Dodaj do ulubionych

CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA???

26.04.02, 22:38
No powiedzcie mi prosze jak to jest ze wszedzie na tym forum pelno Renki ????
Renka to Renka tamto !! Renka to kur.... przeprosic Renke??? Na kazym temacie
na jaki wejde Renka grozi ze albo kogos pocwartuje albo barsczem zatruje !!
Renka nie powinnas ty gotowac tam w tej swojej restauracji zamiast ludzi
obrazac na forum ??? Jak chcesz miec klientow w tej swojej restauracji jak ty
ciagle wszystkich wyzywasz ??? No a wy co tak Renki nie lubicie to po co do tej
restauracji chodzicie ???
Obserwuj wątek
    • _szwedka Re: CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA??? 26.04.02, 22:53
      A co tam Renki nie lubia. Dlaczego by sie z nia droczyli gdyby jej nie lubili.
      O to im przeciez chodzi zeby ja sprowokowac hahaha to ich bawi. Czym by sobie
      wypelnili samotne wieczory?
      "Kto sie czubi ten sie lubi"
      • Gość: Karol Re: CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.04.02, 03:27
        To chyba raczej ona prowokuje wyzywajac ludzi od burakow itp. Baba stoi w
        obliczu bankructwa chyba i dlatego wsciekle kasa kazdego kto jej sie
        nadarzy.Trzeba byc szalonym aby isc do tej jej jadlodajni. Baba nie tylko
        widzi wszystko w buraczanych kolorach , ale jeszcze gdzies napisala o jakis
        smarkach roztartych na szkle czy na talerzach . Kiedys widzialem taki program o
        takich restauracjach w ktorym niegrzecznym klientom sie pluje do talerza albo
        smarka. Brrr.
        • Gość: kanadol Re: CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA??? IP: *.sympatico.ca 27.04.02, 04:27
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> To chyba raczej ona prowokuje wyzywajac ludzi od burakow itp. Baba stoi w
          > obliczu bankructwa chyba i dlatego wsciekle kasa kazdego kto jej sie
          > nadarzy.Trzeba byc szalonym aby isc do tej jej jadlodajni. Baba nie tylko
          > widzi wszystko w buraczanych kolorach , ale jeszcze gdzies napisala o jakis
          > smarkach roztartych na szkle czy na talerzach . Kiedys widzialem taki program o
          >
          > takich restauracjach w ktorym niegrzecznym klientom sie pluje do talerza albo
          > smarka. Brrr.

Chyba z sobotniego obiadu w Piast Restaurant nici. Nawet
          garnitur wyprasowalem, paznokcie obcialem dla niepoznaki
          i zapamietalem coby nie rozgladac sie (doswiadczenie
          drapiezcy). Dziekuje bardzo, znow obiad w KFC.
          • Gość: boss Re: CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA??? IP: *.tnt11.ewr3.da.uu.net 27.04.02, 06:15
            a ja zaryzykuje isc na pierogi do Renki ,chyba sie nie otruje ??
          • ad12 Re: CZY RENKA CALE FORUM ZDOMINOWALA??? 27.04.02, 06:29
            Gość portalu: kanadol napisał(a):

> Gość portalu: Karol napisał(a):
            >
            > > To chyba raczej ona prowokuje wyzywajac ludzi od burakow itp. Baba stoi w
            >
            > > obliczu bankructwa chyba i dlatego wsciekle kasa kazdego kto jej sie
            > > nadarzy.Trzeba byc szalonym aby isc do tej jej jadlodajni. Baba nie tylko
            >
            > > widzi wszystko w buraczanych kolorach , ale jeszcze gdzies napisala o jaki
            > s
            > > smarkach roztartych na szkle czy na talerzach . Kiedys widzialem taki prog
            > ram o
            > >
            > > takich restauracjach w ktorym niegrzecznym klientom sie pluje do talerza a
            > lbo
            > > smarka. Brrr.
            >
            > Chyba z sobotniego obiadu w Piast Restaurant nici. Nawet
            > garnitur wyprasowalem, paznokcie obcialem dla niepoznaki
            > i zapamietalem coby nie rozgladac sie (doswiadczenie
            > drapiezcy). Dziekuje bardzo, znow obiad w KFC.

Lepiej w KFC niz sline renki wcinac !! FUJ
            • Gość: Renka Re: KFC IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 08:25
              To wy te dmuchane kurczaki wcinacie? A wiecie, ze miesko przywoza liofilizowane
              tj BEZ wody, a przed podaniem pompuja wode specjalna strzykaweczka? Nie jestem
              pewna czy KFC, ale wieksze chains NAPEWNO.Wiem od znajomego BYLEGO kucharza w
              BAAARDZO znanym hotelu. W Polsce tez sa hotele tej sieci.A ludzie to wcinaja i
              zagryzaja peptobismolem.
              U mnie jest inspektor sanitarny kilka razy w roku, (znienacka) i nigdy nie bylo
              zadnej uwagi,chyba, ze o te patelnie z resztkami jajecznicy, ktora byla kolacja
              mojego meza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka