Gość: XXXXXXXX Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE IP: *.telia.com 28.08.01, 14:44 Sa takie same jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadula Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE IP: *.ym1.on.wave.home.com 28.08.01, 16:03 Nie bardzo rozumien dlaczego mieszasz w to wszystko swoja matke i siostre??? Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE 01.09.01, 16:04 podpisal sie, sierotka KLIKEN tak, wielu jest takich w srod was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ealing Ludzie opanujcie sie!!! Jakie wygadujecie glupoty!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:12 Jest mi wstyd za to że, Polske za granicą reprezentuja tacy ludzie jak wy. Nic dziwnego że jesteśmy traktowani za granicą jak groźny wirus. Prawdziwi polacy- katolicy. Macie horyzonty myslowe szerokie jak głowka od szpilki. Powinniście się wstydzić. Aż szkoda mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmulek Re: Ludzie opanujcie sie!!! Jakie wygadujecie glupoty!!! IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.09.01, 15:57 Dziekujemy za czynna obrone dziwek zydowskich.Na pewno niedlugo dostaniesz medal z instytutu w Jerozolimie. Szolom, Szmulek, Israel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE+++ IP: *.swipnet.se 01.09.01, 23:50 Ja sie z tym nie zgadzam. Dla Zydowek juz wczesniej zarezerwowaliscie slowo "Kurwy". To "BLADIAMI" i "DZIWKAMI" musza juz byc WASZE matki,corki i zony. Pozdrawia WAS maz niekurwy,ojciec polkurwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE++++ IP: *.swipnet.se 01.09.01, 23:52 Re: ZYDOWSKIE DZIWKI NA SWIECIE+++ adres: *.swipnet.se Gość portalu: . 01-09-2001 23:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ja sie z tym nie zgadzam. Dla Zydowek juz wczesniej zarezerwowaliscie slowo "Kurwy". To "BLADIAMI" i "DZIWKAMI" musza juz byc WASZE matki,corki i zony. Pozdrawia WAS syn kurwy,maz niekurwy,ojciec polkurwy. Odpowiedz Link Zgłoś