35
                    dobre, bardzo dobre...
                • cornio Re: do sar 18.04.02, 00:18

Co za bzdury pleciesz. Z kim tu sie certolic-jak by babsztyl mial choc troche
                  przyjemna aparycje to by nie musiala w tym wieku blagac o .....na forum.do tego
                  jeszcze ma aspiracje i wymagania. Tu nie forum dla szukajacych
                  towarzystwa.Jasne jest:towar zlezaly,bez wartosci handlowej-moze by na jakiejs
                  przecenie cos za nia dali w kraju.ale za wygodne zycie na zachodzie to jest
                  cena inna ! Okrutne sa prawa rynku-ale takie jest zycie. I cholera wie jaki
                  charakter ma taka baba-pewnie klotliwa zolza -komu takie cos potrzebne
                  • drapieznik Re: do sar 18.04.02, 00:44
                    prawdopodobnie masz racje. Na zachodzie d. jest szczegolnym rodzajem towaru i
                    dziewczynki sa trenowane od malego jak na tym najlepiej zarobic. Obys corus
                    tylko do wesela wytrzymala, a potem to moze cie ugryzc...

Podstawowa rada matek dla corek, czy tez siostr/kolezanek jest manipulacja
                    seksualna. Im wiecej tym lepiej a w Ameryce panowie szczegolnie leca na oral
                    sex. Kto to robi -wygrywa. Byc moze dziala to tak, bo wiekszosc jest obrzezana,
                    a wiec stymulacja musi byc mocniejsza. Potem mozna przestac ale to juz inna
                    sprawa. Przed slubem jest bardzo duzo seksu a po slubie, paraliz od pasa w dol
                    (slawne: zostaw mnie...). Po przekroczeniu pewnego wieku, szczegolnie po 40-ce,
                    ludzie sie 'dogaduja' w ciagu kilku minut, aby nie tracic czasu. Uczysz sie
                    Majka? Nie ma sie co czerwienic.

• Gość: piotr Re: do sar IP: *.bbtec.net 18.04.02, 00:51
                      Czesc Drapieznik. Fajny wyklad, duzo korzystam...
                      Ciebie tez braly na "orala"?
                      • drapieznik Piotr 18.04.02, 01:16
                        po to wlasnie pisze zeby moze choc jedna meska dusze uchronic przed tymi
                        zaborczym niewiastami. Popatrz przy kasie jak jest matka z chlopcem i
                        dziewczynka. Chlopeic to olewa co matka robi. A dziewczynka obserwuje z uwaga
                        skad czek, skad pieniadze, gdzie to idzie. Zauwaz! 9 lat i to kobieta. A
                        chlopak...
                        • emigrantka Re: Piotr 18.04.02, 01:19
                          a chlopak kombinuje jak tu sie nie dac wrobic w noszenie toreb z zakupami tongue_out
                          • drapieznik emigrantka 18.04.02, 01:22
                            czy cos takiego... ma caly swiat gdzies. mysli tylko gdzie by tu skombinowac
                            nowy jezyk od butow na nastepna proce.
                  • Gość: Sar Re: do sar IP: *.prem.tmns.net.au 18.04.02, 05:30
                    cornio napisał(a):

>
                    > Co za bzdury pleciesz. Z kim tu sie certolic-jak by babsztyl mial choc troche
                    >
                    > przyjemna aparycje to by nie musiala w tym wieku blagac o .....na forum.do tego
                    >
                    > jeszcze ma aspiracje i wymagania. Tu nie forum dla szukajacych
                    > towarzystwa.Jasne jest:towar zlezaly,bez wartosci handlowej-moze by na jakiejs
                    > przecenie cos za nia dali w kraju.ale za wygodne zycie na zachodzie to jest
                    > cena inna ! Okrutne sa prawa rynku-ale takie jest zycie. I cholera wie jaki
                    > charakter ma taka baba-pewnie klotliwa zolza -komu takie cos potrzebne

Czy ona klotliwa, to nie wiem, ale ty to niewaski awanturnik. huliganisz tutaj
                    niewasko. I glupoty piszesz o tych "prawach rynku" Ja tez jestem z odzysku. I tez
                    na zachodzie. I od lat 12 z tym samym mezem. I dobry ci on dla mnie jest
                    niezmiernie. Dlatego oczom wlasnym nie wierze, co czytam. Moze i lepiej ze
                    jestescie tacy jacy jestescie i demonstrujecie to bez zahamowan. To przynajmniej
                    uczciwe. Ot, kobiety z daleka was beda omijac.

I co to za okreslenie "towar zlezaly". Jest prawdopodobnie wartosciowa kobieta,
                    godna szczesliwego zycia, jak kazdy z nas.

A zlezale to sa poglady takie jak twoje. Prosto spod stodoly, szkolenie w
                    sprawach mesko damskich pewnie u soltysa z koziej wolki ty przeszedl.
    • emigrantka Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... 18.04.02, 00:13
      Powodzenia Majka - napewno znajdziesz. Jak znajdziesz to daj znac smile

Co do tego idioty o "towarze i 10 lat i jak to on by nie ruszal"... Moj obecny
      pan nie mial nikogo przez wlasnie 10 lat zanim sie poznalismy... I jest wspanialy.

Szukaj szukaj Majka - i zobacz sobie strone:

www.friendfinder.com

Pozdrawiam smile
      • cornio Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... 18.04.02, 00:30
        emigrantka napisał(a):

> Powodzenia Majka - napewno znajdziesz. Jak znajdziesz to daj znac smile
        >
        > Co do tego idioty o "towarze i 10 lat i jak to on by nie ruszal"... Moj obecny
        > pan nie mial nikogo przez wlasnie 10 lat zanim sie poznalismy... I jest wspania
        > ly.
        >

Dupe zawracasz emigrantka-znalazlas frajera,ktory ci napieprzyl glupot,ze tylko
        na taka jak ty 10 lat czekal !Z katalogu to mozna kupic kosiarke do trawy ,a nie
        szukac kogos do zycia.Ale masz pelnie szczescia i pogratulowac wygranej na
        loterii. jak bym mial posrane zycie i leniwy by sobie cos poznac -oraz gdyby baba
        byla dobrze ustawiona to jasnr,czemu nie . masz jakas nie calkiem obrzydliwa
        kolezanke,ktora jakis facet puscil kantem? Ma duzo forsy i dobra robote? to daj
        znac-chetnie pozyje na koszt takiej ofiary,potem powiem do zobaczenia i pojde po
        papierosy! Zycze milych zludzen i zycia w szczesciu
        > Szukaj szukaj Majka - i zobacz sobie strone:
        >
        > <a href="http://www.friendfinder.com"target="_blank">www.friendfinder.com</a>
        >
        > Pozdrawiam smile

• emigrantka do cornio 18.04.02, 00:39
          spadaj padalcu bo nie masz pojecia o niczym/nikim

a z moim panem jestem juz 4 lata i nie poznalam go "z katalogu" tylko w pracy
          ty tlumoku - i ani ja ani on nie jestesmy "ustawieni" wiec nikt na nikogo
          nie "lecial" z powodu pieniedzy itd..

ach.. co ja sie wysilam, takich gnojkow jak ty to tylko pod sciane..

papatki
          • cornio Re: do cornio 18.04.02, 00:47
            emigrantka napisał(a):

> spadaj padalcu bo nie masz pojecia o niczym/nikim
            >
            > a z moim panem jestem juz 4 lata i nie poznalam go "z katalogu" tylko w pracy
            > ty tlumoku - i ani ja ani on nie jestesmy "ustawieni" wiec nikt na nikogo
            > nie "lecial" z powodu pieniedzy itd..
            >
            > ach.. co ja sie wysilam, takich gnojkow jak ty to tylko pod sciane..
            >
            > papatki

Nie jestem padalec ani gnojek-i luzno mi wisi twoje zycie.Sama posylasz babe
            do "katalogu" takie mam zdanie o takich przypadkach.I nie badz taka bojowa i nie
            posylaj pod sciane.czasami prawde mozna wyrazic w taki sposob.innaczej od cipci
            ciapci to forum usnie- smile))
            • emigrantka Re: do cornio 18.04.02, 00:51
              Forum usnie jak beda na nim takie komentarze jak twoje - wiec moe ty idz spac i
              normalni ludzie nie beda sie bali ze cokolwiek napisza to jakas gnida sie
              przyczepi z glupim komentarzem?

Dobranoc - przywiaz sie rekawami od kaftana do lozka zebys nie spadl w nocy
              • cornio Re: do emigrantki 18.04.02, 01:00

Ty jestes klotliwa jak baba w maglu ! Uwazaj bo twoj 4-o latek zauwazy i cie
                posle w cholere ! Czego ci nie zycze.
                • emigrantka cornio 18.04.02, 01:04
                  (i tu jest cisza - bo co takiemu tlumokowi odpowiedziec?)
        • drapieznik Cornio, 18.04.02, 00:51
          musze przyznac, ze wszystko co piszesz to jest obiektywna obserwacja
          rzeczywistosci. Nie widze nic zlego w tym, zeby zerwac z zaklamaniem i
          przedstawiac rzeczy tak jak one naprawde sa. Jeszcze tylko brakuje, zeby ktos
          zaczal pieprzyc o miolsci.. To jest nastepny hak zeby wbic w mezczyzne.

Biura matrymonialne sa fajne dla mezczyzn. Raz poszedlem i ustawili mi tak
          kalendarzyk towarzyski, ze az milo. Wyszlo po $5 od sztuki...
          • Gość: Biala Re: Cornio, IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 01:27
            drapieznik napisał(a):

> musze przyznac, ze wszystko co piszesz to jest obiektywna obserwacja
            > rzeczywistosci. Nie widze nic zlego w tym, zeby zerwac z zaklamaniem i
            > przedstawiac rzeczy tak jak one naprawde sa. Jeszcze tylko brakuje, zeby ktos
            > zaczal pieprzyc o miolsci.. To jest nastepny hak zeby wbic w mezczyzne.
            >
            > Biura matrymonialne sa fajne dla mezczyzn. Raz poszedlem i ustawili mi tak
            > kalendarzyk towarzyski, ze az milo. Wyszlo po $5 od sztuki...

Drapieznik, Ty szukasz partnerki ?????????????????????????????????????????
            • drapieznik Biala, 18.04.02, 02:21
              szukam ale normalnej i na szukaniu sie konczy. Najlepiej takiej dobrze
              uzywanej, zeby nie bylo problemow z nauka, bo wtedy musialbym za to brac
              pieniadze i moze byc mi glupio.

Sluchaj, kazda normalna kobieta wie co jest grane i kazdy normalny mezczyzna
              tez. Tylko ktos zadecydowal zeby dodac 'fluff' i zamacic wode mgielka i
              koronkami (tak jak Don pisal o tym wspolczesnym jedzeniu) i stad te rozwody i
              nieporozumienia. Z uwagi na nature, mezczyzna ma bardzo malo wspolnego z
              kobieta, poza okresem rui. Tak bylo, tak jest i nie przewiduje zmiany.
              Publikatory przedstawiaja rozne hamburger helper dla parek i to jest
              takie 'kitowanie' zwiazkow. A potem to sie nie klei. To tak Wiesz, mam juz
              dosyc zaklamania na te tematy, szczegolnie tu anonimowo. Moze jakis mlody
              chlopak/dziewczyna przeczyta to i wyciagnie z tego swoje wnioski. O to mi
              chodzi.
              • Gość: ........ Re: Biala, IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 02:44
                A ja kobieta nigdy bym nie chcial byc. Nawet na slonce zaden nie
                chce dzisiaj zaprosic. Co za czasy. Szkoda ze ja wyjechalem z
                tej Kalifornii. Teraz mi taka OKAZJA przechodzi kolo nosa, az
                serce sciska.
              • Gość: Biala Re: Drapieznik IP: *.qc.sympatico.ca 18.04.02, 02:56
                To prawda, ruje oba rodzaje maja. Tylko niestety checi sie rozmijaja. U
                mezczyzn nasilenie nastepuje w 25 roku zycia sad a u kobiet w 40-tym
                • drapieznik Re: Drapieznik 18.04.02, 03:00
                  tak to prawda, tylko u mezczyzn powoli malejac NIGDY nie zanika a u kobiet jest
                  zupelnie inaczej.
                  • Gość: Biala Re: Drapieznik IP: *.qc.sympatico.ca 18.04.02, 03:02
                    Zaraz, zaraz podobno kobieta zawsze moze
                    • cornio Re: Drapieznik 18.04.02, 03:09
                      Gość portalu: Biala napisał(a):

> Zaraz, zaraz podobno kobieta zawsze moze

sorry za wejscie-moc to moze ,ale czy chce?
                    • drapieznik Re: Drapieznik 18.04.02, 03:10
                      teoretycznie: tak, z uwagi na biologie. Ale z wiekiem to zainteresowanie u nich
                      po prostu zanika. U mezczyzny nigdy nie zanika i trzymam sie tej mysli jak
                      gwiazdy polnocnej. Marze sobie, ze emerytki po 65 lat beda sie za mna uganialy
                      jak bede mial 80-ke. I chce je wtedy zaszokowac, ze moge prowadzic samochod w
                      dzien.
                      • Gość: boss Re: Drapieznik IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 18.04.02, 03:38
                        Ludzie !!??? ale sie napalilscie na jedna stara babe na forum, czy chociaz
                        komus przyslala zdjecie ??,czy ktos ja widzial ? babsztyl chce zarzucic sieci
                        na jakiegos faceta [najlepiej z ameryki] a tu napalencow cale stada. D
                        rapieznik stary veteranie forum co to ?? nie masz 20US$ w kieszeni ?? za ta
                        cene w dzielnicy murzynskiej czy latynoskiej miejscowa pieknosc [niejedna] i
                        nie starsza jak 22 lat proponuje oral sex w roznych wydaniach a za dodatkowe
                        50 $ masz call girll - classy !!! caraibien star !! Gdzie mieszkasz w w
                        Monkach dolnych ?? czy US. ???
                      • Gość: Biala Re: Drapieznik IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 04:11
                        drapieznik napisał(a):

> teoretycznie: tak, z uwagi na biologie. Ale z wiekiem to zainteresowanie u nich
                        >
                        > po prostu zanika. U mezczyzny nigdy nie zanika i trzymam sie tej mysli jak
                        > gwiazdy polnocnej. Marze sobie, ze emerytki po 65 lat beda sie za mna uganialy
                        > jak bede mial 80-ke. I chce je wtedy zaszokowac, ze moge prowadzic samochod w
                        > dzien.

Niestety nie moge sie z Toba zgodzic. Coraz wiecej mezczyzn ma problemy z
                        potencja (mam na mysli wiek juz od 35 roku zycia). Polecam temat "Nieudany seks w
                        zwiazku" na forum psychologia.
                        • Gość: tato Re: Drapieznik IP: *.fastres.net 18.04.02, 04:18
                          Gość portalu: Biala napisał(a):

> drapieznik napisał(a):
                          >
                          > > teoretycznie: tak, z uwagi na biologie. Ale z wiekiem to zainteresowanie u
                          > nich
                          > >
                          > > po prostu zanika. U mezczyzny nigdy nie zanika i trzymam sie tej mysli jak
                          >
                          > > gwiazdy polnocnej. Marze sobie, ze emerytki po 65 lat beda sie za mna ugan
                          > ialy
                          > > jak bede mial 80-ke. I chce je wtedy zaszokowac, ze moge prowadzic samocho
                          > d w
                          > > dzien.
                          >
                          > Niestety nie moge sie z Toba zgodzic. Coraz wiecej mezczyzn ma problemy z
                          > potencja (mam na mysli wiek juz od 35 roku zycia). Polecam temat "Nieudany seks
                          > w
                          > zwiazku" na forum psychologia.

>Z moja trzydziestka jakos sobie radze.Nieudany sex,to zbrodnia!Biala,co ty
                          bredzisz,zajmij sie prawdziwymi meszczyznami.
                          • Gość: Biala Re: Tato IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 18:00
                            Gość portalu: tato napisał(a):

>Z moja trzydziestka jakos sobie radze.Nieudany sex,to zbrodnia!Biala,co ty
                            > bredzisz,zajmij sie prawdziwymi meszczyznami.

Czy ja napisalam, ze mam problemy? W moich zwiazkach takie problemy sie nie
                            pojawiaja smile))
                        • aniutek Re: Drapieznik 18.04.02, 04:35
                          Drapiezny, cos mi sie widzi, ze kobiety nie raz Cie wyrolowaly - no bo co
                          innego moglo byc powodem takich Twoich o nas opini?
                          Ja nie lece ani na forse, ani na jakies glupie gierki, albo mi sie ktos
                          podoba i jest fajnie albo nie i - na drzewo.
                          A sex..... hmmmm moze kiedys nadejdzie ten dzien kiedy nie bedzie mi
                          sie chcialo ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze jest on
                          jeszcze bardzo odlegly. Poki co uwielbiam smile
                          Ty jestes fajny facet i widac nie trafiles jeszcze na odpowiednia dla siebie
                          kobitke...
                          Powodzenia i pamietaj, generalizowanie jest bez sensu.
                          Aniutek
        • Gość: burak Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.proxy.aol.com 18.04.02, 04:57
          kochani jestescie wszyscy glupi
          • Gość: tato Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.fastres.net 18.04.02, 05:01
            Nie lekko po trzydziestce,ty sie nienazywasz Boguslaw Burak z Polkowic?Taki
            jeden zawital w moim miescie.
    • drapieznik Boss, Aniutek 18.04.02, 05:25
      Boss -przeczytaj to powyzej. Moze mam ciezki humor ale dziekuje ci za
      podsumowanie watku bo swiete slowa i bardzo na temat.
      Moj szef w delegacji zafundowal sobie orla z murzynka w samchodzie ($25). W
      trakcie podebrala mu portfel i nawiala... ganial za nia po dzielnicy
      murzynskiej w nocy...

Aniutek, mylny jest poglad, ze kazdy musi miec zone/dzieci w formalnym zwiazku.
      To nie jest prawda. Jak ktos powyzej zauwazyl, co drugie i tak sie rozleci w
      ciogu roku czy dwoch, najczesciej z powodu pieniedzy. Byl taki fajny watek o
      polskich malzenstwach nie wytrzymujacych pokus zycia na zachodzie.

Przewiezc sie nie dalem, a poglady mam wyrobione na podstawie wieloletnich
      eksperymentow i obserwacji. Nie jestes mezczyzna (i dobrze) wiec mozesz tego
      nie rozumiec. A obserwacje prezentuje tu ku przestrodze mniej doswiadczonych i
      z radoscia widze meska solidarnosc na tym forum. Zauwaz, ze nikt jeszcze nie
      sprzeciwil sie naszym prezentacjom.
      • cornio Re: Boss, Aniutek 18.04.02, 05:30

drapieznik ma racje-baby sa cholernie niebezpieczne.jest taki stary
        sposob :jak masz chwile szczescia z nie calkiem znajoma dama,to niech cie
        trzyma za uszy by bylo wiadomo gdzie ma rece.A od zony nie uciekniesz i tak ci
        wszystko zabierze !
        • drapieznik Cornio 18.04.02, 05:36
          dobrze ze jest nas tu wiecej o podobnych pogladach bo jeszcze troche a
          uwierzylbym, ze moge lewitowac w toalecie.

Ku przestrodze mlodziezy!
        • Gość: ........ Re: Boss, Aniutek IP: *.sympatico.ca 18.04.02, 05:51
          W takim razie wniosek prosty. Najlepiej nic nie miec, wtedy
          napewno niczego nie zabierze. Tylko ze one na ogol tam gdzie nic
          nie ma, niczego nie szukaja. Madre dzisiaj te baby, oj madre.

• Gość: aniutek Re: Boss, Aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.04.02, 15:06
        Drapiezniku- a kto mowi o formalnych zwiazkach???
    • majka14 Re: ... i po co tyle uszczypliwości..... 18.04.02, 12:44

... a nawet chamstwa?
      Proszę przeczytać uwaznie wypowiedzi: Sar, Emigrantki, Aniutka, Białej
      a stanie się zrozumiałe dlaczego nadal zyję w pojedynkę.

A może ja potrzebowałam więcej czasu na to, by rany dobrze
      zabliźniły się ?!
      A może było mi dobrze żyć tak jak żyłam, aż do teraz ?!

Największe zdumienie, zdziwienie wzbudził (jak widzę) fakt, że chciałabym
      poznać samotnego mężczyznę z krajów o cieplejszym klimacie niż mój
      rodzinny, a w szczególności z AU, NZ, Kalifornii.
      Dlaczego ?
      Dlatego,że bardzo wielu Polaków jest tam samotnych ?
      Czy dlatego, że j. angielski jest językiem urzędowym w tych miejscach?

Na litość Boską, nie szukam bogatego starca ani młodego prawiczka,
      tylko Pana w wieku 40-55 lat, który ma już też dość życia w l.p.
      Ktoś w wieku tak dojrzałym, zapewne ma za soba jakis bagaż
      doświadczeń życiowych i z kimś takim jest szansa na stworzenie
      związku opartego na wzajemnym zaufaniu i szacunku do siebie.
      Niekoniecznie zaraz małżeństwa - to informacja dla tych, którzy boją
      się o swe finanse, i którzy wszędzie widzą ZŁO.

Czekam na mądrego mężczyznę.

Bardzo serdecznie pozdrawiam mądre kobietki wypowiadające się w tym
      wątku.
      Całej reszcie dziękuję za zabranie głosu.
      Majka
      • cornio Re: ... i po co tyle uszczypliwości..... 18.04.02, 14:45

I co ?poczytalas troche i teraz wiesz jak i gdzie zaczynac polowanie na
        jelenia.Na madrego czekac bedziesz dlugo.zdajesz sobie sprawe,ze madry nie ma
        problemow.To po cholere mu stara rozpadowa. Tylko sie spiesz ,bo nawet przy
        szansach u ostatnich meneli cena za ciebie spada-o ile ktos by mial ochote na
        stare mieso.Pozostaje bawic wnuki,gotowac zupki,farbowac wlosy,patrzec w TV na
        seriale o pieknym romantycznym zyciu w cieplych krajach -a narazie naciagac na
        tlusta dupe cieple majtki i czekac na lato.
        • Gość: Apollo Wyluzujcie sie IP: *.enter.net 18.04.02, 14:56
          No i prosze jak zwykle w takich tematach dac komus z kopa.
          Wasza specjalnosc jak w temacie BLONDYNKI
          Odwalcie sie w koncu od kobitek.Co jest zlego ze ktos nie lubi na wiosne sam
          lub sama spac.
          To po prostu wiosna,dlatego lepiej miec tego kogos z miejsca na ziemi gdzie
          wiosna jest codziennoscia.
          Pozdrawiam i milego dnia Zycze Apollo
          • Gość: Apollo Re: Wyluzujcie sie IP: *.enter.net 18.04.02, 14:58
            Gość portalu: Apollo napisał(a):

> No i prosze jak zwykle w takich tematach dac komus z kopa.
            > Wasza specjalnosc jak w temacie BLONDYNKI
            > Odwalcie sie w koncu od kobitek.Co jest zlego ze ktos nie lubi na wiosne sam
            > lub sama spac.
            > To po prostu wiosna,dlatego lepiej miec tego kogos z miejsca na ziemi gdzie
            > wiosna jest codziennoscia.
            > Pozdrawiam i milego dnia Zycze Apollo

sorki o BLONDYNKACH bylo na towarzyskim Pozdrawiam Apollo
            Ps.U mnie cieplo ze az za milo 97F

• Gość: aniutek Re: Wyluzujcie sie IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.04.02, 15:10
              > Ps.U mnie cieplo ze az za milo 97F<
              hmmmm 97F to juz nie jest milo....
              jest goraco i parno
              • drapieznik Cornio 18.04.02, 16:17
                pisze mocno i mozna sie posmiac z jego stylu (...skakanie po pokoju wbijajac
                sie w namoczone po bokach dzinsy). Inaczej to forum zamieni sie w kolko
                rozancowe dla grzecznych pan przy herbatce. Panie potrafia tez niezle zaklac i
                po cichu jak najbardziej zgadzaja sie z tymi obserwacjami. A jak kobieta ma
                niby egzystowac w zyciu? (NA OGOL) mniej zarabia wiec trzeba jakos dorobic... W
                poniedzialek z tym na obiad (randke), we wtorek z innym. Takie planowanie
                (prawda!) i wyglada, ze Majka juz o tym zaczyna: nie bede placila... Co za
                blat', ze nawet nie stac jej na obiad? To czego ona szuka: ksiecia czy chce
                podezrec?) wydatkow kosztem jelenia.

Dlaczego mam pisac 'po publiczke', cacy -cacy, zeby panie mowily 'och jaki on
                fajny'. Moge tak tez, a nawet lepiej, ale po co lgac nawet na forum? Juz dosyc
                klamstwa jest na codzien.

Kobieta to tez czlowiek tylko dodatkowo z wieloma innymi problemami biologiczno-
                emocjonalnymi. Patrzac na nie na codzien zaczynam rozumiec homoseksualistow.
                Ponoc 3 na 10. Policzcie do 10 wokol siebie. Albo dewotki, albo pijaczki albo
                k. Szkoda ze tych ostatnich tak malo. Moj najblizszy kolega jest homo i zycze
                kazdemu takiego kolegi. Spac z nim nie musze.
              • Gość: boss Podpowiem jak to zrobic !! Drapieznik IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 18.04.02, 16:25
                Drapieznik ! ,bedac ostatnio w South Carolinie w uroczym hotelu, mialem okazje
                obserwowac cllasy girll ! w czarnym wydaniu,wyobraz sobie ze kazda jezdzi
                Cadillakiem i to dobrym,uzywa ciuchow i perfumow o jakich nie sni sie
                przecietnej bialej pracujacej na etacie. Bezpieczenstwo pod kazdym
                wzgledem ,to sa na poziomie dziewczyny ale cena jest w zaleznosci od miejsca
                gdzie przebywasz i od "towaru" Poprostu cena swiadczy o jakosci !!!!Jesli
                zgodzisz sie za 120 $$ masz "towar" extra klasy,bezpieczny,kulturalny i na
                poziomie. Gdybys z taka "sztuka" pokazal sie na ulicy w Warszawie - gwarantuje
                ze 99% przechodzacych mezczyzn ma oczy na wierzchu jak pilka od golfa. Cena
                swiadczy o jakosci szczegolnie w Ameryce,poczowszy od samochodow a na damach
                skonczywszy . Powodzenia.
                • drapieznik Boss, 18.04.02, 16:33
                • drapieznik Boss 18.04.02, 16:35
                  Polecam sprawdzic hotel Pascha w Koeln...

Szkoda, ze ceny ktore cytujesz to tylko za godzine...

Ain't America great?
                • Gość: ........ Re: Podpowiem jak to zrobic !! Drapieznik IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 04:12
                  Gość portalu: boss napisał(a):

> Drapieznik ! ,bedac ostatnio w South Carolinie w uroczym hotelu, mialem okazje
                  > obserwowac cllasy girll ! w czarnym wydaniu,wyobraz sobie ze kazda jezdzi
                  > Cadillakiem i to dobrym,uzywa ciuchow i perfumow o jakich nie sni sie
                  > przecietnej bialej pracujacej na etacie. Bezpieczenstwo pod kazdym
                  > wzgledem ,to sa na poziomie dziewczyny ale cena jest w zaleznosci od miejsca
                  > gdzie przebywasz i od "towaru" Poprostu cena swiadczy o jakosci !!!!Jesli
                  > zgodzisz sie za 120 $$ masz "towar" extra klasy,bezpieczny,kulturalny i na
                  > poziomie. Gdybys z taka "sztuka" pokazal sie na ulicy w Warszawie - gwarantuje
                  > ze 99% przechodzacych mezczyzn ma oczy na wierzchu jak pilka od golfa. Cena
                  > swiadczy o jakosci szczegolnie w Ameryce,poczowszy od samochodow a na damach
                  > skonczywszy . Powodzenia.

* A takich idiotyzmow to ja jeszcze nie czytalem. Cena
                  swiadczy o jakosci??? Co to znaczy gdy sie tyczy kobiecego
                  ciala? Czyli dziewczyny ktore mnie nigdy niczego nie kosztowaly (
                  poza moja przyjemnoscia ich poderwania) niczego nie byly warte???
                  Perfumy i smrody hoteli mi tu nie wspominaj, znam to, chociaz
                  dobrymi ( dla mojego gustu) perfumami wcale nie gardze, a potrafie
                  tolerowac prawie kazde. Ja lubie zapach kobiety, rozumiesz? Ty
                  lubisz zapach perfum a kobiete potrzebujesz z koniecznosci ( ja
                  tez potrzebuje), jednak sie roznimy w tej sprawie "potrzeby".
                  Bialej, pracujacej na etacie wcale sie nie sni o perfumach,
                  gdyz te kobiety pachna same w sobie, swoim zapachem( czasami
                  wlasnie swoim potem od pracy). Wspomniane przez ciebie
                  bezpieczenstwo kobiet itp. nalezy do nas mezczyzn z osobna.
                  Facet o tym nie powinien nawet glosno mowic. Kazdy z nas wie
                  ze kobieta potrzebuje bezpieczenstwa i zabezpieczenia, a kazdy
                  prawdziwy mezczyzna powinien jej to zagwrantoawc. Czasami
                  przychodzi mi sie wstydzic za niektorych...........
                  • drapieznik Szanowny wielokropowy 23.04.02, 04:48
                    Niestety twoje przezycia zyciowe kwalifikuja sie do kategori lekkiej i
                    niszkodliwej dewiacji seksualnej, gdyz odpowiadaja ci te naturalnie spocone.
                    Czy te tluste i grube tez? Wyglada to na odmiane fetyszyzmu, jak juz niegdys na
                    forum zauwazono. Czy uprzedzasz swoje bogdanki aby przypadkiem sie nie myly
                    zanim sie nie zanurzysz?

Pozdrawiam i zycze wesolego jajka oraz ckliwych zapaszkow raz na mniej wiecej
                    28 dni.
                    • Gość: ........ Re: Szanowny wielokropowy IP: *.sympatico.ca 24.04.02, 20:12
                      drapieznik napisał(a):

> Niestety twoje przezycia zyciowe kwalifikuja sie do kategori lekkiej i
                      > niszkodliwej dewiacji seksualnej, gdyz odpowiadaja ci te naturalnie spocone.
                      > Czy te tluste i grube tez? Wyglada to na odmiane fetyszyzmu, jak juz niegdys na
                      >
                      > forum zauwazono. Czy uprzedzasz swoje bogdanki aby przypadkiem sie nie myly
                      > zanim sie nie zanurzysz?
                      >
                      > Pozdrawiam i zycze wesolego jajka oraz ckliwych zapaszkow raz na mniej wiecej
                      > 28 dni.

* Powiedz jak te twoje idiotyczne domniemania maja sie do tego
                      co wczesniej do ciebie napisalem. Nie mieszkamy w dzungli i
                      zrozumiala, znana sprawa jest dla normalnego myslacego czlowieka
                      tzw. dbanie o wlasna higiene, a w tym zamyka sie tez codzienne
                      mycie sie. Pot bliskiej i kochanej kobiety tez moze i jest
                      dosc czesto przyjemny gdy jest swiezy ( ale ty tego nie znasz
                      gdyz pewnie zadnej nie kochales). Wspomniane przez ciebie te
                      "wartosciowe" kobiety, ktorych wartosc dolara okresla, wlasnie
                      perfumami zabijaja swoje brudy (wczesniejszego swojego klienta) by
                      takim jak ty pachnac ( a tak naprawde to one staraja sie
                      pachnac nie dla ciebie lecz dla twojego pieniadza). Milosci
                      prawdziwej raczej nie znasz dlatego piszesz w ten sposob. Seks
                      za pieniadze wlasnie to potwierdza. Czyz zwierzeta nie robia
                      tez seksu? A moze lepiej byloby dla ciebie jakas koze
                      poperfumowac do ktorej bys od tylu sie ustawil, tylko ze dla
                      ciebie nawet kozy szkoda.
                      • drapieznik Re: Szanowny Dziergany 25.04.02, 05:23
                        eee, tam, nie chce mi sie pisac
        • Gość: ........ Re: ... i po co tyle uszczypliwości..... IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 04:26
          cornio napisał(a):

>
          > I co ?poczytalas troche i teraz wiesz jak i gdzie zaczynac polowanie na
          > jelenia.Na madrego czekac bedziesz dlugo.zdajesz sobie sprawe,ze madry nie ma
          > problemow.To po cholere mu stara rozpadowa. Tylko sie spiesz ,bo nawet przy
          > szansach u ostatnich meneli cena za ciebie spada-o ile ktos by mial ochote na
          > stare mieso.Pozostaje bawic wnuki,gotowac zupki,farbowac wlosy,patrzec w TV na
          > seriale o pieknym romantycznym zyciu w cieplych krajach -a narazie naciagac na
          > tlusta dupe cieple majtki i czekac na lato.

Cornio! Nie badz taki krytyczny. Kobieta sie przyznala do
          swojej "mlodosci", a Ty tu zaraz psy wieszasz. A co powiesz o
          tych niedostepnych i dosc czesto zboczonych nastolatkach? Przeciez
          ona sie nie dopomina o mlodzika, a raczej w swoim wieku, chociaz
          tu moge sie mylic. Wolno jej jest chciec, i co najwazniejsze
          stac ja o to prosic (jezeli to slowo jest tu wlasciwe). Ogolnie
          masz racje. Starosc nie radosc. A kobieta i swiat nie maja
          lat. Prosze Cie nie pisz tak wiecej degradujac kobieca wiekowa
          wartosc( to jest tylko moja grzecznosciowa prosba, nic wiecej).
    • Gość: za mlody Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.02, 18:18
      a ja cie podziwiam majka smile jestem co prawda za mlody i
      dotego za blisko zeby bylo cieplo, ale lubie dojrzale,
      samodzielne i niezalezne kobiety.
      nie daj sie zdenerwowac przez te wpisy tutaj i zycze
      zebys znalazla kiedys kogos komu znowu zaufasz.

• cornio Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... 18.04.02, 21:21
        Gość portalu: za mlody napisał(a):

> a ja cie podziwiam majka smile jestem co prawda za mlody i
        > dotego za blisko zeby bylo cieplo, ale lubie dojrzale,
        > samodzielne i niezalezne kobiety.
        > nie daj sie zdenerwowac przez te wpisy tutaj i zycze
        > zebys znalazla kiedys kogos komu znowu zaufasz.
        >

Oczywiscie jestes mlody i jako taki skaczesz na wszystko co ma dziure i nie zdazy
        skryc sie na drzewo ! I masz marzenia o starszej dobrze zakonserwowanej
        damie ,okrutnie wyglodzonej. Ale w tym przypadku to nie tak mlody byczku.dla niej
        najwazniejsze zabezpieczyc stare dupsko na dalsze zycie i to jak najlepiej
        (zrozumiale)a czy ja beda ....czy nie to mniej wazne.dorosniesz to zrozumiesz
        • Gość: Aga Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.02, 22:24
          Dla Panow i Pan bez ograniczenia wieku...
          www.polishdatingclub.com
          • Gość: Biala Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.qc.sympatico.ca 18.04.02, 23:13
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> Dla Panow i Pan bez ograniczenia wieku...
            > <a href="http://www.polishdatingclub.com"target="_blank">www.polishdatingclub.c
            > om</a>

Hej Kliken, niezla galeria
        • drapieznik Musze przyznac, ze jak Cornio cos napisze 23.04.02, 04:54
          to ma to sens z ktorejkolwiek strony by sie na to nie popatrzyc. Ten Cornio to
          bardzo madry facet od ktorego mozna sie niezle podszkolic. Niby wiadomo, ale
          tego typu mowienia wcale nie jest za wiele. Ciekawe, jak internet pomieszal
          kobietom ich wypracowane od wiekow metody. Ktos mogly policzyc ile dzieci sie
          nie narodzi wlasnie z powodu internetowego otwierania oczu kazdemu o kazdej
          porze dnia i nocy.

Prosze zauwazyc, ze nasze mile panie raczyly nie zauwazyc strzalu w 10-tke
          przez niezlomnego bojownika o wolnosc polskich mezczyzn, w osobie samego Cornio.
    • Gość: Obcy Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.daxnet.no 18.04.02, 22:27

www.britneyspears.com/gallery/blue.php

Ok, wy cholerni niedowiarkowie.
      A oto moja galeria zdjec.
      Tylko niech zaden nie przysyla przeprosin
    • Gość: marce Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 22:13
      Jestem kurwa? Uwielbiam korzystac ze statusu majatkowego męzczyzny. Ale kocham
      tez swoją zarobioną forsę. Podobno w zalezności od fazy cyklu roznie mysle.
      Moja rozkosz to kiedy wiem, że manipuluję mezczyzną poprzez seks! Mam nad nim
      władze absolutną. Oral? Prosze bardzo. Gwałcenie mezczyzny wibratorem ? Nic
      strasznego. Trzymanie go za fiuta kiedy sika? Ok. Odkryc jego mazrenia
      seksualne i je spełnić z ochotą -oto moja misja. Lub pozwalać mu mysleć ze
      spełnia moje ))))))) Dodatkowo oferuję czułośc i przyjazn. Potrafie tez rodzic
      dzieci. jestem tylko kobieta.
      • drapieznik Marce, 25.04.02, 03:02
        Takie kurwy jak ty uwielbiam przerabiac na szaro. Ale musiz sie troche
        podszkolic bo to co wymieniasz naraziloby cie na posadzenie o niedorozwoj
        umyslowy. Jak chcesz to ci podam pare trickow abys mogla podwyzszyc swoja
        wartosc ie. atrakcyjnosc niezaleznie od cyklu.
    • Gość: hejocali Re: ... do Panów.... od 40 do 55 lat... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 22.04.02, 22:48
      majka14 napisał(a):

>
      > ... przyroda budzi się do życia i Ja tez chcę czuć, że zyję...więc
      > Szukam Przyjaciela, najchętniej mieszkającego w Australii, Californii
      > bądź Nowej Zelandii.
      > Lubie cieplejsze kraje niż Polska.
      >
      > Jestem sama od 10 lat i mam już dość tej samotności.
      > Zosia-samosia to nie dla mnie.Potrzebuję płci odmiennej obok siebie !
      >
      >
      > Marzy mi się mężczyzna dojrzały, odpowiedzialny, miły, do którego
      > przytulę się z ufnością.
      > Wygląd zewnetrzny nie ma znaczenia, aczkolwiek większą sympatię budzą
      > we mnie ludzie z nadwagą niż z niedowagą.
      > Sytuacja finansowa jest też bez znaczenia, lecz zaproszona na obiad
      > lub kolację - płacić za siebie nie będę, hahaha.
      >
      > Tak bardzo chciałabym się znów poczuć 100% kobietą, akceptowaną,
      > lubianą przez tego jednego-jedynego.
      > Wprawdzie na wybory Miss Swiata szansy nie mam, ale tez ludzie
      > nie uciekają na moj widok.
      >
      > Czy jest wśród Was ten, do którego me serce zabije ?
      >
      > Pozdrawiam.

Do Californii sie nie wybieraj bo tu syf jest!!!
      Ludzie chorzy!
      Spaliny Freewaye!
      INS cie przesladuje!
      Nie ma wolnosci!
      niema zycia!!
      Jedz do Australia albo new zealand -ale tam uwazaj na wulkany i trzesienia ziemi!!
      hehe
      Malo kto o tym wie ale sa czesto bardziej uciazliwe niz tu w CAlifornii!
      W australii natomiast pozary i powodzie oraz troche niebezpiecznych zwierzat sie
      czai ale jest ok choc trudniej niz z wyjazdem do N.Z.
      Jesli lubisz jeziora i gory i polecam N>Z.!
      Ja stad uciekam!!!!!
      A od kilku miesiecy zimno tu bylo!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka