Dodaj do ulubionych

www.polishrestaurant.com

IP: *.client.attbi.com 25.04.02, 03:21
IMHO: Fajna strona tylko ze ta starsza lepsza, bardziej pasuje do restaurcji
(mniej ponura - chyba w zamierzeniu jest klub nocny) no i muzyke mozna bylo
wylaczcy. No i sa zdjecia.
Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • drapieznik Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 05:14
      Dobrze, ze podales Michal, to sobie sprobuje w najblizszym czasie. Zdam
      relacje. Dzieki.
      • Gość: aniutek Re: www.polishrestaurant.com IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 25.04.02, 05:20
        ciekawosc mnie zzera skad to wynalazles ????
        podoba mi sie grafika, kolory sa nawet przepisy z kuchni prawie polskiej .....
        hmmm ogorkowa robie inaczej ; )
        • Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 05:54
          Widze, ze Polish Restaurant Piast wchodzi na forum. Zapraszam do mojej
          restauracji,
          Renka smile
          • ad12 Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 06:02
            Gość portalu: Renka napisał(a):

> Widze, ze Polish Restaurant Piast wchodzi na forum. Zapraszam do mojej
            > restauracji,
            > Renka smile

ja jak tam weszlam to malo zawalu nie dostalam !!!! ale polskie jedzenie jest
            najlepsze na calym swiecie !!!!!!!!!!
            • Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:11
              Restauracja jest NIE DLA BURAKOW. OSTRZEGAM. Buraki podaje sie na
              talerzach.Zreszta tam nikt nie mowi po polsku, a burak tylko ten jezyk zna i
              pyta sie zawsze: no, co pani ma , pani wi , ten to, no, specjal? Tak drogo????
              No, to ja juz pojde, u pani Joli to moge dostac tego schabowego za 5 baksow..

Macie w ogole szczescie , ze mozecie sobie ze mna pogadac na forum , bo w
              restauracji to za gadanie extra TIP sie nalezy.To bylo do burakow.
              • Gość: ... ... Re: www.polishrestaurant.com IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 06:24

> Restauracja jest NIE DLA BURAKOW. OSTRZEGAM. Buraki podaje sie na
                > talerzach.Zreszta tam nikt nie mowi po polsku, a burak tylko ten jezyk zna i
                > pyta sie zawsze: no, co pani ma , pani wi , ten to, no, specjal? Tak drogo????
                > No, to ja juz pojde, u pani Joli to moge dostac tego schabowego za 5 baksow..

www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg

> Macie w ogole szczescie , ze mozecie sobie ze mna pogadac na forum , bo w
                > restauracji to za gadanie extra TIP sie nalezy.To bylo do burakow.

• Gość: Renka Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:24
      Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o
      przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla
      specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym smile
      Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy
      czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi?
      • Gość: ... ... Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 06:44
        Renka napisała:

Strona (www.polishrestaurant.com/) jest w
        zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie
        tylko o przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie
        dla buractwa, tylko dla specjalnych gosci, z wyczuciem
        artystycznym smile
        Teraz po nauki jak robic biznes do mnie (
        www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg ) buraki
        mozecie sie zglosic, przy czerwonym barszczu zalatwimy
        sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi?

• Gość: Renka Re: wielokropek IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 06:50
          No, taka juz jestem, wielokropek, lubie wiedziec z kim mam do czynienia. I WIEM.
          Szczerze mowie, buractwa nie zapraszam. WONT.
          • Gość: ... ... Re: wielokropek IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 07:03

> Szczerze mowie, buractwa nie zapraszam. WONT.
            > (www.windsorpages.com/illusioneye/samples/6.jpg)

Ale ja lubię muzykę poważną, a szczególnie "Koncert
            fortepianowy 1 i 2" Chopina w wykonaniu Zimermana i
            Polskiej Orkiestry Festiwalowej. Mój drugi ulubiony utwór to
            "Concierto de Aranjuez" Rodrigo w wykonaniu Narciso
            Yepes. Czy mogę się wprosić?
      • Gość: Maria Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 09:02

> Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o
        >
        > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla
        > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym smile

No to nie lepiej bylo sfotografowac sie po wizycie u fryzjera i w czyms bardziej
        estetycznym niz czerwony fartuch na szarej koszulce?

Mam nadzieje, ze przyjmiesz chociaz te konstruktywna krytyke. Lacznie z
        zyczeniami, zeby Ci szlo jak najlepiej.

• Gość: goral Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 25.04.02, 09:03
          Gość portalu: Maria napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
          >
          > > Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie ty
          > lko o
          > >
          > > przedstawienie sie, podanie swoich namiarow. I nie dla buractwa, tylko dla
          >
          > > specjalnych gosci, z wyczuciem artystycznym smile
          >
          > No to nie lepiej bylo sfotografowac sie po wizycie u fryzjera i w czyms bardzie
          > j
          > estetycznym niz czerwony fartuch na szarej koszulce?
          >
          > Mam nadzieje, ze przyjmiesz chociaz te konstruktywna krytyke. Lacznie z
          > zyczeniami, zeby Ci szlo jak najlepiej.
          >
          >
          Ja tom uwazam ze to jest sexy!!!!
        • Gość: Renka Re: Maria IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 07:24
          Odnosnie fryzjera i toalety, to niejednokrotnie pisalam na forum zem niedbala
          kobieta w portkach i powyciaganych podkoszulkach. Fartuch nosze z
          przyzwyczajenia. Cale zycie nosilam fartuch, w laboratorium bialy, w domu
          niebieski, teraz czerwony..heheh
      • Gość: --Michal Re: ponura strona polskiej restauracji Renki IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 15:30

> Strona jest w zamierzeniu oryginalna, bo nie chodzi o slodkie ogladanie tylko o
        >
        > Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy
        > czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi?

Zgadza sie nie mam wyczucia artystycznego. Przekazuje tylko moje subiektywne
        uczucie ze mi sie raczej ta strona kojazy z klubem Techno gndzie sie
        lyka "dropsy" AKA EXT. a nie niewatpliwie pyszne dania.

No chyba rzeczywiscie "zabilas" Zybi'ego bo on nie przedstawil zadnych swoich
        dokonan a tu prosze "biznes" jak sie patrzy.
      • ad12 Re: ponura strona polskiej restauracji Renki 25.04.02, 18:20

>
        > Teraz po nauki jak robic biznes do mnie buraki mozecie sie zglosic, przy
        > czerwonym barszczu zalatwimy sprawe.Zybi wysiada, no nie, Zybi?

A ja to tylko na ten barszczyk chce przyjsc moge ??????? Ale ta twoja strona to
        troche spooky
        • Gość: Renka Re: Muzyka IP: *.home.cgocable.net 25.04.02, 21:13
          Muzyka jest mocna strona w Polish Restaurant Piast. Chopin nr 1, Zinmmerman jest
          (CD).Bywa tu dyrygent Symphony of Windsor, ktory jest bardzo znanym dyrygentem
          z USA, od niedawna w Windsor. Mamy tu slawnych muzykow w Windsor.Chodze na
          koncerty Symphony, bo orkiestra ma miedzynarodowa slawe.Zreszta ja uwielbiam
          muzyke i sztuke.I moge to powiedziec z duma, ze sluchajac tych DOBRYCH
          kawalkow,nasze placki kartoflane zajadali miejscowi i zagraniczni znani i
          nieznani z chrupiacym zachwytem..hehe
          To jest miejsce na relaks.
    • ad12 Re: www.polishrestaurant.com 25.04.02, 21:40
      Gość portalu: --Michal napisał(a):

> IMHO: Fajna strona tylko ze ta starsza lepsza, bardziej pasuje do restaurcji
      > (mniej ponura - chyba w zamierzeniu jest klub nocny) no i muzyke mozna bylo
      > wylaczcy. No i sa zdjecia.
      > Powodzenia.

renka a czy ty czytalas ten watek kim jest renka ?? a cos ty tej osobie zrobila
      rodzina mu plackami albo barszczem wytrulas ??
      • roseanne wyklad 25.04.02, 21:58
        Renka to Renka
        Mieszka i prowadzi restauracje w Windsor Ontario kanada.
        Slynie z ostego jezyka i cietych komentazy.
        Po forum natomiast, ostatnio, tloczy sie grupka jenteligientow, ktrorzy maja
        zbytek testosteronu nad rozumem
        • ad12 Re: wyklad 25.04.02, 22:19
          roseanne napisał(a):

> Renka to Renka
          > Mieszka i prowadzi restauracje w Windsor Ontario kanada.
          > Slynie z ostego jezyka i cietych komentazy.
          > Po forum natomiast, ostatnio, tloczy sie grupka jenteligientow, ktrorzy maja
          > zbytek testosteronu nad rozumem

Ty tez to zauwazylas roseanne !!! A ja juz myslalam ze to normalnee !!a co do
          Renki to jak ja tak traktuja to nic dziwnego ze ma taki cienty jezyk!! A jedzenie
          dobre gotuje ????
    • Gość: --Michal chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 22:23
      W moim pierwszym poscie glownie chodzilo o to ze bardziej podobala mi sie
      poprzednia strona. Mozna ja ciegle zobaczyc "klikajac" link "old version of our
      site" na stronie: www.polishrestaurant.com/. Chce rowniez dodac ze
      podziwiam/szanuje P. Renke za "sukces" (jak by to zybi napisal) jaki odniosla,
      pomimo faktu ze z wiekszoscia jej opinii (wyrazanych na forum) sie nie zgadzam
      a reszty nie rozumie.
      • ad12 Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 25.04.02, 22:34

> W moim pierwszym poscie glownie chodzilo o to ze bardziej podobala mi sie
        > poprzednia strona. Mozna ja ciegle zobaczyc "klikajac" link "old version of our
        >
        > site" na stronie: <a href="http://www.polishrestaurant.com/."target="_blank">ww
        > w.polishrestaurant.com/.</a> Chce rowniez dodac ze
        > podziwiam/szanuje P. Renke za "sukces" (jak by to zybi napisal) jaki odniosla,
        > pomimo faktu ze z wiekszoscia jej opinii (wyrazanych na forum) sie nie zgadzam
        > a reszty nie rozumie.

Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!!
        • Gość: --Michal Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.tiaa-cref.org 25.04.02, 22:46
          ad12 napisał(a):

> Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!!

Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.]

• Gość: ... ... Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.sympatico.ca 25.04.02, 23:07

> ad12 napisał(a):
            >
            > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!!
            >
            > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.]
            >

Pisze siem LEKTURE. hi hi
            • ad12 Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 26.04.02, 02:37
              Gość portalu: ... ... napisał(a):

> Gość portalu: --Michal napisał(a):
              >
              > > ad12 napisał(a):
              > >
              > > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!!
              > >
              > > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.]
              > >
              >
              > Pisze siem LEKTURE. hi hi

hahahaha wiecie ja juz zgupialam chyba ten pierwszy mial racje !!!!
              • Gość: ... ... Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 02:43
                ktoren byl pierszy
              • Gość: --Michal IMO: bez znaczenia IP: *.client.attbi.com 26.04.02, 02:44
                ad12 napisał(a):

> Gość portalu: ... ... napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: --Michal napisał(a):
                > >
                > > > ad12 napisał(a):
                > > >
                > > > > Nie mowi sie nie rozumie tylko nie rozimiem !!!!!!!
                > > >
                > > > Polecam lektore Slownika.[Bez zlosliwosci.]
                > > >
                > >
                > > Pisze siem LEKTURE. hi hi
                >
                > hahahaha wiecie ja juz zgupialam chyba ten pierwszy mial racje !!!!

Jak widac nikt nie jest doskonaly. No i jakie to ma wlasciwie znaczenie? Szkoda
                zasmiecac ten watek. Tu jest o stronie Renki.
      • roseanne Re: chyba wyrazilem sie nie precyzyjnie 26.04.02, 03:02
        alez ja wiem, ze nie jestes wielbladem
        zastanawiam sie tylko, ktorys z Michalow - przyszly ojciec, czy ten drugi
        pozdrawiam
        • Gość: --Michal ten drugi chyba --Michal IP: *.client.attbi.com 26.04.02, 03:03
          • Gość: Renka Re: niektorzy sie frustruja na wszystko IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 04:46
            Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod sufitem
            pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow.
            Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca.
            • Gość: tato Re: niektorzy sie frustruja na wszystko IP: *.fastres.net 26.04.02, 04:56

> Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod sufitem
              > pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow.
              > Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca.

>Nie znasz?To kawal huja reszte dziada.
              >Gratulacje zlozylem ci pod twoim wpisem 24/04 na innym forum.
              • ad12 Re: niektorzy sie frustruja na wszystko 26.04.02, 06:09
                Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: Renka napisał(a):
                >
                > > Nie znam pooooortugalczyka, mysle, ze mnie tez nie zna. Cos mu sie pod suf
                > item
                > > pomerdalo. Mial on juz na sumieniu pare oblesnych watkow.
                > > Moze to wszystko, co po nim zostanie???? Splunac sie nie oplaca.
                >
                > >Nie znasz?To kawal huja reszte dziada.
                > >Gratulacje zlozylem ci pod twoim wpisem 24/04 na innym forum.

Nno jak tato jest za toba to ja tez!!!! Trzymaj sie renka polskie jedzenie jest
                najlepsze gdyby nie to ze jeste, w polsce nie w kanadzie to bym do tej twojej
                restauracji przyszla!!
                • Gość: Renka Re: dajcie pomysly na strone IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 07:31
                  Strona internetowa ta czarna jest juz chyba czwarta wersja. Pierwsza byla z
                  pierogami w tle i muzyczka Chopina. Ale nie mowcie, ze to obraza. Chopin tez
                  lubil pierogi !
                  Jakie kolory, bo ja chce zielen groszkowa, zolty, troche wina , granatu navy ?
                  Moze jakies sugestie? To w koncu jest JEDYNA polishrestaurant.com na swiecie
                  A moze walnac bialoczerwone tlo jak flaga polska i na tym dac te wszystkie
                  buttons? ale to jest zbyt pretensjonalne dla mnie.
                  • macant Renka 26.04.02, 07:34
                    Popatrz na strone Gazety? Ladna, nie? Zrob taka sama, na poczatek. Ja nie jem
                    muzyki ja jem Sarenke z sierscia...
                    • Gość: ... ... Re: Renka IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 07:40
                      macant napisał(a):

> Popatrz na strone Gazety? Ladna, nie? Zrob taka sama, na poczatek. Ja nie jem
                      > muzyki ja jem Sarenke z sierscia...

Słuchaj macanta i daj se bobu.
                      Szkoda, że olewasz polonię kanadyjską.
                      • macant Racja, kropeczki 26.04.02, 07:50
                        a moze przeprosic sie z polonia kanadyjska, bo to jednak jest nieladnie bez nas.
                        • Gość: Renka Re: ty, macant, ja cie nie znam, a ty znasz mnie? IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 08:17
                          Strona gazety to strona portalu, czlowieku, a ja mam mala restauracje i zyje
                          nie z internetu tylko z restauracji. Moja strona to info dla tych , co siedza
                          ciagle przy komputerze.Jest szokujaca, bo miala byc szokujaca. Przywabia
                          specjalny rodzaj klienta, o ktory mi chodzi. Jak zrobimy nowa strone przywabimy
                          nowy rodzaj klienta, o ktory bedzie nam chodzilo.
                          Widziales portfolio z referencjami tego designera , ktory nam strone robil, juz
                          zreszta czwarta wersje? On ma 19 lat.I wlasny biznes od 16 roku zycia.Zrobil
                          tez z jednym Amerykaninem strone www.mediahead.com zobacz, KTO do niej pozwolil
                          im dodac linki
                          To sa dzieciaki, ktore robia biznes, a kiedys, za pare lat zrobia BIZNES.
                          Ja tam stawiam na mlodych, mnie nie dali w Polsce za duzo poszalec, to ja daje
                          poszalec dzieciakom TUTAJ smile
                          • ad12 Re: ty, macant, ja cie nie znam, a ty znasz mnie? 26.04.02, 19:25

> Strona gazety to strona portalu, czlowieku, a ja mam mala restauracje i zyje
                            > nie z internetu tylko z restauracji. Moja strona to info dla tych , co siedza
                            > ciagle przy komputerze.Jest szokujaca, bo miala byc szokujaca. Przywabia
                            > specjalny rodzaj klienta, o ktory mi chodzi. Jak zrobimy nowa strone przywabimy
                            >
                            > nowy rodzaj klienta, o ktory bedzie nam chodzilo.
                            > Widziales portfolio z referencjami tego designera , ktory nam strone robil, juz
                            >
                            > zreszta czwarta wersje? On ma 19 lat.I wlasny biznes od 16 roku zycia.Zrobil
                            > tez z jednym Amerykaninem strone www.mediahead.com zobacz, KTO do niej pozwolil
                            >
                            > im dodac linki
                            > To sa dzieciaki, ktore robia biznes, a kiedys, za pare lat zrobia BIZNES.
                            > Ja tam stawiam na mlodych, mnie nie dali w Polsce za duzo poszalec, to ja daje
                            > poszalec dzieciakom TUTAJ smile

Renak ja tam za macaczem nie przepadam ale tym razem sie zgadzam z nim sluchaj
                            macacza pogodz sie z polonia polska bo oni to twoj dochod !!!
                            • Gość: Renka Re: polonia postsolidarnosciowa IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 20:03
                              Obraz jej przedstawia swietnie watek "czy patriotyznm juz umarl?"
    • jojne Pomysly na strone 26.04.02, 22:48
      Renka.
      Pierwsza rzecz. Co to czerwone drzewo (czy to drzewo?) robi na stronie
      restauracyjnej? Po co? Czy to drzewo rosnie przed restauracja? A moze to
      rozdarta sosna? Nie bardzo wiem co ma zarcie do drzewa. Out!!! Po drugie, pan
      Koter, czlowiek o napewno wielkiej ambicji ale malym wyczuciu, zrobil ci z tej
      strony mieszanke w ktorej nie wiadomo o co chodzi. Sosna, dzwiek pilowania
      (sosny?), po jaka cholere. Proponuje wyrzucic p. Kotera i zatrudnic kogos
      lepszego.

Kto szuka czegokolwiek na internecie, chce miec informacje szybko i bez
      wykonanywania wielu klikniec. Pod tym wzgleden strona jest dobra.
      Muzyka - zapomnij. Po jaka cholere mam sluchac Chopina na internecie.
      Szczegolnie kiedy za kazdym razem, znowu mi gra, i znowu, i znowu i...znowu to
      samo.

Po trzecie, pokaz zarcie. Czyz nie o to chodzi? Twoja restauracja to miejsce
      gdzie sie je przysmaki a nie piluje sosny, nie? Kilka dobrych ostrych
      fotografii przysmakow (wypozycz dobra kamere, zrob dobre oswietlenie, i pstryk)
      zachecilo by mnie do przyjscia do ciebie (Chociaz troche daleko). Dzisiaj
      odstrecza mnie ta cala strona bo nie wiem czy to jest miejsca na hip-hop czy
      tez miejscem posilku.

"We are not weird. We are original". Dobre, dobre, ale co mi z tego. Do czasu
      jak nie zobacze jedzenia i sali na ktorej sie je, nic z tego nie bedzie.

I na koniec. Co mnie obchodza twoje historyjki. Ja chce u ciebie zjesc i to
      wszystko. Dobrze zjesc. Daj mi Renka cos do zjedzenia a nie wygibasy
      intelektualne. Stan sie popularna jako dobra kuchnia, pozniej zacznij myslec o
      stwarzaniu Mlodej Polski.
      • Gość: --Michal kilka innych pomyslow: IP: *.tiaa-cref.org 26.04.02, 23:17

kilka innych pomyslow:

- nie wszedzie dzila flash - a strona chyba nie ma inne wersji.

- te wyskakujace okna sa wkurzajace wszystko powinno byc w jednym oknie.

- moze jakas specjalna oferta - np. sernik dla tych ktorzy zamowia danie
        glowne (nie wiem co ci sie oplaca) - oczywiscie z kuponem wydrukowanym na
        stronie.

- jest taki serwis nazywa sie www.dinnerbroker.com/ umozliwia on
        restauratorom zaproponowac obnizone ceny w czasie kiedy jest mniejszy ruch,
        moze to pomysl dla Cibie zaoferuj to kolientom.

Powodzenia

PS
        Zmienile troche zdanie na temat drzewa i kolorow, moze cos w tym jest, troche
        intrygujace jak na restauracje.
        • Gość: Renka Re: kilka innych pomyslow: IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:24
          Dziekuje za uwagi, wszystko ma sens, musze to przemyslec.Te zdjecia potraw
          mialy byc zrobione, no nie sa , fakt. Ja bym jednak wolala FLASH z muzyka, z
          wersja do wylaczenia. Planuje sama zrobic te zdjecia, mam dobra kamere i
          swiatlo jest niezle. Musze sie tym zajac.Te websites argentynskie pasuja mi,
          ale moze by tak zmienic ten kolor jednak ? Co do cen, nie moga byc nizsze, ale
          specjal zawsze jest do wynegocjowania. O wlasnie, moze dam haslo, ze cena
          deseru jest do wynegocjowania..hehe (po zjedzeniu polskich potraw nikt nie jest
          w stanie zjesc deseru smile))
    • jojne Co do linkow... 26.04.02, 23:07
      Renka. Jednak p. Koter sprzedaje ci kit. To ze ma linki znaczy nic. Ja tez
      (chociaz jestem kilka lat starszy) wyprodukowalem strone i podalem linki do
      Sony, Apple i HP. Gowno znaczy. Kazdy moze to zrobic. P. Koter jest jednym z
      tysiecy mlodziencow, ktorzy marza o zrobieniu kariery. Niestety, w dobie gdy
      Flash, Director czy Macromedia Dreamweaver kosztuje tylko kilkaset dolarow,
      kazdy potrafi i moze to robic. W zwiazku z tym, krecace sie kolka, wiatraki i
      snujace sie sznurki sa do zrobienia w kilka minut. Co do jego talentu, watpie.
      Jesli mi nie wierzysz, idz na www.worldbestwebsites.com/gold.htm.
      Wiekszosc z tych prac jest wykonana przez ludzi w jeo wieku.
      • Gość: Biala Re: Co do linkow... IP: *.sympatico.ca 26.04.02, 23:32
        jojne napisał(a):

> Renka. Jednak p. Koter sprzedaje ci kit. To ze ma linki znaczy nic. Ja tez
        > (chociaz jestem kilka lat starszy) wyprodukowalem strone i podalem linki do
        > Sony, Apple i HP. Gowno znaczy. Kazdy moze to zrobic. P. Koter jest jednym z
        > tysiecy mlodziencow, ktorzy marza o zrobieniu kariery. Niestety, w dobie gdy
        > Flash, Director czy Macromedia Dreamweaver kosztuje tylko kilkaset dolarow,
        > kazdy potrafi i moze to robic. W zwiazku z tym, krecace sie kolka, wiatraki i
        > snujace sie sznurki sa do zrobienia w kilka minut. Co do jego talentu, watpie.
        >
        > Jesli mi nie wierzysz, idz na <a href="www.worldbestwebsites.com/gold.ht
        > m."target="_blank">www.worldbestwebsites.com/gold.htm.</a>
        > Wiekszosc z tych prac jest wykonana przez ludzi w jeo wieku.

Pomysl troche Jojne. Renka napisala, ze ma slabosc do tego czlowieka. Do kogo
        kobieta w wieku Renki moze miec slabosc? Moze do syna?
      • Gość: Zybi Renka + obiad = SUKCES ? IP: 130.68.2.* 27.04.02, 00:43
        Oj Renka - dajesz popalic .
        Jezeli robisz jajecznice na boczku --to dla kogo ?
        • jojne Re: Renka + obiad = SUKCES ? 27.04.02, 02:50
          Ty chyba zartujesz. Ty to nazywasz strona? 2 kwietnia 1998 odwiedzilo te strone
          117 osob. Dotychczas to najwyzsza licbz odwiedzin w ciagu jednego dnia.

Measuring since … 2 April 1998
          Total number of page views up till now 52614
          Busiest day so far 22 May 1998
          Page views 117

Gość portalu: Zybi napisał(a):

> Oj Renka - dajesz popalic .
          > Jezeli robisz jajecznice na boczku --to dla kogo ?
          • Gość: zybi Re: Renka + obiad = SUKCES .... do jojne IP: 130.68.2.* 27.04.02, 03:19
            Nie umiesz czytac miedzy wierszami.
            Ja nie napisalem ze codziennie wizytuje te strone 1000 ludzi.
            Ja napisalem ze jednego dnia .
            Moze Ty nie umiesz doceniac czyjejs pracy ?
            - ale portal YAHOO dal za to $1000
            - gazety 2 artykuly
            -scaner za free
            Twoja ocena jest kiepska
            • Gość: ... ... Re: Renka + obiad = SUKCES .... zybi IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 04:21
              Gość portalu: zybi napisał(a):

> Nie umiesz czytac miedzy wierszami.
              > Ja nie napisalem ze codziennie wizytuje te strone 1000 ludzi.
              > Ja napisalem ze jednego dnia .
              > Moze Ty nie umiesz doceniac czyjejs pracy ?
              > - ale portal YAHOO dal za to $1000
              > - gazety 2 artykuly
              > -scaner za free
              > Twoja ocena jest kiepska
              • Gość: zybi Re: Renka + obiad = SUKCES ....do wielokropka IP: 130.68.2.* 27.04.02, 04:28
                Kolego wielokropek.
                Nalezy pisac o Sukcesie, to moze i wam sie udzieli.
                jak bedziesz widzial wszedzie :
                niewolnictwo - to i ty zostaniesz niewolnikiem
                jak wszedzie widzisz rowery - to i ty zostaniesz pedalem

wiecej wiary w siebie --to moze i ty uwierzysz w....
                Ale czy ty mozesz w cos wierzyc ???
        • Gość: Renka Re: Renka + obiad = SUKCES ?(zybi) IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:54
          www.polishrestaurant.com jest w kazdym hotelu Ontario, Michgan i Ohio, za
          posrednictwem Convention and Visitors Bureau of Windsor
          W restauracji sa do wziecia nasze foldery. Te foldery sa do wziecia w kioskach
          turystycznych w calym Windsor, a takze w miejscach festiwali itp, ktore
          obstawia Visitors Bureau. Nasz folder jest bialy, czerwona czcionka, swietnie
          rzuca sie w oczy. Aktualnie zaczynamy promocje , bo w maju sa dni turystyki w
          naszym miescie. A wiec zaczna sie specjaly i walka o klienta miedzy 600
          restauracjami.. smile)
          • Gość: Zybi Marketing + publicrelatoin = SUKCES IP: 130.68.2.* 27.04.02, 15:01
            Oj Renka
            Jak ty sobie to ladnie wymyslilas.
            600 zawodnikow staje na starcie -
            • Gość: Renka Re: Marketing + publicrelatoin = SUKCES IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 19:46
              Zybi, tutaj sa lokale korporacyjne, wiesz, co to jest? Korporacja ma tyle
              szmalu, ze nie wie, co z tym robic i otwiera klub, wsadza tam swojego i sie
              kreci.Oni konkuruja ze mna, hahahhaa Ja dla nich moge byc tylko osoba godna
              podziwu i jestem, przyznam, bo szarpie sie calkiem prywatnie. Przecietny koszt
              takiego klubu, jaki pewnie masz na mysli i jakie sa w Windsor, to okolo 1
              miliona dolarow.Reszta to male miejsca, zaleznie od wielkosci inwestycji.
              POniewaz Polacy nie popieraja swoich jak powinni, tak jak inne narodowosci to
              robia ze swoimi, to jest, jak jest.Fakt, ze nie zamykam sie, jestem otwarta
              dla wszystkich.Ale zauwazylam, caly czas polskie jedzenie jest nie doceniane
              przez samych Polakow, zupelnie nieslusznie. Wlosi, makaron z warzywami
              podniesli do rangi super dish, a my nie mozemy sie przepchnac z naszymi
              zrazami zawijanymi, pyzami i innymi cudenkami polskiej kuchni???? Sami Polacy
              sa sobie winni. BO ZAMYKAJA SIE Z JEDZENIEMN W MIESZKANIACH, zamiast WYJSC Z
              NIM do restauracji, pokazac ludziom. Do tego, zawod kucharz, czy kucharka,
              ktory jest artystycznym zawodem, jest u megalomanow polskich w pogardzie.I
              zastanawiaja sie, co robic w czasie bezrobocia?
              GOTOWAC. I SPRZEDAWAC.I REKLAMOWAC POLSKIE JEDZENIE.
              Wszyscy PODOBNO to umiemy robic.
              Wiesz, ilu bylo wlascicieli przed nami ? 11 (jedenastu)!!!
        • Gość: Renka Re: geocities i troche o naszej restauracji IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 06:45
          Interesujacy link, musze to omowic z Kuba. Macie wszyscy genialne pomysly, ale
          tu chodzi o mala restauracje z prawdziwym polskim jedzeniem. Restauracja jest
          przytulna, relaksujaca i jest duzo zieleni i muzyki klasycznej.
          Jezeli chodzi o jedzenie, to sa same zachwyty. Ceny tez sa dobre.Chodzi o sile
          nabywcza, tzn, aby klient mial pieniadze, ale to juz nie ode mnie
          zalezy.Jednak,to prawda, kazda dodatkowa reklama jest POTRZEBNA.Co do spotkan,
          to urzadzam,oglaszamy sie w biuletynie koscielnym. Jakos tak sie sklada, ze tu
          kazdy swoje raczki sciska. My, jako independent, sila rzeczy musielismy
          postawic na KLIENTA, szeroko rozumianego, tj Kanadyjczyka, AfroAmerykanina,
          Araba(tak, tak), Wlocha, Niemca, Greka, itditd, Polaka (a co pani ma ?)
          Miejscowi Polacy, a jest ich 10 tysiecy, troche nie zalapuja regul ETNICZNEGO
          biznesu.Mnie osobiscie sie nie podoba, ze sa skloceni,przypinaja latki, nie
          znajac ludzi( ten to Zyd) , donosza jeden na drugiego, nie popieraja sie
          wzajemnie. Towarzysza temu mniejsze i wieksze skandale. NIEKTORZY
          oczywiscie.Mamy wspanialych , fajnych Polakow,nie tylko z Stanow, takze z
          Windsor, a juz calkiem czesto z Toronto, przychodza czasem na pierogi, czy na
          kombinacje polskie.Zreszta jakbym tak policzyla, to z kazdego miasta wiekszego
          w Kanadzie i kazdego regionu ktos byl.
      • Gość: Renka Re: Co do linkow... IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:47
        Jojne, narazasz mi sie, mowisz o 19 latku, ktorego prace zwiazane z FLASH sa
        zamieszczone jako TUTORIAL material w dwoch amerykanskich ksiazkach
        uniwersyteckich (sprawdz jego portfolio).
        Zgadzam sie, ze ZLEKCEWAZYL polish restaurant, ale to byla MOJA inspiracja.Bo
        ja chcialam pokazac nasza gehenne, a wlasciwie po co? Co to kogo obchodzi?
        Sluchajcie, chce dac na strone zdjecia ludzi w restauracji oraz VIDEO z
        restauracji. Jak chcecie byc statystami, to zapraszam do restauracji.W ogole
        dam duzo zdjec zarcia.Mysle, ze ludzie lubia ogladac zdjecia, ja tez. Ale
        planuje zostawic te face, jaka jest teraz, tj zostawic link do niej. Mape musze
        zmienic.
        • jojne Re: Co do linkow... 27.04.02, 06:06
          Renka, Renka, Renka. Pojdz na www.flashkit.com. Zobaczysz wielu geniuszow takich
          samych i lepszych niz twoj syn/kuzyn czy ktokolwiek to jest. Wszyscy sa
          geniuszami.
          Powodzenia z nastepna wersja. Proponuje na glownej stronie umiescic 2 alternatywy:
          1. Zdjecie parujacych flakow. Obok, szklanke musztardowki i butelke wyborowej.
          Tym zwabisz rodakow.
          2. Dla reszty. Rozdarta sosne z wielka polska flaga wiejaca na wietrze do muzyki
          Janusza Laskowskiego albo Tercetu Egzotycznego.

> Jojne, narazasz mi sie, mowisz o 19 latku, ktorego prace zwiazane z FLASH sa
          > zamieszczone jako TUTORIAL material w dwoch amerykanskich ksiazkach
          > uniwersyteckich (sprawdz jego portfolio).
          > Zgadzam sie, ze ZLEKCEWAZYL polish restaurant, ale to byla MOJA inspiracja.Bo
          > ja chcialam pokazac nasza gehenne, a wlasciwie po co? Co to kogo obchodzi?
          > Sluchajcie, chce dac na strone zdjecia ludzi w restauracji oraz VIDEO z
          > restauracji. Jak chcecie byc statystami, to zapraszam do restauracji.W ogole
          > dam duzo zdjec zarcia.Mysle, ze ludzie lubia ogladac zdjecia, ja tez. Ale
          > planuje zostawic te face, jaka jest teraz, tj zostawic link do niej. Mape musze
          >
          > zmienic.

• Gość: Renka Re: Co do linkow...flashkit IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 06:54
            Flashkit go wylansowal.Zobacz www.mediahead.com
          • Gość: Renka Re: Co do linkow... IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 07:02
            Osobiscie wole druga wersje z Laskowskim, ale Polish Restaurant adresuje do
            wszystkich swoje genialne, POLSKIE jedzenie. Nikt nie skojarzy Laskowskiego
            oprocz Polakow z Polski.
            Co do pierwszej wersji, to mi sie tez podoba , ale jest zbyt polska, a tu
            bylaby zrozumiana jako niesmaczna wrecz.U mnie nie ma alkoholu. To jest
            restauracja, nie klub.Kolory .. bo lubie czarny, a jedzenie lepiej sie kojarzy
            z jakims zielonkawo zoltym, lub pomaranczem.Podobno wzrasta apetyt w
            pomaranczowych pomieszczeniach hehe
    • jojne Przyklady 26.04.02, 23:22
      www.palermoviejo.info
      www.placetevere.com/lemenu.html

Adios Renka.
      • Gość: Renka Re: Przyklady jojne IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:15
        Dzieki za te przyklady, sa super, lubie ten styl.
    • Gość: Browar www.polishrestaurants.com IP: *.client.attbi.com 27.04.02, 01:03
      Ja tam wole wiecej restauracji niz jedna.
      • Gość: Renka Re: www.polishrestaurants.com IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 05:13
        Mialam te domain, ale ja oddalam, bo nie ma zainteresowania. Moze kiedys ktos
        to zrobi.
        • Gość: boss Re: www.polishrestaurants.com IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 27.04.02, 07:15
          Reneka co zta restauracja , jaka to knajpa jak piwa czy drinka nie mozna
          wypic ????????
          • Gość: Renka Re: piwko IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 08:31
            To mala restauracja z bardzo dobrym polskim jedzeniem.Piwo jest bezalkoholowe.
            Za mala moim zdaniem na alkohol.
        • Gość: Browa Re: www.polishrestaurants.com IP: *.client.attbi.com 27.04.02, 18:36
          MIalas ktora domain polishrestaurants.com?
          • Gość: Renka Re: www.polishrestaurants.com IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 19:31
            Mialam:
            www.polishrestaurant.com
            www.polishrestaurants.com
            www.canadianrestaurants.com
            www.canadianrestaurant.com
            i wiele innych, z tego zostala www.polishrestaurant.com i troche innych smile
            • ad12 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 20:19

> Mialam:
              > www.polishrestaurant.com
              > www.polishrestaurants.com
              > www.canadianrestaurants.com
              > www.canadianrestaurant.com
              > i wiele innych, z tego zostala www.polishrestaurant.com i troche innych smile

No renka jak ty nie masz tam piwka dobrego to sie dziwisz ze tak na ciebie
              naskakuja ???
              • don2 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 21:45

Dobry wieczor-to ja .don-od 18 roku zycia w gastronomii i ostatnie 25 lat
                bylem wlascicielem kilku restauracji w 3 krajach europy "zachodniej".czytam
                wasze "rozmowki" o tej "restauracji" Renki.Czytalem co ta mistrzyni gastronomii
                pisze i jedno moge stwierdzic :W Europie lacznie z Polska i Rumunia ta pani nie
                ma szansy na wiecej jak 3 dni dzialalnosci !To co ja widze to zarty a nie
                gastronomia.Takie zabawy w gastronomie obnizaja poziom gastronomii i nawet tych
                kilku zablakanych ,ktorzy trafia do takiego "czegos" to straceni klienci serio
                i fachowo prowadzonych restauracji.Tzak jak kazdy zawod tak i gastronomia
                wymaga wiedzy fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak cie
                fachowiec zawiezie!Ale na fachowca ta pani nie ma i miec nie bedzie!.To co ona
                nazywa restauracja to typowe szukanie wyjscia z sytuacji bezrobocia w swoim
                zawodzie.jak ktos ma problemy to uwaza ,ze hotel lub "restauracja" to tak
                lekko,ze mozna zebrac kilka groszy i juz mamy "biznes" Kazdy jadl choc raz w
                restauracji to juz jest expertem. A tak normalnie to jest zawracanie dupy i
                zenujace proby wymyslania czegos w zamian za profesjonalizm.Oczywiscie zycze
                wszystkiego najlepszego w oszukiwaniu klientow i jak by nie poszlo ,to mozna
                jeszczezalozyc kwiaciarnie lub sklep spozywczy.Sadzac po zdjeciu tej lekko
                podstarzalej pani w miare zaniedbanej,biznes slabo leci.I oczywiscie dyskusja o
                web to typowe marzenia amatorow o sile reklamy i orginalnosci.Gowno
                prawda ,sukces w gastronomii to :lokalizacja,fachowosc i koniunktora i facowosc
                oraz fachowosc oraz cholerna charowka polaczona z fachowoscia.
                • karelia Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 21:53
                  Doniastyyyy , smile)))) ja to mam nosa, pierwszy wieczorny klock i mam Go wink))
                • Gość: kanadol Re: www.polishrestaurants.com IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 22:33
                  don2 napisał(a):

[...]Tak jak kazdy zawod tak i gastronomia wymaga wiedzy
                  fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak
                  cie fachowiec zawiezie! [...]

Mistrzu, nie zostawiaj nas.
                  • don2 Re: www.polishrestaurants.com 27.04.02, 22:39
                    Gość portalu: kanadol napisał(a):

> don2 napisał(a):
                    >
                    > [...]Tak jak kazdy zawod tak i gastronomia wymaga wiedzy
                    > fachowej.Oczywiscie mozna nawet na ksiezyc poleciec jak
                    > cie fachowiec zawiezie! [...]
                    >
                    > Mistrzu, nie zostawiaj nas.

Spokojnie ,nie zabieram glosu w sprawach o ktorych nie mam pojecia.Ale wlasnie mi
                    minelo 40 lat w gastronomi.I dalej mistrzem nie jestem.Cos niecos przez te lata
                    sie nauczylem + kilka dobrych lat w niezlych szkolach.Chyba dluzej wdychalem
                    opary i dym knajp ,niz ty zyjesz na swiecie co? smile)
                • Gość: Renka Re: wejscie Dona IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:26
                  Moja restauracja jest tak polska jak Polacy, skloceni, opluwajacy sie nawzajem,
                  nie znajacy sie na meritum, ale wypowiadajacy sie, no i w sumie, jak to POlacy,
                  kochajacy sie...smile)
                  Ty Don pierniczysz jak(pardon) zlob, nie mozesz nic powiedziec o POLSKIEJ
                  RESTAURACJI w Kanadzie, bo nie wiesz co to jest. Ty znasz knajpe, w ktorej
                  liczy sie, czy klient sie uchla , bo jak sie uchla , to go mozna wydoic na
                  wiecej. Ja nie mam nic wspolnego z tym zawodem.
                  Ja mam restauracje, nie knajpe. Ty mozesz sobie mowic co chcesz, moja
                  restauracja to jest sposob na adaptacje w Kanadzie osoby
                  czterdziestopaloletniej z trojgiem dzieci oraz mezem, biznesmanem. Nie plywalam
                  na statkach i nigdy sie ta branza nie interesowalama, typu knajpa ,
                  dziewczynki, alkohol i te sprawy. Chociaz, pamietam, jak robilismy nocny klub,
                  to wlasciciel przyjmowal do pracy dziewczyny, ktore musialy sie "pokazac" i
                  robily to ku uciesze wszystkich pracownikow. Dla mnie to bylo niesmaczne,
                  chociaz przyznam, one tez chcialy zyc, no nie?
                  Ty masz zapewne wysokie kwalifikacje i zawsze uwazasz, ze ten nedzny pypec
                  zwany Europa jest lepszy od Ameryki. Ja jednak sie tu nie zgodze, dzis Ameryka
                  jest lepsza na takie eksperymenty. Europa jest klaustrofobiczna i ma stary,
                  trudny o WYTEPIENIA sposob myslenia, slowem jak ciemniak do miastowego, tak bym
                  to ujela oglednie, po polsku.
                  • don2 Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:40

no i co madrego napisalas? zwykle pieprzenie.Zawracasz dupe,nie masz pojecia o
                    gastronomii. Nie masz pojecia o czym pisalem.piszesz glupoty nie znajac ani
                    mnie ani nie wiedzac nic o moich restauracjach.Zalosne sa te opowiesci o
                    takiej knajpie jak i Polacy.To sa bzdety dyletanta w zawodzie.jezeli chodzi o
                    te twoje opowiesci o jakiejs wymyslonej przez ciebie gastronomii w Ameryce ,to
                    wiedz ,ze prawie cala kadra kierownicza i szefowie kuchni to
                    europejczycy.Amerykanie do dzis maja problemy z jedzeniem nozem i widelcem-nie
                    mowiac o prowaszeniu prawdziwych restauracji.I dalsza dyskusje z takim
                    prymitywem jak ty uwazam za bezcelowa.Popatrz w lustro i przynajmniej doprowadz
                    sie do porzadku ,bo wygladasz jak sprzataczka myjaca schody w bloku.Nie
                    ublizajac oczywiscie tym ciezko pracujacym paniom.Ale podobno jestes kobieta z
                    wyksztalceniem i w biznesie.
                    • karelia Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:46
                      Jesuuuu co to sie narobilo, co to sie narobilo,no bigos po polsku wink)))
                      ewentualnie bitki z kasza gryczana , nawet nie smiem mowic w jakim sosie , bo
                      sie boje palnac glupote wink)))))))))))))))))))))))))))))))
                  • ro-bert Re: wejscie Dona 27.04.02, 23:50
                    Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawe ale zyskalas sobie po tej wypowiedzi
                    jeszcze jednego wroga i stracilas jeszcze jednego potencjalnego klienta.
                    Porownania europejczykow z amerykanami zostaw moze jednak madrzejszym od
                    siebie. Czy sie znasz na gastronomii jest mi trudno stwierdzic, ale inne
                    problemy tego swiata wydaja mi sie byc Tobie obce.
                    ro-bert
                    • Gość: Renka Re: Ro-bert i inni "KLIENCI", hahaha za dolara? IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 00:24
                      Przykro mi, ze odchodzisz Ro-bert , kiedy jeszce w ciagu 8 lat nawet nie
                      przyszlo ci do glowy, ze istnieje gdzies moze na swiecie POLISH RESTAURANT
                      PIAST i jeszcze nawet nie byles w takim miejscu. Don napewno jak bedzie mial
                      okazje to wszystkich odwiedzi, mysle, ze mnie rowniez , tylko nie wiem gdzie
                      jeszcze, moze jednak na jakiejs wyspie bedzie ta POLISH RESTAURANT ?
                      W koncu od czego wyobraznia, pierogi mozna nadziewac mango, albo miesem z
                      krabow, no nie? I podawac na lisciach BANANA smile) O tym marze.
                      • ro-bert Re: Ro-bert i inni 28.04.02, 00:29
                        Abstrahujac od calej logiki Twojej odpowiedzi jej forma potwierdza jeszcze raz
                        tzw. schemat warszawski.
                        Mnie rowniez b. przykro. Bylem juz prawie przekonany, ze istnieja rowniez mili
                        warszawiacy!
                        • baloo1 Re: Ro-bert .. uwazaj 28.04.02, 01:48
                          ro-bert napisał(a):
                          > Mnie rowniez b. przykro. Bylem juz prawie przekonany, ze istnieja rowniez mili
                          > warszawiacy!

No no .. a aniutek ? uwazaj !!!

• Gość: REnka Re: plucie w twarz IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:46
                  Jeszcze dodam, ze nigdy nie twierdzilam, ze moja restauracja idzie "dobrze",
                  czy "zle".Nie mam sie czym szczycic, bo stac mnie na wiecej, nie mam sie czego
                  wstydzic, bo udowodnilam, ze mozna prowadzic mile miejsce, do ktorego
                  przyjezdzaja specjalnie ludzie z roznych stron swiata, ale nie dla gastronomii,
                  don, chyba razcej dla atmosfery, ktora jest w tym miejscu , no i oczywiscie dla
                  lepszego niz myslisz zarcia.Sredni czas zycia restauracji w Windsor, ktore ma
                  najwieksze na swiecie przejscie samochodowe graniczne jest POL ROKU.
                  • don2 Re: plucie w twarz 27.04.02, 23:54

Kto komu pluje w twarz? pozostale co napisalas to bzdura.macie pojecie o
                    gastronomii ja ja o lotach kosmicznych.Dla atmosfery to sie idzie do kawiarni
                    lub kabaretu.restauracja "stoi" na dobrym jedzeniu i fachowej obsludze.
                  • Gość: Renka Re: i jeszcze cos IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 23:57
                    Wiesz, JA lubie taki luzny styl i mam klientow, ktorzy to lubia. Jezeli im sie
                    nie bedzie podobac, to moze cos zmienie.Narazie, ubranie mnie w wianuszek
                    krakowianki i fartuszek z orlem nie wchodzi w gre. Tudziez zadne loczki i
                    malunki na oczach. Jest, jak jest. A ty cierp tam. Tu takich, jak ty, jest na
                    peczki, i wiesz co, obrzydzaja wszystkim klientom moja restauracje, bo siedza w
                    swoich z zalozonymi recami, z kupa krakowianek kelnerek i czekaja na klienta.
                    Klient mysli, mysli, "co ja bym zjadl i o czym dzis POGADAL". No to fru,
                    jedziemy do Windsor. Bo Windsor jest miastem 200 narodowosci. Tu masz co krok
                    inna restauracje , inny smak, wiele nadetego profesjonalu gastronomicznego
                    jest, a jakze, wszystko dobre i swieze i zrobione przez artystow. Dlatego
                    ludzie wala tu z calej Ameryki.Bo my sercem gotujemy DON smile
                    • don2 Re: i jeszcze cos 28.04.02, 00:18

Bzdura pogania bzdure,zalosne to i smieszne.
    • Gość: Jurek Re: www.polishrestaurant.com IP: *.rocsth01.mi.comcast.net 28.04.02, 01:06
      Czytam te bzdzidla i mi sie rzygac chce.
      • Gość: Renka Re: ulzyj se na swoja klawiaturke, , kupisz potem. IP: *.home.cgocable.net 28.04.02, 01:32
        nowa i w ten sposob zasilisz kilka obcych kieszeni.
        • Gość: boss to jest niezle IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 28.04.02, 07:47
          tym razem podobaja sie mi wpisy Dona ,masz dobra ocene !! widac ze siedzisz
          nogami dobrze osadzony w tym buissnesie !!!
          • styro Re: to jest niezle 30.04.02, 02:30
            buaaaaaaaaaaah....... Bez komentarza... A gdzie ten jej lokal mozna
            zobaczyc???? Jaki jest adres www??? Pozdrawiam z Madrytu. LOL
            • Gość: Renka Re: www.polishrestaurant.com IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 06:26
              Polacy maja to, na co zasluguja.
              • macant to byl blad taktyczny Renka 30.04.02, 06:30
                • Gość: Renka Re: to byl blad taktyczny Renka IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 07:05
                  Mamy innych generalow, macant.I inne taktyki.
    • Gość: Sylwia Re:polishrestaurant, Oj Renka, Renka... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:53

... strona internetowa jest.........., no Twojego pomysłu przecież.

Szkoda, że nie doceniasz wyobraźni dzieci.
      Zapytaj swojego wnuka, jak on widzi babcina knajpeczkę, a jaką
      chciałby aby była.
      Sama nie uwierzysz jak takie kilkuletnie dziecko jest spostrzegawcze,
      pomysłowe, z fantazją.

Renka, podkoszulki są dobre na... wycieczki, a nie w pracy.
      A to jest Twoja PRACA !!!
      Reklamujesz swoja restauracyjkę jako Polską, sama nie odcinasz się
      od korzeni polskich, ale.... o czymś chyba zapomniałas.
      Stary polski zwyczaj mówi: Gość w dom - Bóg w dom, należy mu się
      szacunek.
      Już nasze stare babinki, na ubogich wioskach, wiedzą, że należy się
      uczesać, włozyc czystą, kobiecą bluzeczkę by godnie powitać swego
      gościa w domu. A dopiero potem: czym chata bogata.........

Nie dziwię sie naszym rodakom, że omijaja Cię z daleka, nikt z nas
      nie lubi, gdy nie okazuje sie jemu szacunku.

Daj zarobić fryzjerowi, właścicielce butiku, a zrewanżuja się tym samym.
      Przecież mądra z Ciebie kobitka !
      • Gość: Renka Re:przeczytaj sobie oj polonio, polonio IP: *.home.cgocable.net 30.04.02, 15:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka