Dodaj do ulubionych

BOZENA L.,TATO,JOT-23

IP: *.dyn.optonline.net 22.06.02, 09:08
Moi drodzy,czyz nie zauwazyliscie ,ze przyplataly sie jakies przybledy na forum?
Bozena L. moim zdaniem to facet,ktory wysmiewa sie z kobiet!!!i niepotrzebnie
sie irytujemy.Poza tym to psychol,pisze do siebie ,odpowiada sobie ,pisze ze
soba,podszywa sie pod imiona innych.Tato....kto wie ,moze to ta sama osoba,a
jesli sie myle ,tez idiota,pisze kompletne bzdury,jot-23tez daje do myslenia...
odposcmy sobie,bo nie warto irytowac sie,tylko przykro ,ze jacys idioci
z"wiochy"znalezli sie na zachodzie i z siebie robia kretynow.Czyz nie
powinnismy im wspolczuc.Bo mi ich zal.
Obserwuj wątek
    • Gość: tato Re: BOZENA L.,TATO,JOT-23 IP: *.fastres.net 22.06.02, 15:45
      Gość portalu: ANETA napisał(a):

> Moi drodzy,czyz nie zauwazyliscie ,ze przyplataly sie jakies przybledy na forum
      > ?
      > Tato....kto wie ,moze to ta sama osoba,a
      > jesli sie myle ,tez idiota,pisze kompletne bzdury,
      > odposcmy sobie,bo nie warto irytowac sie,tylko przykro ,ze jacys idioci
      > z"wiochy"znalezli sie na zachodzie i z siebie robia kretynow.Czyz nie
      > powinnismy im wspolczuc.Bo mi ich zal.

...Pokazuj sie czesciej,kochanie........................
      A "Jarcowania" nie zabraknie.(Jak ty to mowisz........)

• Gość: Bozena L Re: BOZENA L.,TATO,JOT-23 IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:05

> Moi drodzy,czyz nie zauwazyliscie ,ze przyplataly sie jakies przybledy na forum
      > ?
      > Bozena L. moim zdaniem to facet,ktory wysmiewa sie z kobiet!!!i niepotrzebnie
      > sie irytujemy.Poza tym to psychol,pisze do siebie ,odpowiada sobie ,pisze ze
      > soba,podszywa sie pod imiona innych.Tato....kto wie ,moze to ta sama osoba,a
      > jesli sie myle ,tez idiota,pisze kompletne bzdury,jot-23tez daje do myslenia...

Czesc Anetka !

Jak tam weekend ! U nas sloneczko a u was w Jackowie ? Deszczyk ?

smile

• Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 22.06.02, 21:21
        Moja droga ja mieszkam w stanie Connecticut ,w miescie Stamford.Na pewno nie
        wiesz gdzie to jest,bo nawet nie byloby Ciebie stac na to aby zjesc tutaj.
        Pozdrowionka
        • Gość: Bozena L Re: DO BOZENY L. IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 22:16

> Moja droga ja mieszkam w stanie Connecticut ,w miescie Stamford.Na pewno nie
          > wiesz gdzie to jest,bo nawet nie byloby Ciebie stac na to aby zjesc tutaj.
          > Pozdrowionka

Jakas wariatka

Co ja mam tam jesc ???

Co ma piernik do wiatraka ?

• Gość: Bozena L Do Anety IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 22:18

> Moja droga ja mieszkam w stanie Connecticut ,w miescie Stamford.

Co za wiocha, nie ma nawet na mapie - jest tylko Hartford
          • Gość: Bozena L Re: Do Anety IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 22:28
            Gość portalu: Bozena L napisał(a):

>
            > Co za wiocha, nie ma nawet na mapie - jest tylko Hartford

Co Ty ślepa, zaraz obok jest Wąchock!!!
            • Gość: Bozena L Re: Do Anety IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 22:47

> Gość portalu: Bozena L napisał(a):
              >
              > >
              > > Co za wiocha, nie ma nawet na mapie - jest tylko Hartford
              >
              > Co Ty ślepa, zaraz obok jest Wąchock!!!

Oj sorki nie zauwazylam bo mucha nasrala w tym miejscu i zakrylo cale miasto

Musze kupic nowa mape

Ciao Bozenko

• Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 22.06.02, 23:32
            NO WIDZISZ NAWET NIE UMIESZ SIE MAPA POSLUGIWAC...
            A O TYM MIESCIE TO TAKA OSOBA JAK TY TO TYLKO MOZE SOBIE POMAZYC.ZA DROGO BY
            BYLO DLA CIEBIE.CIEBIE TYLKO BYLO STAC NA CHICAGO ,JAKAS BIEDNA DZIELNICE.
            ZAL MI CIEBIE,ZAL MI TEZ CIEBIE ZA TWOJA GLUPOTE I IDIOTYZM.
            • Gość: Bozena L DO Anety - O czym ty gadasz ? IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 23:41

> NO WIDZISZ NAWET NIE UMIESZ SIE MAPA POSLUGIWAC...
              > A O TYM MIESCIE TO TAKA OSOBA JAK TY TO TYLKO MOZE SOBIE POMAZYC.ZA DROGO BY
              > BYLO DLA CIEBIE.CIEBIE TYLKO BYLO STAC NA CHICAGO ,JAKAS BIEDNA DZIELNICE.
              > ZAL MI CIEBIE,ZAL MI TEZ CIEBIE ZA TWOJA GLUPOTE I IDIOTYZM.

O czym ty gadasz ?

Przecie pisalam ze pojechalismy zwiedzac Jackowo bo wierzyc znajomym nie chcialam
              ze to taki syf ! I sie przekonalam na wlasne oczy ze maja racje !!

A wogole to skad wiesz ze by mnie bylo nie stac na mieszkanie na jakims zadupiu
              jak ty. Wiesz gdzie mieszkam teraz ? Ile kosztuje moj dom itp ?

Bozenka (ta nieprawdziwa)

• Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 22.06.02, 23:50
                ZADUPIE ?STAMFORD?
                NO COZ SWIADCZY TO O TYM JAK MALO JESZCZE ZWIEDZILAS,I MALO WIESZ.
                BYLAS TYLKO W JAKIMS TAM JACKOWIE ,BO POPROSTU NA TO CIEBIE BYLO TYLKO STAC!BO
                TAM TANIO,NIEPRAWDAZ?
                A TAK A PROPOS TO MNIE NIE ITERESUJE GDZIE AKURAT TY MIESZKASZ ,BO ZAPEWNE
                WSTYD SIE PRZYZNAC.
                • Gość: Bozena L Myslisz ze jezdze IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:10

> ZADUPIE ?STAMFORD?
                  > NO COZ SWIADCZY TO O TYM JAK MALO JESZCZE ZWIEDZILAS,I MALO WIESZ.

Myslisz ze jezdze na kazde zadupie ktorego nawet na mapie nie ma
                  • Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:16
                    NO BO NAWET CIEBIE NA POZADNA MAPE NIE STAC.MOZE TOBIE KUPIC I WYSLAC.ZADEN
                    PROBLEM.A MOZE TY PATRZYSZ NA MAPE DO GORY NOGAMI?ZAPYTAJ SIE MAMY ALBO TATY
                    JAK SIE POSLUGUJA.TAKA NAUKA PRZYDA SIE NA PRZYSZLOSC.
                    • Gość: Bozena L Po co mi mapa zadupia ? IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:17

> NO BO NAWET CIEBIE NA POZADNA MAPE NIE STAC.MOZE TOBIE KUPIC I WYSLAC.

Po co mi mapa zadupia ? Czy ja mam tam jechac czy jak ?

• Gość: ANETA Re: Po co mi mapa zadupia ? IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:22
                        MUSIALABYS DUZO MIEC PIENIEDZY,ABY TUTAJ SPEDZIC CHOCIAZ JEDEN DZIEN.TO NIE TO
                        SAMO CO JAK BYLAS NA JACKOWIE ,ZE 10$WYSTARCZYLO NA TYDZIEN NP.A POZA TYM NIE
                        MAM OCHOTY Z TOBA PISAC ,BO NIESTETY NIE JESTESMY NA TYM SAMYM
                        POZIOME.PRZYDALABY SIE TOBIE JAKAS DOBRA SZKOLA.Z TWOICH WYPOWIEDZI
                        WNIOSKUJE,ZE DO SZKOLY TO SIE TOBIE CHODZIC NIE CHCIALO.SZKODA I PRZYKRO.ZEGNAM
                        I POWODZENIA
                        • Gość: Bozena L Dziecko co ty gadasz ? IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:26

> MUSIALABYS DUZO MIEC PIENIEDZY,ABY TUTAJ SPEDZIC CHOCIAZ JEDEN DZIEN.TO NIE TO
                          > SAMO CO JAK BYLAS NA JACKOWIE ,ZE 10$WYSTARCZYLO NA TYDZIEN

Dziecko co ty gadasz ? Czy ty wogole bylas gdzies indziej niz na tej swojej
                          wsi ????

10 $ na tydzien ? Ile ty masz lat ???
                        • Gość: Bozena L Co tak bronisz tego USA IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:28

> POZA TYM NIE
                          > MAM OCHOTY Z TOBA PISAC ,BO NIESTETY NIE JESTESMY NA TYM SAMYM
                          > POZIOME.

No mam nadzieje - im wiecej cie czytam tym mniej rozumie

Co tak bronisz tego USA ! Zachowujesz sie jak jakas niedorobiona imigrantka co
                          siedzi nielegalnie i szpanuje ze mieszka w Ameryce i ze tam nie ma syfu bo to
                          najpiekniejszy i najczystrzy kraj na swiecie !
                    • Gość: Bozena L Alez po co IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:17

> NO BO NAWET CIEBIE NA POZADNA MAPE NIE STAC.MOZE TOBIE KUPIC I WYSLAC.

Alez po co bedziesz sobie zawracala glowe wysylaniem ...

Daj spokoj ! I tak tam mnie nie ciagnie
                  • Gość: ANETA Re: Myslisz ze jezdze IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:28
                    WARTO TEZ ABYS PODSZKOLILA GEOGRAFIE
                • Gość: Bozena L Pisalam... IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:11

> BYLAS TYLKO W JAKIMS TAM JACKOWIE ,BO POPROSTU NA TO CIEBIE BYLO TYLKO STAC!BO
                  > TAM TANIO,NIEPRAWDAZ?

Pisalam ze pojechalam zobaczyc jaki tam syf nie bede sie powtarzac

W zyciu bym tam nie zamieszkala
                • Gość: Bozena L Sluchaj ... IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:14

> A TAK A PROPOS TO MNIE NIE ITERESUJE GDZIE AKURAT TY MIESZKASZ ,BO ZAPEWNE
                  > WSTYD SIE PRZYZNAC.

Sluchaj, tu tak bronisz tego ukochanego USA ... Wyglada jakby jakas studentka
                  przyjechala na jakas wymiane, pojechala raz do NYC zobaczyc manhattan i teraz juz
                  zgrywa wielka amerykanke co niby wszysko zwiedzila w tym pieknym kraju

Syfu w Jackowie nie widzialas to znaczy ze w syfie mieszkasz i nie kluje cie tak
                  w oczy !

Ja mieszkam w ladnej dzielnicy i nigdy nie zamienie jej na Jackowo

• Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:26
                    WIDZISZ TAK SIE SKLADA,ZE W NY PRACUJE,A MIESZKAM W STAMFORD W DUZYM PIEKNYM
                    DOMU.A W USA MIESZKAM 21LAT I WIECEJ OD CIEBIE ZWIEDZILAM I TO JEZDZE W PIEKNE
                    MIEJSCA-JACKOWO MOZE KIEDYS ZOBACZE JAK ZBIEDNIEJE
                    • Gość: Bozena L Jako sprzataczka ? IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:30

> WIDZISZ TAK SIE SKLADA,ZE W NY PRACUJE,

Jako sprzataczka ?

No bo bez zielonej karty to chyba nic innego nie znalazlas

Podoba cie sie greenpoint gdzie pracujesz ? MArzysz aby sie tam przeprowadzic

Powodzenia

• Gość: ANETA DO BOZENY L. IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:33
                        WIDZISZ TAK SIE DZIECKO SKLADA,ZE SKONCZYLAM UNIWEREK W USA I MAM OBYWATELSWO I
                        PRACUJE NA MANHATTANIE .ALE TO CIEBIE PRZERASTA PRAWDA?
                        • Gość: Bozena L skoncz z tym szpanowaniem IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:34

> WIDZISZ TAK SIE DZIECKO SKLADA,ZE SKONCZYLAM UNIWEREK W USA I MAM OBYWATELSWO I
                          > PRACUJE NA MANHATTANIE .ALE TO CIEBIE PRZERASTA PRAWDA?

skoncz z tym szpanowaniem

Jakbys byla zeczywiscie wyksztalcona to byc widziala ze syf jest w Jackowie

Mowie ze mieszkasz w syfie i tego nie widzisz tylko ci sie marzy wielki dom i
                          podroze !

• Gość: ANETA Re: skoncz z tym szpanowaniem IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:37
                            DLA CIEBIE TO SZPANOWANIE DLA MNIE TO STALO SIE REALNE.JAK DLA WIEKRZOSCI TEGO
                            FORUM.RADZE TOBIE TEZ SIE PODSZKOLIC TO NIE BEDZIESZ TYLKO JEZDZIC DO
                            JACKOWA.POWODZENIA
                            • Gość: Bozena L Za duzo czytach harlekinow ... IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:40

> DLA CIEBIE TO SZPANOWANIE DLA MNIE TO STALO SIE REALNE.

Za duzo czytach harlekinow ...
                              • Gość: ANETA Re: Za duzo czytach harlekinow ... IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:44
                                ODPOSC SOBIE .BO MI SIE JUZ NIE CHCE Z TOBA DYSKUTOWAC.SZKODA CZASU NA
                                GLUPOTY.ALE MUSZE PRZYZNAC,ZE CZASAMI DOBRZE PODYSKUTOWAC Z TAKIMI JAK TY,MOZNA
                                SIE NIE ZLE UBAWIC.PA,ZEGNAM.MOZE JESZCZE CIEBIE SPOTKAM NA JAKIMS FORUM JAK
                                GLUPIO ODPOWIADASZ.I RADZE POJSC DO SZKOLY.NIE BEDZIESZ WTEDY GLUPOT BREDZIC
                                • Gość: Bozena L Mi tez sie juz nie chce IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:52

> ODPOSC SOBIE .BO MI SIE JUZ NIE CHCE Z TOBA DYSKUTOWAC.SZKODA CZASU NA
                                  > GLUPOTY.

Mi tez sie juz nie chce

Radze ci jednak na przyszlosc otworzyc oczy na syf w kolo ciebie i jak jestes w
                                  NYC to jedz popatrz na greenpoint
                                  • Gość: ANETA Re: Mi tez sie juz nie chce IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:55
                                    PONOC TAM DUZO POLSKICH SKLEPOW?MOZE KIEDYSSSSS POJADE
                                    • Gość: Bozena L Ale po co ci one IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 07:56

> PONOC TAM DUZO POLSKICH SKLEPOW?MOZE KIEDYSSSSS POJADE

Jak polska dzielnica to i polskie sklepy

Ale po co ci one - chyba ze nie znasz angielskiego i sie nie umiesz
                                      zaklimatyzowac w USA to tak ale jak nie musisz to przezyjesz kupujac w normalnych
                                      sklepach
                        • Gość: Bozena L Zakladam sie ze zaraz IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:36

> ZE SKONCZYLAM UNIWEREK W USA

Zakladam sie ze zaraz rzucisz jakas prestizowa nazwe tylka ja znajdziesz w
                          encyklopedi ... che che !
                          • Gość: ANETA Re: Zakladam sie ze zaraz IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 00:39
                            "CHE,CHE"PISZE SIE PRZEZ SAMO "H"
                    • Gość: Bozena L ach ach ach !!! IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:30

> W DUZYM PIEKNYM
                      > DOMU.A

ach ach ach !!!

Czytalas ostatnio przeminelo z wiatrem ???
                    • Gość: Bozena L 21 lat ? IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:31

> A W USA MIESZKAM 21LAT I WIECEJ OD CIEBIE ZWIEDZILAM I TO JEZDZE W PIEKNE
                      > MIEJSCA-

21 lat ? ty chyba nawet nie masz 21 lat

Skad wiesz ze wiecej ode mnie zwiedzilas ? co ty tak znasz wszyskich ...

• Gość: Bozena L Czego ci nie zycze IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:33

> KIEDYS ZOBACZE JAK ZBIEDNIEJE

Czego ci nie zycze (zbiedniec ma sie rozumiec)

A jackowo mozna ogladac zza okien ladnej limuzyny bez zadnych uprzedzen - nie
                      trzeba byc biednym

• Gość: Bozena L jaka wiocha ? IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:08
      >tylko przykro ,ze jacys idioci z"wiochy"

Jakas wiocha ? Warszawa to wiocha ?

Cos ci sie odzmyslowilo dziecko drogie
    • Gość: Bozena L zachodzie ? IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:09

> z"wiochy"znalezli sie na zachodzie

Bardzo przepraszam ale nie jestem na zachodzie tylko na wschodzie Ameryki

Nie gadaj glupot jak nie wiesz !
    • Gość: Bozena L Bozena L. moim zdaniem to facet IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:10

> Bozena L. moim zdaniem to facet,ktory wysmiewa sie z kobiet!!!

Niesamowite !

Gdzies ty to wyczytala !!!
    • Gość: Bozena L Poza tym to psychol IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:11

> soba,podszywa sie pod imiona innych.

No prosze jakie wredny cham !

Takich powinni odsylac do Jackowa ktore jest wylegarnia chamow
    • Gość: Bozena L jakies przybledy na forum IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:13

No wlasnie ... Co ty tu robisz ?
      • Gość: tato Re: jakies przybledy na forum IP: *.fastres.net 22.06.02, 16:15

> Gość portalu: ANETA napisał(a):
        >
        > > Moi drodzy,czyz nie zauwazyliscie ,ze przyplataly sie jakies przybledy na
        > forum
        >
        > No wlasnie ... Co ty tu robisz ?

Uuffaa,ale sie ciagnie....................
        Powiedz krotko:
        ...........................Ty stara krowo!
        • Gość: Bozena L Re: jakies przybledy na forum IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:17
          Gość portalu: tato napisał(a):

>
          > > Gość portalu: ANETA napisał(a):
          > >
          > > > Moi drodzy,czyz nie zauwazyliscie ,ze przyplataly sie jakies przybled
          > y na
          > > forum
          > >
          > > No wlasnie ... Co ty tu robisz ?
          >
          > Uuffaa,ale sie ciagnie....................
          > Powiedz krotko:
          > ...........................Ty stara krowo!

Bezczelny !

Jestem dobrze wychowana kobieta i nie uzywam takich slow jak : krowa, baran,
          biskup, pedofil itp !
    • Gość: Bozena L Bozena L to zaden tato IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:14

>.Tato....kto wie ,moze to ta sama osoba,a
      > jesli sie myle ,

Protestuje !

Bozena L to zaden tato !
    • Gość: Bozena L Tato tez idiota IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:15

>.Tato tez idiota,pisze kompletne bzdury,jot-23tez daje do myslenia...

Masz racje tez ich nie lubie !

smile
      • Gość: tato Re: Tato tez idiota IP: *.fastres.net 22.06.02, 16:16

>
        > >.Tato tez idiota,pisze kompletne bzdury,jot-23tez daje do myslenia...
        >
        > Masz racje tez ich nie lubie !
        >
        > smile
        To pocaluj mnie w ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Bozena L Re: Tato tez idiota IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:18

>
          > >
          > > >.Tato tez idiota,pisze kompletne bzdury,jot-23tez daje do myslenia...
          > >
          > > Masz racje tez ich nie lubie !
          > >
          > > smile
          > To pocaluj mnie w ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >

To nadstaw

smile
    • Gość: Bozena L Robimy z siebie Polakow IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:16

> z"wiochy"znalezli sie na zachodzie i z siebie robia kretynow.

Kretynow ?

Robimy z siebie Polakow droga Anetko ...

Smutna prawda ...
    • Gość: tato Re: BOZENA L.,,JOT-23 IP: *.fastres.net 22.06.02, 16:20

> ?
      > Bozena L. moim zdaniem to facet,ktory wysmiewa sie z kobiet!!!i niepotrzebnie
      > soba,podszywa sie pod imiona innych,jot-23tez daje do myslenia...

Tak,to facet,wredny jak cholera........................

• Gość: Bozena L Aneta to facet ? IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:23

> Tak,to facet,wredny jak cholera........................

Aneta to facet ?

Daj spokoj !!

smile

• Gość: tato Re: Aneta to facet ? IP: *.fastres.net 22.06.02, 16:26

> Gość portalu: tato napisał(a):
          >
          > > Tak,to facet,wredny jak cholera........................
          >
          > Aneta to facet ?
          >
          > Daj spokoj !!
          >
          > smile
          >
          > Nie podlizuj sie i tak wiem ze jestes "Falso".

• Gość: Bozena L Jestem prawdziwa Bozena L IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 18:01

> >
            > > Nie podlizuj sie i tak wiem ze jestes "Falso".
            >

Jestem prawdziwa Bozena L. ale nawet zalogowana ta idiotka z sympatico uzywa
            podobnego adresu email tylko jeden _ dodaje wienc wszyscy mnie biora za nia
    • Gość: Bozena L Do ANETA IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 16:34

jot-23tez daje do myslenia...

Tobie do myslenia? Ty kocmołuchu, spadaj i nie zasmiecaj
      doment jota!
      • Gość: jot-23 Re: Do ANETA IP: *.dyn.optonline.net 22.06.02, 16:37

>
        > jot-23tez daje do myslenia...
        >
        > Tobie do myslenia? Ty kocmołuchu, spadaj i nie zasmiecaj
        > doment jota!

hehe... no no co to pisze daje do myslenia! to trzeba napietnowac! haha hej, tak
        na boku, aneta, czyzbys legalnie placila za kablowke? to nieslychane.
        • Gość: Bozena L to nie ja pisalam IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 17:59
          Gość portalu: jot-23 napisał(a):

>
          > >
          > > jot-23tez daje do myslenia...
          > >
          > > Tobie do myslenia? Ty kocmołuchu, spadaj i nie zasmiecaj
          > > doment jota!
          >
          > hehe... no no co to pisze daje do myslenia! to trzeba napietnowac! haha hej, ta
          > k
          > na boku, aneta, czyzbys legalnie placila za kablowke? to nieslychane.

Akurat to nie ja pisalam tylko ta idiotka z sympatico.ca !!

Jak tak dalej pojdzie bede musiala sie logowac caly czas !

• bozena_l No to problem z glowy 22.06.02, 18:03

> Akurat to nie ja pisalam tylko ta idiotka z sympatico.ca !!
            >
            > Jak tak dalej pojdzie bede musiala sie logowac caly czas !
            >

No to problem z glowy bo jestem zalogowana

Ale uwaga ta idiotka uzywa emaila bozena__l z dwoma _ wienc nie mylcie jej ze
            mna !

Tylko ja jestem prawdziwa i autentyczna !

• Gość: MM Re: BOZENA L.,TATO,JOT-23 IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.06.02, 17:40
      sami debile...
      • Gość: Bozena L Masz racje MM IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 17:57
        Gość portalu: MM napisał(a):

> sami debile...

Masz racje MM

Same debile !

• Gość: tato Re: Masz racje MM IP: *.fastres.net 22.06.02, 18:02

> Gość portalu: MM napisał(a):
          >
          > > sami debile...
          >
          > Masz racje MM
          >
          > Same debile !
          >

.....Tak, debile...........normalka na tym forum.
          • bozena_l Sluchaj misiu ! 22.06.02, 18:05

> .....Tak, debile...........normalka na tym forum.

Sluchaj misiu ! Teraz jestem zalogowana wienc widac kiedy pisze ja a kiedys jakas
            wariatka z sympatico.ca

Tylko uwaga ona uzywa emaila bozena__L z dwoma _ a ja mam z jedym

I imituje moje pisanie i smileysy !!

smile

• _bruno5 Do bozena_1 __________ 22.06.02, 18:46
              Bardzo trafne riposty .Tak trzymaj . Jestes ozdoba tylko
              tego forum .Pozdrowienia.
              • bozena_l Re: Do bozena_1 __________ 22.06.02, 18:53
                _bruno5 napisał(a):

> Bardzo trafne riposty .Tak trzymaj . Jestes ozdoba tylko
                > tego forum .Pozdrowienia.

Nawzajem

smile
                • kiril Re: Do bozena_1 __________ 22.06.02, 22:58
                  Bozeno l, jestem twoja fanka!
                  danuta
                  • kiril Re: Do bozena_1 __________ 22.06.02, 23:04
                    Bruno jak zawsze na piatke!
                    pozdrawiam
                    danuta
                  • Gość: Bozena L Do kiril IP: *.sympatico.ca 22.06.02, 23:41
                    kiril napisał(a):

> Bozeno l, jestem twoja fanka!
                    > danuta

Bardzo mi milo !
                    • kiril Re: do bozeny l 22.06.02, 23:46

> kiril napisał(a):
                      >
                      > > Bozeno l, jestem twoja fanka!
                      > > danuta
                      >
                      > Bardzo mi milo !

mowilam do tej drugiej, zalogowanej.
                      Ciebie tylko lubie.
                      pozdrawiam
                      danuta
                      • Gość: Bozena L Re: do bozeny l IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:09
                        kiril napisał(a):

>
                        > > kiril napisał(a):
                        > >
                        > > > Bozeno l, jestem twoja fanka!
                        > > > danuta
                        > >
                        > > Bardzo mi milo !
                        >
                        > mowilam do tej drugiej, zalogowanej.
                        > Ciebie tylko lubie.
                        > pozdrawiam
                        > danuta

Rowniez mi milo ...

• Gość: theend44 Re: BOZENA L.,TATO,JOT-23 IP: 213.78.117.* 23.06.02, 00:09
      'a nie trace czasu na to co mi kolo huja lata..

jednoczesnie informuje ze bozenka prze+sympatyczna lament..cokolwiek nie
      powiedziec by o jej IQ jest dusza dobra i jako taka zasluguje na nasze szczere
      nieodzalowane poparcie..czy jest to 17-letni M czy 67-letnia K..w kazdym
      razie ..gdyby nie jej nieoceniona troska..
      • Gość: Bozena L Swninia jestes Wiesiu ... IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:14
        Gość portalu: theend44 napisał(a):

> 'a nie trace czasu na to co mi kolo huja lata..

Swninia jestes Wiesiu ...

Wpadniesz na kawke ?
      • Gość: Bozena L Tylko ty IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:16
        Gość portalu: theend44 napisał(a):

> jednoczesnie informuje ze bozenka prze+sympatyczna lament..cokolwiek nie
        > powiedziec by o jej IQ jest dusza dobra i jako taka zasluguje na nasze szczere
        > nieodzalowane poparcie..czy jest to 17-letni M czy 67-letnia K..w kazdym
        > razie ..gdyby nie jej nieoceniona troska..

DZiekuje ... Tylko ty umiesz mnie docenic ....

smile

• kiril Re: Tylko ty 23.06.02, 00:35
          ja Cie tez docenilam, jestes niewdzieczna Bozenko!
          pozdrawiam
          danuta
          • Gość: Bozena L Jestem realistka ! IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 00:37
            kiril napisał(a):

> ja Cie tez docenilam, jestes niewdzieczna Bozenko!
            > pozdrawiam
            > danuta

Jestem realistka ! Krytykuje jesli mi sie nie podoba a chwale jak jest okay

• kiril Re: Jestem realistka ! 23.06.02, 00:46
              za to Cie lubie.
              danuta
              • Gość: Bozena L Re: Jestem realistka ! IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 07:54
                kiril napisał(a):

> za to Cie lubie.
                > danuta

Troche pozno odpisuje ale bylam u znajomych na party

Bardzo ciekawi ludzie - ubawilismy sie i tego

Pozdrawiam

smile
                • kiril Re: Jestem realistka ! 24.06.02, 00:42

> kiril napisał(a):
                  >
                  > > za to Cie lubie.
                  > > danuta
                  >
                  > Troche pozno odpisuje ale bylam u znajomych na party
                  >
                  > Bardzo ciekawi ludzie - ubawilismy sie i tego
                  >
                  > Pozdrawiam
                  >
                  > smile

jeszcze nie odespalas? przesadzasz z alkoholem, to nie zdrowe!
                  pozdrawiam
                  danuta
                  • Gość: ANETA Re: Jestem realistka ! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 01:30
                    Alkohol niezdrowy?Przeciez my tutaj wszyscy:w piatki wieczorem i w sobote
                    wieczorem a w niedziele to juz troche w mniejszych ilosciach,bo do roboty trza
                    w poniedzialek
                    • Gość: kicius Re: Swietny watek,Dzieki.! IP: *.speed.planet.nl 24.06.02, 15:56
                      • Gość: Bozena L Re: Swietny watek,Dzieki.! IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 03:56

No to kontynujmy !

• Gość: ANETA Re: Swietny watek,Dzieki.! IP: *.dyn.optonline.net 25.06.02, 03:58
                          Po co Bozenko?!Ja chyba Ciebie polubilam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka