liloom 24.05.02, 17:03 bo tam sie dorwali jacys psychiczni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_enola Re: WZNAWIAM AUSTRIE 24.05.02, 22:27 jacy psychiczni? pewnie im sie nudzilo, bo ostatnio cos was troche przytkalo ferie czy co? a moze upal? pozdrawiam, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ewave.at 25.05.02, 10:57 liloom napisał(a): > bo tam sie dorwali jacys psychiczni... Lioom!Przeciez w Wiedniu jest jeden z najwiekszych w Europie szpitali psychiatrycznych.Nazywa sie Steinhof.No to nie musieli sie do tej Austrii wcale dorywac.Oni tu sa od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: WZNAWIAM AUSTRIE 25.05.02, 11:22 co mowicie? przeciez wszyscy mowia ,z ew Sverige najwiecej psychicznuch: Czyzby sie mylili? A moze nasz socjal albo Landstinget wysyla tych myslacych inazczej do was , zeby miec lepsze statystyki i opinie? Ciekawe, to tylko Stary rozgryzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom takie tam bla bla... IP: *.11.vie.surfer.at 25.05.02, 16:14 Ja mowie o poprzednim watku i beznadziejnych tekstach jakiegos wozaka... Enola jest juz dzidzius? Wiecie, mialam ostatnio 2 komunie mojej corki, zrobilam jej jedna austriacka, bo chcialam zeby poszla z klasa i nie byla "na boku" i wyslalam ja tez z polskiego kosciola - w zasadzie ze wzgledow edukacjyjno-tradycyjnych. Jestem teraz wykonczona jakby mnie ktos walcem przejechal, w domu jak po tornadzie, wlasnie zmontowalam jakas chinszczyzne z frutti di mare, siedze i stukam... Szkoda ze pogoda taka kiepska bo lubie poleciec na Donauinsel. A Wy co robicie? Vika - jak mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a nikt cie nie 'frotuje' w tramwaju? 28.05.02, 20:34 dziwne, a tylu swirow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: a nikt cie nie 'frotuje' w tramwaju? IP: *.11.vie.surfer.at 04.06.02, 21:04 nie nie wpuszczam do mojego tramwaju obcych ale tak naprawde to nie rozumiem do czego pijesz - podobny temat byl na kobiecie, ale nie pisalam tam, a swiry mialam na mysli te "dziwne" wypowiedzi o polakach austriackich Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady lilum, to nie do ciebie pije 04.06.02, 23:03 ehhh liloom poliloom zobacz lepiej (lekkie okularki? ) i zobaczysz do kogo. > podobny temat byl na kobiecie, ale nie pisalam tam, zgadza sie ... >a swiry mialam na mysli te "dziwne" wypowiedzi o slusznie w austrii sami tacy ;0) no i joerg haider i parowken Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom sam nie wie czego chce IP: *.11.vie.surfer.at 04.06.02, 23:30 jak nie do mnie to po co mnie wywolujesz ????? a wogole ty mi sie odnikuj, bo ci piorka wyskubie :p Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady on wie one nie rozumie ;o) 07.06.02, 00:02 > jak nie do mnie to po co mnie wywolujesz ????? ciebie? lilum ten temeli ma wplyw na stany depresyjne w wiedniu jak widze ;o) > a wogole ty mi sie odnikuj, bo ci piorka wyskubie :p ooo widze, ze jako ci filozofowie greccy czlowieka definiujesz jako niupierzonego dwunoga? no i zagadka kto to byl? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
liloom tylko spokoj moze cie uratowac:) 07.06.02, 11:12 ups... no to trzeba bylo nie pisac PO MNIE, doebralam to jako zaczepke nastepny raz postaram sie lepiej czytac w myslach haha I zaraz depresja???? Dlaczego tak ze skrajnosci w skrajnosc? Humor mam swietny, urlop za pasem A na filozofii mnie nie zagniesz:ppppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
liloom kogut_dady 07.06.02, 11:36 a poza tym chcialam dopisac ze oni rozmawiali (2 ich bylo) o kogucie a nie o pawiu, ja pisalam o pawiu, ale moze zmieniles sie w koguta???)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: kogut_dady 12.06.02, 00:04 liloom napisał(a): > a poza tym chcialam dopisac ze oni rozmawiali (2 ich bylo) o kogucie a nie o > pawiu, ja pisalam o pawiu, ale moze zmieniles sie w koguta???)))))))) ee kurczaku ;o) a pawia mogem zawsze puscic jako zielony Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: tylko spokoj moze cie uratowac:) 12.06.02, 00:02 liloom napisał(a): > ups... to taki zasilacz bezprzerwowy? > no to trzeba bylo nie pisac PO MNIE, doebralam to jako zaczepke bos krotkowidz, hi hi >Humor mam swietny, > de guatibus i tak dalej ;o) > urlop za pasem > A na filozofii mnie nie zagniesz:ppppppppp pewno bo epikura nie znasz no chyba, ze kure ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
_enola styrianskie czeresnie 27.05.02, 09:40 a ja czekam na czeresnie... tylko sasiad drabine musi oddac, bo wysoko wisza, przygladam sie ptakom i krew mnie zalewa, one maja dostep do najlepszych... a my zbieramy z ziemi to, co im z dziobow spadnie najslodsze wybieraja, dranie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: styrianskie czeresnie 27.05.02, 09:42 no jak juz brac to te najlepsze! A ty jeszcze oczekujaca? Na drabine sie wybierasz? Co to za austriackie gadanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: styrianskie czeresnie 27.05.02, 14:10 Jeszcze oczekujaca... Juz dwa dni po terminie, ma sie tego pecha A jak mam sobie zerwac czeresni, kiedy te najlepsze wysoko? Dzieci nie wysle, chociaz wlaza na drzewo z ochota i przyspiewem, mama ma lek wysokosci, a maz pracuje od rana do wieczora, a nawet jak wroci, to mamy ciche dni, hihi. Musze sama sobie sterem, zeglarzem i okretem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: styrianskie czeresnie IP: *.anc.univie.ac.at 27.05.02, 12:37 Czesc Enola ! Jak sie czujesz ? Wspolczuje Ci czekania, moj Max urodzil sie 10 dni po terminie ! Chyba nie masz ochoty wlazic na drabine ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: styrianskie czeresnie 27.05.02, 14:07 Sylwia Mam ochote wlazic na drabine, bo chce mi sie czeresni )) A moze jak spadne z niej, to cos sie w koncu ruszy? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: styrianskie czeresnie IP: *.anc.univie.ac.at 27.05.02, 15:43 No, no, chyba przesadzilas ! Jesli masz ochote na czeresienki to jedz, na zdrowie, ale prosze na drabine sie nie pakuj Sprawdzalas juz w kalendarzu kiedy pelnia ? Ja rodzilam przy pelni. Nie jest to do polecenia, bo kobiet bylo 9 na porodowce i wrzeszczaly tak strasznie, ze chciala do domu uciekac, ale to natura tak sprawia. Trzymam za Ciebie i Dzidziusia kciuki ! A probowalas Go juz namowic na wyjscie ? Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: styrianskie czeresnie IP: *.11.vie.surfer.at 27.05.02, 23:39 je tez strasznie lubie czeresnie, niestety nie mam ogrodu ani sasiada, wiec kupuje codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: styrianskie czeresnie 28.05.02, 10:51 Pelnia bedzie okolo 30, wiec juz niedlugo... Nie powiem, zebym nalezala do cierpliwych, he he Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Do Enoli 27.05.02, 23:42 Jak po terminie to znaczy ze chlopak hehehe Tak jak pewnie chcesz. A ze blizniak to bedzie rozrabiac z dwoch Czekamy na wiadomosc. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Do Enoli 28.05.02, 10:53 Moja druga coreczka przyszla w 12 dni po terminie, co ty na to? ;-p A jest dziewczynka w kazdym calu )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: Do Enoli IP: *.anc.univie.ac.at 28.05.02, 12:15 Trzymaj sie dzielnie ! Do 30 juz nie daleko (przyjmujac, ze rzeczywiscie pelnia gra tu role) ! A jak tam czeresnie ? Udalo Ci sie je jakos zdobyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Do Enoli 28.05.02, 13:37 He he, zjadam to, co ptaki zrzucaja naddziobane Skubane, maja dostep do tych najlepszych. A poza tym u nas pogoda sie popsula... leje, pochmurno... Jak tu czeresnie moga dojrzec? Dojrzeja, jak pojde do szpitala... Co za zlosliwosc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: Do Enoli IP: *.anc.univie.ac.at 28.05.02, 14:17 Zazdroszcze Ci Czeresni, domyslam sie tez ze skoro jest czeresnia, jest i ogrod wiec ogrodu i tego ze bedziesz miala Malenstwo. Ja tez bym chciala drugie dziecko, ale musze poczekac. Milego dnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom trzymaj sie enola:) 28.05.02, 15:23 Moja coreczka tez urodzila sie tez dokladnie w wyznaczonym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: 62.218.99.* 28.05.02, 18:27 co to za bzdety? jakies 2 osoby pieprza o jakichs dzieciach i czeresniach... i to ma byc forum dla Austrii? przeciez to wlasnie austriackie gadanie! co mnie to wszystko obchodzi? pitolcie se dalej o gotowaniu i pieluchach , tylko co to obchodzi caly swiat? ale dno... to wszystko jest CHORE. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek33 mondry chlop 28.05.02, 22:43 ci wasi mezowie powinni was gonic do roboty dzien i noc i pala lac po tych wypasionych dupach,do roboty zamiast beblac bzdury na compie,stary sie zarzyna po 12 godzin w pracy a ty siedzisz na dupie i plotki w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno55 Do boczek33 28.05.02, 22:46 Bardzo trafne riposty .Trzymaj tak dalej .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: mondry chlop 28.05.02, 22:48 A kto za Ciebie sie zarzyna ze smrodzisz tutaj zamiast pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 28.05.02, 23:45 liloom napisał(a): > bo tam sie dorwali jacys psychiczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czerwiec sie zaczal, a ja nadal w domu............ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 16:33 Witam Enole!!! Ja myslalam,ze Ta juz dawno z dzidziusiem w domku;a Ty jeszcze sama Jak samopoczucie??? A pogoda?bo u mnie goraco!az za goraco Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: Czerwiec sie zaczal, a ja nadal w domu............ 02.06.02, 17:49 Oj, goraco strasznie, Olu ale przynajmniej mozemy sie chowac w cieniu naszych ogrodowych drzew. Pogoda basenowa, a co z tego, jak sie w stroj nie mieszcze? hi hi Pozdrawiam Cie, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 17:57 @@@@ ja sie chyba zalamie u nas, tzn. Bielsko-Cieszyn...slask.. PIZDZI!!! doslownie.. jest tylko 11 stopni !!!!!!!!!!!!!!! SCANDAL!!!!!!!! sero slonca i w ogole do (_._) !!!! co ja tutaj robie ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 18:42 to przyjezdzaj do Nas!! ´tutaj upal nie do wytrzymania!!! A co tam u Ciebie???juz spakowany??jak Ci zazdroszcze!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 18:46 ojjjjjjj chcialbym, ale nie mam paszportu... lezy gdzies w ambasadzie...Olu.. a czego mi zazdroscisz??? Widzisz nie ma czego... tak sie sklada ze to WORK!!!!! & TRAVEL..zatem na poczatku bedzie WORK z reszta sam sie przkonam juz na miejscu... pewnie bede juz na poczatku pod wielkim wrazeniem ogromu miasta NY..gdyz ladowanie przeiwdziane na 22:00 .... no wiec zobacze ny noca... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 19:10 a kiedy masz planowany wyjazd???bo moi koledzy jada juz za niecale dwa tygodnie; ale i tak CI zazadroszcze;nigdy nie bylam w USA;a ta praca na pewno nie bedzie az taka straszna;a co potem? wrocisz jeszcze kiedys do Österreich--nas odwiedzic? czy moze zapomnisz o Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 19:12 oczywiscie ze wroce jade, pracuje i przebywam legalnie oraz wracam w terminie ... 21 czerwca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 19:27 jak jedziesz 21. to bedziecie "leciec" na pewno razem! ich zaraz poznasz: 3 lysych osobnikow;jeden 21 lat a reszta 22; sa niezli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student WOW! :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 19:31 ok jesli leca SASem i z Wawy do kopenhagi i do USA to jest 100 % pewnosci ze lecimy razem... ja mam samolot popoludniu z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 20:27 moj komputer znowu sie psuje;nie chce pokazywac wszystkich postow!koszmar! ale do Ciebie- Adasiu: chyba pojedziesz z moimi znajomymijest ich trzech-wszyscy lysi;Maciek+Sebastian+Grzegorz;sa troszke inni,wiec sie nie przejmuj,jak cos glupiego powiedza;to taka choroba pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czerwiec sie zaczal, a ja nadal w domu............ IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 18:51 ale czegos tu nie rozumiem;przeciez termin mialas juz chyba dawno temu; jak to jest;czy to nie jest niebezpieczne dla CIebie i dla dzidziusia?? ja nie jestem w temacie- jeszcze nie mama! pozdr. i wytrwalosci! pa Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Czerwiec sie zaczal, a ja nadal w domu............ 02.06.02, 19:17 enola, no zrob cos???? co to bedzie sloniatko czy co???Ile mozna nosic???? Byczek nie , blizniaki sie skoncza , to moze w koncu do nastepnego Byczka???? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ja tez czekam... 02.06.02, 20:21 na wiesci o mlodym enolatku w salzburgu nadal upaly? wieden caly czas do bani kijowa pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ja tez czekam... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.06.02, 20:28 no wlasnie - Wieden prawie na tej samej linii co ja.. wiec pogoda do (_._) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ja tez czekam... IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 20:30 tak, u nas upal!juz caly dllluuggii weekend;ale wczesniej dalo sie wytrzymac- nie musialam sie uczyc;a teraz -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 02.06.02, 20:33 liloom napisał(a): > bo tam sie dorwali jacys psychiczni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:04 Gość portalu: o napisał(a): > liloom napisał(a): > > > bo tam sie dorwali jacys psychiczni... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:13 Gość portalu: o napisał(a): > liloom napisał(a): > > > bo tam sie dorwali jacys psychiczni... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:22 co jest z Toba - Chlodny? czyzbys przysnal sobie w niebiesciutkim pokoiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 01:24 cos Ci sie naprawde dzieje z tym komputerem.. moze by tak antywira puscic i sprawdzic czy nie ma zadnego wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:34 ok tylko jak??? mamy jeszcze jeden komputer w mieszkaniu,ale tam sie ostatnio w ogole zepsul internet; tak to jest,jak sie 4 baby spotkaja i razem mieszkaja;a zadna nie ma pojecia o komputerach; ja wiem np. tylko,jak sie wlacza ,wylacza i pisze;aaa zman jeszcze Word( bo potrzebuje do pisania) reszta to zupelna wielka czarna dziura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 00:49 Polonia austriacka!!! Spicie juz wszyscy??? bo ja jakos nie moge zasnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 00:54 a moze byc Polonia polska ???????? hehehhee.. pozdrowienia z malego niebieskiego pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 00:58 niebieski pokoik jak slodko! idzisz juz lulac??? tttaaakkkiii duzy ,a juz chce mu sie spac?! to milych snow zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 00:59 a polonia polska moze byc ; ja i tak sie do niej nie zaliczam,wiec jest mi obojetne pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 01:03 ano niebieski... lubie zimne kolory bo sam jestem bardzo zimny... a do tego to taki chlopiecy kolor hehheee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:05 taaakkii meski kolor!hahahaha i zimny.... ale z Ciebie zimny dran! a dla kobiet tez taki " zimny" ?haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.02, 01:07 hmmmmmmmmmmmmmmmm TEZ TAKI ZIMNY !!!!!!!!!! zupelnie powaznie a do jakiej polonii sie zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 01:15 Hej Zimny Draniu! tak wlasciwie to do zadnej! ja jestem przeciez tutaj tylko tymczasowo;na 5 latek! a potem ... hm ... jeszcze nie wiem; ps. moj komputer znowu sie psuje;dlatego te glupie posty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom o-l-a oh la la:) IP: *.11.vie.surfer.at 03.06.02, 20:41 a ja myslalam ze trenujesz wysylanie postow:pppppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom kiedy sa zapisy na studia? IP: *.11.vie.surfer.at 03.06.02, 20:44 Hej studenci , napewno mi potraficie pomoc, pls. Kiedy sa zapisy na studia? Chce zapisac kuzynke na DOLMETSCH. Teraz w czerwcu, czy sierpien? a moze wrzesien??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kiedy sa zapisy na studia? IP: *.ras.SBG.AC.AT 04.06.02, 11:43 Co to znaczy Dolmetsch??? Twoja kuzynka chce chodzic na zajecia z tlumaczen, czy na kurs niemieckiego przy Uniwersytecie? Zapisy na studia sa do przynajmniej w Sbg. do 1. wrzesnia; ale jezeli na studia, to trzeba to juz zaczac zalatwiac; pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia29 Re: kiedy sa zapisy na studia? 04.06.02, 12:28 Czesc Ola ! Co u Ciebie ? Ja ledwo zyje, w niedziele dopadla mnie infekcja ukladu pokarmowego (chyba mi ja Max sprzedal), wczoraj umieralam, a dzis dzialam juz na uni, bo moj szef dal mi wsanialomyslnie 1 dzien wolnego, mimo, iz wg niego sluzowka jelita mlodego czlowieka potrzebuje 6 godzin na regeneracje, wiec... Najgorsze mam za soba tylko czuje sie bardzo slabo, ale gdyby nie bylo mi lepiej, jego teorie mialabym gdzies. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kiedy sa zapisy na studia? IP: *.plus.sbg.ac.at 04.06.02, 15:43 Witam Sylwie!!! Jak dawno o tobie nie bylo nic slychac! mam nadzieje,ze ´juz Ci lepiej! bo ja mam urwanie glowy! sama wiesz- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom ola dzieki i prosze o cd. IP: *.11.vie.surfer.at 04.06.02, 20:22 Kuzynka studiuje slawistyke (serbski), a niemiecki miala w szkole i byla tu juz w wiedniu na kursach na uni, chcialam ja tu sciagnac na rok i wymyslilam ze moglaby sobie porobic Kierunek Tlumacza (wybiera sie 3 jezyki tzn 2 oprocz niemieckiego np. polski i serbski) i tlumaczy sie z kazdego na kazdy. Sama bym chciala ale jestem za stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ola dzieki i prosze o cd. IP: *.ras.SBG.AC.AT 05.06.02, 00:02 oj niestety nie wiem nic wiecej! ale nie wiem,czy sie da tak zrobic,ze ona przyjedzie prywatnie na rok , a potem wroci spowrotem;chybajej nie uznaja studiow,zarowno tutaj,jak i potem w Polsce! ale czy ona nie moze przyjechac na jakies stypendium??? albo nie chce zostac i skonczyc studia w Austrii??? p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia29 Re: kiedy sa zapisy na studia? IP: *.anc.univie.ac.at 05.06.02, 08:59 Czesc Ola ! Dziekuje, jest mi juz lepiej, a raczej byc musi Urlop ? jeden tydzien w Polsce, a drugi planowalismy we Wloszech, jednak caly czas sie wacham, czy taka podroz nie bedzie zbyt forsujaca dla Maxa. On ostatnio niedomagal i troche sie boje. Nie ukrywam, ze czekam na wolne w rodzinnym domu z utesknieniem. Zycze Ci powodzenia na egzaminach ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kiedy sa zapisy na studia? IP: *.plus.sbg.ac.at 05.06.02, 14:41 Czesc! Czy u Ciebie jest tez TAK GORACO???? ja wlasne jechalam teraz rowerem na Uni i juz nie moge! w cieniu jest tez upal!KOszmar!a na dodatek przejezdzalam obok BASENU!i teraz pragne tak isc- ale niestety zajecia! moze jutro! co do wakacji- ja mam zamiar jechac w POlske- Bieszczady ,potem Baltyk!juz sie bardzo z polskim morzem stesknilam!mimo,ze pogoda moze byc kiepska- i tak sie ciesze! Pozdr. ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student no a w POLSCE !!!!!!!!!!!!!......... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.06.02, 14:55 ........upal takze ))))))))) hehehe w koncu... myslalem ze po dniu kiedy bylo 11 stopni bedzie juz tak ciagle.. a tu psikus i powietrze znad Afryki i Ruskich do nas plynie ))) milusio.. szkoda tylko, ze jutro zalamanie pogody.. no ale rowerek, Sazburg .. basen.......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmarzenia ...... chyba przejade sie na Wisle...zobacze jaka woda.. pewnie zimna, ale co mi tam.. w koncu mam wolne pozdrawiam Adas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: no a w POLSCE !!!!!!!!!!!!!......... IP: *.plus.sbg.ac.at 05.06.02, 17:06 w Polsce tez taki upal???nie wierze... ja juz po zajeciach i teraz chwila odpoczynku... i zaraz powrot do swiata T.Bernharda- "mala praca semestralna do oddania ! pozdr- ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: no a w POLSCE !!!!!!!!!!!!!......... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.06.02, 19:10 ojj wielki upal dzis byl... ale w domku przyjemnie.. wychlodzilo sie i az milo przyjsc do tego chlodu Wlasnie wrocilem z przejazdzki rowerowej... trasa rynek.. okoliczne uliczki.. pozniej centrum sportowe.. wal nad wisla... i jeszcze takie tam.. bylo barrrdzo milo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: no a w POLSCE !!!!!!!!!!!!!......... IP: *.ras.SBG.AC.AT 05.06.02, 19:42 Ty to masz FAJNIE zero stresu,zero nauki , zadna sesja!!!!! i tylko Ci w glowie rowerek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD szukam Wojtka KOzona IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 06.06.02, 00:02 - kumpel z ogolniaka ; ostatnie sluchy z Austrii; uprawia(l) Karate, inz. bud. ladowego (czy cos takiego w W-wie pracowal przy metrze ktos spotkal? pawel@SekretyNegocjacji.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto Re: szukam Wojtka KOzona IP: *.ras.SBG.AC.AT 06.06.02, 00:13 wlasnie sprawdzilam w ksiazce telef.( Salzburg) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.ras.SBG.AC.AT 11.06.02, 23:41 Witam wszystkich! nie wiem ,jak Wy ale mnie sie nudzi,a uczyc tez mi sie juz nie chce! ale Wy chyba juz zapomnieliscie o forum??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom Re: WZNAWIAM AUSTRIE IP: *.11.vie.surfer.at 12.06.02, 00:01 nie zapomnielismy tylko siedzimy na innych watkach. ja na przyklad poza tym ide zaraz spac Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Enola z Enolatkiem witaja ;) 13.06.02, 15:16 Czesc! Wreszcie wrocilismy do domu. Enolatek urodzil sie 4.6 (sloniatko zamiast Byczka, hihi, 4.25 kg), ale podlapal jakas szpitalna infekcje i w efekcie musielismy zostac kilka nadprogramowych dni. Malo sie nie wscieklam, goraco jak cho...a, a babki z pokoju nie daly otwierac okien (paranoja jakas), zeby im sie dzieciaki nie poprzeziebialy... Dlaczego sie zdecydowalam na pojscie do szpitala? Nigdy wiecej rodzenia w szpitalu, brrrrr....Uch, ciesze sie, ze jestesmy juz w domu i moge spac we wlasnym lozku. Ale czeresnie przeszly mi kolo nosa... jak zwykle zreszta, hi hi. Kotka urodzila cztery kociaki, sa starsze od mojego chlopaka o cale dwa dni. Pozdrawiam Was, Enola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom serdeczna gratulacje!!!! IP: *.11.vie.surfer.at 13.06.02, 19:28 Ma juz imie? Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: serdeczna gratulacje!!!! 14.06.02, 22:39 jeszcze nie ma... mamy jeszcze dwa tygodnie, zanim sie nie wtraci sad, hihi, mam nadzieje, ze sie bez niego obedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś