ad12 Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? 07.05.02, 20:42 belus77 napisał(a): Nie sadze ponieewaz macacz jest naprawde chory umyslowo natomiast boczek z tego co slyszalam wypowiada sie na tym forum inteligentnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? 07.05.02, 20:50 Powyzsza opinia automatycznie szereguje ciebie w gronie szurnietych potrojnie z dopaleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? 07.05.02, 20:53 macacz napisał(a): > Powyzsza opinia automatycznie szereguje ciebie w gronie szurnietych potrojnie z > > dopaleniem. Pocaluj mnie w d.... ty chorusie !1 Schizofreniku !! Szukasz jeszce ludzkich adresow po ich IP ???))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Oooooooooo.... to tu cie boli !!!! 07.05.02, 20:59 Tu cie uklulo , Netcomiku? Za dziewczynke sie przebrales? Dlugo cos piszesz jako tez Boczek ZBoczek, czas zmienic ksywe..... Idz sie z tata bawic w lekarza cweluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Oooooooooo.... to tu cie boli !!!! 07.05.02, 21:39 macacz napisał(a): > Tu cie uklulo , Netcomiku? Za dziewczynke sie przebrales? > Dlugo cos piszesz jako tez Boczek ZBoczek, czas zmienic ksywe..... > Idz sie z tata bawic w lekarza cweluchu. Ja bym raczej doradzila tobie psychiatre idioto dziwi mnie ze cie jeszcze z tego forum nie wykopali ty popierdolony schizofreniku a moze to ty jestes tymi osobami sam sobie na swoje posty odpisujesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
macacz A fe.....!!! 07.05.02, 22:32 > Ja bym raczej doradzila tobie psychiatre idioto dziwi mnie ze cie jeszcze z teg > o > forum nie wykopali ty popierdolony schizofreniku a moze to ty jestes tymi osoba > mi > sam sobie na swoje posty odpisujesz!! Zeby dziewczynka takich slow uzywala !!!! Tata pasem po dupie przeciagnie. Albo i nie pasem. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: A fe.....!!! 07.05.02, 22:42 macacz napisał(a): > > > Ja bym raczej doradzila tobie psychiatre idioto dziwi mnie ze cie jeszcze > z teg > > o > > forum nie wykopali ty popierdolony schizofreniku a moze to ty jestes tymi > osoba > > mi > > sam sobie na swoje posty odpisujesz!! > > Zeby dziewczynka takich slow uzywala !!!! > Tata pasem po dupie przeciagnie. Albo i nie pasem. > Pocaluj mnie w dupe ty pojebany zboczony kretynie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? IP: *.netcom.ca 08.05.02, 22:12 Nie mam nic wspolnego z tym "duetem" macacz-newyork2 ... to chore umyslowo sisiokomajtki, a moze nawet jedna osoba (jeden ciul)? Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? 08.05.02, 23:43 Gos´c´ portalu: Boczek napisa?(a): > Nie mam nic wspolnego z tym "duetem" macacz-newyork2 ... to chore > umyslowo sisiokomajtki, a moze nawet jedna osoba (jeden ciul)? Jakos tego nie kupuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Boczek a slyszales..????? 09.05.02, 05:15 Gość portalu: Boczek napisał(a): > Nie mam nic wspolnego z tym "duetem" macacz-newyork2 ... to chore > umyslowo sisiokomajtki, a moze nawet jedna osoba (jeden ciul)? Ze ja jestem toba jak nie wierzysz to zapytaj macacza to schizofrenik !! Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Boczek a slyszales..????? 09.05.02, 05:56 Walenie konia albo grzebanie swieczka w dupie na pewno lepiej zrobi wam niz pisanie idiotyzmow na kretynskim forum, bando skurwialych , zagubionych luzerow, bez domu, przyszlosci i odrobiny rozumu. Spierdalajcie na chuj kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: Boczek a slyszales..????? 09.05.02, 06:03 macacz napisał(a): > Walenie konia albo grzebanie swieczka w dupie na pewno lepiej zrobi wam niz > pisanie idiotyzmow na kretynskim forum, bando skurwialych , zagubionych > luzerow, bez domu, przyszlosci i odrobiny rozumu. > Spierdalajcie na chuj kretyni. No i nie mowilam schizofrenik porozsylal tego samego posta na rozne tematy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Czy macacz, newyork2 i Boczek to ten sam ciul? IP: *.sympatico.ca 01.06.02, 06:25 Odpowiedz Link Zgłoś
boczek33 takis mondry ???? 01.06.02, 06:50 Tu sa wszyscy pojebani na tym Forum, sami sobie jestescie winni ze sie wszystko pojebalo ,jedz dalej na tym wozku !! Odpowiedz Link Zgłoś