Dodaj do ulubionych

Z jakiej strony wysle sms-a do sieci angielskich??

IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:07
Witam!

Moglby mi ktos podac adres jakiejs darmowej bramki, z ktorej moglbym wysylac
smsy do sieci komorkowych w Anglii? Glownie zalezy mi na Vodafone i Orange..
A swoja droga to z jakiej sieci polecalibyscie kupic pre-paid? Chodzi mi
oczywiscie glownie o niskie ceny polaczen i smsow i mozliwosc wysylania ich za
granice bo z tego co wiem to ktoras siec nie ma takiej mozliwosci.

z gory dzieki za odp
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: fama Re: Z jakiej strony wysle sms-a do sieci angielskich?? IP: *.sure.co.uk 11.06.02, 13:46
      www.smsworld.prv.pl jest tam link za granice. Znajomy mi przeslal z tej strony
      ale ja jeszcze nie doszledelm jak z kierunkowym. Czekam na postepy.Dajcie znac.
    • Gość: Jaga Re: Z jakiej strony wysle sms-a do sieci angielskich?? IP: 212.36.38.* 11.06.02, 13:47
      Ja mam komorke w Vodafone i jestem zadowolona, mozna wysylac smsy za granice.
      Nie jest moze najtaniej, ale wiekszosc moich znajomych ma Vodafone i mi sie to
      oplaca. Musisz sie zorientowac w jakich sieciach maja Twoi znajomi i taki kup.
      Najlepiej idz do Carfone Warehouse i tam Ci doradza co i jak, maja tam calkiem
      dobra obsluge i caly czas jakies oferty.
      A co do strony, to wysylam smsy z www.breathe.com
      Musisz sie najpierw zarejestrowac, w ogole fajna stronka, jest tam tez poczta.
    • agagoe najlepsza bramka 11.06.02, 13:50
      www.sms.ac
      Zawsze dochodzi, na caly swiat, darmowo i dostajesz potwierdzenie. smile))))
      aga
    • jaruzel84 Re: Z jakiej strony wysle sms-a do sieci angielsk 20.07.15, 17:14
      Bez problemu wyślesz z bramki sms15.pl - chyba wszystkie angielskie sieci komórkowe obsługuje,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka